manitu uci da svira je napisao:
O čemu ti tačno trabunjas? U kojem medjunarodnom zakonu se spominju tvorevine nastale na genocidu? Ako nadjes tu konvenciju onda odgovori na sledeće pitanje: da li je teritorija opštine Srebrenica ekvivalentna teritoriji RS? Da li je RS formirana 92 ili 95? Itd. Dokle bre više te mistifikacije, biće ovo, biće ono...neće biti ništa sa ili bez rezolucije, biće kurčina kao što je bio i do sada. Zločina, žrtava i država sa hiljadu puta gorom prošlošću i većim brojem žrtava pun kurac na svijetu.
PS
Što se tiče ljage, HOĆU DA BUDEM NIJEMAC HOLOKAUSTAS
Dabogda bilo da ja trabunjam ali ako se neko u nacrtu rezolucije poziva na silovanje cak i djecaka,poziva na presude Krsticu,pozdravlja formiranje Federacije u Dejtonu a ne spominje RS,konstatuje da drzave moraju uciniti sve da sprijece i same naznake da bi mogao biti pocinjen genocid ili da za to snose odgovornost onda ja mogu izvuci samo jedan zakljucak sta je cilj svega toga....
tacno je da se u medjunarodnom pravu ne spominju tvorevine nastale na genocidu ali zar smo jednom dozivjeli da izvlace analogiju kako hoce...npr.. u Srebrenici je pocinjen genocid,sud je tako presudio,evo u presudi Krsticu pise da je genocid pocinjen kao udruzeni zlocinacki poduhvat,savjet bezbijednosti je donio rezoluciju na osnovu toga i taxativno sve to pobrojao....ukinucemo rs jer ona je nastala ugovorom,nije drzava a tadasnje politicko i vojno rukovodstvo su svjesno pocinili genocid da bi dio teritorije pripojili toj tvorevini.
zar zaista mislis da ameri i englezi to ne bi bili u stanju da urade.....
nisu ni srbiju mogli bombardovati po medjunarodnom pravu pa su je satrali,nisu ni kosovo mogli priznati i odvojiti pa su uradili
citam i jos jednu mogucnost koja mi takodje ne zvuci blesavo...tuzbe porodica nastradalih u srebrenici za odstetu i finansijski krah rs presudama na nenormalne iznose