banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 17:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Avg 2013, 21:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
A vi se znate? Ono, dobri ste pa znaš kako on rezonuje?

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 21:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Znam par detalja sticajem raznih okolnosti.
Ali to su detalji iz privatnog zivota pa zbilja ne bih.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 21:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
A ko će ga znat,možda je po bjelosvjetskim zatvorima "termički" obrađen od strane raznih tajnih službi.U svakom slučaju jedno je sigurno,u zatvoru čovjek stekne korisna poznanstva i nauči svašta raditi.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 21:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Triletara :P

Ne, nije to Spijo.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2013, 20:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Odlazi Obren Petrović?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WCTAfPAgVyc[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mqKwvOkb9V0[/youtube]

Jel moraju biti vandredni izbori ukoliko bi Obren podneo ostavku nakon "povratka"????

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2013, 18:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slika

Ne mogu da vjerujem. :confused2:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 09:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://www.banjalukain.com/front/goveda ... krajisnika

Meni u ovom tekstu upada u oci opCinski odbos SDS-a i jos par stvari pod navodnicima, kao da je tekst sa klixa a ne sa banjaluckog portala

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 09:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Blin nije banjalučki. To je Depo portal, "srpska" verzija, ustvari kukavičje jaje....

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 09:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Do mene, do mene.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

studentima je i dobro s obzirom kakvo rukovodstvo ima

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 14:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gdje mi je Zoka :D

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 12:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://banjalukain.com/front/i-rtrs-pri ... ka-na-pale

evo i TV ce prenositi

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 22:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika
Slika
Slika

Citiraj:
Negodujući zbog puštanja na slobodu osuđenog ratnog zločinca Momčila Krajišnika, kojem se večeras na Palama priprema svečani doček, nepoznata grupa građana Sarajeva oblijepila je danas centar grada plakatima uz poruku: 'Povratak ratnog zločinca u BiH, Momčilo Krajišnik ratni zločinac', piše Avaz.ba.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 23:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Uz uzvike ''Momo, Srbine'' i zvuke koračnice ''Marš na Drinu'' prvi predsjednik Skupštine Republike Srpske i haški osuđenik Momčilo Krajišnik pojavio se večeras bini na šetalištu Promenada na Palama gdje mu je Opštinski odbor Srpske demokratske stranke (SDS), čiji bio funkcioner, priredio svečani doček, izvještava agencija Anadolija.

Momčilo Krajišnik stigao na Pale
Na svečanom dočeku okupilo se više od tri hiljade osoba iz svih dijelova bh. entiteta RS. Prisutni su bili Srbi sa Pala, iz Sokoca, Višegrada, Foče, Šekovića, Trebinja, Istočnog Sarajeva, a među njima i brojni studenti iz RS-a koje su studentske asocijacije dan ranije pozvale na taj skup.

Poziv 'svim studentima RS-a da dočekaju Krajišnika
Uz srpske trobojke, četničku ikonografiju i uzdignuta tri prsta, prisutni na dočeku Krajišnika na Palama nose transparente: ''Krajišnik - sin srpskog naroda'', ''Stop haškom teroru'', ''Dobrodošao'', ''Radojičiću, stigla ti je zamjena''... Na samom ulazu na Pale stoji napis: ''Dobrodošao, predsjedniče''.

Reporteri AA javljadju da je dio okupljenih je pjevao: ''Biće opet pakao, biće ludnica, evo idu četnici sa fočanskih ulica'' i druge nacionalističke pjesme.

''Živjela RS. Živjela Srbija'', kazao je Krajišnik, uz poruku da ''nema nigdje Republike kao naše''.

On je najavio da će do kraja ove ili početkom naredne godine zatražiti reviziju presude kojom je proglašen kriv za ratne zločine. Tvrdi da ima nove dokaze koje je sakupljao tokom 13 i po godina zatvora i da ''hoće pravdu''. Obavezao je svoju djecu, a i unuke, da se bore za, kako je rekao, istinu ''koja mora izaći na vidjelo''.

Ruka pomirenja
Pozvao je srpski narod da gaji kult rada i patriotizma, ali ne patriotizma zasnovanog na mržnji.

''Pružimo ruku svakom ko želi pomirenje. Nema pomirenja na raznim izvinjavanjima. Umjesto izvinjenja svi mi trebamo oprostiti zlo koje nam je učinjeno, a i zamoliti druge da nama oproste zlo koje smo učinili... Ne smijemo imati mržnje u svojim dušama... Samo tako će RS opstati'', kazao je Krajišnik koji je više puta prekidan povicima ''Momo, Srbine'' i ''Momo, vojvodo''.

Krajišnik je istakao da ni u snu nije mogao da zamisli ovakav doček i da mu je ''ovo najdraži trenutak u životu''. Rekao je da ''danas u slobodi imamo svoju RS''.

''Velika je stvar čuvati državu... Ko nema države, taj nema perspektive. Perspektive imaju jedan narod i država koji imaki omladinu koja stasava'', poručio je Krajišnik.

Mučeni sin srpskog naroda
U zapaljivom govoru predsjednik SDS-a Mladen Bosić rekao je da su građani RS došli da odaju poštovanje Momčilu Krajišniku, ali ne samo njemu već i ''Radovanu Karadžiću i Ratku Mladiću čiji je grijeh stvaranje RS''.

Ništa ne može da uzdrma RS, kazao je Bosić, ni oluje, a ni NATO bombardiranja, provukavši da će RS sigurno dočekati svoj konačni cilj.

Prema njegovim riječima Haški tribunal i ''mali Haški tribunal'' u Sarajevu ne smiju ''našu djecu učiti da su oni koji su stvarali RS zločinci''.

Kazao je da RS ''pruža ruku svima da više ne bude ratova ovdje''.
Bivši predsjednik Srpske autonomne oblasti (SAO) Hercegovina, član prvog saziva Narodne skupštine (RS) i ratni načelnik Trebinja Božidar Vučurević, uz pozdrav ''Pomoz Bog, Bog to pomogao'', rekao je da je Momčilo Krajišnik u RS ugradio ogroman kamen temeljac. Nazvao ga je mučenim sinom srpskog naroda.

''Znam da si veliki mučenik, ali nemoj zaboraviti da su svi srpski sveci mučenici'', kazao je u svom stilu Vučurević.

Dodao je da je uspostava srpske države s druge strane Drine ''strašno koštala i da to dugo traje''.

''Da bi to sačuvalo, treba nam gospodo pameti,sloge i ljubavi. Samo tako možemo sačuvati RS'', kazao je Vučerević, ističući da je BiH nefunkcionala i siromašna zemlja. Kritizirao je srpsku neslogu.

Na skupu se više puta moglo čuti da je Krajišnik mučenik i da je ''na pravdi Boga bio zatvoren''. Pozvan je da, kada se odmori, ''preuzme karte u svoje ruke''.
Miodrag Kovačević, predsjednik Opštinskog odbora SDS-a poželio je Krajišniku dobrodošlicu u RS.

''Pravda je spora, ali dostižna. Momčilo Krajišnik je pobijedio u Hagu, ali mi moramo da pobijedim ovdje'', rekao je Kovačević.

Naše je opredjeljenje za očuvanje RS, kazao je Kovačević, jako je kao što je bilo vaše kad ste ju stvarali.

Radiosarajevo.ba

Neko moje licno misljenje da se Momo napricao kao da je u Hag otisao prije neki dan.

Federalci siste i piste. :lol:

Spoiler:
[img]http://www.bosnjaci.net/foto/Tudjman_Mislosevic_karadzic_Krajisnik_big.jpg[/img]

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 23:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Da li su Žare i Goci svirali i pjevali? :D

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 23:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
samo su otpjevali svoju opustajucu baladu "ja sam rodjen dje dzamije nema"

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2013, 00:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GtICcmjUxmA[/youtube]

Šta na ovo reći?

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2013, 09:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
On je svoje odrobijao, optuzen je, osudjen je, sad je slobodan gradjanin. Vjerujem da ce biti nekakva vrsta savjetnika u SDS, to ijopet zavisi od ovih novih struja. Sto se tice nasih neprijatelja u federaciji, mislim da su glavni uzrok nestabilnosti BiH oni i njihove politicke strukture, prvenstveno neosudjeni ratni zlocinci koji ih i dalje vode i ideologija ekstremnog islama koja ima za cilj ekspanziju, to je glavni problem. Jer preko Dejtona BiH bi mogla funkcionisati sasvim normalno, gdje je sasvim jasno receno ko sta moze da radi i kako. Sto se tice gospodina Krajisnika, radio je to sto jeste, ali u svakom slucaju je bitan sto se tice stvaranja RS u kojoj bar mozemo da postojimo bioloski kao i njegova partija SDS, jer da su se pitali muslimani i Hrvati mi ne bi trebali ni da postojimo i bilo bi nam uradjeno isto ono kao Srbima u Krajini, jedina zamjerka SDSu sa ove distance je sto nisu bili disciplinovaniji i mnogo brualniji prema neprijatelju dok smo mogli, jer bilo bi nam mnogo lakse danas politicki. U svakom slucaju nadam se da cemo u narednim vremenima prezivjeti ovaj jaram zvani BiH u kojem nas potomci nacistickih koljaca i dalje pokusavaju staviti pod cizmu uz pomoc stranog faktora. Borba do kraja !!!

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2013, 12:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
Zasto sad Dodik trazi smijenu Sarovica ? jedini ministar koji nesto radi i odmah smijena :-?

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2013, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Imas koju stranicu ranije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]