Ne znam što se Denny toliko ložiš na CeSiD-ove rezultate i koji će ku*ac uopšte taj cesid, kad su jedino relevantni rezultati Republičke Izborne Komisije (RIK), a koji se i razlikuju od CESID-ovih za oko 1%, jest da su sporiji, ali će se samo oni na kraju uvažavati.
I evo RIK je konačno prebrojao skoro sve glasove (98%) za predsedničke izbore i rezultati su sledeći:
Što se tiče pljuvanja po Vojvodini, jeste da su patriote manje dobile nego pre, al' braćoooo pa pogledajte rezultate u centralnoj Srbiji, a naročito na jugu, pa ćete videti kako su pičkice iz Niša, Kragujevca, Leskovca i ostalih provincija glasali. Jebem im mater mutavu, posle Kosova, oni će sledeći na doboš, ali neka i treba im.
Stvarno ne mogu da prebolim što Dveri i Radikali nisu ušli u skupštinu i siguran sam da su ih zajedno DS i SNS pokrali taman za toliko da ne pređu cenzus, čak mislim da su malo i Čedu ''očerupali'' za 1-2% glasova, jer čudno mi da on nema 7-8% zajedno sa Vukom. Znam da ulazak Radikala i Dveri u skupštinu sa po 5% nebi ništa promenio, ali bar bi u prenosima uživo imali mogućnost da kažu koju pametnu i istinitu i da malo otvore oči duboko komiranom srpskom narodu u Srbiji.

Al' jebi ga, sad plaćaju ceh i oni, ali i srpski narod jer nisu hteli zajedno u koaliciju. Radikalima je bilo jedino pitanje od ''životne'' važnosti pljuvati po Tomi i tako su mu samo nabijali rejting, jer za pičkom izdajničkom ne treba mnogo plakati, a ima i ona narodna ,,za dobrim konjem se prašina diže'', trebali su ga staviti na ''ignore'' listu i gotovo, jednostavno kao da je mrtav za njih, to bi im bilo pametnije. A tek kandidovanje Jadranke za predsednicu je tako glup i nepromišljen potez da je to strašno, a taman su im se počeli pojavljivati neki novi, mladi kadrovi sa velikim potencijalom, al' sad su ih zakopali (Nemanja Šarović i A.Martinović). i tako je bačeno u smeće 9% patriotskih glasova, ma još gore, tih 9% će biti podeljeno između ovih antisrpskih koje su ušle u skupštinu.

A da su DSS-SRS-Dveri napravile koaliciju i stavile zajedničkog kandidata, eto recimo Koštunicu ili još bolje neku nestranačku ličnost za predsednika (M.Bećkovića, D.Erića, V.Grbića i sl.) dobili bi sigurno preko 20% glasova i imali bi teoretsku šansu da formiraju vladu sa SNS-om ili da uđu u drugi krug za predsedničke izbore ili bi bar bili jaka, dobra i dostojanstvena opozicija, a ovako sa 7% su ništa, gola voda.
A pogledajte sve ove proevropske stranke su napravile neke koalicije, pokrete, saveze, jebem li ga, samo patriote samostalno idu k'o rogovi u vreći.