banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 22:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 293  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Apr 2021, 09:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Problem je što određeni, nepristrasni forumaši, kritiku rada gradonačlnika poistovjećuju sa pripadnošću određenim političkim partijama.
Isto tako je problem što je naša politička pozornica takva da jedino funkcionišu jednostranački sistemi (nemojte bukvalno shvatiti ovaj izraz), tj. ako vlast u jednom domenu ne čini jedna frakcija - eto problema.
Političari svu svoju energiju troše na borbu sa političkim protivnicima, malo tog se radi u korist građanina (iako se iz petnih žila trude da se to prezentuje tako).
I sve dok je to tako, biće nam ovako kako jeste. Psi laju, karavani prolaze...

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2021, 09:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
otprilike to.
naše političke elite (čuj "elite") funkcionišu po principu što gore, to (nama) bolje, a sirotinja-raja je kolateral u tom odnosu. ako jedna strana predloži nešto, budite sigurni da će druga strana automatski zauzeti stav protiv tog predloga a argumentacija je u pravilu čista improvizacije koja kod iole obavještenih ljudi izaziva utisak vrijeđanja elementarne inteligencije.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2021, 10:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Draško će da izgori ako ovako nastavi. Druga strana sebi može priuštiti ove zaebancije. On će trošiti energiju na to, a i godi mu da bude na pozornici... Teško žabu u vodu.... Oni će mu to i dati. Njemu ća na kraju i dobro doći završetak mosta u Docu :D

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2021, 10:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
The_new_Statesman je napisao:

Taj video je uber fail.
Sa ovakvim podmlatkom SNSD-a budućnosti nemamo.
Da se razumijemo, ni podmladak drugih partija nije mnogo bolji.

Umejsto da pokažu kreativnost, ideje, stav...ali i ideju za kulturno podj..., ovaj video samo pokazuje nešto drugo.

Ipak, odbijam da vjerujem da su im svi mladi u toj i drugim partijama takvi, možda sam previše optimističan.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2021, 11:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Pa ovaj video i bustovanje je radio Udo šugavi bot, kod Vaskovića poznatiji i kao krembil

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2021, 11:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stvarno nemam pojma ko im je radio, pripisali ga sebi mladi te partije.
Proguglah tog lika, ne djeluje da je matori.

Samo, ovaj video treba sačuvati za primjer kako se nešto ne treba raditi.
Sa tolikom lovom koji imaju na raspolaganju mogli su angažovati nekog kreativnijeg, kad su nesposobni da sami nešto naprave.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2021, 11:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

To je upravo ono o čemu pričam, ovaj video bi kao trebao da ismijava političke protivnike.
Uzaludno trošenje resursa. OK, možda je njima smješno, meni je žalosno.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2021, 11:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Upravo tako, žalosno.
Samo je problem što će autor tog videa sutra možda zajahati na neku funkciju, pa smo još više naj...

Gledao sam ovu zadnju sjednicu Skupštine grada, ne svu, ali dobar dio (gledao sam nekad i nekoliko puta i one starije sazive), cijenim da je ovo najgori saziv, po pitanju kvalitete, u zadnjih bar 10-ak godina.
Kad su u pitanju i jedni i drugi.
Naravno, uz određene izuzetke.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2021, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

https://www.nezavisne.com/novosti/hroni ... aca/654634

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2021, 12:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Rocker je napisao:
Bio drale na n1, izdribla ga cura dobro. Poceo pricati budalastine kako orlovi jedu stara krila, ja se u cudu nadjoh.

"ja već 4 dana liježem u 5 ujutru a ustajem u 7 ujutru..."

Vučić 1/1, sve više sam ubijeđen da je stvarno angažovao Bebu Popovića.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2021, 12:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
<Enter_name> je napisao:
To je upravo ono o čemu pričam, ovaj video bi kao trebao da ismijava političke protivnike.
Uzaludno trošenje resursa. OK, možda je njima smješno, meni je žalosno.

Mozda idu logikom: Kampanja protiv nas je bila retardirana i izgubili smo, mi bi trebali biti jos retardiraniji.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2021, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Rocker je napisao:
Bio drale na n1, izdribla ga cura dobro. Poceo pricati budalastine kako orlovi jedu stara krila, ja se u cudu nadjoh.

Znao je on imati dobrih provala, a onda s druge strane dese se i dobro ciljane stvari koje su na kraju rezultirale i ipak iznenađujućom pobjedom. Iako nijedan političar ne osmišljava sam svoje kampanje, ipak smo mi jedna intelektualna provincija pa čisto sumnjam da iza njegovog uspjeha stoje one gimnazijalke koje je postavio za sekretarice ili šta već, ili neki "stari lavovi" opozicione politike koji nikad ni za šta posebno i nisu bili sposobni za Milinog vakta. Hoću reći, mislim da Draško koristi džoker "pozovi prijatelja" ili je njega možda prijatelj prvi pozvao. Ko je prijatelj? Neki kažu, Vučić? On jeste dovoljno intelignetan da vidi kud vjetar duva, a i ljubav sa Milom nije baš na nekim čvrstim temeljima. U svakom slučaju odličan kandidat. Nadalje ostaju belosvetski zlotvori u vidu britanske obavještajne službe i slično... Mada bi čovjek bio krajnje nepošten da Drašku ne prizna veliku energiju u svemu ovome što radi, pa makar i sumnjali u motive. Ali sam, ne može. Ne bi tako išlo, pa da je ne znam kako sposoban. Čak iako je situacija ovdje odavno zrela za pad vlasti, sve dosad niko to nije uspio da iskoristi. Zašto baš STanivuković? Da li je kao dio mladog naraštaja prvi shvatio značaj društvenih mreža? Ili mu je i to sugerisano, a možda i osmišljena cijela kampanja sa strane?
Kako god da okreneš, za sada ne može biti loše što se zatalasalo jer krajnje je vrijeme, pošto se strmoglavljujemo, pa ajde bar da probamo stati malo na tom putu, uhvatiti se za neku žilu, pa makar i sa Draškom. Bar da razmotrimo opcije dok ta žilica ne pukne.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2021, 15:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Naša (birača iz Banjaluke) je greška što smo se doveli u ovakvu situaciju; da smo toliko htjeli promjene, nismo smjeli dati skupšinsku većinu SNSD-u i satelitima. Ovako smo sad između dvije vatre, što teško da može donijeti neke promjene, pogotovo na bolje. Do sledećih izbora...

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2021, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ta bizarna situacija da je opozicija jasno uzela gradonačelnika, a pozicija skupštinu, bojim se da nije uzrokovana voljom građana, pošto isto i nema baš logike jer se, naročito kod nas, ne glasa nikad "pola-pola". Bojim se da više veze ima s tim "ako hoćeš da dobiješ/zadržiš posao, donesi mi toliko i toliko glasova na tom biračkom mjestu", a što se radi za odbornike, ne i za mjesto gradonačelnika. Tj. navlači svaki potencijalni odbornik sebi (naravno, oni koji su u situaciji da žare i pale javnim poslovima). Inače ne vidim kako bi neke tragikomične poluopskurne satelitske stranke mogle uzimati tako jake pozicije. I onda "ajde glasaću za tog i tog, jer Marko Marković mi je ipak rođak/komšija/dobar je momak, neka dobije posao", a za gradonačelnika glasaš ipak za koga želiš.

Uostalom ona indikativna razlika Vulićke u Doboju na Izborima 1 i Izborima 2 možda i najbolje govori koliki je brutalan prostor za razne vrste upliva, dakle ne radi se o 20-30% već možda i 100-200%, i više?

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2021, 17:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
<Enter_name> je napisao:
Naša (birača iz Banjaluke) je greška što smo se doveli u ovakvu situaciju; da smo toliko htjeli promjene, nismo smjeli dati skupšinsku većinu SNSD-u i satelitima. Ovako smo sad između dvije vatre, što teško da može donijeti neke promjene, pogotovo na bolje. Do sledećih izbora...
Polako jbg, vidis da nam je 20 godina trebalo da promjenimo gradonacelnika.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2021, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Drasko skupio svoje idiote da donose vrece smeca u centar grada. Ajde kako cete ovo opravdati?

https://streamable.com/1qjplh

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2021, 20:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
eno ti na mondu članak, piše da su se klinci neki okupili i sami očistili trg od smeća.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2021, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jovic23 je napisao:
eno ti na mondu članak, piše da su se klinci neki okupili i sami očistili trg od smeća.
Bravo za klince...
Ne znam jel ista stvar u pitanju...ali ako jeste, samo dokaz da se moze gledati iz razlicitih uglova. Ovaj je takav dijabola da se ne bih iznenadio ni da namjerno zatrpava smecem centar.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2021, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ti su wizzy opterećen Stanivukovićem :lol:

Lijepo je što su se klinci okupili i sami čiste trg i kante koje su pune smeća.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2021, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jbg druze...kad god otvorim drustvene mreze, nesto mi izadje o njemu i to me strasno iritira, a ovdje na forumu mi je drago kad ja iritiram druge. Fino sam pisao jos od pocetka da bih ga drugacije gledao da se sklonio na 100 dana i radio najboljr sto zna. Nakon 100 dana napravio press i prezentovao sta je uradio.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 293  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]