Rocker je napisao:
Bio drale na n1, izdribla ga cura dobro. Poceo pricati budalastine kako orlovi jedu stara krila, ja se u cudu nadjoh.
Znao je on imati dobrih provala, a onda s druge strane dese se i dobro ciljane stvari koje su na kraju rezultirale i ipak iznenađujućom pobjedom. Iako nijedan političar ne osmišljava sam svoje kampanje, ipak smo mi jedna intelektualna provincija pa čisto sumnjam da iza njegovog uspjeha stoje one gimnazijalke koje je postavio za sekretarice ili šta već, ili neki "stari lavovi" opozicione politike koji nikad ni za šta posebno i nisu bili sposobni za Milinog vakta. Hoću reći, mislim da Draško koristi džoker "pozovi prijatelja" ili je njega možda prijatelj prvi pozvao. Ko je prijatelj? Neki kažu, Vučić? On jeste dovoljno intelignetan da vidi kud vjetar duva, a i ljubav sa Milom nije baš na nekim čvrstim temeljima. U svakom slučaju odličan kandidat. Nadalje ostaju belosvetski zlotvori u vidu britanske obavještajne službe i slično... Mada bi čovjek bio krajnje nepošten da Drašku ne prizna veliku energiju u svemu ovome što radi, pa makar i sumnjali u motive. Ali sam, ne može. Ne bi tako išlo, pa da je ne znam kako sposoban. Čak iako je situacija ovdje odavno zrela za pad vlasti, sve dosad niko to nije uspio da iskoristi. Zašto baš STanivuković? Da li je kao dio mladog naraštaja prvi shvatio značaj društvenih mreža? Ili mu je i to sugerisano, a možda i osmišljena cijela kampanja sa strane?
Kako god da okreneš, za sada ne može biti loše što se zatalasalo jer krajnje je vrijeme, pošto se strmoglavljujemo, pa ajde bar da probamo stati malo na tom putu, uhvatiti se za neku žilu, pa makar i sa Draškom. Bar da razmotrimo opcije dok ta žilica ne pukne.