na ove postove SDA ili SNSD se neću ni osvrtati,jer to veze s vezom nema...to je kao da neko pita je li bolji Buffon ili Messi

...nebuloza...ne da mi se čak ni objašnjavati kako se formira vlast na nivou BH...
ali želim da se izvinem Spiji,koji je očito bolje upoznat sa stanjem u SDS nego ja..izvini,kolega...
da...po svemu sudeći,biće Predsjednik banjalučkog SDS čovjek koji je u stranku ušao 2013...a,iako nam je Ognjen Tadić još na našoj Slavi,12 jula rekao da će se povući,ja sam sve do sinoć,negdje 18-19h,mislio da je to ona priča "ja ponudim ostavku,vi odbijete i idemo dalje"...Međutim,kad sam čuo da je juče popodne Predsjedništvo stranke (mnogo važnija vijest od ovih gluposti o kojima pišete) "uvažilo Ognjenove razloge",naslutio sam da je đavo odnio šalu...da je pušten niz vodu...a možda i nije..pojma nemam više....a pogotovo kad sam vidio ko je dobio pozivnicu za ovu Gradsku skupštinu u subotu...Bar u mom okruženju,niko od onih koji bi mogli "talasati".....mislim,ima ih i koji će reć nešto,ali nemaju tu "težinu"...uglavnom će tu biti ili novi članovi,ili preletači,ili nešto ovakvih kao ja za koje se zna da će uvijek ostati uz stranku,taman da rukovodstvo odluči da nam Tomislav Karamarko bude Predsjednik....karikiram...da ne griješim dušu,biće i onih koji će svašta izgovoriti u subotu u Pozorištu,ali po pozivnicama,čini mi se da takvih nema ni 20% i da će ostati u debeloj manjini...
Iako će biti tri kandidata,mislim da je pobjednik već "nacrtan" negdje....a ubjedljivo najbolji kandidat P.V,će po mom mišljenju "povući kandidaturu" u subotu...a prof Miroslav Petković je tu zbog "atmosfere u svlačionici" i onog "demokratska" u nazivu naše stranke...ostaće nezadovoljstvo starih članova,za koje se bojim da ovog puta neće biti ni tinjajuće,samo me strah da ne bude većih potresa...
Ako bude ovako,da ostanu samo ta dva kandidata,a da se treći povuče,onda ova tema,bar o banjalučkom SDS, može slobodno na stand by koju godinu...
Ali,preživjeće Srpska Demokratska Stranka i ovo....bilo je i gorih situacija.
Ja lično,od subote ne pišem više ovakve postove,već potpuno stajem iza izabranog Predsjednika GO banjalučkog SDS....