banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 21:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Avg 2015, 19:18 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Koju policiju?

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2015, 19:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Sipa je naaaaaka policija :D

A maznjava Golfova izmedju 2000. i 2005. se razvila u medjuentitetski, pa cak i medjudrzavni, obrt :D

Znaci, toe to :)

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2015, 19:24 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Jebo SIPU, mogu se slikati sa njom.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2015, 19:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa moze posluziti :)

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2015, 19:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
lupa tns kao i obicno,djuro knezevic je brcak,iz HDZ,a ne iz SDS...

a kad Savez za promjene zaista preuzme Sipa,cuce se

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2015, 19:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

On je VD. To nista ne znaci.

Nego, zasto smjeniste Zubca? :D

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 10:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Pitaj Kopanju.Vidim da je na naslovnoj strani Glasa ta vjest stavljena u crnu hroniku :D :D

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 11:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A sta bi tek bilo da je poslao specijalce koji bi nekim slucajem nekom od ovih palikuca izbili zube? :D

Joj, cimu se ovi u SDS-u raduju, tugo moja...

Velim ja, rasprodajte te Golfove dok jos ima vremena :D

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2015, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Anketa: Više od polovine ispitanika za samostalnost RS, vole Dodika, a vjeruju prije svega crkvi
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/An ... kvi/319950

Citiraj:
Kada je riječ o rejtingu političkih partija u Republici Srpskoj, kad bi se sutra održali izbori, 50,23 odsto građana glasalo bi za vladajući SNSD.

Svi pritisci na Republiku Srpsku, ali i događaji neposredno prije i tokom komemoracije u Potočarima, posebno oslobađanje muslimanskog ratnog komandanta u Srebrenici Nasera Orića i napad na Vučića, dovelo je do pojačane nacionalne homogenizacije u Srpskoj, piše "Iskra".

Uzdržanost opozicionog bloka u Srpskoj o pitanju referenduma, kako se navodi, dovela je do pada njihovog rejtinga, tako da bi opozicioni blok "Savez za promjene" imao zbirno oko šest odsto manje glasova nego tokom prošlogodišnjih izbora, dok bi vladajuća koalicija u Srpskoj ostvarila rast veći od 10 odsto.

Osim toga, funkcioneri vodeće opozicione partije SDS-a Mladen Bosić i Ognjen Tadić pretrpjeli su značajan pad rejtinga, pa, prema rezultatima istraživanja. Tako aktuelni gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, čija je prosječna ocjena 3,02, na skali od 1 do 5, ima značajno veći rejting kod glasača SDS-a nego Bosić, koji ima prosječna ocjena 2,25 i Tadić, sa prosječnom ocjenom 2,61.

Kada se posmatra ukupan broj ispitanika, Dodik i dalje drži poziciju najpopularnijeg političara u Srpskoj, sa prosječnom ocjenom 3,37.

U slučaju da sutra budu održani izbori u Srpskoj, izlaznost bi bila veća za 2,29 odsto nego na oktobarskim izborima 2014. godine.

Na osnovu ovih podataka može se zaključiti da je prisutna pojačana nacionalna homogenizacija oko vladajuće partije SNSD-a, koja je identifikovana u srpskom narodu kao najsnažniji zaštitnik srpskih nacionalnih interesa u BiH.

Citiraj:
Prema istraživanju, Srpska pravoslavna crkva je institucija od najvišeg povjerenja građana Republike Srpske sa prosječnom ocjenom 3,97 na skali od 1 do 5, zatim slijedi Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske sa ocjenom 3,55, a na trećem mjestu je Vlada Republike Srpske sa ocjenom 3,02.

Kada bi se sutra održao referendum o ulasku BiH u EU, u Republici Srpskoj 43,4 odsto građana bi glasalo za članstvo, njih 33,87 odsto bi bilo protiv članstva BiH u EU, dok je 22,73 odsto ispitanika odgovorilo "ne znam".

Kada je riječ o ulasku BiH u NATO, u Republici Srpskoj 12,74 odsto građana bi glasalo za članstvo, njih 65,66 odsto bi bilo protiv, dok je 21,6 odsto ispitanika odgovorilo "ne znam".

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2015, 21:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Becka, em si nesposoban, em si naivan :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2015, 21:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A šta Bečka pokušava

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2015, 21:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemam pojma :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2015, 05:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ognjen Tadić spreman je da na skupštini Gradskog odbora SDS-a zakazanoj za 29. avgust prepusti rukovođenje gradskim odborom nekom drugom.

Ognjen Tadić je to već u nekoliko navrata nagovijestio. Prvi put ozbiljno na proslavi slave ove stranke u julu.

Tadić je kao svog favorita za nasljednika na mjestu prvog čovjeka banjalučkog gradskog odbora predstavio Branka Blanušu jednog od potpredsjednika gradskog odbora.

Ova Tadićeva odluka izazvala je negodovanja i proteste u SDS-u u Banjaluci.

Branko Blanuša u SDS je prešao iz SNS-a 2013-te godine. U naprednjacima je bio predsjednik gradskog odbora.

U banjalučkom SDS-u i mimo ovih najnovijih dešavanja već duži period vlada veliko nezadovoljstvo. Odluke u gradskom SDS-u donose ljudi van Banjaluke a SDS-ovi banjalučani su apsolutno marginalizovani.

Forsiraju se ljudi, tvrde moji izvori, koji su došli u SDS u posljednjih nekoliko godina čak i pojedini sumnjivih moralnih vrijednosti.

Rezultat je, bukvalno, neprepoznatljiv gradski odbor i neprepoznatljivo ime SDS-a u Banjaluci.

Za godinu dana su lokalni izbori a SDS jednostavno nema ime i prezime koje bi eventualno mogao da kandiduje za mjesto gradonačelnika. SDS misli da ima i tako nešto su najavili nakon posljednje izborne skupštine gradskog odbora. Bilo koji kandidat kojeg bi SDS u ovom momentu suprostavio kandidatu SNSD-a za gradonačelnika bio bi brutalno pometen.

To je rezultat rada odnosno nerada na terenu. SDS u Banjaluci nema čovjeka koji kao kandidat za gradonačelnika može parirati pojedincima iz nekih drugih stranaka članica Saveza za promjene.

Ognjen Tadić koji je u dva navrata bezuspješno bio kandidat opozicije za predsjednika Republike oba puta nakon poraza se povlačio iz Banjaluke. Kao predsjednik banjalučkog gradskog odbora, zadovoljan pozicijom u Sarajevu ne bavi se Banjalukom i gotovo da ga nema u medijima, pogotovo kada je najveći grad u pitanju.

Podsjećam, deklarativno bar, najveći cilj udružene opozicije je pred svake izbore osvajanje vlasti u Banjaluci.

Aktuelno stanje u SDS-u u Banjaluci za opoziciju ne mora ni da bude kritično loše po svaku cijenu. Nemoć odnosno izostanak želje SDS-a da u Banjaluci napravi i zadrži prepoznatljivo ime rezultiraće činjenicom da SDS ovaj put neće moći da insistira kod Saveza za promjene, kao na prošlim lokalnim izborima, na svom kandidatu za gradonačelnika. Znamo kako su ti izbori završili.

http://www.bl-portal.com/vijesti/rs-i-f ... i-sds.html

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 00:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://www.frontal.ba/novost/80274/pism ... ota-bosica

:lol:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
:lol:

Sada ocekuj Slagera da dodje i kaze kako to nije tacno i kako je Boske jedan od najsposobijih politicara u BiH, pa i sire

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 11:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Prestao sam :D ...Ima bar mjesec-dva

Prihvatio sam Taškov dobronamjerni savjet da svojim "branjenjem" SDS-a pravim samo kontraefekat i nerviram i iritiram ljude 8)

Kad sam malo razmislio,shvatio sam da i jest tako :D

zato odsad,samo pokoja "servisna" informacija...

U vezi Čičinog posta,samo ću reći da uveliko spremamo Gradsku Skupštinu SDS za 29 avgust u Narodnom Pozorištu (nadam se da neće lokacija biti indikativna :lol: :lol: :lol: ),pa će se tada mnogo više stvari javno objelodaniti u vezi tog njegovog članka,koji je btw,bar 90% netačan...

A u ovom Silviovom je, naravno,netačno sve...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
ček, hoćeš reći i da su i za mrmota Filija iz Filadelfije slagali :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Najbolji kandidat za glavnog SDS-ovca u BL.

Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fHABw4GO9X4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 12:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

U vezi Čičinog posta,samo ću reći da uveliko spremamo Gradsku Skupštinu SDS za 29 avgust u Narodnom Pozorištu (nadam se da neće lokacija biti indikativna :lol: :lol: :lol: ),pa će se tada mnogo više stvari javno objelodaniti u vezi tog njegovog članka,koji je btw,bar 90% netačan...

Nije toliko bitno da li je i u kojoj mjeri ovaj članak istinit ali mene bi (da sam kojim slučajem stari SDS Bosićev kadar)više zabrinjavao izvor teksta. :evil3:

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 14:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

članak ko članak...sto forumaša će ga rastumačiti svako na drugačiji način...a iz iskustva znam da skoro nijedan od tih članaka nije "spontan",već da se zna tačno ko i moralno i finansijski stoji iza kojeg...nažalost,takva novinarska vremena došla :(

a i ovaj tvoj članak konkretno,vjerujem da ćemo ga čak i ti i ja protumačiti na drugačiji način,iako obojica kao pratimo nešto politiku...

ja ga tumačim naručenim od jednog bivšeg predsjednika sds,oko koga mislim da se već dva-tri mjeseca vode pregovori da bude sds-ov kandidat za gradonačelnika banjaluke(tačnije,od strane saveza za promjene),da malo pojača svoje pozicije pisanjem kako "sds nema nijednog kandidata vrijednog pomena" :roll: :roll: :roll:

ja ga tumačim tako bez obzira što ni u ovom članku,ni u onim silnim komentarima na bn sajtu niko ne spominje to ime....uglavnom što bi taško rekao,autogol,kontraefekat....mnogo više sam bio za to da on bude naš kandidat (pobjedio bi,naravno,ubjedljivo kao i 2012 da je bio taj dogovor),nego ako nastavi ovakvim spinovanjem pojačavati svoje pozicije i tražiti da se sds odrekne nekih ustupaka zbog toga što bi on bio kandidat...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]