banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 23:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jul 2015, 17:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Spijo, mislim da je manitu veci desnicar od onog nesrecnika sa Lukavice.
Kljiksovci bi ga zvali saloncem.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2015, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Čiča iz Rogače je napisao:
Ma meni se sviđa taj liberalni zanos,mantra da su za ekonomiju ovih prostora krivi okviri u kojima živimo (nacija...religija).To je danas napredna misao....kao što je s početka prošlog vijeka bila komunistička :D

Ne radi se tu samo o ekonomiji ali kad već pavijanisemo, po tumačenju vaše genijalne nacionalne ideje, samostalnost je siguran put u ekonomski prosperitet? Buahahhaha.
Okvir razumijevanja i stanja drustvene svijesti o kojem pišem samo je dijelimicno naslonjen na ekonomiju. Kulturne, religijske, tradicijske varijable..mentalitet, nivo obrazovanja tj. nepismenosti, etnonacionalizam...sve to autoreprodukuje sizofreniju i poremećen sistem vrijednosti i džaba što ti imaš jesti i što tvoja djeca možda imaju sigurnu budućnost, za većinu je generalno nema. Ti plitki izmanipulisani mozgovi, koji služe kao hrana političkoj eliti što se dignula iznad moralnih dilema, to su robovi nacije i istorije. Btw njima ne vrijedi pomagati, proces je jednosmjeran i nikakvi Srbi, ili već neki, ga nece zaustaviti. Pa trajalo to 100 ili 200 godina, potpuno je svejedno. Svijet će završiti u maksimalno 4, 5 velikih zajednica država koje će prevashodno povezivati geografija i sistem vrijednosti. Takav svijet neće trpiti ostrva "slobode" i drugačijeg razmišljanja unutar svoje mase teritorije. Možda se to ne svidja ni meni ali takva plemena će biti istrebljena i stavljena u "rezervat", kao indijanci, da odumru. To je sudbina Srba, ako ne počnu shvatati da globalna sigurnost najviše košta i troši, i da to ove koji se bave sa medjunarodnim poretkom najviše nervira. Ne znam kako da ti plasticnije objasnim, to je tako, nema tu nikakve teorije zavjere i vec su napisani traktati na tu temu. Pročitaj Svijet poslije Amerike i Jedan procenat doktrine, pa kombinuj sa Velikom sahovskom pločom i Kisindzerovim realizmom, sve ti se samo kaže.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2015, 19:27 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
manitu uci da svira je napisao:
Zoka dinaroid :D

Ja bar nemam problem sa tim da priznam šta jesam.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2015, 20:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Svijet će završiti u maksimalno 4, 5 velikih zajednica država koje će prevashodno povezivati geografija i sistem vrijednosti. Pročitaj Svijet poslije Amerike i Jedan procenat doktrine, pa kombinuj sa Velikom sahovskom pločom i Kisindzerovim realizmom, sve ti se samo kaže.

Čitao sam Šahovsku ploču,taj manifest novog svjetskog poretka. :D Zato sam i rekao da oni koji vjeruju u takve stvari konačnog kraja istorije podsjećaju me na komuniste s kraja 19 vijeka :D
Kraj istorije su priželjkivali mnogi prije Kisindžera i Zbignjeva....od Alesandra Velikog i svih ostalih.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2015, 20:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
А у међувремену смо ту гдје смо. И гдје ћемо бити још непар стотина година, само што нећу моћи тада да кажем "ето маниту, видиш да сам био у праву". :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 08:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Svijet će završiti u maksimalno 4, 5 velikih zajednica država koje će prevashodno povezivati geografija i sistem vrijednosti. Pročitaj Svijet poslije Amerike i Jedan procenat doktrine, pa kombinuj sa Velikom sahovskom pločom i Kisindzerovim realizmom, sve ti se samo kaže.

Čitao sam Šahovsku ploču,taj manifest novog svjetskog poretka. :D Zato sam i rekao da oni koji vjeruju u takve stvari konačnog kraja istorije podsjećaju me na komuniste s kraja 19 vijeka :D
Kraj istorije su priželjkivali mnogi prije Kisindžera i Zbignjeva....od Alesandra Velikog i svih ostalih.

Vidi, čitati, jesti, srati...razumijeti, skup različitih radnji. Kraj istorije nema veze sa uratkom starog Bzezinskog, radi se o klasičnoj realpolitickoj doktrini koja projektuje Ameriku u budućnosti. O kraju istorije je pisao Fukujama, bavio se liberalnom demokratijom kao konačnim stadijem ljudske svijesti u pogledu savrsenosti političkog uređenja i sistema, ali se i on u međuvremenu predomislio.
Ja bih te zamolio da komentarises smisleno, vidiš da moram potrošiti više redaka kako bih tebe i dio puka koji čita malo ili nikako, uputio na koncept razvoja kognitivno konativnih sposobnosti radi razumijevanja različitih kontemplacija u semantickom Levijatanu moderne političke zbilje,
koji se mora odmaknuti od disleksicne i sizofrene prakse ruralne nacionalne misli zvane zadruga i četri pive. Molim te da se usresredis na suštinu i spoljašnje veze različitih misli u svojoj glavi i poslozis to sa više analitičkog reda, nemoj da se krijes iza floskula o novom svjetskom poretku, kraju istorije i sličnim utopizmima koji su teorijsko zavjerenicki normativ kod onih koji su na vi sa dnevno političkim praksama i svijetom koji raspoznaje istovremnost i prolaznost kao determinirajuce tačke realpolitickog djelovanja i opstanka. Hvala.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 08:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Šta bi.....ko diro :lol: :lol:
Niko ti ne ugrožava intelektualnu nenadjebivost čovječe koji ti je q :D ...šta će ti tolike fraze i termini koje ne razumijemo mi ruralni i periferni.
Vidiš da uvjek postoji potreba da se druga strana naziva posebnim imenom,svrsta u posebnu grupu,kako u običnoj komunikaciji tako i u politici.Uvjek!
Budi dobar i uzmi jedan Nektar na ovu vrućinu :cat:

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 09:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42

Vidi, čitati, jesti, srati...razumijeti, skup različitih radnji. Kraj istorije nema veze sa uratkom starog Bzezinskog, radi se o klasičnoj realpolitickoj doktrini koja projektuje Ameriku u budućnosti. O kraju istorije je pisao Fukujama, bavio se liberalnom demokratijom kao konačnim stadijem ljudske svijesti u pogledu savrsenosti političkog uređenja i sistema, ali se i on u međuvremenu predomislio.
Ja bih te zamolio da komentarises smisleno, vidiš da moram potrošiti više redaka kako bih tebe i dio puka koji čita malo ili nikako, uputio na koncept razvoja kognitivno konativnih sposobnosti radi razumijevanja različitih kontemplacija u semantickom Levijatanu moderne političke zbilje,
koji se mora odmaknuti od disleksicne i sizofrene prakse ruralne nacionalne misli zvane zadruga i četri pive. Molim te da se usresredis na suštinu i spoljašnje veze različitih misli u svojoj glavi i poslozis to sa više analitičkog reda, nemoj da se krijes iza floskula o novom svjetskom poretku, kraju istorije i sličnim utopizmima koji su teorijsko zavjerenicki normativ kod onih koji su na vi sa dnevno političkim praksama i svijetom koji raspoznaje istovremnost i prolaznost kao determinirajuce tačke realpolitickog djelovanja i opstanka. Hvala.

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 09:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šta bi.....ko diro :lol: :lol:
Niko ti ne ugrožava intelektualnu nenadjebivost čovječe koji ti je q :D ...šta će ti tolike fraze i termini koje ne razumijemo mi ruralni i periferni.
Vidiš da uvjek postoji potreba da se druga strana naziva posebnim imenom,svrsta u posebnu grupu,kako u običnoj komunikaciji tako i u politici.Uvjek!
Budi dobar i uzmi jedan Nektar na ovu vrućinu :cat:

Izvinjavam se, ust'o sam na lijevu nogu :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 10:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Preteške teme za SDS.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 11:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Predlazem da manituu svaki put kada mu popuste kocnice pozovemo pauka :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 12:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prije da mu je otkazao ABS na klizavom terenu :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aj dosta o Manituu na ovoj temi, bice nam Bosic ljubomoran :D
Ima li sta novo?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 14:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čekamo Schlagera da vidimo da li se raspitao u centrali o spletkarenju laktaškog vrha SDSa

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 15:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da li si ti mislio na Blagojevica? Ne pada mi niko drugi na pamet sa prodavnicama...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 17:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Čekamo Schlagera da vidimo da li se raspitao u centrali o spletkarenju laktaškog vrha SDSa

И шта кажу што су их Руси "издали". :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2015, 01:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
sinip je napisao:

И шта кажу што су их Руси "издали". :)

Па зато што је Миле купио патријарха Кирила, а знамо какав утицај РПЦ има на Путина.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2015, 19:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svim vlasnicima dizel Golfova preporucujem ugradnju dodatne zastite ili hitnu prodaju na pik.ba.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2015, 19:15 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ko ovo dešifruje neka slobodno objasni i nama glupima, zauvar je...

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2015, 19:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

SDS preuzima policiju :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]