Citiraj:
Pitanje za mog forumskog prijatelja sa kojim sam se nekad igrom slučaja gledao preko nišana

.....Kakve rezultate očekujete sa takvim kadrovima na liderskim pozicijama opštinskih odbora pred sledeće izbore?
ne znam kolega,stvarno...a ruzno bi bilo da pisem o konkretnom slucaju,kad zaista nisam upoznat...
ali drago mi je sto si ovo napisao,i prvom prilikom cu se raspitati,ko,sta,kako....i kako uopste MO moze brojati tri clana,i sa tri glasa uceztvovati na izborima GO
a ovo sto pitas,kakve rezultate ocekujem...mislim da je sad loptica sa nizih instanci prebacena na vrh...pogotovo ove u zajednickim organima....njihov (ne)rad ce odrediti uspjesnost stranke u buducem vremenu....mozemo se mi posaditi na glavu,ali ako oni gore ne pocnu sa suplje price prelaziti na djela,narod ce s pravom pomisliti "pa po cemu su ovi bolji"?...koliko je vec proslo,cetiri,pet mjeseci...a uradjeno nije apsolutno nista
prvi korak je preuzimanje sipa-e (koji hdz neumorno blokira!),smjena zupca...mektica svi u stranci smatraju savrsenim izborom za ministra bezbjednosti,prati ga glas da je pravi profesionalac,stari db-ovac...i da ih ne voli nikako (za razliku od tog tvog udbasa

)...nazalost,za neke ostale nase kadrove u sarajevu,ili neke koji su postali ambasadori nakon dve godine clanstva,niko u stranci ne djeli taj entuzijazam...mnogi su i razocarani ko se sve uhljebio u sarajevu...uglavnom,mektic jedini pokusava zasad nesto uraditi,a da li ce uspjeti smjeniti zubca,ili ce se (zbog blokade hdz) morati ipak sacekati regularan kraj mandata,vidjecemo...mnogi u stranci prizeljkuju da jednog trebinjca u sipa,zamjeni jedan drugi trebinjac,iako nije iz nase stranke

..misle da mi takvog nemamo

....mislim da ce taj rad ili nerad,sposobnost ili nesposobnost da se otvori nekoliko velikih afera,a pogotovo rasvjetli do kraja,mnogo vise odluciti nekoliko sledecih izbora,nego nas rad ili nerad dole po MO,RO,PO,pa i GO...opste je misljenje da je i sva ova prica o referendumu i krenula zbog gubitka uticaja u sarajevu i ogromnog straha onih kojima ruke nisu ciste...
i sa gradjanske strane treba podrzati takve inicijative,pa da onaj ko je posten prestane biti prozivan po vaskovicevim blogovima i slicnim trash medijima,a onaj kome se dokaze da je krao narodne pare da odgovara,pa i ako je iz sds.
i naravno,ovo je samo moje misljenje...a da me pitas sta mislim da li ce sds zaista to htjeti ili uspjeti uraditi-ne znam...za neke koji su zasjeli gore sam siguran da bi htjeli,a za neke isto tako sam siguran da ne bi htjeli....vidjecemo...al da ce to presudno uticati na nase rezultate na izborima sledecih godina,u to sam siguran...ako "rezultati" budu kao u ovih par mjeseci,mile ce vladati dok mu ne dosadi
uh....uvijek me ovako u politiku uvuce neko kome ne mogu da ne odgovorim

...zato bar ne postavljaj potpitanja (vise ne odgovaram

),a ovi specijalci nek pisu sta hoce,ne osvrcem se vise...