banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 20:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jul 2015, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
ma ja,to su krucijalni problemi...o tome treba razglabati po čitav dan,ko je kome šta rekao,ili ko obezbjeđuje potočare,sluđivati ovaj jadni narod referendumom...

a ovo su sitnice...

http://www.b92.net/biz/vesti/region.php ... id=1015705

Који је СДС хтио да прода за 100 и нешто милиона, са све данашњом зградом Владе. Памћење златне рибице, па то ти је.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2015, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Schlager je napisao:
ma ja,to su krucijalni problemi...o tome treba razglabati po čitav dan,ko je kome šta rekao,ili ko obezbjeđuje potočare,sluđivati ovaj jadni narod referendumom...

a ovo su sitnice...

http://www.b92.net/biz/vesti/region.php ... id=1015705

Iskreno, ja sam mislio da je to odavno sprzeno :D

Ali... Nisam ja ovde branilac lika i dijela Mile Dodika i SNSD.a :D

Mene na ovoj temi zanima sta (ne)radi SDS. A kako stvari sada stoje, SDS bi po gradjane i narod bio epska katastrofa da je kojim slucajem na vlasti.
Juce vas Mile podbada prevremenim parlamentarnim izborima. Za manje od godinu dana ste od jake politicke opcije koja je bila u realnoj mogucnosti preuzeti vlast dosli do toga da vas ta ista vlast zeza prevremenim izborima. To je zbilja nevidjena sposobnost.

Btw. da ne bude kako sam negativac i da samo kritikujem, eto molim te da napises nekoliko dobrih stvari koje je SDS uradio u zadnjih pola godine, godinu, deset godina za gradjane i narod Republike Srpske :)

Предложио смањење цијена мобилне телефоније, а ако то не може онда оснивање новог Телекома... :lol: :evil3:

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2015, 16:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Jedna od mojih omiljenih tema ova o SDS-u
:D

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2015, 17:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlager je danas nesto napisao pa obrisao pre nego sto stigoh smisleno odgovoriti :D

Prvo, nisam ja tema ove emisije :D

Drugo, glede teskoca sa kojima se trenutna upravljacka struktura SDS.a susrece... Pa zar misle da ce doci na vlast zbog nacina na koji vezu pertle na cipelama? Pa naravno da je tesko doci do vlasti. Lakse je, npr. godinama optuzivati druge nego priznati vlastitu nesposobnost.
Ne vjerujete? Mislite da je Dodiku i SNSD.u lako (i sa vama takvima) opstati na vlasti?
Ono, probudi se jednog jutra Lemi i odluci da bude jos jedno, pet, sest, dvadest godina vlast?!? Eto, iz cista mira jer mu se moze :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 16:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da li je od vrucine pa mi se pricinjava ili ipak ova ministarska legenda prica o jednoj policiji? :D

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Me ... ana/315948

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 21:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Биће да је врућина, па не би то СДС, Боже сачувај... :evil3:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 23:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Da li je od vrucine pa mi se pricinjava ili ipak ova ministarska legenda prica o jednoj policiji? :D

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Me ... ana/315948

Мало провлачи причу :) Ипак је он сад министар на нивоу БиХ па увек је добродошло да имаш власти над више полиције :)

Иначе, како СДС коментарише поступке СДС и г. Гатарића у Прњавору где се из општинског буџета одлуком начелника донира 80 000 КМ прњаворској Ветеринарској станици чији је трећински власник начелник Прњавора Синиша Гатарић :D

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2015, 07:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Shako je nekad u pravu za Prnjavor... Pa hebo vas led ledeni...
Samo vam jos nedostaje SDA nacelnik pa da zaokruzite kompletnu ponudu vodecih stranaka koje su vladale Prnjavorom i nisu rjesile vodu i one dvije tri izrovane dzade oko samog centra.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2015, 17:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Shako je nekad u pravu za Prnjavor... Pa hebo vas led ledeni...
Samo vam jos nedostaje SDA nacelnik pa da zaokruzite kompletnu ponudu vodecih stranaka koje su vladale Prnjavorom i nisu rjesile vodu i one dvije tri izrovane dzade oko samog centra.

Али скувала се рибља чорба за Гиниса и од тада је навала туриста из читавог света незаустављива 8) :D

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2015, 18:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Blizi se Vasar i umjetnice na sljivi! :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2015, 20:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Laktaški SDS je odraz političke scene u RS.Stranku vodi lik koji je prešišao 65 godina,stari UDBAš,Titin kadar koji je početkom devedesetih promjenio politička uvjerenja ali ne i sklonost za spletkarenja i politikanstvo.Na skorašnjem izboru za presednika opšt. odbora SDSa popbjedio je protivkandidata za tri glasa koje je on kupio (tri glasa iz Bakinaca čiji mjesni odbor ima ukupno tri člana SDSa :lol: ).
Naime,lik ( UDBAš) ima pet ili šest trgovina u privatnom vlasništvu u koje od kad je on na čelu laktaškog SDSa inspekcija još nije ušla :wink: ,stranačke aktivnosti je sveo na nulu kao i rad na omasovljenju stranke.Oko sebe okupio krug ljudi koji uveliko rade na neradu i vegetiranju.
Stranka se podjelila u dva tabora....s jedne strane mlađi članovi koji bi da nešto i urade a sa druge strana lik sa trgovinama u koje inspekcija ne ulazi.
Ne, nisam rekao da Dodik mešetari sa opozicijom u Laktašima,nisam 8)
Pitanje za mog forumskog prijatelja sa kojim sam se nekad igrom slučaja gledao preko nišana :D .....Kakve rezultate očekujete sa takvim kadrovima na liderskim pozicijama opštinskih odbora pred sledeće izbore?

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2015, 20:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta uradi ona Regina... Tc tc...

Zar u Laktasima ne zivi g. Tadic? Valjda on zna sta mu rade u maticnom mjesnom odboru :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2015, 20:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne živi....on je zaposlen u Sarajevu,prima dodatke za odvojen život,putne režije

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2015, 20:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Uglavnom pantljičare i pijavice. Pa kaže promjene.... :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2015, 20:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Ne živi....on je zaposlen u Sarajevu,prima dodatke za odvojen život,putne režije

Da li je prijavljen u Sarajevu ili u Laktasima? Ono, licna, zdravstvena knjizica i sl.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2015, 21:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Otkud znam gdje je prijavljen.....ova dešavanja sam čuo iz povjerljivih izvora.Nego,ako pobjedi ova druga strana u laktaškom SDSu,strana koja je većinski župska.....u slučaju promjene lokalne vlasti eto tebe na konju. :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2015, 21:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ahahahahahahaa :lol:

Nemam ja pojma ko sta gdje... Izgleda sam upucen kao i Tadic :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2015, 21:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne pravi se nevješt.
Nego dok je vrijeme,vidi ti sa Šlagerom kako će se oni ponašati u slučaju preuzimanja vlasti.Da li će forsirati nove ljude i kapital ili će ovaj postojeći (Dodikov) prešaltati u nove tokove.Vidi odma đe si.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2015, 21:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aman zaman covjece... Jesam dokon, ali zbilja nisam toliko da se kontam u laktasku politicku scenu :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2015, 21:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Pitanje za mog forumskog prijatelja sa kojim sam se nekad igrom slučaja gledao preko nišana :D .....Kakve rezultate očekujete sa takvim kadrovima na liderskim pozicijama opštinskih odbora pred sledeće izbore?

ne znam kolega,stvarno...a ruzno bi bilo da pisem o konkretnom slucaju,kad zaista nisam upoznat...

ali drago mi je sto si ovo napisao,i prvom prilikom cu se raspitati,ko,sta,kako....i kako uopste MO moze brojati tri clana,i sa tri glasa uceztvovati na izborima GO :roll: :roll:

a ovo sto pitas,kakve rezultate ocekujem...mislim da je sad loptica sa nizih instanci prebacena na vrh...pogotovo ove u zajednickim organima....njihov (ne)rad ce odrediti uspjesnost stranke u buducem vremenu....mozemo se mi posaditi na glavu,ali ako oni gore ne pocnu sa suplje price prelaziti na djela,narod ce s pravom pomisliti "pa po cemu su ovi bolji"?...koliko je vec proslo,cetiri,pet mjeseci...a uradjeno nije apsolutno nista :(
prvi korak je preuzimanje sipa-e (koji hdz neumorno blokira!),smjena zupca...mektica svi u stranci smatraju savrsenim izborom za ministra bezbjednosti,prati ga glas da je pravi profesionalac,stari db-ovac...i da ih ne voli nikako (za razliku od tog tvog udbasa :D )...nazalost,za neke ostale nase kadrove u sarajevu,ili neke koji su postali ambasadori nakon dve godine clanstva,niko u stranci ne djeli taj entuzijazam...mnogi su i razocarani ko se sve uhljebio u sarajevu...uglavnom,mektic jedini pokusava zasad nesto uraditi,a da li ce uspjeti smjeniti zubca,ili ce se (zbog blokade hdz) morati ipak sacekati regularan kraj mandata,vidjecemo...mnogi u stranci prizeljkuju da jednog trebinjca u sipa,zamjeni jedan drugi trebinjac,iako nije iz nase stranke :D ..misle da mi takvog nemamo :( ....mislim da ce taj rad ili nerad,sposobnost ili nesposobnost da se otvori nekoliko velikih afera,a pogotovo rasvjetli do kraja,mnogo vise odluciti nekoliko sledecih izbora,nego nas rad ili nerad dole po MO,RO,PO,pa i GO...opste je misljenje da je i sva ova prica o referendumu i krenula zbog gubitka uticaja u sarajevu i ogromnog straha onih kojima ruke nisu ciste...
i sa gradjanske strane treba podrzati takve inicijative,pa da onaj ko je posten prestane biti prozivan po vaskovicevim blogovima i slicnim trash medijima,a onaj kome se dokaze da je krao narodne pare da odgovara,pa i ako je iz sds.

i naravno,ovo je samo moje misljenje...a da me pitas sta mislim da li ce sds zaista to htjeti ili uspjeti uraditi-ne znam...za neke koji su zasjeli gore sam siguran da bi htjeli,a za neke isto tako sam siguran da ne bi htjeli....vidjecemo...al da ce to presudno uticati na nase rezultate na izborima sledecih godina,u to sam siguran...ako "rezultati" budu kao u ovih par mjeseci,mile ce vladati dok mu ne dosadi :D

uh....uvijek me ovako u politiku uvuce neko kome ne mogu da ne odgovorim :D ...zato bar ne postavljaj potpitanja (vise ne odgovaram :D ),a ovi specijalci nek pisu sta hoce,ne osvrcem se vise... 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]