banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 16:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Jul 2015, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
pretpostavljam Dunjić i co

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2015, 13:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Tačno...Dunjić će im biti šef...Doduše,neće odmah u nedjelju biti izabran za Predsjednika,već na nekoj sledećoj njihovoj Skupštini...Ali,otprilike,to je to :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2015, 17:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slika
Citiraj:
11.07.2015 15:55 | Срна
Један од оснивач СДС-а и некадашњи начелник општине Пале у два мандата, а сада одборник у Скупштини општине Слободан Савић изјавио је Срни да је искључен из странке јер је руководство СДС-а његову сарадњу са републичким властима с циљем унапређења живота на Палама оцијенило као "опортунистичко дјеловање и непослушност".

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2015, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Ko ih je*e nek se provesele i nauzimaju tih odbornickih plata jer to im je to sto se njihove politike tice. A SDS ce se svakako na sledecim izborima povratiti te mandate, a valjda ce se neki dozvati pameti pa ne stavljati na listu i kurtu i murtu, a pogotovo ne sklapati neke "koalicije" sa strankama koji na cjeloj teritoriji RS ne mogu dobiti 2000 glasova.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2015, 23:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ova ... opet malo priziva rat:

http://www.klix.ba/vijesti/bih/bosic-st ... /150711102

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2015, 07:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
O izuzetno lošoj koordinaciji govorio je i ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić. On je pojasnio da je Direkcija za koordinaciju policijskih tijela od SIPA-e zatražila pomoć pri organizaciji dženaze u Potočarima. Traženo je angažiranje specijalne jedinice SIPA-e, ali iz SIPA-e nikada nisu odgovorili na zvanični zahtjev koji je poslala Direkcija za koordinaciju policijskih tijela.

Zasto g. Mektic, koji je SDS kadar na mjestu ministra bezbjednosti BiH, namjerno zaobilazi MUP Republike Srpske i trazi SIPA specijalce? Iako je do sada MUPRS bez problema obezbjedjivao slicne skupove.

Citiraj:
Aleksandar Vučić je za njemački dnevnik "Frankfurter algemajne cajtung" ranije rekao da je srpska delegacija sumnjala u to da će policija BiH dovoljno dobro obaviti posao, pa je tražila da zaštitu preuzme policija Republike Srpske.

"Najpre su nam to obećali, a tek nekoliko sati uoči početka komemoracije rekli su nam da policija Republike Srpske ne sme da stupi na tlo Memorijalnog centra", rekao je Vučić.

Zasto MUP Srbije sumnja u sposobnosti ministarstva bezbjednosti BiH kojim upravlja g. Mektic?

Zasto ministarstvo bezbjednosti BiH nije dozvolilo ulazak pripadnika MUP RS u Memorijalni centar?

Da li je g. Mektic napokon saznao ime onog sa kamenom u ruci koga su priveli pripadnici neke od agencije sa nivoa BiH?

Pa ako neko moze da malo pojasni ovo sto me muci... Hvala.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2015, 07:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Iako nisam prihvatao zdravo za gotovo priču snsd-a o "probosanskom" sds-u smatrajući da je to više propaganda, sad je sve više činjenica koje potvrđuju te tvrdnje... hrvati su do skora imali kukavičje jaje u vidu jednog čovjeka u predsjedništvu BiH, Komšića, a srbi sad imaju kukavičje jaje u vidu čitave stranke koja je na vlasti na nivou BiH...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2015, 07:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne bih rekao da to rade sa namjerom. Rekao bih da je uzrok jednostavno nesposobnost.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2015, 07:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

...ili je, da upotrebim braletovu terminologiju, neko nekome metn`o jaja u procjep pa prijeti da će izvaditi klin...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2015, 08:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Umjesto da prstom upiru na Zubca i skrecu paznju sa svih drugih omogucavaju povampirenje price o jednom MUP.u i jednoj Policiji neka organizuju Vucicevo i Bakirovo zajednicko polaganje vijenaca u Dobrovoljackoj. Ili na Kazanima... Silosu...

Ima tog...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2015, 21:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jel zene ovih ministara iz SDS.a znaju da im muzevi ne idu na posao?

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Zv ... ica/315554

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2015, 22:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Citiraj:
O izuzetno lošoj koordinaciji govorio je i ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić. On je pojasnio da je Direkcija za koordinaciju policijskih tijela od SIPA-e zatražila pomoć pri organizaciji dženaze u Potočarima. Traženo je angažiranje specijalne jedinice SIPA-e, ali iz SIPA-e nikada nisu odgovorili na zvanični zahtjev koji je poslala Direkcija za koordinaciju policijskih tijela.

Zasto g. Mektic, koji je SDS kadar na mjestu ministra bezbjednosti BiH, namjerno zaobilazi MUP Republike Srpske i trazi SIPA specijalce? Iako je do sada MUPRS bez problema obezbjedjivao slicne skupove.

Citiraj:
Aleksandar Vučić je za njemački dnevnik "Frankfurter algemajne cajtung" ranije rekao da je srpska delegacija sumnjala u to da će policija BiH dovoljno dobro obaviti posao, pa je tražila da zaštitu preuzme policija Republike Srpske.

"Najpre su nam to obećali, a tek nekoliko sati uoči početka komemoracije rekli su nam da policija Republike Srpske ne sme da stupi na tlo Memorijalnog centra", rekao je Vučić.

Zasto MUP Srbije sumnja u sposobnosti ministarstva bezbjednosti BiH kojim upravlja g. Mektic?

Zasto ministarstvo bezbjednosti BiH nije dozvolilo ulazak pripadnika MUP RS u Memorijalni centar?

Da li je g. Mektic napokon saznao ime onog sa kamenom u ruci koga su priveli pripadnici neke od agencije sa nivoa BiH?

Pa ako neko moze da malo pojasni ovo sto me muci... Hvala.

Ne znam da li ti je poznato, ali tadašnji car Miroslav Lajčak je izuzeo komad zemlje RS i prenio na zajedničke organe. Tako sve dok su u onom ograđenom krugu su problem BiH. Sad mislim da nam je učinio uslugu.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2015, 06:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Fiki, ne lazi narod.

http://www.ohr.int/decisions/plipdec/de ... t_id=40055

Kakve veze ovaj zakon ima sa cinjenicom da je Bakirov covjek na mjestu predsjedavajuceg Savjeta ministara prakticno samostalno preuzeo komandu nad bezbijednosnim agencijama i policijskim snagama? I to pored zivog esdeesovog ministra bezbjednosti!

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2015, 07:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.klix.ba/vijesti/bih/sve-afer ... /150713052

Hajka je krenula. Svaka cast, nadam se da ce SDS.ova ekipa ubrzo savladati kako se pravilno upotrebljavaju padezi kada se pominje Republika Srpska.
Da se ne zamjere. :)

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2015, 08:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ti kritikuješ SDS sinoć u 22 i 50....pa te san malo savlada,i nastaviš u 7 02....pa onda sam sebi odgovaraš u 8 i 18...to više nije ni stav,nego stanje uma :(

Takav entuzijazam nemaju ni oni stranački botovi,koji su plaćeni od strane stranaka da pišu komentare ZA i Protiv na portalima,ili šalju SMS poruke podrške,koje je neko drugi napisao, tokom kontakt emisija uživo...i oni odmore ponekad :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2015, 08:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Doza SDS.a pre i posle spavanja (kao i nekoliko u toku dana) pomazu da se nauci kakav ne treba biti. :D

A nije da ne bih odmorio, ali kada su u SDS.u neumorni :/

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2015, 10:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma ja,to su krucijalni problemi...o tome treba razglabati po čitav dan,ko je kome šta rekao,ili ko obezbjeđuje potočare,sluđivati ovaj jadni narod referendumom...

a ovo su sitnice...

http://www.b92.net/biz/vesti/region.php ... id=1015705

Poslednji put menjao Schlager dana 15 Jul 2015, 10:20, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2015, 10:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Fiki, ne lazi narod.

http://www.ohr.int/decisions/plipdec/de ... t_id=40055

Kakve veze ovaj zakon ima sa cinjenicom da je Bakirov covjek na mjestu predsjedavajuceg Savjeta ministara prakticno samostalno preuzeo komandu nad bezbijednosnim agencijama i policijskim snagama? I to pored zivog esdeesovog ministra bezbjednosti!

E tu lijepo piše zašto policija RS nije mogla ući u to mjesto i pendrečiti muslimane.

Pitaj ove likove za sve dalje nejasnoće.

Citiraj:
AKTUELNOSTI
Direktor Vilić posjetio načelnika općine Srebrenica

Slika
1.7.2015

Dana 01.07.2015. godine direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, Mirsad Vilić i predsjednik Pododbora za sigurnost u Organizacionom odboru Rahman Alić posjetili su načelnika općine Srebrenica i predsjednika Organizacionog odbora za obilježavanje 11. jula 1995. godine, 20. godišnjice genocida nad Bošnjacima, „Sigurne zone UN-a“ Srebrenica, gospodina Ćamila Durakovića.

Direktor Mirsad Vilić je upoznao gospodina Durakovića o aktivnostima vezanim za planiranje osiguranja godišnjice u okviru Memorijalnog centra Srebrenica-Potočari te istakao da se preduzimaju sve neophodne mjere i radnje iz nadležnosti Direkcije. Gospodin Vilić je rekao da će Direkcija poduzeti sve neophodne mjere i radnje kako bi svim građanima osigurali nesmetano i dostojanstveno prisustvo obilježavanju godišnjice u Memorijalnom centru Srebrenica-Potočari. Takođe je istakao da će Direkcija osigurati dolazak i boravak oko 50 stranih VIP delegacija koje će učestvovati u obilježavanju ove godišnjice.

Gospodin Vilić je naglasio da je saradnja i komunikacija sa svim policijskim i obavještajnim agencijama koje učestvuju u osiguranju ovog događaja (DKPT, MUP-a RS, OSA-e, FUP-a, GP BiH, SIPA i K-MUP-ovi) na najvišem nivou.

Načelnik Duraković je tom prilikom upoznat da za sada ne postoje obavještajno sigurnosna saznanja koja bi ukazivala na ugrožavanje obilježavanja ovog događaja.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2015, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
ma ja,to su krucijalni problemi...o tome treba razglabati po čitav dan,ko je kome šta rekao,ili ko obezbjeđuje potočare,sluđivati ovaj jadni narod referendumom...

a ovo su sitnice...

http://www.b92.net/biz/vesti/region.php ... id=1015705

Iskreno, ja sam mislio da je to odavno sprzeno :D

Ali... Nisam ja ovde branilac lika i dijela Mile Dodika i SNSD.a :D

Mene na ovoj temi zanima sta (ne)radi SDS. A kako stvari sada stoje, SDS bi po gradjane i narod bio epska katastrofa da je kojim slucajem na vlasti.
Juce vas Mile podbada prevremenim parlamentarnim izborima. Za manje od godinu dana ste od jake politicke opcije koja je bila u realnoj mogucnosti preuzeti vlast dosli do toga da vas ta ista vlast zeza prevremenim izborima. To je zbilja nevidjena sposobnost.

Btw. da ne bude kako sam negativac i da samo kritikujem, eto molim te da napises nekoliko dobrih stvari koje je SDS uradio u zadnjih pola godine, godinu, deset godina za gradjane i narod Republike Srpske :)

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2015, 10:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Fiki, kako to da do pendrecenja nije doslo ranijih godina dok se predsjedavajuci Savjeta ministara nisu petljali tamo gdje im nije mjesto?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]