Philby je napisao:
Schlager je napisao:
Al neću,sklanjam se da ga ne vidim,jer će me opet startat da organizujem tribinu na Paprikovcu,a ja to zaista nemam gdje organizovat otkad nam je onaj decembarski vjetar porušio krov na mjesnoj zajednici u decembru,i koja je devastirana...

...A to je jedino iole moguće mjesto,gdje se u našoj Faveli može tribina organizovat,kakva,takva
Radije ću žrtvovat tvoj glas,ovako možda i zaboravi i na mene i na Paprikovac u ovoj gužvi i ludilu koje je danas krenulo
Snađi se jebo ga ti.

SDS mora pokazati ko je glavni na Paprikovcu, nije valjda da se plašiš predstavnika SNSD-a u vašoj faveli?

Jes ti Zipo ikad bio na Paprikovcu (jednoj od najvecih MZ u BL)???
Ajd sto nemam ove banalnosti,i nebitne stvari....tipa vrtic...ili igraliste....skolu mozda...hebo to...
Vec nemam ni restoran...kafic...kladionicu hebenu nemam!!!!
Imam najvise zatvora po glavi stanovnika u bivsoj Jugoslaviji....
Al mjesto gdje bih odrzao tribinu,otkad mi je onaj zajebani vjetar devastirao brvnaru MZ,zaista nemam
Nema ni moja kolegica,sefica suprotstavljenog meni tabora na Paprikovcu,g Zeljka Cvijanovic...a kamoli ja....Al,ajd ti to objasni
Zato sam izabrao ovaj koncept....sklanjat se na tribinama u najvece coskove,samo da me moj sef izbornog staba ne primjeti i ne nastavi sa pricom "kako se mora nesto organizovat na Paprikovcu"
Na forum ne svraca,a nadam se i da mu niko nece ni prenjet