banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 18:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Avg 2013, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
The_new_Statesman je napisao:
Djeco mir! :D

Ja sam rekao sta njegovi potencijalni glasaci misle o njemu. A ne ono sto ste vi ili ja vidjeli/culi. :P

Aj sad svi u cosak i da vas ne cujem. :P

Kako ovo djeco lijepo zvuci nekom od 40+ :D

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 18:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
istina,za momu su se vezivale afere centrex i selekt impex,ali ja sam vise sklon vjerovanju da je to pretjerivanje,jer su se te price pojavile tek nakon sto je baba sa balkona u banjaluci ugostila "prijateljski" nastrojenu madleighne oldbright :( :(

cim sam vidio od koga i kako se te price plasiraju,momo mi je jos porastao u ocima tada.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 18:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Sta vam rekoh? :P

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka

Vidi se sta je partijska disciplina 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 18:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 10:39
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...mile majstor, momo expert.... :lol: :lol: :lol:

Gdje ti zivis ?

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 18:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa eto,bicu do kraja iskren,i recu da se ne slazem sa vama,i mislim da momo apsolutno nece u stranci imati nikakvu funkciju,mozda samo kao clan...kao politicar za 21 vijek je potrosen,on ima svoje mjesto u istoriji kao prvi predsjednik Narodne Skupstine RS,i mislim da ce on uglavnom setati unuke po Palama...

SDS gradi novi image,i u taj background bi se Momo slabo uklopio,jer ima on repova iza sebe....ja ne vjerujem u te bapske price medlinke i biljane,ali nije to jedino....stariji ce se sjetiti koliko je puta alija volio ponoviti "ja sam prije rata robijao za ideju,a ne za gradjevinski materijal za vikendicu kao momcilo krajisnik"....ako je to tacno,rezim bi vrlo lako te podatke pronasao i iskoristio to maksimalno u kompromitujuce svrhe...ne treba to sds-u u ovom trenutku...to je bar moj stav...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
pa eto,bicu do kraja iskren,i recu da se ne slazem sa vama,i mislim da momo apsolutno nece u stranci imati nikakvu funkciju,mozda samo kao clan...kao politicar za 21 vijek je potrosen,on ima svoje mjesto u istoriji kao prvi predsjednik Narodne Skupstine RS,i mislim da ce on uglavnom setati unuke po Palama...

SDS gradi novi image,i u taj background bi se Momo slabo uklopio,jer ima on repova iza sebe....ja ne vjerujem u te bapske price medlinke i biljane,ali nije to jedino....stariji ce se sjetiti koliko je puta alija volio ponoviti "ja sam prije rata robijao za ideju,a ne za gradjevinski materijal za vikendicu kao momcilo krajisnik"....ako je to tacno,rezim bi vrlo lako te podatke pronasao i iskoristio to maksimalno u kompromitujuce svrhe...ne treba to sds-u u ovom trenutku...to je bar moj stav...

Ako je sds pametan tako ce i uraditi.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka

laguna je napisao:

Gdje ti zivis ?

Sta tebi nije jasno

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlageru, Raso je maznjavao cigle i zeljezo. Bar koliko se meni cini :P

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 19:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma i za njega i za momu se to pricalo...ja nemam nikakva saznanja,ali aktuelna vlast sigurno ima,zato i kazem da je to nesto sto najmanje treba sds-u sada kad pokusava iz rukovodstva ukloniti svakoga ko ima orasa u dzepovima.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 19:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 10:39
veteran 1987 je napisao:
laguna je napisao:

Gdje ti zivis ?

Sta tebi nije jasno

Meni je sve jasno.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 19:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Momo je tanak sa maznjavanjem. Njemu ce jedino pokusati priheftati preseljenje Sarajeva. Iako je u tom momentu to bila jedina razumna odluka.

Nisam mu advokat, ali definitivno nije za istorije. Sta bi rekli za Radmanovica? ;)

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka

laguna je napisao:
veteran 1987 je napisao:
laguna je napisao:

Gdje ti zivis ?

Sta tebi nije jasno

Meni je sve jasno.

Blago tebi.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 19:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
The_new_Statesman je napisao:
Momo je tanak sa maznjavanjem. Njemu ce jedino pokusati priheftati preseljenje Sarajeva. Iako je u tom momentu to bila jedina razumna odluka.

Nisam mu advokat, ali definitivno nije za istorije. Sta bi rekli za Radmanovica? ;)

Koji Radmanovic...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
ma i za njega i za momu se to pricalo...ja nemam nikakva saznanja,ali aktuelna vlast sigurno ima,zato i kazem da je to nesto sto najmanje treba sds-u sada kad pokusava iz rukovodstva ukloniti svakoga ko ima orasa u dzepovima.

Mislim da ce povratkom Krajisnika doci do jos jednog okrsaja za prevlast u SDS, nesto slicno kao sto se dogodilo sa povratkom Kalinica. Nevjerujem da Krajisnik zeli ponovo u sedlo, ali ce sigurno biti puno ljudi iz te `stare garde` koja bi ga voljela promovisati u lidera, a u tome vjerovatno vide jos jednu sansu i za sebe.
Isto tako nevjerujem da su dovoljno snazni da to i provedu, jer je SDS trenutno povukao jasnu liniju od tog `vremena`.
Koliko ce snage potrositi u toj borbi i dali ce imati dovoljno vremena da se konsoliduju do izbora koji sa za godinu dana, ostaje da vidimo.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 19:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Da. Moguce,pogotovo Cicko i njegova struja...jako lose su prosli prije mjesec dana na unutarstranackim izborima,a voli ga narod gore u Sokocu i tom kraju...moguce je da pokusaju neki bocni udar,ali nema sanse da uspiju,cak ni kad bi pokusali..nije ni Momo vesla sisao da se pod stare dane kompromituje....a mozda je i Cicko u medjuvremenu ohladio i shvatio da ne mozes brze od muzike.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka

Ostaje da vidimo, sto god bude za nadati se da ce se uspjeti stabilizovati do izbora jer te unutarstranacke spletke i borbe odnesu puno energije.
A jaka opozicija je potrebna RS.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlageru, ne postoji novi i stari SDS. Ne postoji. Postoje razlicite struje koje se razlicito predstavljaju. Isto kao i u SNSD-u, gdje se borba vodi iza kulisa.
Ali nije to borba boljih i gorih, vec istih. U oba slucaja.

Dakle, predvidjam da Momcilo bez puno muke moze ponovo zasijati na politickom nebu. Eno Sarovica... Bio je otpisan od svih dok je bio u Doboju. Zar ne?

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 21:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
ako je to tacno,rezim bi vrlo lako te podatke pronasao i iskoristio to maksimalno u kompromitujuce svrhe...ne treba to sds-u u ovom trenutku...to je bar moj stav...

Sačekaj samo da se čovjek aktivira u politici. Naće se podaci....I Centreks, Selekt impeks, Nafta 1 i 2, Golf, ubistvo Srđana Kneževića..Šta ima sada da objavljuju podatke kad je Krajišnik još uvijek u zatvoru.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 21:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Fakat ne razumijete. Nije Momcilo tip covjeka koji rezonuje na taj nacin.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]