banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 15:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 293  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Mar 2021, 18:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
mirdza je napisao:
Šta se dešava? (Pitamo mi sa jeftinijim ulaznicama.)

Ono sto bih ja uradio. Sprema se (fingirani?) sukob izmedju Draska i opozicije. Na krilima tog "sukoba" Drasko ce postati zivuci svetac, a Mile se smijesi bitnost Voje Seselja ili Kostunice - svejedno. Opozicija (prvaci PDP-a/SDS-a/nekih trecih) ce i dalje uspjesno laditi muda u hladovini, ali sada kao opozicija Drasku.

To je jedini nacin da Drasko dodje do neophodne materijalne infrastrukture za sledece izbore, a da ne uprlja ruke parama Radisica, Radovica, Nesica i slicnih na koje je blagotvorno djelovalo prethodnih 15-20 godina Miline vladavine.

Sadasnja opozicija ce obaviti dio posla vezan za nadzor nad birackim odborima i sl.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2021, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Opet ne vjerujem da Draško za kratko vrijeme može da napravi takvu glasačku "infrastrukturu", kakvu je SNSD uspio, a da nam predstavlja veći problem, ako bi nešto ozbiljno počeo brljati. Protiv Dodika je javno mnjenje već dugo, ali sve dosad se držao, razumljivo na koje načine. Draško to nema i jednom kad bude morao sjahati sa početnog talasa populizma, mislim da će dobro morati pripaziti šta radi.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2021, 18:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Upravo sam ti napisao na koje nacine uskace opozicija. Tehnicki kroz skupljanje novca i finansiranje infrastrukture koja ce kontrolisati rad birackih odbora, a marketinski ce kroz "sukob" sa Draletom bildati njegovu svetost. Ta kolicina "svetosti" Draletu treba zamjeniti fizicko odsustvo na terenu i pokrenuti neku vrstu narodog desavanja.

Jbt, pa zar ste zaboravili slucaj Vucic - Miskovic? Eno ih nikad jaci.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2021, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ok, ali da bi bio toliko jak kao Mile, ili potpuno neosnovano "popularan" kao npr. Stevandićevi na izborima, mislim da ne može bez državnih firmi, tj. glasača koji su zaposleni, ili bi da se zaposle u istima.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2021, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
jovic23 je napisao:
RIP opozicija

Bilo je i vrijeme. Većih nesposobnjakovića nema nadaleko. Nadam se da će ih Draško poslati u istoriju.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2021, 19:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Njegovo je da bude popularan, a "sukob" sa "kukoljem" u vlastitim redovima je samo takva populisticka bomba. Savrseno se nadovezuje na sukob sa Milom. I ne mora nista da radi, narod ce svrsavati na njega prepostenog.

Stranke opozicije ce obezbijediti materijalnu infrastrukturu kojom ce sprijeciti dominaciju vlasti po glasackim odborima.

I to je to. Nece otici u istoriju :)

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2021, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Po tebi će onda samo SNSD otići u istoriju.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2021, 19:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2021, 20:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
The_new_Statesman je napisao:
Njegovo je da bude popularan, a "sukob" sa "kukoljem" u vlastitim redovima je samo takva populisticka bomba. Savrseno se nadovezuje na sukob sa Milom. I ne mora nista da radi, narod ce svrsavati na njega prepostenog.

Stranke opozicije ce obezbijediti materijalnu infrastrukturu kojom ce sprijeciti dominaciju vlasti po glasackim odborima.

I to je to. Nece otici u istoriju :)

a bježi TNS, razvijaš strategije ko da Boldrika imaš za šaptača. :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2021, 21:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meh, nije to sve sto se moze desiti.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2021, 00:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
A sta cemo sa onom mile ce vladati dok je ziv.
Realno gledano Drasko koliki god smarac bio ili ne ozbiljno je uzdrmao politcke bitange koje su na sceni od rata pa na ovamo.
Milina velika greska je sto je preskocio citavu jednu generaciju ljudi koji su u ratu bili golobradi mladici i vukao za sobom starije supke koji su rat iskoristili (a i period poslije) da se bogate. I sad na sve to kad je Igor (ne Radojicic) umjesao prste u vrh snsd i postavlja raznorazne rajcevice mazalice i ostale indijance na bitne pozicije, normalno da Mile ima problem, jer citava jedna generacija ceka godinama na neke nagrade i onda ih sjebu sa imenovanjima pomenutih indijanaca koji sa politikom veze nemaju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2021, 10:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vjerovatno mu je u jednom momentu dosadilo cim je uzde prepustio sinu nasljedniku da sa svojom ekipicom pravi kombinacije:)
Vjerovatno je tu nastao minus od 15000 glasova koje ih sada skupo kosta. I vjerovatno ce ih jos skuplje kostati.

Dakle, sta sam pogrijesio :)

A sto se prvog dijela tice i sansi za mladje generacije. Tu se ne slazem, mladja mu je generacija glumila elitu. Putovanja, auta, vikendice... Niko od njih nije usao u narod ili uprljao ruke radeci bilo sta. E to mu je greska, prvo ih je trebao u redak kukuruza da okopovaju. Pa ko ostane na nogama neka ide dalje. A ovako...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2021, 10:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nego da se vratimo Draletu Postenom. Na njegovom mjestu bih se angazovao oko dijaspore, pogotovo ove mladje/svjezije i obrazovanije. Njih je sa njihovim porodicama daleko vise nego budzetlija ;) A prilicno su rezignirani Milinom vladavinom, nesposobnom opozicijom i odlaskom u pecablu zbog istih.

Samo ih treba dovoljno motivisati da se prijave za glasanje postom. A nesto mi govori da bi CIK (jopet infrastruktura opozicije) to mogao maksimalno pojednostaviti.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2021, 12:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Neko je spominjao govornicu. A evo i tuzbe su povucene.
https://banjaluka.net/stanivukovic-cent ... l-slobode/

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2021, 12:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
Nisu dovoljan cirkus ova pesnica i srce, pa daj da se napravi još veći, svaka čast.

Послато са Pixel 4a помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2021, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Vjerovatno mu je u jednom momentu dosadilo cim je uzde prepustio sinu nasljedniku da sa svojom ekipicom pravi kombinacije:)
Vjerovatno je tu nastao minus od 15000 glasova koje ih sada skupo kosta. I vjerovatno ce ih jos skuplje kostati.

Nije Mile djelovao u izbornoj noći kao da mu je dosadilo ;)
Onda kad je objavio da je smijenio Radojičića i kad je rekao ono sve što je rekao (da ne ponavljam sad).

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2021, 13:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zar takva reakcija nije najbolji pokazatelj ovog sto govorim? Odnosno da je neko nesto radio na svoju ruku bez Milinog znanja i odobrenja.

Da je on bio taj koji povlaci sve konce sasvim sigurno ne bi tako reagovao. Najmanje zbog toga sto ne bi imao zbog cega.
Medjutim, Lemi prepustio kontrolu, a Radojicic zapatio koronu. Savrseno.

Aham.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2021, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45

A sto se prvog dijela tice i sansi za mladje generacije. Tu se ne slazem, mladja mu je generacija glumila elitu. Putovanja, auta, vikendice... Niko od njih nije usao u narod ili uprljao ruke radeci bilo sta. E to mu je greska, prvo ih je trebao u redak kukuruza da okopovaju. Pa ko ostane na nogama neka ide dalje. A ovako...
Upravo o tome i ja pisem samo sa naglaskom da je ljude 70tih godista zanemario i sa ovim rajcevicima mazalicama i inim koje igor postavlja je stvorio kontra efekat. Vjerovatno je ta generacija cekala svoju sansu poslije spirica radmanovica itd, a sad kao treba cekati ove “mladje” indijance.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2021, 14:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
skeva je napisao:
Neko je spominjao govornicu. A evo i tuzbe su povucene.
https://banjaluka.net/stanivukovic-cent ... l-slobode/

Znaci idemo pravit novi oltar sekti nije bilo dovoljno dvije godine maltretiranja.

Hoce li on to praviti iz gradskog budzeta u kojem nema para za zdravsto, obecane uzbenike, obecani prevoz ... ili od svojih para.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2021, 15:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

richa je napisao:

Upravo o tome i ja pisem samo sa naglaskom da je ljude 70tih godista zanemario i sa ovim rajcevicima mazalicama i inim koje igor postavlja je stvorio kontra efekat. Vjerovatno je ta generacija cekala svoju sansu poslije spirica radmanovica itd, a sad kao treba cekati ove “mladje” indijance.

Ma razumijem te. Moja generacija je vec odavno trebala postati nosivi stub te (ne samo te) stranke, ali nije. Tako im pao gra'

Mada, nije to toliko presudno koliko debilana igranja na kartu protiv Radojicica. Jbt to je potez za medalje, ali stvarno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 293  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]