banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 18:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 280  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jul 2016, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
despot777 je napisao:
Sanski Most: Prala tepihe na spomen-ploči

Citiraj:
Krenuli smo da obiđemo mjesno i partizansko groblje. Na ulazu u partizansko groblje, gdje su mi sahranjen djed i njegova braća, vidio sam tu ženu kako pere tepihe na spomeniku koji se nalazi u blizini ulaza u spomen-kompleks", rekao je danas Srni Slavko Dragičević, mještanin Sanskog Mosta, koji je iz ove opštine izbjegao 1995. godine i koji sada živi u Prijedoru.

Dragičević kaže da je ženu uslikao kako pere tepihe i da je pozvao policiju.

"Po dolasku policijske patrole žena se bunila što sam je slikao, ističući da je nisam smio slikati jer je ona zamotana, na šta su joj policajci odgovorili da imam pravo da slikam javni prostor. Odbila je dati im ličnu kartu, a policiji je rekla svoje ime tek nakon što su joj rekli da će je privesti ne bude li se identifikovala", naveo je Dragičević.

šta reći... :roll:

Naravno da je sramota i vise od toga ovo govori.
Medjutim sta je sramota danas u ovoj zemlji, jel moze neko to objasnit.
Kako to objasnit i ovakve slucajeve svesti u normalan narativ, kad ne mozes objasnit da nesto ovako postoji i da je moguce (mislim na BiH) cemu se mi cudimo?

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2016, 15:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Za nju to nisu njeni ljudi već ćetnici. Stanje uma. I onda ti seru sline iz SA da nisi multietićan i tolerantan. Nabijem ih odredom.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2016, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A jebo ga, pa njen babo je vjerovatno bio u ustasama. Sta se iscudjavate, kao da je sad skrnavljenje partizanskih spomenika nesto novo i ograniceno samo na bosnjacke nane?

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2016, 15:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Довољно је видјети онај вашар у Сребреници. Не дај Боже да неко од Срба нешто лоше о томе каже сви се дижу а то што се то сада своди само на маркетинг и бизнис ником ништа. Дај нанама ћевапа и јањетине вруће после дугог поста.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2016, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
dobro rece predsjednik logorasa 2sr, mi obilazimo samo ona stratista na prostoru rs, a imamo svako pravo i duznost da obilazimo sva

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2016, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
The_new_Statesman je napisao:
A jebo ga, pa njen babo je vjerovatno bio u ustasama. Sta se iscudjavate, kao da je sad skrnavljenje partizanskih spomenika nesto novo i ograniceno samo na bosnjacke nane?

:D
Dobro sad, TNS ne zadirat tamo gdje nije potrebno. Na stranu primitivizam ali to je vec ulazak u bratoubilacki sukob ili jos gore u ideloski klinc!!! :wink:

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2016, 10:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://mondo.ba/a671768/Info/Press-izbo ... ajevo.html

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2016, 11:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Sarajevo opet postaje multietnično.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2016, 20:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

hajde sto arapi kupuju, nego sto je tekst prozet antiarapskim raspolozenjem bez razloga

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2016, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Džaba im sve sad će samo biti malo bogatiji šupci.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2016, 23:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
http://www.standard.rs/politika/35204-сидран-и-љубитељи-суживота

Citiraj:
На трагу програмске књиге националног вође, Муслимани су по уставу равноправне Србе најприје систематски надгласавали у Предсједништву, Парламенту, Влади и на референдуму о сецесији од СФРЈ, те им тако зорно показали како ће и убудуће изгледати босанска мултикулти идила. Истовремено, усмено или писмено били су прихватили Београдски и Лисабонски споразум, а послије повлачили и ријеч и потпис, да би Алија Изетбеговић то у својим Сјећањима цинично објаснио као „куповину времена”.

Оне који су напустили Сарајево и оружано се супротставили одмах су прогласили ратним злочинцима, а оне који су са њима остали у граду одмах уклонили са свих руководећи функција. Ниједан Србин више није био шеф клинике, декан факултета, директор предузећа, командир милиције, па чак ни предсједник кућног савјета.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2016, 13:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

evo vijest o budalama iz bih koji igraju pokemona u minskom polju na cnn
http://edition.cnn.com/2016/07/20/healt ... e-warning/

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2016, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Sa jednog bošnjačkog portala, malo pišu o sebi :lol:

KAKVI SMO MI TO TURCI: Selam alejk, veliki predsjedniče!

najinteresantnija rečenica :lol: :

Citiraj:
Eto, to smo mi. Turci. Mada bi u ovom slučaju, zbog boljeg i tačnijeg opisa, bilo nužno uvođenje nove palatalizacije kojom bi se T ispred U pretvorilo u K. Ništa drugo i ne možemo biti.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Бакир Изетбеговић, тај корумпирани фундаменталиста и ратни злочинац, пипак сваког исламистичког октопода и важан партнер и пријатељ Ердогана, није схватио да Ердоган у Турској ратује против америчких интереса и америчке владе, и одговор ће морати услиједити на Балкану. Турска је потребна америчким интересима и због нуклеарних бојевих глава које се налазе на њеном тлу и због изузетне геостратешке позиције, па ће влада САД учинити све да ослаби Ердогана, да ради на његовој смјени суптилно и да не изгуби Турску потпуно, а Бакир Изетбеговић је завршио своју политичку каријеру и он мора отићи.

Небитан, а радикалан, он може бити Ердогану једино политичко уточиште на Балкану, а то се више не може дозволити. Зато ће коначно бити отписан тај мржњом отровани исламиста, пљачкаш хуманитарне помоћи, човјек који је током рата вирио испод стола свога злочиначког оца Алије и, угледавши се на њега, командовао многим злочинима Шева, Бисера, Црних Лабудова, Делте, Босне, Оса и, наравно, муџахедина из разних терористичких и паравојних формација. Бакир је досљедно спроводио политику рата свога оца, најјасније изложену у Исламској декларацији. Сада због такве улоге Бакира и Бошњака, цијели народ чекају тешки дани, мучно отрежњење и покушај формулисања нове рационалније политике према сусједима.

http://www.standard.rs/politika/35269-зашто-је-бакир-изетбеговић-коначно-отписан

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 19:44 
Administrator
Korisnikov avatar

:lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 19:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Đes Zole. Šta je reć ? :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2016, 08:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
joj, standard.rs ... i Cvijanović pregoni, sad aktivirao i ovog Galijaševića, a da ne pričam da u svakoj mogućoj i nemogućoj situaciji uvijek ima opravdanje za Vučića, bez obzira šta ovaj uradi...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2016, 09:49 
Administrator
Korisnikov avatar

apokalipto je napisao:
Đes Zole. Šta je reć ? :D

Koliko ozbiljna analiza može biti na portalu koji u impresiumu ili rubrici "o nama" nema ništa napisano?

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2016, 16:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa sad,ne vidim kakve veze ima sa Bakirom i Alijom ali evo,neki dan slušam "bošnjačke intelektualce",na vijestima kako se opominje Bakir zbog pretjesnih veza sa Erdoganom. Ne znam,ovo im nije bilo u kalkulaciji zasigurno,sad ćemo vidjeti zna li SDA da vaga i zadovolji i jednu i drugu stranu....

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2016, 16:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Nema veze sa Bakirom ili Alijom ali ima veze sa analizom i njenom ozbiljnošću. Mogao si citirati i Crvenkapu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 280  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]