banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 256  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Jan 2015, 20:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
:lol: Obratite pažnju na reakciju voditeljke na Vučićevo ludilo 0:37

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mDjzcEwyakU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2015, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Ја сам већ овде једном написао да је он човек психопата на лековима и да имам осећај да када дође онај тренутак губитка власти, да ће он да покуша самоубиство. Али само да покуша, пошто нема муда да то уради озбиљно.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2015, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Silvio pošto si ti među mudrijim srpskim glavama na ovom forumu da te pitam jer me zanima baš tvoje mišljenje,ko će doći poslije Vučića i u kakvom stanju ostavlja Srbiju iza sebe? Ne možemo ga još uvijek otpisati njegovo vrijeme nije prošlo ali me zanima koliku štetu ostavlja iza sebe ako može neka odokativna procjena.Ja imam neko ne baš precizno mišljenje jer nisam u stanju u zadnje vrijeme da previše pratim politička dešavanja u Srbiji.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2015, 00:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

apokalipto je napisao:
Silvio pošto si ti među mudrijim srpskim glavama na ovom forumu da te pitam jer me zanima baš tvoje mišljenje,ko će doći poslije Vučića i u kakvom stanju ostavlja Srbiju iza sebe? Ne možemo ga još uvijek otpisati njegovo vrijeme nije prošlo ali me zanima koliku štetu ostavlja iza sebe ako može neka odokativna procjena.Ja imam neko ne baš precizno mišljenje jer nisam u stanju u zadnje vrijeme da previše pratim politička dešavanja u Srbiji.

Доћи ће онај кога као фаворита издвоје странци. Тешко је очекивати да то буде неко из редова жутог режима. Вероватно ће се наћи адекватна особа у редовима СНС-а која ће у датом тренутку добити медијску, финансијску и стручну помоћ у преузимању власти (формира се нова странка, крене као опозиција у скупштини а онда се већ нађу методе да се власт преузме легално или полулегално). Ако погледате рецимо конференције СНС-а видећете иза Вучића или нпр. Стефановића увек гомилицу ликова са цвикерама који сви изгледају као произведени у некој фабрици и који ћутљиво стоје иза лидера и његових полтрона аплаудирају и климају потврдно главицом. Невероватне сцене.

И управо неко од тих полтрона са цвикерама ће да буде будућа власт.

Што се тиче штете коју ће ова власт да остави то је буквално непроцењиво. Кад помислиш да не може горе, нови режим увек покаже да може.
Политички се не слажем са Бјелогрлићем никако, али је он у једном интервју рекао једну битну ствар, а то је да ми Срби сваки нови режим и његовог вођу доживљавамо као месију који долази да нас спасе. И тако нас он спасава неких 10ак година, онда маса попизди и кратко заталаса, потом дође нови месија и наставља се пропадање.

Кратко речено, од Србије не очекујте ништа добро, нити се чему добром надајте. У се и у своје кљусе.

Волео бих да се варам али...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2015, 01:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
Доћи ће онај кога као фаворита издвоје странци. Тешко је очекивати да то буде неко из редова жутог режима. Вероватно ће се наћи адекватна особа у редовима СНС-а која ће у датом тренутку добити медијску, финансијску и стручну помоћ у преузимању власти (формира се нова странка, крене као опозиција у скупштини а онда се већ нађу методе да се власт преузме легално или полулегално). Ако погледате рецимо конференције СНС-а видећете иза Вучића или нпр. Стефановића увек гомилицу ликова са цвикерама који сви изгледају као произведени у некој фабрици и који ћутљиво стоје иза лидера и његових полтрона аплаудирају и климају потврдно главицом. Невероватне сцене.

Што се тиче штете коју ће ова власт да остави то је буквално непроцењиво. Кад помислиш да не може горе, нови режим увек покаже да може.
Политички се не слажем са Бјелогрлићем никако, али је он у једном интервју рекао једну битну ствар, а то је да ми Срби сваки нови режим и његовог вођу доживљавамо као месију који долази да нас спасе. И тако нас он спасава неких 10ак година, онда маса попизди и кратко заталаса, потом дође нови месија и наставља се пропадање.

Кратко речено, од Србије не очекујте ништа добро, нити се чему добром надајте. У се и у своје кљусе.

Zar je tako crno.Znam da stvari stoje loše sada nadam se da i budućnost neće biti ovakva,opet nadam se...
Ja ne vidim u redovima SNS-a nikog bitnog,glavne zvijezde su Vučić i Nikolić eh sada da neko stasa u stranci i zasjeni Vučića hah...ne znam moguće je ako ga stranci izaberu i poguraju...mada opet mislim da bi bilo teško.Ali to što kažeš nova stranka,malo bi udarali u patriotske bubnjeve raja bi se ponadala glasala i opet po starom.Opet nekako polažem nadu u to da bi možda došle finansije izvana za neke patriotske opcije pa da se ta strana malo uozbilji,medijski progura osnaži kadar itd,mada to je samo lijepa želja.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2015, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vučić: Stanje i bolje nego što smo očekivali
http://mondo.rs/a766254/Info/Ekonomija/ ... omiji.html

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2015, 00:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

apokalipto je napisao:
Silvio Dante je napisao:

Zar je tako crno.Znam da stvari stoje loše sada nadam se da i budućnost neće biti ovakva,opet nadam se...
Ja ne vidim u redovima SNS-a nikog bitnog,glavne zvijezde su Vučić i Nikolić eh sada da neko stasa u stranci i zasjeni Vučića hah...ne znam moguće je ako ga stranci izaberu i poguraju...mada opet mislim da bi bilo teško.Ali to što kažeš nova stranka,malo bi udarali u patriotske bubnjeve raja bi se ponadala glasala i opet po starom.Opet nekako polažem nadu u to da bi možda došle finansije izvana za neke patriotske opcije pa da se ta strana malo uozbilji,medijski progura osnaži kadar itd,mada to je samo lijepa želja.

http://www.nspm.rs/istrazivanja-javnog-mnjenja/srbija-–-zima-2014/15.-standard-integracije-rejtinzi-stranke-licnosti.html

Citiraj:
Грађани Србије живе лошије него пре две године и у највећем броју очекују да ће у наредној живети исто – или још горе. Противе се актуелној економској политици, против су продаје „Телекома“ и ЕПС-а и не верују да ће смањење плата и пензија донети очекивани резултат. Али, истовремено, дају готово апсолутну подршку човеку и странци који ту и такву политику воде. То је, у најкраћем, резиме најновијег, зимског истраживања јавног мњења које је крајем децембра 2014. и почетком јануара ове године спровео истраживачки тим „Нове српске политичке мисли“.

Такав резултат је можда „помало“ нелогичан, да не кажемо – потпуно апсурдан са становишта здравог разума. Али је савршен пример и илустрација овдашње друштвене, политичке и медијске ситуације.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2015, 14:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Је'л оно овде Маниту дробио о цијенама нафте, рентабилности производње и такмичењу у издржљивости типа "јешћемо траву"?

http://www.bbc.com/news/business-31087658
http://rt.com/usa/228427-oil-refineries-strike-usw/

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2015, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Dje Spijo nesto!? :)

Al nas prehebase, do gole koske i kamena:

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=02&dd=02&nav_id=953837

Dobrodosli u 'New world order'-robovlasnistvo! Sljedece na redu su banje, preostali mineralni izvori i gola zemlja...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2015, 21:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Jedni stranci prodali drugim strancima...Šta se to nas tiče?

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2015, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Jbg, mislio sam da nisu kupili vecinski paket akcija, vec ovi "nasi" da su samo uzeli kredit od ovog 'Salford fonda', da bi pokupovali ove gore kompanije.. al sad sam vido da nisam bio u pravu...

no, sve u svemu, banana drzava ostaje banana
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2015, 08:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Michigenac je napisao:

Dobrodosli u 'New world order'-robovlasnistvo! Sljedece na redu su banje, preostali mineralni izvori i gola zemlja...

Konačno je naš Usorac dobio novog gazdu...nakon jevreja rahmetli Berezovskog stiže ješa Soroš

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2015, 09:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Michigenac je napisao:

Obzirom da mi je b92.net pod katancem može li neko reći o čemu se radi? Šta su to prodali?

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2015, 09:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Bambija su prodali!

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 03 Feb 2015, 09:24, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2015, 09:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
https://www.youtube.com/watch?v=tJGrr8la1-0

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2015, 09:24 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Mid Europa partners (investicioni fond) kupio Danjube fud grup(Imlek, Bambi,Knjaz) od drugog investicionog fonda.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2015, 18:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2015, 18:53 
Jebe, ne vadi... :D

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2015, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jel ono u pozadini Beograd na vodi ? :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2015, 22:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Naravno :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 256  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]