banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 16:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jun 2015, 13:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Nemam pojma,stvarno...Nisam bio u stranci 15 dana najmanje

vjerovatno je neka frtutma vezana za Darka Banjca....Pisao sam neki dan,da šta god uradi,neće se ni osjetiti,kao što se nije osjetio ni odlazak Pantelije Ćurguza...

Srpska Demokratska Stranka je iznad svakog pojedinca...Svi dolaze,odlaze i prolaze,a SDS ostaje...

Ako se na sajtu SDS pojavi saopštenje i osuda ovog koaliranja,onda ću i ja doći na forum i pisati postove sasvim drugačije od ovoga što sada pišem 8)

Poslednji put menjao Schlager dana 12 Jun 2015, 14:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2015, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
ozna je napisao:
Otidjite na sajt blberze.com i pogledajte financijske izvjestaje zadnjih 15 god za preduzeca iz sastava EP RS.sve sami milionski gubici iz godine u godinu..svuda takva preduzeca ostvaruju ogromne dobiti i donose godisnje gomilu profita svojim akcionarima jedino ovde ne
ali zato imas 5 puta vise zaposlenih nego sto treba,po kacelarijama se naredali ko sardine i niko nista ne radi ,i sve ide na racun preduzeca
Normalo da je bolja privatizacija nego ovo sto imamo.

Prodaja 65% akcija Telekoma Srpske koje su bile u vlasnistvu Srpske je isto pravi potez.Imali smo dobru cijenu od skoro 4 km po akciji a trenutna trzizna je oko 1.6 km po akciji.Osim toga dosla je era interneta vibera ,whatsappa i slicnih servisa,svuda u evropi telekom operateri imaju osjetan pad profita

Bolje za koga? Za obican narod sigurno ne! Ako nasi ne znaju raditi, dovedi upravu stranaca, daj im fiksnu platu, bonuse, odrjesene ruke, i nezavisnost u poslovanju. Da ne pametujem previse, ne dojma mi se tvoj post ni 1%. Sad da tu nema kurve politike, moglo bi se.
Budes monopolista, u takvoj industriji, i poslujes sa gubicima. Pa u zatvor to treba poslati.
Rasprodasmo sve! :(

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2015, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Cijenu struje ne dirati, a tu razliku koju traže kao razlog za povećanje cijene treba namiriti od plata menadžmenta i radnika.
Pa ćeš da vidiš kako će se smanjivati gubici i rasti procenat naplate ;)

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2015, 14:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlager, svaku stranku cine ljudi. Sve drugo su gluposti. Pocevsi od grba pa do statuta.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2015, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Schlager je napisao:
vjerovatno je neka frtutma vezana za Darka Banjca....Pisao sam neki dan,da šta god uradi,neće se ni osjetiti,kao što se nije osjetio ni odlazak Pantelije Ćurguza...

Ćurguz nije bio poslanik, Banjac jeste.

Schlager je napisao:
Nemam pojma,stvarno...Nisam bio u stranci 15 dana najmanje

Ne mislim na posljednjih 15-ak dana, već na ono što je rečeno u kampanji, pogotovo pred lokalne izbore ta su govorili u Dubici.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2015, 14:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
ozna je napisao:

Prodaja 65% akcija Telekoma Srpske koje su bile u vlasnistvu Srpske je isto pravi potez.Imali smo dobru cijenu od skoro 4 km po akciji a trenutna trzizna je oko 1.6 km po akciji.Osim toga dosla je era interneta vibera ,whatsappa i slicnih servisa,svuda u evropi telekom operateri imaju osjetan pad profita

Aha....eno propadaju listom vodeći evropski mobini provajderi :roll: Zaklali krme za kilo kobasica pa sad kmeka....a pare od prodaje Telekoma su jako mudro potrošene, na stakleni svjetionik u centru grada, tako da nije nikakvo čudo da nam "država" doživljava brodolom....čuj brodolom, uskoro će da bude splav "Meduza" :-?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2015, 14:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
ozna je napisao:
Otidjite na sajt blberze.com i pogledajte financijske izvjestaje zadnjih 15 god za preduzeca iz sastava EP RS.sve sami milionski gubici iz godine u godinu..svuda takva preduzeca ostvaruju ogromne dobiti i donose godisnje gomilu profita svojim akcionarima jedino ovde ne
ali zato imas 5 puta vise zaposlenih nego sto treba,po kacelarijama se naredali ko sardine i niko nista ne radi ,i sve ide na racun preduzeca
Normalo da je bolja privatizacija nego ovo sto imamo.

Bolje za koga? Za obican narod sigurno ne! Ako nasi ne znaju raditi, dovedi upravu stranaca, daj im fiksnu platu, bonuse, odrjesene ruke, i nezavisnost u poslovanju. Da ne pametujem previse, ne dojma mi se tvoj post ni 1%. Sad da tu nema kurve politike, moglo bi se.
Budes monopolista, u takvoj industriji, i poslujes sa gubicima. Pa u zatvor to treba poslati.
Rasprodasmo sve! :(

Prodaja 60% Telekoma Srpske se i moze nazvati prodajom. Ono, po kili toliko i toliko i jos nesto na kau rakiju...
Ovo sto se sprema BH Telekomu i vjerovatno komplet Elektroprivredi je daleko od pojma prodaja.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 12 Jun 2015, 14:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2015, 14:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ovo su uradili Hrvati pa su nas prešišali u telekomunikacijama za deceniju....em su kvalitetnije usluge, em su jeftiniji.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2015, 14:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

tns,da je tako kako kažeš (personalno,ovo,ono...),ja bi sds napustio bezbroj puta dosad...

nakon biljane,kalinića,čavića..i bosića kad ode...ili njegovog nasljednika,nebitno

ali sds nije stranka...sds je pokret...ljubav...sds je ono što je organizovalo narod,naoružalo ga i spriječilo da ponovo 5 ustaša vodi hiljade nejači na klanje...

sds je bio uz ovaj narod,onda kad je trebalo biti Srbin....i kad su ovi koji nas sada "brane" na RTRS Kikašem bježali za Srbiju,i vratili se nakon probijanja koridora....

sds nije ono što vidite na rtrs....

Poslednji put menjao Schlager dana 12 Jun 2015, 14:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2015, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma sta je SDS? Da li su to ljudi ili neki supermocni Marsovac?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2015, 14:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ljudi...gledaj bazu...pa ćeš vidjeti koliko se razlikuje od ovih elitističkih baza,koje su tu zbog zaposlenja i napredovanja :( :(

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2015, 14:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mozes ti to bolje jer u bazama nema nikakve razlike.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2015, 14:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:

Ovo su uradili Hrvati pa su nas prešišali u telekomunikacijama za deceniju....em su kvalitetnije usluge, em su jeftiniji.

To sto su Hrvati uradili je nevidjeni kriminal. A vjerovatno Bakir i Bosic idu tim stazama.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2015, 14:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

tns,nemaš pojma...

pogledaj na njihovom i na našem sajtu slike sa sjednica mjesnih ili područnih odbora...da ne ideš dalje...

pa ćeš na jednoj vidjeti napirlitane dame i djecu novopečene elite...a na drugoj poštenu bijedu i sirotinju...

toliko o bazi...

a za vrhove nisam kompetentan...kralo se uvijek....ali čini mi se da su ovi naši male mace...i bili i ostali...

čini mi se da ovi nikakve mjere nemaju...da pišaju,jednostavno...

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2015, 14:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ovo kod nas nije? Sve pet? Oni jesu to uradili ali se bar uložilo u postojeći sistem i unapređenje usluga.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2015, 14:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
napirlitane dame i djecu novopečene elite

Kazes da Mile zadnjih deset godina lagodno vlada zahvaljujuci njihovim glasovima?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2015, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
Ovo kod nas nije? Sve pet? Oni jesu to uradili ali se bar uložilo u postojeći sistem i unapređenje usluga.

Pun je internet tekstova na temu apsolutnog monopola koji je imao Deutsche Telekom u Hrvatskoj tokom prilicnog niza godina nakon privatizacije. Uputi se malo.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2015, 14:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

To sve stoji, ali kažem da su za nas Japan po svemu u tom segmentu. Muljalo se ali se i ulagalo u posao. Em jeftinije usluge, em bolje tarife, a 3G su uveli kad ovi naši nisu znali ni šta je to...

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2015, 14:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Citiraj:
napirlitane dame i djecu novopečene elite

Kazes da Mile zadnjih deset godina lagodno vlada zahvaljujuci njihovim glasovima?

Ne volim kukumavčiti nakon poraza,ali uvjeravam te da je ogroman broj ljudi glasao za njih zbog zaposlenja u elektro privredi,ili da sačuvaju sadašnji posao u javnim preduzećima...

ostalo je otišlo zbog Ognjenove zbunjenosti i impresioniranosti Milom,kao da je pred Obamu izašao :( :(
Ova druga stvar je naša krivica,i tu samo sebi možemo zamjerati zbog kandidata....a za prvu se nadam da će se promjeniti...i da ljudima neće hljeb zavisiti od popunjavanja formulara za " sigurni glas" :( :(

7000 glasova je odlučilo...a bar 80 000 hiljada je otišlo na ove dvije stvari,bar po mom mišljenju :(

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2015, 14:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

i da ne misli neko da su ta zaposlenja naš specijalitet....zapošljavanje po stranačkoj liniji,prozivanje u 16h na izborni dan "zašto još niste glasali" i sl...Milo Đukanović tako vlada već 30 godina...i vladaće,dok prirodnom smrću ne umre...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]