banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 03:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Jun 2015, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Kako se zove baba? Roska? Vanga? :)

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 13:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Šta ti je iskustvo..svaka joj čast!

Inače,nije ovdje niko čist...pa ni Savez za promjene,jer treba ipak biti realan i priznati da su Šukalo i Đorđić poslanici postali na listi DNS!

Nije to uopšte poenta mog posta,već čisto da pokažem koliko neki ljudi mogu nisko pasti,a sakrivati se istovremeno iza patriotskih floskula :( :(

iza svake patriotske priče,u pozadini se odvija kriminal milionskih razmjera.....Dok pune dzepove,pričaju priču "poslije mene potop,"svi drugi su izdajnici"," država to sam ja","napad na mene je napad na RS".. :( :(

Mi ćemo biti uređeno društvo onog dana kad od takvih budemo okretali glavu na ulici,kao kad vidimo ono u šta se ne gleda....a ne ovako još im titrati,kao da su polubogovi neki....tražiti im opravdanja što uzimaju prljave pare :( :(

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 13:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jbg Dunjica izbace iz stranke, pa onda ocekujes da vam da glas... Ne ide to tako

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Ta prica o patritizmu se nemoze zaustaviti a ne vidim ni kako je sprijeciti da sa njom pokrivaju mutne radnje. Pa to je patentirao jos SDS tamo polovinom 90tih a ovo samo doradili i podigli na visi nivo. Mozda kad bi NS usvojila nekakvu rezoluciju o minimalnim interesima RS ili tako nesto. Mada kazem mozda.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 14:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
despot777 je napisao:
Kako se zove baba? Roska? Vanga? :)

Ne :D
Nije poenta u ovom konkretnom slucaju nego u tome da je cak i moja baba koja ima blizu 100 godina i koja bi po po svim zakonima prirode trebalo da je izlapila jos 95e provalila koliko je suplja politicka retorika kod nas
A u isto vrijeme postoji more mladih ljudi, koji ce danas-sutra biti (visoko)obrazovani ljudi, a i dalje vjeruju u sarene laze koje im prica ovaj ili onaj

Citiraj:
koliko neki ljudi mogu nisko pasti,a sakrivati se istovremeno iza patriotskih floskula

Stvar je u tome da patriotske foskule jos uvijek imaju najbolji prolaz ovde kod nas i dobija samo onaj ko ih najbolje i najkvalitetnije zna eksploatisati
Milorad Dodik je tu pricu doveo do savrsenstva (i pisao sam vec o tome) .. on na svojim tribinama moze svejedno izaci i reci "ukrali smo 500 miliona, ukrascemo jos 5x toliko .. ali to je zato sto ne damo RS muslimanima" i opet ce imati svoje glasove
Jer je nasem narodu, u globalu, ipak draze da ga utjeramo muslimanima i hrvatima nego da nam dijete sutra ima kvalitetan studijski program/mogucnost zaposlenja/dobru platu ..
A poenta je, kad se kamere ugase i kad se skupovi raspuste od patriotizma u toj prici nema ni P

Banalan primjer .. a nije iz politike .. onaj mali babun sto je imao istetoviranu RS podlaktici
Pojma ja nemam ko je on .. u fudbal se razumijem kao Mara u kriv kurac .. ali zbog te tetovaze samo sto se "nerviraju komsije" malte ne hvalospjeve su mu dva dana pravili (ukljucujuci i ovde na forumu) .. i on, veliki patriota, bastion srpstva i cuvar RS koji je ISTETOVIRAO njene granice je tu istu tetovazu unutar 48h prepravio i rekao da je tu "svakako trebao biti sat" samo da bi zaigrao za drzavu koju ne voli (jer zna da mu je to sansa da se izvuce iz kurceve druge turske lige i zaigra mozda negdje gdje moze uzeti vecu lovu, guziti bolje picke i dizati tri prsta na lokaciu vazduh)
Isto tako ce i ove politicke patriote da zaborave svoj patriotizam cim im to bude odgovaralo

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 14:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
@V@nja
Ma kontam poentu, ali ovu temo često zamjenim sa humorom ili kafanom... :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 14:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Shvatio sam, nisam ni mislio da je provokacija ili ozbiljno pitanje :D
Samo sam to iskoristio kao povod da pojasnim sta sam time htio reci

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vanjin post u prevodu:

- Halo je li vodovod
- nije, elektorprivreda je
- e i vama jebem mater

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 14:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Otprilike :lol:
Lakse mi je ovako da ih sve napusim kurcem na jednoj temi nego da sad idem i na sport da psujem

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 14:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Vanja,odličan post...

A drago mi je i zbog ostalih diskutanata...da vidim da bar ovdje na forumu postoje ljudi od kojih RTRS nije uspio napraviti kompletne budale :( :(

A vjerujte da ih svakodnevno srećem....Ali bar sam se toliko opametio, da ne ulazim ni u kakve polemike,već opušteno pređem na temu kako su najavili pljuskove za večernje sate :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 14:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I tu vremensku prognozu slazu

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 14:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nego, sta nam ovih dana radi ovaj nas princ Carls? Planira li gdje ce na odmor? :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 14:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Radi ono što najbolje zna... :D

Pošto je inžinjer po struci,g Bosić najduže je radio direktorski posao u Telekomu u Brčkom,i sad se bori za to da ti i ja imamo jeftiniju komunikaciju na mobilnoj mreži :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A ta borba ce zavrsiti tako da ce neke firme bliske njemu dobiti neke poslove sa operaterima. Koji ce malo i privremeno smanjiti cijene svojih usluga kako bi Carls ubrao koji poen...

:D

Da li to tako biva? Mislim, pominjali ste gore da iza svakog kvazi pozrtvovanja za narod stoji nesto sto ide u licnu korist ;)

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 14:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Gospodin Bosić ne spada u tu kategoriju....On smatra da se zna koja je stranka sa narodom stvorila Republiku Srpsku (čitaj izjavu od prekjuče,Kikaš,ovo,ono 8) ),i da se nema potrebe busati u prsa,već korak po korak raditi male stvari kako bi ovaj narod živio bolje.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je pravi patriota. Ne namece se i ceka svojih pet minuta :D

Kao pravi princ Carls :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 18:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Па лагано до пеМзије... А лова капа.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Jako dobro Vanja.. Trebas cesce pisati duze postove. :D To je to, sami smo krivi.

Bosic je mutav covjek. I tu je kraj svakoj daljoj prici.. Telekomi, struja, brcko.. Itd itd.. Nebitno.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 20:25 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
iza svake patriotske priče,u pozadini se odvija kriminal milionskih razmjera.....Dok pune dzepove,pričaju priču "poslije mene potop,"svi drugi su izdajnici"," država to sam ja","napad na mene je napad na RS".. :( :(
(

Ovo pričaš o ekipi koja je bila na vlasti devedesetih dok se ginulo za srpstvo, a neprijatelju se prodavala municija, brašno, cigare i iznajmljivali tenkovi za masnu lovu?
Schlager je napisao:
A drago mi je i zbog ostalih diskutanata...da vidim da bar ovdje na forumu postoje ljudi od kojih RTRS nije uspio napraviti kompletne budale :( :(
Ova tvoja rečenica ponovljena u više navrata već postaje degutantna. RTRS pravi kompletne budale, a BN nas intelektualno uzdiže? Na stranu što šire namjerno jaz između BL i istoka RS (to im neću oprostiti makar milion puta bili u pravu što se tiče Dodika) al' kad u svrhu političke kampanje izvlače vijesti, članke i blogove stare godinama i objavljuju ih na svome sajtu i informativnim emisijama prodajući ih pod aktuelne pokušavajući narodu omrznuti onu drugu opciju....Znači nimalo drugačiji niste, isti ste. Dve strane istog novčića i zato vas sviju nabijem na qrac jer vam nije stalo do naroda i istine nego samo do dolaska na vlast.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 20:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

TNS,evo ga.. :D

http://www.sdsrs.org/index.php?option=c ... 5&Itemid=9

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]