banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 21:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 542 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 28  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Razdruzivanje
PostPoslato: 21 Sep 2011, 10:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Rivaldinho je napisao:
Ako je cijena za razdruživanje krvoproliće, pa makar i mi pobijedili, bolje da se ne desi.
I ovakva RS je bošnjačkoj eliti dovoljan trn u oku, samo je treba sačuvati za budućnost, kad se neke stvari možda izmijene. Ne treba više popustiti ni u čemu.
Referendum o otcjepljenju se sigurno neće desiti, a slabljenje i nestanak RS može samo sa našim pristankom, nadam se da niko od naših političara neće biti toliko đubre, a i mi moramo biti svjesni svega, pa da na izborima kažnjavamo svaki loš potez, mada tad može biti i kasno.

upravo tako.
politika kakvu si opisao je nesto sto su nasi politicari pokusavali odrzati i sad se ispostavlja da zaista postoji bar u nekom procentu kod muslimana zasicenost RS-om, koja uz nemoc da je ukinu stvaraju misljenje da je Federaciji mozda bolje razdruzenje. Treba samo ovako gurati i to ce se kad-tad desiti, i to voljom muslimanskog naroda.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
ozna je napisao:
.o nezavisnosti RS ce odlucivati njeni gradjani na demokratskom referendumu i velike sile.....

Znaci opet Rusija "ulece" kao i svaki puta do sada, i rijesava do sada nerjesljivu enigmu. Naravno Rusija nikada nije do sada zakazala, pa zasto bi i sada :D :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 12:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Banjalucki_Behar je napisao:
ozna je napisao:
.o nezavisnosti RS ce odlucivati njeni gradjani na demokratskom referendumu i velike sile.....

Znaci opet Rusija "ulece" kao i svaki puta do sada, i rijesava do sada nerjesljivu enigmu. Naravno Rusija nikada nije do sada zakazala, pa zasto bi i sada :D :D

Pitaj Bedzeta Pacolia sta misli o uticaju Rusije.

Behar svima nama je jasno da cete se vi za bilo kakvu BiH drzati kao za zadnju slamku spasa, jer.. Jer su vas Hrvati satrali u ratu, dok su vam pricali kako ste vi njihove cvijece, a Juka zajedno sa HV snagama napadao razne beretke. O tome kako oni danas gledaju na vas, pitaj ih koliko su odusevljeni federalnim paradajz turizmom u Makarskoj&Co. Najradije bi vam dali svakom po 100e, samo da ne dolazite. Istanbul je predaleko, Sandzak ionako niko ne zarezuje ni 2% ni za sta. Nemate gdje, nemate kome, samo je pitanje ko vas manje voli.

Normalni ljudi se razvode, svaki dan, po cijeloj planeti, samo bi vi ostajali sa nama u braku, po svaku cijenu.

Sad svi cekamo da nam lijepo objasnis sta to pise u Ustavu, Dejtonu, itd..Kao da je bitno sto 51% BiH prica kako je RS takozvana i genocidna, to nema veze, bitno je sta pise u Ustavu, jel tako?

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 13:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:

Behar svima nama je jasno da cete se vi za bilo kakvu BiH drzati kao za zadnju slamku spasa, jer.. Jer su vas Hrvati satrali u ratu, dok su vam pricali kako ste vi njihove cvijece, a Juka zajedno sa HV snagama napadao razne beretke. O tome kako oni danas gledaju na vas, pitaj ih koliko su odusevljeni federalnim paradajz turizmom u Makarskoj&Co. Najradije bi vam dali svakom po 100e, samo da ne dolazite. Istanbul je predaleko, Sandzak ionako niko ne zarezuje ni 2% ni za sta. Nemate gdje, nemate kome, samo je pitanje ko vas manje voli.

Normalni ljudi se razvode, svaki dan, po cijeloj planeti, samo bi vi ostajali sa nama u braku, po svaku cijenu.

Sad svi cekamo da nam lijepo objasnis sta to pise u Ustavu, Dejtonu, itd..Kao da je bitno sto 51% BiH prica kako je RS takozvana i genocidna, to nema veze, bitno je sta pise u Ustavu, jel tako?

U potpunosti shvatam svu tvoju frustraciju, i u jednu ruku mi je zao ljudi poput tebe, a takvih imamo mnogo na sve strane nazalost.
Prvo oko Rusija, gdje je njen uticaj_??? :roll: :roll: , sta su uradili, obacali su da nece biti bombardovanja, pa ga je bilo, obecali su da ce nece dopsutiti nezavisnot Kosova, a ono je danas nezavisno itd. Toliko u Rusiji, samo mi nije jasno da se jos uvijek neko moze "loziti" na njihovu suplju pricu. Ali eto bice bolje valjda.

Druga stvar, srpska politika je bila uvijek "sve ili nista" i na kraju ste dobili nista. Pocev od Hrvatske, preko BiH, Crne Gore, pa na kraju i Kosova. Svi ratovi izgubljeni, ideja "SANU" je dozivjelja svoj potpuni krah, i svoju klinicku smrt zauvijek. Ali eto problem je opet BiH, i ona ce se raspasti, i ta prica se vrti u krug vec 20god, a BiH postoji u svim svojim granicama, i za divno cudo :D

Mene zaboli za Istambul, Sanzdak, pa cak i Sarajevo, ja sam ovdje "svoj na svome", nisam dosao ovdje, ovdje su mi svi rodeni, Banjauka je moje porijeklo, i nemam nikakvu potrebu da se lozim na te kao metropole. A obadvojica jako dobro znamo, da smo za Beogradane, kao Zagrebcane svi obicni bosanci, eli eto bitnije je zivjeti u zabludi, zar ne :) :)

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 13:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:

U potpunosti shvatam svu tvoju frustraciju, i u jednu mi je ruku mi je i zao ljudi poput tebe, a takvih imamo mnogo na sve strane nazalost.
Prvo oko Rusija, gdje je njen uticaj_??? :roll: :roll: , sta su uradili, obacali su da nece biti bombardovanja, pa ga je bilo, obecali su da ce nece dopsutiti nezavisnot Kosova, a ono je danas nezavisno itd. Toliko u Rusiji, samo nije jasno da se jos uvijek neko moze "loziti" na njihovu suplju pricu. Ali eto bice bolje valjda.

Druga stvar, srpska politika je bila uvijek "sve ili nista" i na kraju ste dobili nista. Pocev od Hrvatske, preko BiH, Crne Gore, pa na kraju i Kosova. Svi ratovi izgubljeni, ideja "SANU" je dozivjelja svoj potpuni krah, i svoju klinicku smrt zauvijek. Ali eto problem je opet BiH, i ona ce se raspasti, i ta prica se prica 20god, a BiH postoji u svim svojim granicama, i za divno cudo :D

Idemo redom.

1) Za drugi dio tvoje prve recenice, nadam se da ti je jasno da ces biti itekako sankcionisan. Taj i takav stav i ton, moraces aplicirati ne nekim drugim mjestima.

2) Elementarna stvar je da Kosovo NIJE nezavisno, da li ce biti jednog dana, ostavimo to za sad na stanu, ali ja mislim da nece. Nezavisna i priznata drzava je ona drzava koja ima svoj pasos, i svoju stolicu u UN-u. Kosovo to nema, niti ce imati, sve dok postoji makar JEDAN VETO u UN-u za njeno priznanje. Toliko o Rusiji, a i ostalim. Vjerujem ja da bi ti volio da je Kosovo nezavisna drzava, ali nije.

Ti opet o nekakvim ratovanjima, a ja ti dajem desetine primjera kako je danasnja Bosna sve, samo ne NORMALNA drzava. Dajem ti primjere iz svakodnevnog zivota, a ti se ufatis ili Ustava i Dejtona, ili Srbije, Milosevica, Kosova, cega sve ne.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 13:27 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Razdruživanje, da to je jedini ispravan naziv, naravno da će se desiti, samo treba čekati, vrijem radi za nas, jer je Bosne svakim danom sve manje i manje, ne mislim na neke institucije, nego na to kako je doživljavaju ljudi, a to je jedino bitno... Današnji klinci od desetak godina uopšte nemaju špojma šta je Bosna niti ih ona uopšte zanima, u njihovim glavama je to imaginarna stvar, jedina priča kojoj su oni okrenuti je Republika Srpska, to znači da smo na pravom putu... Razdruživanje će se desiti onog momenta kada i muslimani shvate da samo nepotrebno jedni druge spustavamo i usporavamo, jer nikako se ne mogu oteti utisku da bi da je kojim slučajem Bosna podijljena kako je trebalo da se učini, svaka država posebno nastala podjelom bila nadomak Evropskih standarda, pa možda čak i članstva u E.U. koje se ovdje nama predstavlja kao krajnji domet jednog društva... To je naravno moje mišljenje jer se ovdje sva tri naroda bave sa tim kako da napakoste onim drugima, a uopšte se bore za svoj prosperitet, tako će biti sve dok se ne RAZDRUŽIMO ili Bosna ne postane konfederacija tri manje države, sve do tada ćemo se ovako međusobno optuživati...

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 13:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Sigurno je Brak jedna od najboljih paralela, zasto BL-Behar ne odgovoris na to?
Ako u braku muz i zena ne funkcionisu vec 15 godina i stalno se svadjaju, imali ne imali predbracni ugovor (Dejton) u cemu je svrha postojanja tog braka?
Problem je u tome sto vi muslimani polazete pravo na 100% BiH, odbacujuci ostale narode ako oni nisu za BiH, kao da su ti narodi tu doseljeni prije 20ak godina...

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 13:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
cime se vi zamarate,koga boli qrac sta misli behar,kao da se njega nesto pita
fino je to fantastikus objasnio

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
1) Za drugi dio tvoje prve recenice, nadam se da ti je jasno da ces biti itekako sankcionisan. Taj i takav stav i ton, moraces aplicirati ne nekim drugim mjestima.

Objasni, koga moj stav po bilo cemu vrijeda, i intereseujeme na kojim mijestima bi navodno trebao da apliciram.

MuskoBre je napisao:
Elementarna stvar je da Kosovo NIJE nezavisno, da li ce biti jednog dana, ostavimo to za sad na stanu, ali ja mislim da nece. Nezavisna i priznata drzava je ona drzava koja ima svoj pasos, i svoju stolicu u UN-u. Kosovo to nema, niti ce imati, sve dok postoji makar JEDAN VETO u UN-u za njeno priznanje. Toliko o Rusiji, a i ostalim. Vjerujem ja da bi ti volio da je Kosovo nezavisna drzava, ali nije.

Moje licno misljenje je da Kosovo nikada nebi trebalo, niti smijelo da bude nezavisna drzava, jeli siptari na Kosovu nemaju tradiciju,sve sto su tamo stekli, stekli su na silu paljenjem srpskih manstria i protjerivanjem nealbasnkoga zivlja(ukljucujuci i bosnjake). Znamo svi na koji nacin su dosli do toga da ih priznaju ogromna vecina mocnih drzava, a cak ih je i priznala i Crna Gora sto dovoljno govori o njihovome licemjerstvu.

MuskoBre je napisao:
Ti opet o nekakvim ratovanjima, a ja ti dajem desetine primjera kako je danasnja Bosna sve, samo ne NORMALNA drzava. Dajem ti primjere iz svakodnevnog zivota, a ti se ufatis ili Ustava i Dejtona, ili Srbije, Milosevica, Kosova, cega sve ne.

Naveo sam samo ciste cinjenice, i to je sve. Njih nemozemo mjenjati, mada bi ocigedno mnogima i odgovaralo. Ustav svake drzave je svetinja, a ustav BiH je vjerovatno najsnazniji ustav na svijetu. Garanti Daytosnkoga sporazuma su, Amerika, Rusija, EU, Srbija, Hrvatska. I sada postoje neki koji spominju neki brak "na silu", i ostale gluposti. Jednostavno bez volje jednoga naroda nemoze se promjeniti ni jedno slovo, sto znaci, nema ukidanja RS, nema "razdruzivanja", jednostavno to je nemoguce. I tako sve traje vec 20 god, a ljudi su i dalje ubjedeni u sulude ideje nepotizma.

MuskoBre je napisao:
Nezavisna i priznata drzava je ona drzava koja ima svoj pasos, i svoju stolicu u UN-u.

a ja ti dajem desetine primjera kako je danasnja Bosna sve, samo ne NORMALNA drzava

Ponovo pobijas sam sebe. BiH je naravno priznata drzava, koja ima pasos, stolicu u UN, i molim te obajsni mi definiciju "normalne drzave".

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 14:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43

Slika

Slika je odgovor na sve, misilm svaki komentar je suvisan.

http://www.frontal.ba/cyrl/?page=2&kat=1&vijest=53964

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 15:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:

Objasni, koga moj stav po bilo cemu vrijeda, i intereseujeme na kojim mijestima bi navodno trebao da apliciram.

Bice ti objasnjeno, nish se ne brini. To objasnjenje ce ti trajati par dana, najmanje.

MuskoBre je napisao:

Naveo sam samo ciste cinjenice, i to je sve. Njih nemozemo mjenjati, mada bi ocigedno mnogima i odgovaralo. Ustav svake drzave je svetinja, a ustav BiH je vjerovatno najsnazniji ustav na svijetu. Garanti Daytosnkoga sporazuma su, Amerika, Rusija, EU, Srbija, Hrvatska. I sada postoje neki koji spominju neki brak "na silu", i ostale gluposti. Jednostavno bez volje jednoga naroda nemoze se promjeniti ni jedno slovo, sto znaci, nema ukidanja RS, nema "razdruzivanja", jednostavno to je nemoguce. I tako sve traje vec 20 god, a ljudi su i dalje ubjedeni u sulude ideje nepotizma.

Sta se desava kada dvoje ljudi, koji zive odredjen broj godina u zakonski priznatoj vezi, odluce da ne zele vise da zive u istoj takvoj vezi, ili odnosu, braku? Ili kada BAREM JEDNO od njih dvoje izrazi zelju da ne zivi vise u zajednici sa ovim drugim?
MuskoBre je napisao:
Nezavisna i priznata drzava je ona drzava koja ima svoj pasos, i svoju stolicu u UN-u.
a ja ti dajem desetine primjera kako je danasnja Bosna sve, samo ne NORMALNA drzava

Ponovo pobijas sam sebe. BiH je naravno priznata drzava, koja ima pasos, stolicu u UN, i molim te obajsni mi definiciju "normalne drzave".

Pazi, mnogo su vece sanse da BIH jednog dana pocne liciti na iole normalnu drzavu, nego sto je sansa da se prestanes kao pjan plota neprekidno drzati slova na papiru. Pricam ti o SVAKODNEVNIM stvarima. Ne nose gradjani BIH Daytonski sporazum u dzepu, niti ga citaju svako vece pred spavanje.

Pitanje svih pitanja :"Da li je drzava u kojoj se na 51% teritorije protezira ideja da je onih ostalih 49% TAKOZVANO, i NASTALO NA GENOCIDU, NORMALNA. Da ili ne? "

To je pitanje svih pitanja, i odgovor svih odgovora.

Za tebe se ocigledno normalnost neke drzave ogleda u tome sto se negdje kaci neka zastava? U tome sto na 49% teritorije te iste drzave, jedva 3% ljudi navija za tu istu reprezentaciju, to tebi ne govori nista? To ne oslikava nista? Bitno je sto negdje visi neka zastava? To sto ne smijemo ni pomisliti da imamo registarske tablice sa oznakama grada, to tebi ne upucuje ni na sta? Bitno je sta kaze koji clan, kojeg zakona?

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Bice ti objasnjeno, nish se ne brini. To objasnjenje ce ti trajati par dana, najmanje.

Dali je ovo neki vid prijetnje, ili se doista radi o kompleksnom objasnjenju :D
MuskoBre je napisao:
Sta se desava kada dvoje ljudi, koji zive odredjen broj godina u zakonski priznatoj vezi, odluce da ne zele vise da zive u istoj takvoj vezi, ili odnosu, braku? Ili kada BAREM JEDNO od njih dvoje izrazi zelju da ne zivi vise u zajednici sa ovim drugim

Koliko puta moram ponoviti, BiH nije drzavna zajednica, da bi je mogao porediti sa brakom.

Citiraj:
Član I
Bosna i Hercegovina
1. Kontinuitet
Republika Bosna i Hercegovina, čije je zvanično ime od sada "Bosna i Hercegovina", nastavlja svoje pravno postojanje po međunarodnom pravu kao država, sa unutrašnjom stru-kturom modificiranom ovim Ustavom, i sa postojećim međunarodno priznatim granicama. Ona ostaje država članica Ujedinjenih naroda i može kao Bosna i Hercegovina zadržati članstvo ili zatražiti prijem u organizacijama unutar sistema Ujedinjenih naroda, kao i u dru-gim međunarodnim organizacijama.

Dali moze postojati nesto jasnije, ili treba vjerovati "Miletu iz Bakinaca",
MuskoBre je napisao:
Pazi, mnogo su vece sanse da BIH jednog dana pocne liciti na iole normalnu drzavu, nego sto je sansa da se prestanes kao pjan plota neprekidno drzati slova na papiru. Pricam ti o SVAKODNEVNIM stvarima. Ne nose gradjani BIH Daytonski sporazum u dzepu, niti ga citaju svako vece pred spavanje.

Pitanje svih pitanja :"Da li je drzava u kojoj se na 51% teritorije protezira ideja da je onih ostalih 49% TAKOZVANO, i NASTALO NA GENOCIDU, NORMALNA. Da ili ne? "

To je pitanje svih pitanja, i odgovor svih odgovora.

Za tebe se ocigledno normalnost neke drzave ogleda u tome sto se negdje kaci neka zastava? U tome sto na 49% teritorije te iste drzave, jedva 3% ljudi navija za tu istu reprezentaciju, to tebi ne govori nista? To ne oslikava nista? Bitno je sto negdje visi neka zastava? To sto ne smijemo ni pomisliti da imamo registarske tablice sa oznakama grada, to tebi ne upucuje ni na sta? Bitno je sta kaze koji clan, kojeg zakona?

Kao prvo, kod nas je bio krvavi rat, ova zemlja je krvljom natopljena nazalost. I proces "pomirenja" ce trajati jos, sto je sasvim normalno. Danas u Banjaluci imas mnogo, mnogo firmi iz FBiH koje potpuno normalno posluju u Banjaluci, ljudi posluju i suraduju sa svima. Uzecu moj primjer, ja radim u firmi u kojoj je vecina srba, a centrala nam je u Sarajevu gdje su vecina zaposleni bosnjaci, ljudi putuju, druze se privatno, posjecuju se, nikada niko nije imao nikakav problem. I znam za jako mnogo ovakvih primjera, a ovo su primjeri obicnoga covjeka.

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 15:45 
Bič božji
Bič božji

anoniman je napisao:

Slika

Odgovor na ovu sliku gore, je ovaj klip dole :D :
http://www.youtube.com/watch?v=ZWMn0xlW ... r_embedded

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 15:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Da li postoji jaci klip na vascijelom internetu?

Tesko ce doci do "razdruzivanja". BiH, i ovakva nakaradna kakve je, predstavlja Muslimanima sve. Nista drugo nemaju. A to sto je ova BiH krajnje nefunkcionalna, to nikome nista.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 15:51 
Bič božji
Bič božji

Ташко je napisao:
Da li postoji jaci klip na vascijelom internetu?

Tesko ce doci do "razdruzivanja". BiH, i ovakva nakaradna kakve je, predstavlja Muslimanima sve. Nista drugo nemaju. A to sto je ova BiH krajnje nefunkcionalna, to nikome nista.

Klip pokazuje svima, ako to još nekom nije jasno u šta mi Srbi vjerujemo i koja država je za nas otadžbina i čije ime u srcu nosimo...

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 15:53 
Veteran
Veteran

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
anoniman je napisao:

Slika

Odgovor na ovu sliku gore, je ovaj klip dole :D :
http://www.youtube.com/watch?v=ZWMn0xlW ... r_embedded

:D

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 15:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Klip pokazuje svima, ako to još nekom nije jasno u šta mi Srbi vjerujemo i koja država je za nas otadžbina i čije ime u srcu nosimo...

Nije to bas kod svih tako. Jeste kod vecine.
Ja licno, nemam nista protiv BiH, ali je ni ne volim. Ali isto tako nisam ni za otcjepljenje, bar sad, jer kontam da bi naebali ko zuti. Pripojiti se Srbiji? I to je teska kugla. Ne znam koja je gora od te tri opcije, ostati, otici ili ujediniti se. Cirkus u svakom slucaju.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 15:59 
Veteran
Veteran

Danas u Banjaluci imas mnogo, mnogo firmi iz FBiH koje potpuno normalno posluju u Banjaluci, ljudi posluju i suraduju sa svima. Uzecu moj primjer, ja radim u firmi u kojoj je vecina srba, a centrala nam je u Sarajevu gdje su vecina zaposleni bosnjaci, ljudi putuju, druze se privatno, posjecuju se, nikada niko nije imao nikakav problem. I znam za jako mnogo ovakvih primjera, a ovo su primjeri obicnoga covjeka.

Pa sta?To ti nije nikakav argument.
Novac ne poznaje granice.
Pa saradjuju i firme iz Crne ore i Srbije,a razdruzili se.Imaju ekonomski interes i rade.
Kada se RS bude otcepila bice sigurno firmi iz Federacije koje ce imati interesa i zelju da posluju u RS i obrnuto.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 16:02 
Bič božji
Bič božji

Ташко je napisao:

Nije to bas kod svih tako. Jeste kod vecine.
Ja licno, nemam nista protiv BiH, ali je ni ne volim. Ali isto tako nisam ni za otcjepljenje, bar sad, jer kontam da bi naebali ko zuti. Pripojiti se Srbiji? I to je teska kugla. Ne znam koja je gora od te tri opcije, ostati, otici ili ujediniti se. Cirkus u svakom slucaju.

U svemu sam mislio samo na Republiku Srpsku, ujedinjenje za nas je takođe loš izbor, a Bosna može samo ako se promijeni priča, tj da znaju šta je njihovo, a šta naše, naravno da možemo da ostanemo i u Bosni, ali samo kao dobre komšije, gdje će svako svojoj kući ići na spavanje :D, dakle samo Republika Srpska, dali kao država ili kao ravnopravni dio BiH, sa širokim državnim ovlastima, ujedinjenje sa Srbijom je zadnja opcija...

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 16:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jbt, pa saradjuju i firme iz Litvanije i Australije, pa sto to onda treba da znaci? :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 542 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 28  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]