banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 19:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 357 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Avg 2008, 19:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
urbana_extravaganca je napisao:
Citiraj:
"Svi smo mi Radovan Karadžić"... Parola pod kojom su pripadnici radikalnih struja u Srbiji, surovo kaznili neprijateljski nastrojena autobuska stajališta i izloge po Beogradu. Interesantno je da su Nikolić i Vučić, koji su organizovali ovaj skup, za njega okrivili - DS. U svakom slučaju, još jedna lijepa slika o Srbiji je otišla u svijet. Upravo onaj svijet za koji Srbiju treba da boli dupe i protvi kojeg treba sama da se bori. A i onaj balavander što je izudarao snimatelja B92, 88. godište (vid' simbolike, broj 88), Pi..a mu materina, on se busa u prsa srpstvom i podržava Karadžića, a imao je 3 godine kad je rat počeo. Šta on zna o tome, osim da lupa i razbija, slično kao i istomišljenici, a sve u cilju odbrane srpstva...

За дешавања на том протесту није крива СРС а ни ДС већ жандарска стока.
у Србији тренутно од жандара,политичара и новинара не постоји већи шљам.

Ova vlast kao da je zabopravila sukobe svojih pristlica sa "Milosevicevom policijom"...tada niosu za sebe vikali da su huligani i navijaci. Ove metode kojima se koriste strasno podsjecaju na taj period.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2008, 17:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Citiraj:
"Svi smo mi Radovan Karadžić"... Parola pod kojom su pripadnici radikalnih struja u Srbiji, surovo kaznili neprijateljski nastrojena autobuska stajališta i izloge po Beogradu. Interesantno je da su Nikolić i Vučić, koji su organizovali ovaj skup, za njega okrivili - DS. U svakom slučaju, još jedna lijepa slika o Srbiji je otišla u svijet. Upravo onaj svijet za koji Srbiju treba da boli dupe i protvi kojeg treba sama da se bori. A i onaj balavander što je izudarao snimatelja B92, 88. godište (vid' simbolike, broj 88), Pi..a mu materina, on se busa u prsa srpstvom i podržava Karadžića, a imao je 3 godine kad je rat počeo. Šta on zna o tome, osim da lupa i razbija, slično kao i istomišljenici, a sve u cilju odbrane srpstva...

За дешавања на том протесту није крива СРС а ни ДС већ жандарска стока.
у Србији тренутно од жандара,политичара и новинара не постоји већи шљам.

Ova vlast kao da je zabopravila sukobe svojih pristlica sa "Milosevicevom policijom"...tada niosu za sebe vikali da su huligani i navijaci. Ove metode kojima se koriste strasno podsjecaju na taj period.

Тешко је то објаснити људима који нису имали прилику да виде како интервенише српска жандардмерија.Таква стока можда постоји још само у Русији и Белорусији.90-тих је полиција према демонстрантима била још и блажа него данас али онда смо са Б92 и других медија(који нису били под контролом СПС-а) слушали приче о недемократским методама,насилничком понашању полиције,диктатури итд.
Данас полиција поступа још горе,опремљенија је и бруталнија али пази чуда то више није недемократски јер сада демонстранте бије полиција под тзв. "демократском влашћу".Иначе у уторак је осим жандармерије демонстранте тукао и САЈ...Дачић очигледно ревносно обавља своју дужност...

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2008, 20:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Danas Sacirbegovic indirektno potvrdi da su Bosnjaci (Izetbegovic, Silajdzic & co.) znali da ce doci do preuzimanja Srebrenice i Zepe. I to mnogo, mnogo prije nego sto se i desilo.

I ne samo to, vec i da je citava stvar odobrena od tzv. Medjunarodne zajednice kojoj sve to bila priprema za Dejton.

Nagradno pitanje je: Sta bi ste vi ucinili na mjestu bosnjacke vlasti u tom slucaju?

Prvi medju njima je rekao da ce zrtvovati MIR zarad BiH. Znaci, ljudske zivote...

Dakle?

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 22:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
The_new_Statesman je napisao:
Danas Sacirbegovic indirektno potvrdi da su Bosnjaci (Izetbegovic, Silajdzic & co.) znali da ce doci do preuzimanja Srebrenice i Zepe. I to mnogo, mnogo prije nego sto se i desilo.

I ne samo to, vec i da je citava stvar odobrena od tzv. Medjunarodne zajednice kojoj sve to bila priprema za Dejton.

Nagradno pitanje je: Sta bi ste vi ucinili na mjestu bosnjacke vlasti u tom slucaju?

Prvi medju njima je rekao da ce zrtvovati MIR zarad BiH. Znaci, ljudske zivote...

Dakle?
Mozes li pojasniti ovu tvoju misao?Ne zelim je pogresno shvatiti....Hvala

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Pronađen je i Mladić

Slika

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 17:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo kaco ovako, opstepoznato je i vise puta ponavljano da su Srbi trazili Srebrenicu, Zepu i Gorazde u zamjenu za konacne razgovore o zavrsetku rata. Princip podjele u odnosu 51:49 je vec odavno bio jasan.

Srpska vojska je 1995. godine bila rastegunta do maksimuma. Odnosno, manjak vojnika je poceo pokazivati svoje slabosti, odnosno nemogucnost da se odjednom djeluje na sirem frontu.

Sjeti se Zapadne Slavonije pocetkom mjeseca maja. Nikakve reakcije od strane VRS nije bilo, da li zbog toga sto nisu imali mogucnosti ili zbog toga sto nisu htjeli? Ili kombinacija obe varijante. Nakon toga su na Savi rasporedjeni tzv. trecepozivci. I to najboljem slucaju.

E sad, takva VRS planira akciju preuzimanja Srebrenice i Zepe, a to se ne planira preko noci. Sasvim sigurno je doslo i o usiju bosnjackih vlasti u Sarajevu. I sta oni preduzimaju po tom pitanju? Izvlace onog zlocinca Orica par dana prije pada, dok nakon pada sprecavaju neke jedinice iz Tuzle da krenu u proboj prema Srebrenici sa ciljem izvlacenja civila...

Pitaj se dalje sam...

P.S. Nemoj da kazes da je u to vrijeme tzv. ABiH bila jadna, gola i bosa jer je samo nakon mjesec, dva dosla pred Banja Luku. Takve transformacije se ne desavaju preko noci.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 21:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Evo kaco ovako, opstepoznato je i vise puta ponavljano da su Srbi trazili Srebrenicu, Zepu i Gorazde u zamjenu za konacne razgovore o zavrsetku rata. Princip podjele u odnosu 51:49 je vec odavno bio jasan.

Srpska vojska je 1995. godine bila rastegunta do maksimuma. Odnosno, manjak vojnika je poceo pokazivati svoje slabosti, odnosno nemogucnost da se odjednom djeluje na sirem frontu.

Sjeti se Zapadne Slavonije pocetkom mjeseca maja. Nikakve reakcije od strane VRS nije bilo, da li zbog toga sto nisu imali mogucnosti ili zbog toga sto nisu htjeli? Ili kombinacija obe varijante. Nakon toga su na Savi rasporedjeni tzv. trecepozivci. I to najboljem slucaju.

E sad, takva VRS planira akciju preuzimanja Srebrenice i Zepe, a to se ne planira preko noci. Sasvim sigurno je doslo i o usiju bosnjackih vlasti u Sarajevu. I sta oni preduzimaju po tom pitanju? Izvlace onog zlocinca Orica par dana prije pada, dok nakon pada sprecavaju neke jedinice iz Tuzle da krenu u proboj prema Srebrenici sa ciljem izvlacenja civila...

Pitaj se dalje sam...

P.S. Nemoj da kazes da je u to vrijeme tzv. ABiH bila jadna, gola i bosa jer je samo nakon mjesec, dva dosla pred Banja Luku. Takve transformacije se ne desavaju preko noci.

Prijatelju i da imas pravo u svemu sto kazes,a ti imas informacije koje su dolazile samo iz srpskih izvora,ali poslije rata su dosle i informacije iz drugih izvora..Samo treba otvoriti oci...?Jeli zauzeto to, sto kazes je srpska strana trazila za zaustavljanje rata ????Jeste!!!Cemu onda streljanja,najvece pogubljenje ljudi u Europi poslije 2.sv rata...Zar nisu ti ljudi sto su se tamo zadesili zasluzili bolje od Noz-Zica-Srebrenica?TU NEMA OPRAVDANJA......Svi koji su uradili nazao protiv nekog drugog,nek im je daleko kuca...Zlocinac je zlocinac bez obzira na vjeru ili naciju.......A nista bolji nisu ni oni sto ih stite ili opravdavaju njihova "ne"djela.....A sto se tice Alije,on je mislio samo da oslobodi i sacuva Sarajevo,i vjerovatno ga nije puno tangirala Zepa,Srebrenica,Kozarac,BL...Kod podrske u svijetu vise je imala srpska strana nego armija BIH.....Alija i Radovan su nam i napravili ovo sranje.....Treba ljudi biti pravedan i da probamo da nastavimo da zivimo....Gledati u buducnost i to bez nacionalista...Toliko od mene..Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
kaco je napisao:
Prijatelju i da imas pravo u svemu sto kazes,a ti imas informacije koje su dolazile samo iz srpskih izvora,ali poslije rata su dosle i informacije iz drugih izvora..Samo treba otvoriti oci...?Jeli zauzeto to, sto kazes je srpska strana trazila za zaustavljanje rata ????Jeste!!!Cemu onda streljanja,najvece pogubljenje ljudi u Europi poslije 2.sv rata...Zar nisu ti ljudi sto su se tamo zadesili zasluzili bolje od Noz-Zica-Srebrenica?TU NEMA OPRAVDANJA......Svi koji su uradili nazao protiv nekog drugog,nek im je daleko kuca...Zlocinac je zlocinac bez obzira na vjeru ili naciju.......A nista bolji nisu ni oni sto ih stite ili opravdavaju njihova "ne"djela.....A sto se tice Alije,on je mislio samo da oslobodi i sacuva Sarajevo,i vjerovatno ga nije puno tangirala Zepa,Srebrenica,Kozarac,BL...Kod podrske u svijetu vise je imala srpska strana nego armija BIH.....Alija i Radovan su nam i napravili ovo sranje.....Treba ljudi biti pravedan i da probamo da nastavimo da zivimo....Gledati u buducnost i to bez nacionalista...Toliko od mene..Pozdrav.

Apsolutno nisu u pitanju tu srpski izvori. Vec je nadugo i nasiroko pisano o svim akcijama i kako se VRS navlacila na to da kazem istocno ratiste (Zepa, Srebrenica, Gorazde) koje je predstavljalo veliki problem za VRS jer je odvlacilo veoma mnogo snaga. Cilj je bio odvuci srpske snage tuda a onda krenuti u ofanzivna dejstva na zapadu. I tako i bi. Pade Grahovo i Glamoc odmah posle Srebrenice i posle toga je HV bila za ledjima Kninu i bilo je samo pitanje tehnike kako zauzeti isti. Sve obavjestajne informacije o kretanjima srpskih snaga HV i ARBiH su dobijale od NATO, tj. od americke vojske. Nase "velike vojskovodje" su se tako lako navukle na tu igru da su na kraju platili za sve. Kud su izgubili sve do BL, kud odgovaraju za zlocine na Srebrenici i Zepi.

A sto se Alije tice, njega je interesovalo sve, al je i bio spreman na sve da bi dosao do svojih ciljeva.
Ti se sad zamisli nad tim.
Nekoliko hiljada zrtava u Srebrenici ili 13 krajiskih opstina i plus sva krivica pada na neprijatelja??????

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 16:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sinny je napisao:
kaco je napisao:

Apsolutno nisu u pitanju tu srpski izvori. Vec je nadugo i nasiroko pisano o svim akcijama i kako se VRS navlacila na to da kazem istocno ratiste (Zepa, Srebrenica, Gorazde) koje je predstavljalo veliki problem za VRS jer je odvlacilo veoma mnogo snaga. Cilj je bio odvuci srpske snage tuda a onda krenuti u ofanzivna dejstva na zapadu. I tako i bi. Pade Grahovo i Glamoc odmah posle Srebrenice i posle toga je HV bila za ledjima Kninu i bilo je samo pitanje tehnike kako zauzeti isti. Sve obavjestajne informacije o kretanjima srpskih snaga HV i ARBiH su dobijale od NATO, tj. od americke vojske. Nase "velike vojskovodje" su se tako lako navukle na tu igru da su na kraju platili za sve. Kud su izgubili sve do BL, kud odgovaraju za zlocine na Srebrenici i Zepi.

A sto se Alije tice, njega je interesovalo sve, al je i bio spreman na sve da bi dosao do svojih ciljeva.
Ti se sad zamisli nad tim.
Nekoliko hiljada zrtava u Srebrenici ili 13 krajiskih opstina i plus sva krivica pada na neprijatelja??????

И случај "Маркале".

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 20:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne trebaju meni nikakvi "izvori" da bih upotrebio cistu logiku. A moja logika kaze da bi bilo dovoljno da zapucaju dvije puske prema Drini iz Tuzle i da VRS napravi takav manevar koji ce omoguciti povlacenje snaga ABiH iz Srebrenice. Jer jednostavno nisu imali snage za dva fronta, niti interesa.

Ali nije nista zapucalo...

A i Krajina je bila stvar dogovora, odnosno dio uklapanja u koncept podjele 51:49 iz 1994. godine. Samo sto je u slucaju Krajine povlacenje naroda izvedeno uglavnom pravovremeno, za razliku od Srebrenice...

Btw. Kako to sada Alija ne valja, a valjao je kada se islo na referendum?

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2008, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne trebaju meni nikakvi "izvori" da bih upotrebio cistu logiku. A moja logika kaze da bi bilo dovoljno da zapucaju dvije puske prema Drini iz Tuzle i da VRS napravi takav manevar koji ce omoguciti povlacenje snaga ABiH iz Srebrenice. Jer jednostavno nisu imali snage za dva fronta, niti interesa.

A i Krajina je bila stvar dogovora, odnosno dio uklapanja u koncept podjele 51:49 iz 1994. godine. Samo sto je u slucaju Krajine povlacenje naroda izvedeno uglavnom pravovremeno, za razliku od Srebrenice...

А не треба заборавити ни договор који је врх ВРС имао са цивилним властима Сребренице и Жепе,а који није испоштован од стране муслимана јер их је неко наговорио на покушај пробијања обруча оружијем и то све уз пратњу цивила...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2008, 16:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

А не треба заборавити ни договор који је врх ВРС имао са цивилним властима Сребренице и Жепе,а који није испоштован од стране муслимана јер их је неко наговорио на покушај пробијања обруча оружијем и то све уз пратњу цивила...

Civili su cini mi se bili u zastisti UN....Odkuda sada to da se neko probijao uz pratnju civila?Svasta ...Koju si ti istinu saznao...A za mene Alija nikad nije bio neka vlast niti sam mu ikad dao moj glas,niti njemu niti bilo kome drugom sto uzima glasove na osnovu nacionalne pripadnosti i pokusaja ustrasivanja drugih mojih komsija......Bio sam komunista,ali sam za samostalnu BIH...Jugoslavije vise nije bilo..Tako da to uopste nije bilo cudno......Sta smeta da se osjecam kao bosanac u Bosni?

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2008, 16:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kaco je napisao:

Civili su cini mi se bili u zastisti UN....Odkuda sada to da se neko probijao uz pratnju civila?Svasta ...Koju si ti istinu saznao...A za mene Alija nikad nije bio neka vlast niti sam mu ikad dao moj glas,niti njemu niti bilo kome drugom sto uzima glasove na osnovu nacionalne pripadnosti i pokusaja ustrasivanja drugih mojih komsija......Bio sam komunista,ali sam za samostalnu BIH...Jugoslavije vise nije bilo..Tako da to uopste nije bilo cudno......Sta smeta da se osjecam kao bosanac u Bosni?

ВРС је имала договор са цивилним властима Сребрнеице и Жепе по којем су све жене,старци и деца требали организовано аутобусима да напусте Сребреницу и Жепу.Војно способни мушкарци су морали да остану док се не утврди ко је од њих био припадник Орићеве јединице.Пошто су припадници Орићеве јединице знали шта их чека ако падну у српске руке организовали су покушај пробијања обруча из Сребренице.Притом су са собом повели и цивиле које су заплашивали ликвидацијом у случају да сачекају ВРС (видели смо да су они који у остали у Сребреници, исту напустили по договору аутобусима).Тај покушај пробоја није успео (односно само су ретки успели) и доста цивила је је ту пало у заробљеништво а доста их је изгунуло јер су билки помешани са Армијом БиХ.Ја не желим да кажем како се ратни злочин у Сребреници не би догодио да су се муслимани придржавали споразума али чињеница је да нису( питање по чијој жељи) и да је то довело до енормного повећања настрадалих.

Иначе ти можеш да будеш и комуниста и Босанац али ја нити сам икада Босанац био нити ћу икада бити.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2008, 10:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Nadam se da će sve isplivati na vidjelo

Citiraj:
Policija Republike Srpske pod kontrolom Biljane Plavšić intenzivno je 1997. godine radila sa međunarodnim snagama u Bosni na planu hapšenja Radovana Karadžića, ali je akciju u poslednjem trenutku obustavila vlada u Londonu naredivši svojim vojnicima na terenu da se Karadžić ne dira.

Ovu spektakularnu tvrdnju u ekskluzivnoj ispovesti za „Blic“ iznosi Džejms Luko, u to vreme visoki zvaničnih Ujedinjenih nacija u Bosni, koji je bio direktno uključen u razradu plana za lociranje i hapšenje Karadžića, zajedno sa visokim oficirima policije RS i pripadnicima Sfora. Luko je nakon odlaska iz Bosne 1998. punih sedam godina radio u kancelariji Haškog tribunala u Beogradu na najodgovornijim funkcijama i jedan je od najupućenijih u rad ove institucije. Njegova izjava možda na najbolji način može da potvrdi da je nekakav dogovor između Radovana Karadžića i predstavnika međunarodne zajednice ipak postojao.

http://blic.co.yu/temadana.php?id=52406

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2008, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.msdforum.com/index.php?showtopic=315&st=0

Форум младих СНСД-а...
Мада сам ја у почетку мислио да се ради о форуму младих СДА или младих ЛДП-а :angry4:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2008, 20:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2007, 23:02
ВРС је имала договор са цивилним властима Сребрнеице и Жепе по којем су све жене,старци и деца требали организовано аутобусима да напусте Сребреницу и Жепу.

Da, to smo vidjeli...u tu svrhu, optuzeni za genocid i zlocin protiv covjecnosti te brojne ratne zlocine, Ratko Mladic je donio cak i cokolade.

Пошто су припадници Орићеве јединице знали шта их чека ако падну у српске руке организовали су покушај пробијања обруча из Сребренице.

I bilo ih je cak 8000???
Pa majku mu, zasto su onda bjezali??
To nije bas zanemariv broj...ah da, poveli su civile kojima su ZAPRIJETILI EGZEKUCIJOM ako ne krenu....sa koje si ti planete????

доста цивила је је ту пало у заробљеништво а доста их је изгунуло

Ne kolega....oni su bili MUCKI UBIJENI....razlika je VRLO BITNA....
Pogines kad te udari automobil koji juri 150 na sat...kad te udari grom....
Kad neko uperi pusku u tvoj potiljak, ledja, i puca to prevazilazi pojam pogibije....ma u to vrijeme ti si bio mali decko koji kaziprstom desne ruke rovi nosic, sta ti znas o tome?

Da....ti NE MOZES BITI BOSANAC, NE UMIJES......

RESISTANCE IS FUTILE!

http://www.youtube.com/watch?v=4n25pdHl ... re=related

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2008, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
I bilo ih je cak 8000???
Pa majku mu, zasto su onda bjezali??
To nije bas zanemariv broj...ah da, poveli su civile kojima su ZAPRIJETILI EGZEKUCIJOM ako ne krenu....sa koje si ti planete????

Произвољна машта или неспособност да се чита?

.Пошто су припадници Орићеве јединице знали шта их чека ако падну у српске руке организовали су покушај пробијања обруча из Сребренице.Притом су са собом повели и цивиле које су заплашивали ликвидацијом у случају да сачекају ВРС

И где сам ја ту споменуо 8000 или било који други број?

Citiraj:
Ne kolega....oni su bili MUCKI UBIJENI....razlika je VRLO BITNA....
Pogines kad te udari automobil koji juri 150 na sat...kad te udari grom....
Kad neko uperi pusku u tvoj potiljak, ledja, i puca to prevazilazi pojam pogibije....ma u to vrijeme ti si bio mali decko koji kaziprstom desne ruke rovi nosic, sta ti znas o tome?

Прво ми нисмо никакве колеге нити ћемо икада бити.
Друго доста тих цивила је изгинуло управо приликом покушаја изласка из Сребренице а били су помешани са муслиманском војском.Шта ти мислиш да ће неко тебе питати да ли си цивил или војник ако се налазиш у оружаном сукобу.Не фантазирај.

Citiraj:
Da....ti NE MOZES BITI BOSANAC, NE UMIJES......

И не желим (то је оно што особе попут тебе најчешће заборављају).

Уосталом ево Кацо је учестовао у овој дискусији.Не слажемо се али са човеком се може дискутовати јер он због тога долази овде.С друге стране ти долазиш да нам држиш некаква предавања, некакве јадиковке...Кога то занима?То можеш деци да прича кад доручкују ако су вољна да те слушају,овде то никога не занима.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2008, 07:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pocinju lagano razne pticice da cvrkucu. Koliko ce ih uspjeti zapjevati i da li to moze ikako utice na sve sto se sprema Karadzicu??

http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=52406

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2008, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Opa! Evo jos jednog slavuja raspjevao se :)

http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=52538

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2008, 02:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Treba uzeti u obzir i sve one mirovne dogovre koje je Alija odbio , jer je htio Bosnu po svom ukusu, ili mirovne dogovroe koje je Radovan odbio , jer su bili po Alijinom ukusu.

Ima sve to da izađe na vidjelo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 357 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]