Kako za koga,sinip...Ja se sa Cicom u 90 % stvari slazem..ali ovo se ne moze braniti
Ovo sto je Crnadak uradio...ovo je toliki vjetar u ledja Dodiku....i to u trenucima kad mnogi misle da je u konopcima...
Da mene uopste ne zanima dal je Crnadak samo glup....Ili je jednostavno uzeo ogromne pare da napravi ovo!
Pa jel moguce da neko ne shvaca da je i samo pominjanje nekakvog Pacolija u BL (jos onako ruznog,sto samo pojacava utisak

),mjesec dana pred izbore,donosi ogromnu stetu,a kamoli jos "da te odbije jer se njegovom dolasku protivio Predsjednik RS Milorad Dodik"!!
Ma mars u picku materinu vise
Da sam ja Predsjednik SDS...Mladenu Ivanicu bi dao 30 sec da smjeni Crnatka,ili nista vise nemamo zajedno!!
Pun mi je q vise razmisljanja da li je ovo uradio za pare,ili je jednostavno glup!
Na svakim izborima se "slucajno" pojavi neko u samom finisu,ko nam sve sjebe..prvo Stevandic 2012 razbije opoziciju u BL svojom kandidaturom...pa 2014 nam Ognjen duelom uzme pobjedu...pa sad ova budaletina....ili "budaletina"
Ma dosta vise,mamu vam j,"zbunjenu pred izbore"...moze centrala da pogrijesi jednom,ali ne mogu biti zbunjeni i Stevandic i Tadic I Crnadak....i to pred same izbore svaki put neki neopjevani idiotizam
To pozivanje tog govneta u BL,se nije smjelo dogoditi ni 2 godine pred izbore,a kamoli 2 dana pred kampanju....nista to nije slucajno,previse je "slucajnosti" bilo zadnjih nekoliko izbora
Cim ste Ivanica turili za predsjednistvo, a guslara za predsjednika rekao sam da ce Mladjan biti savrsen kandidat za premijera.