Citiraj:
Ali opet kazem dok god postoji kontinuirana eliminacija BL kadra koji kad god dovoljno osnazi da bi postao relevantan ili cak preuzeo sam vrh i upravljane strankom dotad Mili nema ko na crtu.
Ne postoji kontinuirana eliminacija banjaluckog kadra,vec smo mi banjalucani jednostavno PICKE!!
Ne zaboravi da je Dragan Cavic bio Predsjednik Srpske Demokratske Stranke!
Prvi ja sam picka,koji kazem da necu pisati pa opet pisem...
Drugo gradjani,koji trpe teror sela nad gradom,i u vlasti i u sportu gdje 90% para ode u Igokeu i kanjon ili,ako ne kanjon,onda FK Krupa...a niko ne mrda kurcom,i opet na izborima glasa za iste
I mrtvi hladni gledamo kako nase sportske i svake druge simbole gase,dodje nas 2000 u ponedjeljak

....
Sad nam i neki grb namecu,kao da je pocetak vremena sa tim Gavranovicem i neka dva kurceva srbijanca
Trece moje stranacke kolege...Isti taj Stevandic,kome je SDS sedma stranka,dosao prije par godina u stranku,i pored svega dobio sve moguce...od toga da bude nas kandidat za Gradonacelnika 2012,do jedine funkcije koja nam je preostala u Skupstini RS nakon zadnjih izbora,da bude Potpredsjednik Narodne Skupstine...i on prvi podvija rep i bjezi njima,jos laje o zapostavljenosti krajiskih kadrova....
a nije Stevandic jedini,tu je i Miki Jacimovic,pa cak i moj Marinko Dragisic,koga volim i za koga bih do juce ruku u vatru stavio da nece na njihovu stranu nikad...
A nesto slicno,prodavanje za sicu, ne pada na pamet,nikome,ni u Prnjavoru,ni u Doboju,Posavini,Semberiji,Biracu,Sarajevsko-romanijskoj regiji,Hercegovini...
U onim prvim poslijeratnim Borcevim gostovanjimaa,kad sam osjecao mrznju koja se nozem moze rezati na Sokocu,u Bijeljini,Ugljeviku i slusao prozivke "Babini" (po Biljani Plavsic koja je Olbrajtovu docekivala sa Dodikom kao narodnog heroja,na balkonu Banskog Dvora),pizdio sam....Pa majku ti jebem romanijsku,cobansku,cuj ja Babin,a ratovao sam godinu dana prije tebe,dok si ti ispijao kafe sa Muslimanima na Vilsonovom i Bascarsiji,ja sam bio na Plitvicama,Strugi,Zapadnoj Slavoniji,dodji mi jedan na jedan pa mi ponovi to,mamu ti jebem...!!
Al ne....stvarno smo PICKE...mekani....i ljudi su u pravu