banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 18:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Maj 2015, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Meni nije jasno sta cika Schlager zeli reci... Nista, morace radi mene ponovo raspaliti onaj rostilj :D
Da mi usput pojasni sto sta :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2015, 21:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2011, 21:09
Sta ce reci dzumhurbashkan Bakir ako SDS spahije ne budu glasali za rezoluciju o Srebrenici? Sta ce reci strani ambasadori?

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2015, 22:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Jul 2011, 20:55
Pazljivo sam citao sve postove forumasa Schlager od perioda par mjeseci pred izbore do danas i tesko mi je spojiti takvu vrstu optimizma i naivnosti sa osobom koja je sigurno jedna od najstarijih a samim time i najiskusnijih na forumu.

Od 9 oktobra 2014 odnosno tv duela iz kojeg smo prokomentarisali svaki minut kola su krenula nizbrdo. SDS nema licnost da ta kola zaustavi. Dodik ih je potukao na njihovom igralistu (srpstvo junacko) i dodatno ih dotuce po potrebi sa pricom bakirovi jarani, izdajnici . I nakon izbora sve se svodilo na upiranje prsta u SNSD i klasicna prica "lopovi, milioni, monako" ali taj SDS nam je najmanje govorio zasto zbog njih treba glasati. Znamo sta je SNSD. I ne treba pojasnjenje. Treba pojasnjenje zasto bas vi. Da se sutra odrzavaju izbori, SDS bi dozivio debakl.
Prednost SDS nad SNSD je sto su kompaktniji i ta stranka ce zasigurno postojati i u slucaju veceg previranja, dok kod SNSD to nije slucaj. Da se Mile skloni/nestane/odapne, izbila bi anarhija i sve bi puklo jer je jedina stvar sto veze te ljude u SNSD upravo on.

Sto se tice Bosica, to nije osoba za politike. Micite ga.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2015, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Za sam SDS mnogo bolje bi bilo da je Micic preuzeo kormilo. A vjerovatno i za RS. Ali opet kazem dok god postoji kontinuirana eliminacija BL kadra koji kad god dovoljno osnazi da bi postao relevantan ili cak preuzeo sam vrh i upravljane strankom dotad Mili nema ko na crtu.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2015, 21:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Ali opet kazem dok god postoji kontinuirana eliminacija BL kadra koji kad god dovoljno osnazi da bi postao relevantan ili cak preuzeo sam vrh i upravljane strankom dotad Mili nema ko na crtu.

Ne postoji kontinuirana eliminacija banjaluckog kadra,vec smo mi banjalucani jednostavno PICKE!!

Ne zaboravi da je Dragan Cavic bio Predsjednik Srpske Demokratske Stranke!

Prvi ja sam picka,koji kazem da necu pisati pa opet pisem...

Drugo gradjani,koji trpe teror sela nad gradom,i u vlasti i u sportu gdje 90% para ode u Igokeu i kanjon ili,ako ne kanjon,onda FK Krupa...a niko ne mrda kurcom,i opet na izborima glasa za iste :( :(

I mrtvi hladni gledamo kako nase sportske i svake druge simbole gase,dodje nas 2000 u ponedjeljak :( :( ....

Sad nam i neki grb namecu,kao da je pocetak vremena sa tim Gavranovicem i neka dva kurceva srbijanca :( :(

Trece moje stranacke kolege...Isti taj Stevandic,kome je SDS sedma stranka,dosao prije par godina u stranku,i pored svega dobio sve moguce...od toga da bude nas kandidat za Gradonacelnika 2012,do jedine funkcije koja nam je preostala u Skupstini RS nakon zadnjih izbora,da bude Potpredsjednik Narodne Skupstine...i on prvi podvija rep i bjezi njima,jos laje o zapostavljenosti krajiskih kadrova....

a nije Stevandic jedini,tu je i Miki Jacimovic,pa cak i moj Marinko Dragisic,koga volim i za koga bih do juce ruku u vatru stavio da nece na njihovu stranu nikad...

A nesto slicno,prodavanje za sicu, ne pada na pamet,nikome,ni u Prnjavoru,ni u Doboju,Posavini,Semberiji,Biracu,Sarajevsko-romanijskoj regiji,Hercegovini...

U onim prvim poslijeratnim Borcevim gostovanjimaa,kad sam osjecao mrznju koja se nozem moze rezati na Sokocu,u Bijeljini,Ugljeviku i slusao prozivke "Babini" (po Biljani Plavsic koja je Olbrajtovu docekivala sa Dodikom kao narodnog heroja,na balkonu Banskog Dvora),pizdio sam....Pa majku ti jebem romanijsku,cobansku,cuj ja Babin,a ratovao sam godinu dana prije tebe,dok si ti ispijao kafe sa Muslimanima na Vilsonovom i Bascarsiji,ja sam bio na Plitvicama,Strugi,Zapadnoj Slavoniji,dodji mi jedan na jedan pa mi ponovi to,mamu ti jebem...!!

Al ne....stvarno smo PICKE...mekani....i ljudi su u pravu :( :(

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2015, 21:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Meni se place nakon SlaNgerovih postova matere mi. Toliko tuznih smajlija, suze mi udaraju na oci, dao bi zadnju marku sds-u

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2015, 21:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
A nesto slicno,prodavanje za sicu, ne pada na pamet,nikome,ni u Prnjavoru,ni u Doboju,Posavini,Semberiji,Biracu,Sarajevsko-romanijskoj regiji,Hercegovini...

Нема Дудек те сиће коју могу ови у Дoбоју да накраду "легално". Или треба опет да качим онај линк о Гарићу, "драгом нам покојнику"? :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2015, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
U Doboju se nije mogao izgraditi ni kvadrat stana a da pok. Garić nema procenat.Tako sam čuo.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2015, 22:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Doboj i Obren su veliki problem nase stranke.....Nemojte me drzati za rijec,jer ja sam u toj stranackoj hijerarhiji vjerovatno ispod hiljaditog mjesta,ali po mojim saznanjima,zasad tom covjeku ne moze niko nista....I tamo gdje sam postavljao pitanja zasto trpite to govno koje nam iz dana u dan zabija autogolove,a istovremeno izbacujete, za mnogo sitnije prekrsaje, prvoborce Srpske Demokratske Stranke,hercegovca Slavka Dunjica (sad je u Gradisci),Radomira Pasica iz Novog Grada,pa Tihomira Mihajlovica,dobijem neki zakukuljen odgovor iz koga zakljucim da njemu ne moze niko pera odbiti,jer ga ne da najjaca strana ambasada iz razloga sto je u Hagu svjedocio protiv SDS-ovih ljudi onako kako ja nikad ne bih.. :( :(

I sve pod plastom "SDS se sad bori za svoju medjunarodnu poziciju,skinuti smo sa vecine crnih lista,i jos smo samo u Americkom kongresu teroristicka organizacija"..... :roll:

Doduse,niko ovo nije zvanicno rekao,ali nekako se covjek sa godinama nauci citati izmedju redova...

A sad ozbiljna ponuda za administratora Zoku...

Ako izbrises ovaj moj nick Schlager,sve moje postove,i na taj nacin sprijecis da piskaram ovuda ovako u trenucima labilnosti,kad me neko prozove poimenicno,ili bar povuce za jezik,.....obecavam pred citavim forumom da te vodim u My Way na jagnjetinu,ili bilo gdje po tvom izboru,placam koliko god mozes pojesti i popiti!! 8)

Vec sam ja nekad od njega trazio nesto slicno,ali nisam ga stimulisao ni na koji nacin,pa je mozda to razlog sto mi nije izasao u susret....Nadam se da ce ovo biti dovoljno!

PS Placam i kolace kasnije,a pozvacu na oprostajnu veceru i dvije forumasice po tvom izboru! 8)
Nadam se da je ovo ponuda koju ne mozes odbiti! 8)

Poslednji put menjao Schlager dana 29 Maj 2015, 22:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2015, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Pa jbt, jel SDS srpska ili americka stranka?

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2015, 22:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Doboj i Obren su veliki problem nase stranke.....Nemojte me drzati za rijec,jer ja sam u toj stranackoj hijerarhiji vjerovatno ispod hiljaditog mjesta,ali po mojim saznanjima,zasad tom covjeku ne moze niko nista....I tamo gdje sam postavljao pitanja zasto trpite to govno koje nam iz dana u dan zabija autogolove,a istovremeno izbacujete, za mnogo sitnije prekrsaje, prvoborce Srpske Demokratske Stranke,hercegovca Slavka Dunjica (sad je u Gradisci),Radomira Pasica iz Novog Grada,pa Tihomira Mihajlovica,dobijem neki zakukuljen odgovor iz koga zakljucim da njemu ne moze niko pera odbiti,jer ga ne da najjaca strana ambasada iz razloga sto je u Hagu svjedocio protiv SDS-ovih ljudi onako kako ja nikad ne bih.. :( :(

А чуј, "нормална" странка би то ријешила на овај или онај начин. Прегази га шлепер у претицању, падне му клавир на главу док долази на посао, отрује се гљивама на неком страначком дернеку под шатором, погине у лову, несрећан случај... да има воље и жеље. Али очигледно нема. Тако да, шупља ти је прича. :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2015, 22:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
Pa jbt, jel SDS srpska ili americka stranka?

То је ваљда реторичко питање?

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2015, 22:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

krajo je napisao:
U Doboju se nije mogao izgraditi ni kvadrat stana a da pok. Garić nema procenat.Tako sam čuo.

Добро си чуо.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2015, 22:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ponavljam da sam ja q od ovce u toj stranci,i ne shvacajte moje postove preozbiljno....

Mozda nista od ovoga sto sam ja pisao nije tacno.....Mozda covjek ima neke kvalitete za koje mi sa ove distance ne mozemo znati...

ja samo vidim ovo po medijima za isplatu najvecih gazda odmah nakon poplave,za savez turskih opstina..pa da je Krulju isplatio 600 000 neki dan,a zna se ko je Uros Krulj...pod nekim plastom saobracajni fakultet,ovo,ono....ili ovo sto pisu sinip,Sinny,krajo...ili sto mi Skeva isprica.....a vidim i sta nam radi,i koliko druga strana poentira na tome...

Ali,daj Boze da na ovaj forum dodje neko kompetentniji od mene i objasni zasto Srpska Demokratska Stranka trpi jednog takvog covjeka,i takvu strukturu u svojim redovima...

Poslednji put menjao Schlager dana 29 Maj 2015, 22:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2015, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Хе, није ми пало на памет најједноставније могуће рјешење. Пошаљите му Рајка Савића. Враћен му је пиштољ одавно. А доказао је да зна да пуца, јелте. ;)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2015, 06:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zoka, vodim te na jagnjetinu i na sladoled. I to sve bez forumasica :D
Samo ga nemoj poslusati :D

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2015, 06:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nema brisanja naloga ni postova. Na šta bi ličile teme na kojima si učestvovao nakon toga?
P.S.
Ne jedem jagnjetinu.
P.P.S.
I ja se slažem da ste vi sdsovci pičke :-P Treniraj karakter sada :)

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2015, 06:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znaci sladoled! Nema fodumasica :D

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2015, 09:48 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
Citiraj:
Ali opet kazem dok god postoji kontinuirana eliminacija BL kadra koji kad god dovoljno osnazi da bi postao relevantan ili cak preuzeo sam vrh i upravljane strankom dotad Mili nema ko na crtu.

Ne postoji kontinuirana eliminacija banjaluckog kadra,vec smo mi banjalucani jednostavno PICKE!!

Ne zaboravi da je Dragan Cavic bio Predsjednik Srpske Demokratske Stranke!

Prvi ja sam picka,koji kazem da necu pisati pa opet pisem...

Drugo gradjani,koji trpe teror sela nad gradom,i u vlasti i u sportu gdje 90% para ode u Igokeu i kanjon ili,ako ne kanjon,onda FK Krupa...a niko ne mrda kurcom,i opet na izborima glasa za iste :( :(

I mrtvi hladni gledamo kako nase sportske i svake druge simbole gase,dodje nas 2000 u ponedjeljak :( :( ....

Sad nam i neki grb namecu,kao da je pocetak vremena sa tim Gavranovicem i neka dva kurceva srbijanca :( :(

Trece moje stranacke kolege...Isti taj Stevandic,kome je SDS sedma stranka,dosao prije par godina u stranku,i pored svega dobio sve moguce...od toga da bude nas kandidat za Gradonacelnika 2012,do jedine funkcije koja nam je preostala u Skupstini RS nakon zadnjih izbora,da bude Potpredsjednik Narodne Skupstine...i on prvi podvija rep i bjezi njima,jos laje o zapostavljenosti krajiskih kadrova....

a nije Stevandic jedini,tu je i Miki Jacimovic,pa cak i moj Marinko Dragisic,koga volim i za koga bih do juce ruku u vatru stavio da nece na njihovu stranu nikad...

U onim prvim poslijeratnim Borcevim gostovanjimaa,kad sam osjecao mrznju koja se nozem moze rezati na Sokocu,u Bijeljini,Ugljeviku i slusao prozivke "Babini" (po Biljani Plavsic koja je Olbrajtovu docekivala sa Dodikom kao narodnog heroja,na balkonu Banskog Dvora),pizdio sam....Pa majku ti jebem romanijsku,cobansku,cuj ja Babin,a ratovao sam godinu dana prije tebe,dok si ti ispijao kafe sa Muslimanima na Vilsonovom i Bascarsiji,ja sam bio na Plitvicama,Strugi,Zapadnoj Slavoniji,dodji mi jedan na jedan pa mi ponovi to,mamu ti jebem...!!

Al ne....stvarno smo PICKE...mekani....i ljudi su u pravu :( :(

Kako onda objasniti prve dane SDS sa Borivojem Sendicem. O vodzdu Vukicu da negovorim. Pa poslije eliminaciju Rajka Kasagica, Cavica i evo i Stevandica.Vjerovatno sam nekog i zaboravio. O kadrovima iz Gradiske i Novog Grada itd da nepricam. Jednostavno mislim da vrh stranke koji je nekako uvijek taj Sarajevsko-Romanijski lobi nevjeruje nikom od Bijeljine naovamo. Bosica uopste neracunam kao nekog ko ima autonomiju u vodjenju stranke i tu je gdje jeste samo dok bude slusao. Jer ja nemogu drugacije objasniti da ima puno jacih kadrova koji su prepoznatljiviji u narodu i kao takvi lakse bi se nosili sa Milom a ne mogu doci na njegovo mjesto.
To za mrznju sam osjetio i ja i tu si u pravu. Pa negde 96 god. na kupu RS u Brckom bilo 7 000 ljudi i cijeli stadion nam skandira ustase ustase. A mi ih branili i odbranili od tih istih 5 god. Koliko je nasih sugradjana ostalo tamo znas bolje od mene.
Evo mene interesuje mozes li opravdati ovaj pokusaj rusenja gradonacelnika Kotor Varosa na nacin kako je to uradio SDS. Ja ne mogu.
A picke, pa neznam bas, prije bih rekao da ovaj nas narod ovde ima visok stepen tolerancije nepravde, ali ko taj prag predje, e taj se ne nanosa glave. Istorija nas to uci.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2015, 09:57 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:

A sad ozbiljna ponuda za administratora Zoku...

Ako izbrises ovaj moj nick Schlager,sve moje postove,i na taj nacin sprijecis da piskaram ovuda ovako u trenucima labilnosti,kad me neko prozove poimenicno,ili bar povuce za jezik,.....obecavam pred citavim forumom da te vodim u My Way na jagnjetinu,ili bilo gdje po tvom izboru,placam koliko god mozes pojesti i popiti!! 8)

Vec sam ja nekad od njega trazio nesto slicno,ali nisam ga stimulisao ni na koji nacin,pa je mozda to razlog sto mi nije izasao u susret....Nadam se da ce ovo biti dovoljno!

PS Placam i kolace kasnije,a pozvacu na oprostajnu veceru i dvije forumasice po tvom izboru! 8)
Nadam se da je ovo ponuda koju ne mozes odbiti! 8)

Eto sta ti je dvolicnost :D :D :D
U skupstini trazite raspravu o potkupljivanju poslanika tj o papcima a ovde javno nudi to isto jednom ood administratora.
Ali nije Zoka papak.
A sad malo ozbiljno kompetentan si sagovornik i zato ljudi i vole raspravljati sa tobom.
Osim kad je rijec o Srdji tu si skroz pristrasan 8) :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]