banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 12:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 142  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima u oktobru 2014.?
SNSD 14%  14%  [ 11 ]
SDS 29%  29%  [ 22 ]
PDP 5%  5%  [ 4 ]
DNS 3%  3%  [ 2 ]
SRS RS 0%  0%  [ 0 ]
SNS RS (Vučićevi) 4%  4%  [ 3 ]
SP RS 3%  3%  [ 2 ]
NDP - Dragan Čavić 9%  9%  [ 7 ]
Bojkotovaću izbore 33%  33%  [ 25 ]
Ukupno glasova : 76
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Nov 2014, 14:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Nisam ja to nikad sporila.
A zar nije jadno da onaj Bosic javno govori dacemo im sve kljucne pozicije, ministre, direktore samo da oformimo vlast.
Nije im dosta ognjenove bruke u duelu, ivanicevog uspjeha preko njih, i odtalog, da se jos mora dodatno javno ponizavati, sto ce dobiti jos na tezini ako Dodik napravi vlast. Sve sto pokusavaju da izgrade ok pricom i rezonom, pojedinci u SDS sruse za jedan izlazak u javnost.
Zar nije bolje da cuti, dogovara i samo se pojavi u javnosti sa vecinom i zavrsi pricu i ostavi ostale da ne znaju sta ih je snaslo.
Ovako mi djeluju jadno.

I da ponovim, jadni smo mi svi kad nam kapu kroje mini putujuce kofer stranke, i kad ucjenjuju obe velike stranke na ovaj nacin.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Lolly mangup je napisao:
Zar nije bolje da cuti, dogovara i samo se pojavi u javnosti sa vecinom i zavrsi pricu i ostavi ostale da ne znaju sta ih je snaslo.

Što bi, kad ovako sebi diže rejting i kupuje vrijeme do unutarstranačkih izbora.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 14:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Choban je napisao:
Lolly mangup je napisao:

Što bi, kad ovako sebi diže rejting i kupuje vrijeme do unutarstranačkih izbora.

Da, a sta ce biti ako Dodik napravi vlast?
Bolje onda da sam sebi ispisnicu napise, mada ja mislim da je za SDS bolje da on i ode sto je prije. Ni za sta on nije po meni.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 14:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A šta ako Bosić kojim čudom skupi većinu? A čuda su ovdje moguća, mada rijetko. Nema šta izgubiti, kako stvari sada stoje vjerovatno neće nakon unutarsstranačkih izbora biti na čelu stranke, samo može dobiti eventualnim formiranjem vlasti.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 15:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Nisam za to da idemo u vecinu sa strankom koja je bila saucesnik u unistavanju Republike Srpske. Medjutim,SDS trazi "samo" tri ministarska mjesta. Policija, pravda i finansije. To su glavna ministarstva i mjesta koja ce omoguciti da SDS ispuni obecanja. Ako ce to uraditi, onda nek budu sa socijalistima. Hocu da vidim da se hapse kumovi, i to mi je za pocetak dosta., a ako cemo birati manje zlo izmedju dns-a i sp- a, onda biram sp.
Zalosno je sve ovo, ali takav smo narod.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 15:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Raskoljnikov je napisao:
Hocu da vidim da se hapse kumovi, i to mi je za pocetak dosta.

A hoće li 'apsiti i Socijaliste ako uđu s njima u koaliciju?
Mislim, prozivali su SDS-ovci neke Socijaliste, što u govorima, što preko medija... a i nastavili bi trend SNSD-a koji su uhapsili dva podpredsjednika Socijalista, a Socijalisti su im još uvijek koalicioni partneri u vladi u tehničkom mandatu :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 15:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
moj stav je odavno poznat....ostati u opoziciji!!!

dok konacno ovaj narod ne vidi s kim ima posla... :( :(

a sto se aktuelne diskusije tice,potpuno se slazem sa lolly.......cak bih mazohisticki i volio da nas ovaj djokic poprska po licu...odbije poziciju mandatara koju mu nudimo,i ostane uz snsd....

ali bojim se da nece...i zbog pritisaka iz srbije,a jos vise da se osveti dodiku koji je "borbu protiv korupcije" sveo samo na kadrove sps-a,ljubojevica iz srpskih suma,cereka nacelnika opstine brod,itd :( :(

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 15:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ali ovo za bosica se naravno ne slazem....radi se o jednom bas gospodinu covjeku,neoptereconom nijednom aferom,nijednim tajkunom....pristojnom,umjerenom,kulturnom,i u svakom slucaju covjeku vrijednom respecta....

bar za one koji politiku gledaju na taj nacin......a za one koji smatraju da smo pleme ili da nam treba ovan predvodnik,za njih ce on uvijek biti "mutav"

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 17:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Raskoljnikov je napisao:
Hocu da vidim da se hapse kumovi, i to mi je za pocetak dosta.

Значи кадрови СДС-а ће да нареде да се похапси врх добојског СДС-а? :lol: Аха, јесте да... :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 18:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Kako se ne umoriš :lol:
A ovi koji se lože na to da su hapšenja više od kupovine par političkih poena su poprilično naivni

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 19:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
A ovi koji se lože na to da su hapšenja više od kupovine par političkih poena su poprilično naivni

zavisi na koju drzavu regiona mislis...negdje je to upravo kao sto kazes kozmeticke prirode (srbija),dok u hrvatskoj do prije 2-3 niko ni sanjati nije mogao da ce iza resetaka gospodari svega....barisic,polancec,sanader,pa ni cehok,perkovic,bandic...

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Raskoljnikov je napisao:
Nisam za to da idemo u vecinu sa strankom koja je bila saucesnik u unistavanju Republike Srpske. Medjutim,SDS trazi "samo" tri ministarska mjesta. Policija, pravda i finansije. To su glavna ministarstva i mjesta koja ce omoguciti da SDS ispuni obecanja. Ako ce to uraditi, onda nek budu sa socijalistima. Hocu da vidim da se hapse kumovi, i to mi je za pocetak dosta., a ako cemo birati manje zlo izmedju dns-a i sp- a, onda biram sp.
Zalosno je sve ovo, ali takav smo narod.

Који си ти дечко сликар наивац...

Колико људи овде је скапирало (а контам да их има) да је ово копи Србија/ пејст РС прича. СДС (СНС) даје позицију мандатара СПРС-у (СПС-У),а за себе узима она министраства која омогућавају примену неограничене силе (судство, полиција, финансије и обавештајне агенције). У међувремену раде на рејтингу тако што ће да преузму све водеће медије, пумпају наслове новина о реформама, похапсе пар тајкуна и када оцене да им је рејтинг на нивоу, оборе владу и иду на нове изборе. Након тога, преузимају место мандатара и настављају даље да пумпају медијску слику.

А у ствари... У Србији ни један тајкун није осуђен ни процесуиран. Већина је укључена активно у све могуће послове и комбинације у земљи. Новац им је осигуран, а ништа им није одузето. Чак напротив, ако пратите мало дешавања можете да приметите да МК група масовно увећава свој профит и некретнине у земљи.
Национална валута и даље нестабилна и пада. Услови пословања од стране странаца оцењени као неповољни и у паду (Србија пала на 91. место у свету).
Борба са криминалом никаква. Нарко картели и даље владају београдским улицама. Проблеми у области Прешева са албанским нарко-картелом нерешени.
Слобода медија никаква. Смањују се плате и пензије, али се истовремено пумпа број запослених у државној администрацији.
Смањује се подршка Београда РС, Србима у ЦГ и Хрватској (захтеви Немачке, САД и ВБ). Не води се више рачуна о мањинама у Македонији, Мађарској и Албанији. Укинуте су институције Р. Србије на КиМ (судство, школство, полиција, БИА и ВОА) и уклоњена свака препрека албанизацији севера Косова. Укратко руши се сваки национални интерес. И тако даље и тако ближе, могли би овако до сутра.

Наравно овај рукопис није сигурни смислио ни Вучић ни екипа око њега, него Вучићеви ментори. А сада ти ментори покушавају ову исту шемату да пренесу у РС. За Додика би ово било супер јер је менталитет Срба у РС доста другачији него у Србији и волио бих лично да се деси ова комбинација СДС-СПРС. Чисто да се смејем за две-три године српској наивности.

Шлагер, капирам да ће Босић да прекопира хрватски систем :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 19:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
@Schlager

Mislim konkretno na nas
U HR smatram da je EU učinila svoje

Moguće je da griješim, ali sam poprilično siguran da bi i u slučaju da koalicija predvođena SDSom dođe na vlast hapšenje ostalo na nivou predizborne retorike
Razlozi za takav stav su brojni, počev od toga što smatram da smo mi u startu u gorem problemu sa korupcijom nego što je to bila HR, preko toga da Dodik ostaje predsjednik, a da je alijansa za većinu u skupštini formirana na klimavim nogama sa jednim od dosadašnjih učesnika u vlasti, do toga da je to pandorina kutija koja bi sigurno naštetila ne samo članovima sadašnje vlasti nego i SDSu i njihovim partnerima

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 19:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
V@nja je napisao:

Како се не уморе ови СДС-овци са причом о борби контра криминала и корпуције. Па Гримове бајке су реалније од те приче. Тако да... Ш'а ћу, ја ћу да их ложим док год не видим Обрена и Нинковиће и још туце људи из Добоја у затвору. Што ће рећи док сам жив. :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Silvio je sve objasnio...vec par dana ovo pricam sa kolegama...znaci ne vjerujem koliko ljudi mogu biti budale , te vjerovati u sva *ranja koja im se serviraju...bice bolje sutra.

San o boljem sutra i svjetlijoj buducnosti je najjace oruzje kapitalizma....jer, stvarno,UVIJEK postoji mogucnost da ce BAS TEBI biti bolje sutra.Da ces uspjeti,da ces ostvarati AMERICAN DREAM ( tako ga i zovu )

E sad...problem je kod statistike...niko ne kaze koje su ti sanse da ces sutra biti srecniji i da ce ti biti bolje...jer da bi jedan uspio u zivotu...njih XXX mora propasti.

Komunizam je igrao na drugu kartu...a to je kolektivizam....okupljamo se oko ideje da uz zajednicki (ne)rad ,SVIMA BUDE MALO BOLJE...po meni,ta ideja je i humanija,ali...ljudi su egoisti,geenralno,te nije fazon da ti bude malo bolje..vec hocu da meni bude puno bolje ,a za druge me boli patka (tj sto je drugim losije,to meni jos bolje,jer jos vise uzivam u svom "uspjehu") , itd...malo sam odlutao od teme,bilo proslo,socijalizam je istorija,kapitalizam je i proslost i buducnost...sto se izbora i vlasti tice..vracam se na ono,BALKAN ...niti ce kad biti bolje,niti cemo propasti do kraja...

Kako kaze ona pjesma...princip je isti,ostalo su nijanse...

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 20:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Drustvo se moze popraviti i donekle humanizovati. Ali... Ima da potraje... Iza sebe imamo 25 godina neuplacivanih penzija. Citava jedna generacija. Pa racunajte.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Uopste mi se ne svidja poziv bilo kojoj pozicijonoj stranci za ucesce u vlasti, a pogotovo Djokicu, koji gubi podrsku naroda. Za sadasnje stanje nije odgovoran samo dragi Vodja, vec i Deda Mraz Pavic kao Djokic.

Opozicija bi trebala igrati na kartu preletaca, njih ce sigurno biti u narednom periodu.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 20:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta ti napisa? :D

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 21:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Sta ti napisa? :D

objasnicu ti ja umjesto filozofa,jer nije napisao nista neuobicajeno sto se vec nije desavalo...savez za promjene bi sa bosnjackom koalicijom domovina i ovim kompenzacionim mandatima koji ne pripadju dns i sp (sukalo,radikali...) mogao napraviti skupstinsku vecinu bez dns i sp....vjerujem da je kolega na to mislio...ali po meni je to sve sviranje q :(

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 21:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znam ja sta je on napisao, ali pitao sam se da li on zna ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 142  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]