banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 18:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Maj 2015, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Da je za vodje bas i nije ali Stevandic je jedan od rijetkih politicara koji mi nije iritantan i da se slusati.

Spada u red najsimpaticnijih politicara ako se to tako moze nazvati.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2015, 21:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Zaboravih ime, al' jos je neko napustio pored ove dvojice.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2015, 21:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Tu mu se ništa ne može prigovoriti, zato sam ga kulturno otkačio na fb.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2015, 18:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Lolly mangup je napisao:
_зока je napisao:
Stevandić ima harizmu? Onda je imaju i Bosić i Tadić.

Men' licno se Stevandic bas dopada. :)

Bilo bi interesantno sad cuti schlagerovo misljenje o novonastaloj situaciji i da li jos podrzava Bos(N)ica, te kako "opravdava" ove njihove postupke na drzavnom nivou.

Opet Šlager,niko ne hebe moju penziju 2% :D

Čuj sad nje,kao Šlager nešto najavljivao zatezanje konpca,pa da čujemo šta misli sad!! 8)

Umjesto prazne priče i glumljenja generala poslije bitke,odgovoriću ti jednim svojim starim postom,gdje ćeš vidjeti da sam ja sve ovo davno najavljivao...

post tri mjeseca pred izbore

Citiraj:
te stvari ne možeš meni nabijati na nos,jer ja sam još prije dve godine pisao da će mnogo relaksiranija i opuštenija situacija u bih biti kad sds dođe na vlast,a naročito će se ta promjena osjetiti na relaciji srbi-bošnjaci...ako nisi čitao moje postove,pitaj manitua ili tns-a...definitivno će se prestat sa lizanjem dupeta hrvatima i većom borbom za njihov treći entitet,nego što se i oni sami bore,čak spremnošću da se raspakuje i dayton ne bi li hrvat dobio svoj entitet!!!! :( :( :(
dok ti on s druge strane prijeti slanjem vojske (stipe mesić) i svakodnevno razbija ćirilične table i dan-danas...a takođe i sluđivanjem ovog naroda stalnim pucanjem iz prazne po bošnjacima muslimanima,i laganjem o referendumu,samo zato jer narod to voli čuti i jer donosi poene...ne,svjesni smo da sa bošnjačkim narodom živimo i ovdje,i u srbiji i u crnoj gori,i sds će potpuno ujednačen odnos imati prema oba konstitutivna naroda,tako da ne bude nekih iznenađenja.....na bilo koji pomen raspakivanja daytona ili promjene granica,dobiće samo blagi osmjeh,a neće biti kao sadašnji vlastodršci u prudu, spremnosti za kockanje sa RS da bi se hrvatima ispunio i jedini preostali neispunjeni ratni cilj...zato odmah kažem,svi oni koji su za raspakivanje daytona,hrvatski treći entitet,a svoje mišljenje o bošnjacima formiraju po reisu ceriću i klixu-sds nije opcija za njih...a svi oni koji misle da srbi trebaju gledat samo svoja posla,potpuno jednako se odnositi prema druga dva naroda,i NI PO KOJU CIJENU ne čačkati sporazum kojeg garantuje pet najjačih svjetskih sila,takve sds na tom nacionalnom planu neće razočarati...uglavnom,sa politikom "što gore to bolje" i prepadanjem i sluđivanjem naroda je gotovo,idemo naprijed u granicama onog što nam dayton omogućava..

nažalost,da preduprijedim sva buduća slična pitanja,nakon nekih budućih drama,moram otići i korak dalje,sa još jednim postom od prije izbora :( :(

da...spremaju se malo robusnije promjene ustava..nimalo kozmetičke prirode tipa sejdić-finci..već sam pisao o tome jednom :(

Citiraj:
ko god preuzme vlast,biće izložen ogromnom pritisku da se dva vrlo važna ministarstva prebace na nivo bih...ovo za ministarstva su još kuloarske priče,ali gdje ima dima,ima i vatre...a da će se definitivno zavrtati ruka za promjene ustava,to više i nije neka velika tajna...

Citiraj:
Koja ministarstva?

Citiraj:
poljoprivrede i obrazovanja.

A,ako sam ja kao obični pušioničar u stranci znao ovo,onda te uvjeravam da je Stevandić znao bar duplo više!!

zato,ponavljam....Ne slušajte ih...Ne čitajte njihova prenemaganja zašto su "se razočarali","progledali".....Već samo sa gađenjem okrenite sledeću stranicu,preskočite ta njihova "objašnjenja"...A na ulici samo okrenite glavu od takvih...

PS Nakon ove izjave da ti se Stevandić sviđa,mnogo lakše podnosim saznanje da ti se ja ne sviđam :lol: :lol:
Citiraj:
Zaboravih ime, al' jos je neko napustio pored ove dvojice.

Šako,prvo ću ti odgovoriti na pitanje,a onda,nažalost,otići i dva koraka dalje :( ...Što se tiče Mikija Jaćimovića,koji je juče sa "desetak svojih zaslužnih i provjerenih članova",napustio SDS,i koji je ovih dana glavna zvijezda režimskih medija,mislim da će tebi,kao pametnom momku,biti sasvim dovoljan ovaj podatak kojeg ti mediji svjesno prešućuju...A podatak se odnosi na datum kad je dotični gospodin i ti "zaslužni" stupio u Srpsku Demokratsku stranku....

Odavno....Još malo pa će i godina dana biti!! :( :(

Znači,namirisao krv (SNSD-ovu),došao pun ambicija za neke buduće položaje,popušio po principu "mala bara mnogo krokodila",i sad trubi po svim medijima kako njegova aktivnost nije dovoljno valorizovana i napušta stranku...

onda možeš misliti koliko će se njegov odlazak uopšte osjetiti...

A taj drugi korak unaprijed....Nažalost,ne bojim se ja ovih odlazaka...Naprotiv...eno ih tamo....Bojim se reverzibilnog procesa....SDS se vraća na velika vrata,i čitave bulumente SNSD-ovaca će pohrliti u našem pravcu..navikli su....Mahaće nekim članskim kartama iz devedestih....A najgore što sam skoro siguran,da će ih ovi naši mrljavci dočekati raširenih ruku....Organizovati konferencije za štampu hvaleći se "taj i taj opštinski odbor napustio SNSD i prešao u SDS" :( :(

Volio bih da se bar ovdje zajebem,da ne moram i ovaj post citirati nekome za dvije godine,pošto će sigurno i tada biti takvih koji mi remete moju zasluženu penziju 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2015, 19:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
SDS se vraća na velika vrata,

Је'л аутобуса?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2015, 19:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jepse,Sinipe,tebi ne odgovaram :lol: :lol:

Al nešto mi pade na pamet da je Šako možda mislio na Marinka Dragišića,a ne na Mikija,jer skontah da reče da je zaboravio ime...

E za Marinka je jedina šteta....Njega mi je jedino žao iz čitave ove frtutme,a za Stevandića,Mikija i ostale rekoh-eno ih tamo...

Marinko je divan čovjek,najbolji Područni odbor nam je vodio (dole Prijakovci i onaj kraj),ljudi ga cijene i poštuju,donosio je mnogo glasova stranci iz tog kraja,i bojim se da ti glasovi ne odu za njim..

Divan čovjek,pravi Srbin od glave ddo pete,i potajno se nadam da će shvatiti da je poletio pred rudu... :(..Vratiti se tamo gdje pripada,jer sve drugo je po meni neprirodno za njega....Marinko,čekamo te....

.Jedini je od tih naših kandidata bio sa samo srednjom školom završenom,i bojim se da su ga ovi namazani izmanipulisali...

Doduše,i ja sam,ali mene ne bi tako lako :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2015, 19:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Nadam se nekom saopstenju SDS u svjetlu kongresa SDA i proklamovanih ciljeva u buducnosti. Ipak su na vlasti zajedno

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2015, 19:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Objektivno govoreci, mnogo vece sanse su da neko iz SNSD-a predje u PDP ili NDP, nego u SDS.
Tih preletaca govana je uvijek bilo i bice, jbga.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2015, 19:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nadam se nekom saopstenju SDS u svjetlu kongresa SDA i proklamovanih ciljeva u buducnosti. Ipak su na vlasti zajedno

Nisi nešto tražio saopštenja SNSD-a za kongrese SDA,Stranke za Bih Harisa Silajdzića,ili SDP-a Zlatka Lagumdzije za deceniju i po dok je SNSD bio u vlasti sa njima :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2015, 19:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Objektivno govoreci, mnogo vece sanse su da neko iz SNSD-a predje u PDP ili NDP, nego u SDS.
Tih preletaca govana je uvijek bilo i bice, jbga.

Jbg,njihove članske nemaju,a naše imaju :lol: :lol:

Lično sam Dragoljuba Davidovića "isključio iz SDS" prije dvije godine :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2015, 19:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Jepse,Sinipe,tebi ne odgovaram :lol: :lol:

Знам, зато те и подбадам. :) Него, тамо неки борци у Добоју, што су се борили за РС, оно ко их џебе, што нису нагулили у ШвеЦку, ДаМску или макар Србију к'о и сав остали нормалан свијет, траже смјену Обрена Петровића

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=151301

А СДС наравно мудро спроводи прочишћавање кадрова, али му на памет не пада да мало прочисти Добој, јер забога Обрен са собом вуче "машала" број гласова малих зелених, јелте. А гласови су битни. А борци? Па како рекох, са становишта новог, реформисаног и прочишћеног СДС-а, ко их...

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2015, 19:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Jadni oni koji se uzdaju u sadašnji SDS.Nemam neko pretjerano mišljenje ni o drugim strankama, ali SDS i njihovo ulizivanje Bakiru, samo im pertle još vire iz š..ka.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2015, 19:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Da...a Mile je "patriotski" raspakovao Dayton u Prudu sa Suljom,ne bi li mu Čović dobio entitet...I dogovorio podjelu BH na četiri regije...

Dajte ljudi,ugasite RTRS,uključite mozak...

Aj sad ćao 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2015, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dobro znam šta SDS radi, pogotovu kod nas u opštini.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2015, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Da...a Mile je "patriotski" raspakovao Dayton u Prudu sa Suljom,ne bi li mu Čović dobio entitet...I dogovorio podjelu BH na četiri regije...

Aj sad ćao 8)

Izgovor za sadašnje djelovanje?

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2015, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
Citiraj:

Nisi nešto tražio saopštenja SNSD-a za kongrese SDA,Stranke za Bih Harisa Silajdzića,ili SDP-a Zlatka Lagumdzije za deceniju i po dok je SNSD bio u vlasti sa njima :lol: :lol: :lol:

Nije bilo potrebe. Jasno su se odredili po svakom tom dogadjaju.
Ovo cutanjeSDS govorii vise od saopstenja.
:roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2015, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Juce sam citao jedan zanimljiv komentar na jednom forumu.
Da ne kopiram, evo ukratko:

"Boli nas quratz, sad nas ima 60% i to je to. Dodiku je ovo zadnji mandat i posle toga vi Srbi mozetesamo da ga pusite."

Ugl, od njih vise niko ne pominje SDS kao problem, sto je svakako stvar za brigu.
Pa i sam Bakir kaze "Evo nasli smo Srbe sa kojima imamo zajednicki jezik".

Potpuno logican zakljucak je, ono sto njima odgovara, nama ne moze sigurno. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2015, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka

Rocker je napisao:
Juce sam citao jedan zanimljiv komentar na jednom forumu.
Da ne kopiram, evo ukratko:

"Boli nas quratz, sad nas ima 60% i to je to. Dodiku je ovo zadnji mandat i posle toga vi Srbi mozetesamo da ga pusite."

Ugl, od njih vise niko ne pominje SDS kao problem, sto je svakako stvar za brigu.
Pa i sam Bakir kaze "Evo nasli smo Srbe sa kojima imamo zajednicki jezik".

Potpuno logican zakljucak je, ono sto njima odgovara, nama ne moze sigurno. :D

Psi laju a karavani prolaze.
Ako se Bosic neocituje ubrzo o ovom mislim da tek sledi osipanje kadra. Jadni mi sa jednim i drugim. Stvarno je vrijeme da se pojavi alternativa ovim lopovima na vlasti i ovim ujediniteljima.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2015, 19:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

РТРС је мила мајка поредећи са http://www.rtvbn.com/345426/Dodikov-rod ... liticarima :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2015, 19:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Srecna sam sto sam schlagera vec na 2 teme onako mangupski natjerala da pocne pisati. :P

Ono sto mene iskreno brine, je ovaj stav SDS prema ovim nekim radikalnim izjavama bosnjaka i uopste ta ravnodusnost sds prema tome.
I slozices se da ipak nije isto spominjati tamo neke supljake prije 100 godina na relaciji snsd i sda i laguZdzija, stvarane zbog dnevnopolitickih poena, i ove sad situacije i vremena u kome svako dan raste islamski radikalizam, isil, sirija i ostalih aktuelnih desavanja u vezi s tim.
I meni nemoj pricati price ugasi rtrs, ukljuci mozak i slicno jer ne gledam to kroz medijsku prizmu

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]