filozof sa vrbasa je napisao:
Đe je slagzi na ovako vrućoj temi.
Drugar,ne brini,prezivjela je Srpska Demokratska Stranka i izdaju od strane mnogo vecih faca nego sto je ovaj udbas Jovice Stanisica....Prezivjela je i Rajka Kasagica,Dragana Kalinica,Dragana Cavica...Najvise nas je uzdrmala Biljana.....jedno 350 puta vise nego sto ce ovaj...
Srpska Demokratska Stranka je ideja,ljubav,i kao sto sam dosta puta rekao,za SDS se ne glasa,SDS se voli....
SDS je iznad svih,pa i iznad Stevandica,Bosica,Ognjena....Svi oni dolaze,prolaze,odlaze,ali SDS ostaje...
Nije se ugasio ni kad su Mile i Biljana na tenkovima SFORA izbacili SDS iz vlasti i 200 nasih ljudi proglasili gradjanima drugog reda,oduzevsi im sva ljudska i gradjanska prava...
Uglavnom,sta god pricali ovi Sinipi i ostali,ja vas uvjeravam da se SDS vraca na velika vrata i da od ovih njihovih zelja da necemo prelaziti cenzus nema nista...
Kad SDS preuzme sve poluge vlasti,a pola ovih sto su ojadili narod bude iza resetaka,a druga polovina na nivou statisticke greske,tad ce Sinip imati drugu pricu...
Vec vidim...."isto kao Vucic u Srbiji,dovedeni da prodaju i izdaju sto se izdati moze"
A sto se tice ovih odnosa u Sarajevu,ko je imalo pratio ove moje postove,mogao je jos prije dvije godine vidjeti moje najave da ce sa dolaskom SDS na vlast,biti mnogo relaksiranija situacija u odnosima izmedju Srba i Bosnjaka,i da se necemo ulizivati samo Hrvatima,kao sto je ovaj radio,stalno narod trovao mrznjom prema Bosnjacima,a s druge strane vise se zalagao za hrvatski entitet nego Dragan Covic...Sa bosnjackim narodom zivimo i ovdje,i u Srbiji i u Crnoj Gori,i potpuno se slazem sa pickoustim da je vrijeme da se napravi jedan istorijski sporazum za sledecih 100 godina...Cisto sumnjam da ce i ovaj MIlin Sejfo uspjeti razjebati to....
Veci problem vidim u vehabizmu,ali nisam ih se bojao ni u ratu,ne bojim ih se ni sad...
Eto,necu nesto replicirati,ali ostace ovaj post,pa ce vrijeme,koje je najveci gospodin,pokazati ko je bio u pravu...
I ne bojte se...SDS je sa narodom stvorio Republiku Srpsku i nece je prodati sigurno.....Dovoljno je jedno oceubistvo,ovo sto radi RTRS.....Srpka Demokratska Stranka je stvorila SRT i RTRS,a trenutno nema medija u svijetu gdje se ruznije prica o SDS,nego sto je to nase cedo RTRS....Bavim se poslom gdje imam najmanje 8000 kanala,ali na glavnom televizoru,u dnevnoj sobi RTRS je uvijek imao pocasno mjesto broj 1!!!....Bez obzira ko bio na vlasti...
Ali eto,dodje i taj dan ta sam to govno,ne samo sklonio sa mjesta broj jedan,vec potpuno izbrisao sa liste kanala