banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 21:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jul 2013, 00:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Stvarno, jebote, zaboravila drzava da nam skrene paznju da pijemo tecnosti, jedemo laganu hranu i izbjegavamo izlaganje suncu u najtoplijem dijelu dana.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 05:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Schlager je napisao:

kao da snsd narucuje ova saopstenja banjaluckog odbora sds.

Bravo Schlagere,pravi si političar,biće nešto od tebe. :D :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 06:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Mašta moze svašta. Jos ako je kvarna ;)

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2013, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Schlager je napisao:
ako sledeće godine budete u dilemi da li glasati za sds ili snsd,sjetite se ove slike i zaokružite po eleganciji 8)
Spoiler:
Slika

Ma kakva Pandurevićka, ima u SDS-u i ljepših :wink:
Ova je iz BL i još je magistrirala, a i inicijativa o kojoj govori se čini OK

Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zIVVP6OxFxQ[/youtube]

Inače, kontam na sljedećim izborima glasati za ljepotice, samo da skontam koja stranka ili koalicija ih bude imala više na listi :D
Za sada nešto ne vidim jake planove stranaka za ekonomiju. OK, ljeto je, a još nije počela kampanja u punom obimu, daleko je oktobar 2014.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 09:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ambasador SAD u BiH Patrik Mun rekao je danas da se SAD nadaju da će politički lideri iz BiH 1. oktobra u Briselu uspjeti pronaći potrebna rješenja kako bi se BiH "kretala naprijed", jer će u suprotnom posljedice da trpe građani.
bosic mun
On smatra da je u proteklom periodu bilo određenog poboljšanja saradnje među političkim liderima u BiH, što pokazuju dogovori u vezi sa popisom stanovništva, sistemom državne pomoći i vojnom imovinom.

Mun je novinarima u Banjaluci, nakon sastanka sa predsjednikom SDS-a Mladenom Bosićem, rekao da određeni napredak koji je u posljednje tri godine postignut na važnim pitanjima u BiH ni izbliza nije dovoljan, naročito u vezi EU i NATO integracija.

Mun smatra da među političarima u BiH nije došlo do onog nivoa saradnje koji je neophodan da bi se postiglo rješenje kako bi se BiH “kretala naprijed” i kako bi od toga imali korist svi građani.

“Među strankama mora postojati dijalog, spremnost na kompromis da bi se pronašla rješenja i opredjeljenje da se ostvaruju ciljevi”, ocijenio je odlazeći američki ambasador u BiH.

On je naglasio da politika SAD u BiH ne zavisi ni od jednog pojedinca, jer je to politika koju vodi Vlada SAD i prema BiH i prema regionu, koja je stalna i koja će se nastaviti i nakon njegovog odlaska.

Na pitanje novinara hoće li se sastati sa predsjednikom Republike Srpske i SNSD-a Miloradom Dodikom, Mun je odgovorio da je uvijek imao dobre odnose sa tom strankom i da se sastajao sa njenim predstavnicima redovno, ali da se prilikom posljednjih posjeta Banjaluci nije sastajao sa Dodikom zbog problema koje su imali, zbog čega treba ponovo raditi na uspostavljanju povjerenja.

“Prilikom posljednje posjete sastao sam se sa Igorom Radojičićem i Željkom Cvijanović, koji se ovog puta nisu mogli sastati sa mnom. Ambasada SAD ima produktivne i konstruktivne odnose sa mnogima iz SNSD-a i očekujemo da se to i nastavi”, istakao je Mun.

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić ocijenio je da su se odnosi SDS-a sa američkom Ambasadom poboljšali u toku mandata Patrika Muna, te da je uspostavljena korektna saradnja.

On je izrazio očekivanje da će SAD razmotriti odluku iz 1993. godine o sankcionisanju ove partije i dovesti odnos sa SDS-om na nivo koji imaju sa drugim strankama.

Bosić je naglasio da nema pomaka oko pitanja koja najviše interesuju SAD – vojna i državna imovina i provođenje odluke “Sejdić i Finci”.

“Ukoliko ostane ovakva situacija do oktobra, BiH će biti proglašena nemogućnim slučajem, kao i da se u njoj ne mogu dogovoriti ni stvari koje nisu suviše komplikovane, kao što je pitanje `Sejdić i Finci”, smatra Bosić.

On je napomenuo da se u slučaju “Sejdić i Finci” čeka dogovor na nivou političkih partnera iz Federacije BiH /FBih/, jer je pozicija Srpske usaglašena i jasna i iza nje stoje sve političke stranke u Srpskoj, a nije protiv interesa bilo koga iz FBiH.

“Ukoliko bude političke volje sve se može dogovoriti u 10 dana”, ocijenio je Bosić.

http://kontaktradio.com/2013/08/postici ... 1-oktobra/

Nedugo zatim Bosić se poprilično okuražio :wink:

http://www.banjalukain.com/front/postal ... ercegovine

Kad se svemu ovome dodaju turbolencije u Glasu Srpske i RTRSa biće zanimljiva jesen i burno proljeće. :wink:

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 09:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da. Mun je takodje podrzao Kopanju. Ce da vidimo. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 09:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
da,to ćemo da vidimo...a ono što smo već vidjeli je da je milorad dodik na vlast došao uz pomoć tenkova NATO i sa dva svoja poslanika u NSRS.

naravno,njegovo preuzimanje vlasti podržao je i alija izetbegović koji je te 1998 bio još živ.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 09:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da. Pa? :D

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 09:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa ništa...spijo potencira kako se bosić okuražio nakon sastanka sa američkim ambasadorom,pa rekoh da se malo podsjetimo nekih stvari...čisto iz dosade.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 10:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 10:39
Nazalost, kod nasih ljudi je pamcenje selektivno...pamti se pecenje i piva ispod satora, a ne pamti se sta je tada obecano a NIJE uradjeno.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 10:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
pa ništa...spijo potencira kako se bosić okuražio nakon sastanka sa američkim ambasadorom,pa rekoh da se malo podsjetimo nekih stvari...čisto iz dosade.

Što samo dokazuje jednu stvar. Ma koliko se busali srpstvom u prsa, bili iz "pokreta ne stranke" ili bilo koje druge opcije, naši političari su dupelisci zapadnih drugorazrednih diplomata. Isto kao što se pokazalo sa Nikolićem i Vučićem.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 10:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

okupacija zoka,okupacija...ko to nije shvatio 1998 kad legalno izabranom predsjedniku (nikola poplašen) okupator kaže-"od danas nisi više predsjednik,ideš svojoj kući",taj neće shvatiti nikad...ovako nas samo malo puste da lajemo i igramo se države,pravimo važni...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 10:29 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa šta ako je okupacija? Ne mora se radi vlasti dodvoravati okupatoru.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 10:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

i to je opcija,naravno...preko 200 ljudi iz sds je tako ostavljeno bez posla,ličnih dokumenata,građanskih prava,završilo u hagu (krajišnik) ili nevini u zatvoru ( šarović).......ja ih znam lično bar 50 koji više neće da se igraju politike po ovim okupatorskim pravilima...

neki nastavljaju i dalje,iz različitih pobuda...poneko iz ličnog materijalnog interesa,poneko iz uvjerenja da se i mrvicama sa kojima ti okupator dozvoli da se igraš može napraviti kakav takav pomak,poneko iz stvarnog uvjerenja da može promjeniti svijet,ili bar naš mikrosvijet...ma znaš sve...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
BeckaSkola je napisao:
ima li ijedna dobra treba u SNSD a da ima jacu poziciju, nije nesto vozd jak po tom pitanju..

Ima premijerka. 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 10:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

Ne zaboravi,ni iz dosade,da ja nisam stranački aktivan niti simpatišem ijednu stranku ili partiju.
Ono na šta sam imao namjeru skrenuti pažnju je boldovano u citiranom članku.Jedan od najvećih aduta za Američku podršku bilo kojoj stranci ili partiji je zalaganje iste za prijem u NATO.
Šlager,kani se patetike i građanskih prava :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 10:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa pitaj tih 200 ljudi i njihove porodice da li im je tako smiješno kao tebi,i da li bi tebi bilo smiješno da ti neko oduzme pravo na rad,na putovanja,lična dokumenta....

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 11:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zašto da ih ja pitam,neka ih pita Bosić koji će najvjerovatnije zaigrati na kartu podrške NATOa i svih onih koji su sijali smrt zajedno sa osiromašenim uranijumom na našim prostorima.Lična tragedija tih 200 porodica nije ništa u poređenju sa tragedijom žrtava NATO agresora.Ili se možda varam.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 11:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 10:39
spijo je napisao:
Schlager je napisao:

Ne zaboravi,ni iz dosade,da ja nisam stranački aktivan niti simpatišem ijednu stranku ili partiju.
Ono na šta sam imao namjeru skrenuti pažnju je boldovano u citiranom članku.Jedan od najvećih aduta za Američku podršku bilo kojoj stranci ili partiji je zalaganje iste za prijem u NATO.
Šlager,kani se patetike i građanskih prava :lol:

Spijo, kad nisi stranacki aktivan, zasto ti reagujes na sve sto Bosic cini i govori, a ne vidis sta cini veliki sef i njegovi sljedbenici???

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 11:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Bosić je čovjek za kojeg se nijedna afera ne veže,kao i ni jedan "biznismen"..jako je obrazovan,takođe,najbolje govori engleski od svih političara,nije ni bahat ni primitivan ni bezobrazan ni nekulturan...

Ovdje se za takve osobine kaže "mutav","neizgledan","nije lider","smotan",a evo sad nas gura i u NATO,ali Mile će se čvrsto usprotiviti.

Ali ima Bosić i jednu osobinu koja mi se ne sviđa,to ću ipak zadržati za sebe.... :lol: ...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]