banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 17:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 293  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Feb 2021, 14:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Нова Варош je napisao:
Treba momku dati da odradi mandat pa vidjeti šta je učinjeno.
Pljuje se za svaku sitnicu, dok se 20+ godina pljačke grada olako zaboravlja.
Uradili jedan most i par kružnih tokova za taj period, ko da su Boga za muda uhvatili.
Malo realnosti ne bi škodilo.

I trenutna vlast kao ni Igor ne kriju da je sve ovo što si naveo uradjeno iz budžeta RS-a, ne budžeta grada. A nije ni javna tajna da je budžet grada prošle i ove godine cc 150 mil a prije bio 200 mil, ko je kriv za ovo a konstanta ulaganja u grad, kao i naplaćeni porezi i doprinosi ?

I kružni tok je svaki ajmo reći dobar, ali možemo i pisati zasto je onaj kod Delte uradjen za 3,5 mil a mogao je i za 2mil da se uradi ? I sad svi kažu uradio je kružni tok to je super, a što ej neko marno 1,5mil to niko ne piše nit spominje. Napravljena ona podzemna zabokrečina i stepenice koje nikad nisu ni pokrenute ...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ja sam u većini crta saglasan sa tobom, samo nisam za deifikaciju Draška, a još manje za ovo što kažeš, valjanje u blato što doživljava. Zaradio je mandat, neka radi i dokazuje se, samo kažem, na poziciji na kojoj je, u ovom ili onom trenutku sigurno će biti predmet pokušaja raznih uticaja i manipulacija, sa ko zna kojih sve strana, od tajkuna koji promijene dres, do stranih službi koje mu možda iskopaju neki materijal za ucjenu (pa sad npr. da neko ima samo snimak zadnjih godinu dana vožnje bilo koga od nas ovdje, letile bi vozačke kao Šojićevi evritji, a gdje su političari i daleko krupnije stvari...), tako da.. neka mu je Bog na pomoći. Opet više vjerujem da je iskren, nego da nije. A morao bi se baš dobro potruditi pa da uruši već urušeno... jer Republika Srpska, ovavka kakva je, već ide prema tome da je niko neće morati ni prodati. Već će, što figurativno, što stvarno, prije otići na doboš...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 14:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Čuj doboš, a vođena domaćinski sve ove godine...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 14:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Bolji dio BiH! ... ali nije Bosna.

"Znam da ništa ne znam" i zvanično zastarjela fora. Konačno i Sokrat jadni malo da predahne.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 15:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Нова Варош je napisao:
Čuj doboš, a vođena domaćinski sve ove godine...

Jes, i to što kažeš. Bolje da nas naši pljačkaju, nego tamo neki musliman i hrvat. Lakše odmah čovjeku.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 16:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
aj ni riječi više! dajmo čojeku šansu da nam forumski fanovi zdravo ne ispizde od silnih kritika prema našem Dralu.

živio!

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 16:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Pravada za Draleta!
Dajmo Draletu jos vlasti!
Vidi propasti
A kakvi ste, ni brat Djokovic vam ne valja

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 17:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Dati šansu ne znači sjediti skrštenih ruku 4 godine, pa onda podvući crtu pa prebrojati greške.

Nemamo mi tu sad šta da mu dajemo ili ne dajemo. On je svoju šansu dobio onda kad je dobio izbore.
Kritika na svaku grešku i pohvala za svaku dobru stvar je jedino što ima smisla. Sve ostalo je navijanje...

Šansa je mogućnost da u toku 4 godine svog mandata donosi odluke po svom nahođenju.
Neću valjda čekati pa da mu na kraju čitam bukvicu za ono što je uradio 1, 4, 7, ili 11. dan mandata...

Trebamo da shvatimo da nije svaka promjena dobra, pritom i promjena koja nije dobra ne mora biti ni loša.
Promjena ne mora biti na bolje ili gore, može sve ostati isto, osim što gubimo vrijeme... Promjenu na bolje neće donijeti novi gradonačelnik, već novi stav građana.

Mostovi i kružni tokovi su u principu dobri. U praksi su loši, jer nisu kvalitetno napravljeni i jer su se ukrale pare.
Tako smo oštećeni i za dobru infrastrukturu i za pare i za godine života.

Evo kružni tok na Rebrovcu je katastrofalan, most u Česmi se raspada, pothodnik kod Delte nikad nije ni bio funkcionalan.
Koja je svrha da sad kudim Radojičića? To se trebalo raditi dok je bio neka čivija u Gradu i zbog toga ne treba čekati kraj mandata za kritikovanje...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Sta ovo sad Drasko kuka kroz medije kako mu iz SD Borika ne salju pozivnice za dogadjaje. Majko moja, kakav ego triper i fanatik da mora biti na otvaranju svega i svacega...

Kako je bivsi gradonacelnik dobijao pozivnice, a mene ni da se sjete :)))

https://srpskainfo.com/otvoreno-pismo-t ... -ustanovi/

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Propade fotosešn.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 22:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Zavrci mu slavinu, pa ce i dolaziti po tebe.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 22:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Mislim da cu promjeniti auto...

Kaze mi izvor da je pred Fondom zdravstva stao plavi Amarok iz kojeg sa kisobranom izasao vozac i otvorio (!) zadnja desna vrata da izadje i gradonacelnik.

Koliki sjeban u glavu trebas biti da se kao valjda dovoljno odrasla osoba dobrovoljno stiskas na zadnjem sjedistu Amaroka? Da bi bio sta? Bio nobl? Elita? Koji kurac?

Sta je sledece, bijela uniforma okicena medaljama i mahanje odusevljenom narodu sa tovarnog prostora tog istog Amaroka?

Mali je bomba.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kao maršal, stoji i maše nepreglednoj masi. :D

Ono što meni često pada na um, a nije daleko od gore navedenog je to da Draško zaista stremi tome.

Uzimo Milin primjer, veliki vodja bla, bla. Kad ode dal' u buvaru ili onaj svijet, u istoriji će biti zapamćen kao ratni profiter, kriminalac i najveći krvnik sopstvenog naroda. Džaba mu pokradeni milioni, njih ne može ponijeti u grob. Ono što ostaje je samo po čemu te istorija i ljudi pamte.

S' druge strane, Drale "ako" uspije preokrenuti na bolje, šta god to bilo, biti će zapamćen kao neko ko vodi računa o svom narodu, pokušava učiniti bolje za njega. Možda mu to hrani ego, pa čini šta čini. Bolje i to, nego pokradeni milioni koji hrane Milu.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2021, 07:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na osnovu cega si dosao do svih ovih zakljucaka? Godine iskustva? Bezbroj procitanih knjiga? Gledanje u solju?

Ja sam napisao sta se desilo, a ti na to odgovaras sa tim ko ce biti Slobo Milosevic, a ko Danica Draskovic.

Ajme :)

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2021, 07:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pečenko je napisao:
Kao maršal, stoji i maše nepreglednoj masi. :D

Ono što meni često pada na um, a nije daleko od gore navedenog je to da Draško zaista stremi tome.

Uzimo Milin primjer, veliki vodja bla, bla. Kad ode dal' u buvaru ili onaj svijet, u istoriji će biti zapamćen kao ratni profiter, kriminalac i najveći krvnik sopstvenog naroda. Džaba mu pokradeni milioni, njih ne može ponijeti u grob. Ono što ostaje je samo po čemu te istorija i ljudi pamte.

S' druge strane, Drale "ako" uspije preokrenuti na bolje, šta god to bilo, biti će zapamćen kao neko ko vodi računa o svom narodu, pokušava učiniti bolje za njega. Možda mu to hrani ego, pa čini šta čini. Bolje i to, nego pokradeni milioni koji hrane Milu.

Kad "odeš" svejedno ti je kako te pamte ;)

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2021, 09:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
@pečenko ti pišeš kao da imaš 14 godina, ili kao da ti neko plaća da pišeš gluposti :D

Čuj dodik krvnik . . .

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2021, 10:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jok, nego je prosvjetitelj, čuvar srpstva. :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2021, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
@pečenko ti pišeš kao da imaš 14 godina, ili kao da ti neko plaća da pišeš gluposti :D

Čuj dodik krvnik . . .

Obzirom na kolicinu gluposti Mile ga sasvim dobro placa 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2021, 10:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ako je to mjerilo,onda su forumaši bogat narod

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2021, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

https://youtu.be/9F9Yt2bl3ck

Nejaki Makron drzi kisobran od 5:00, dok mnogo jakom Draletu to radi vozac :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 293  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]