Пеле Мали je napisao:
Како год да се окрене прича се о прошлости, шта би било да смо ово шта би било да смо оно.
Хајде сад да причамо о будућности и како креирати будућу политику. Свијет постаје подјељено мјесто, живимо у јако затегнутом времену.
Историјски гледано, ситуација је озбиљнија него кад Тито ономад истјера тенкове пред Мађарску. Не мислим на наш терен него глобално.
На Србију се ставља притисак да бира, опет се ломе копље преко нас по ко зна који пут кроз историју. Оно што Америка ради ових дана се комотно може упоредити са нацистичком Њемачком. Пресаберите се колико ратова изазваше, колико земаља раставише и бомбардоваше? Колико људи изгину за демократију.
Није ни САД то што нам показују по филмовима.. кад кренеш причати са просјечним Американцем сви имају тај неки "антивладин став". Само што су далеко и што их боли дупе за остатком свијета па не размишљају толико о томе колико ми.
Мене само занима расплет и да л` ће се догодити за мог живота. А ми Срби, ми треба само да се јебемо, котимо и не заборавимо ко смо. Лако ћемо све кад нас има.

Tacno je to pele mali, situacija je napeta.
A to o parenju i razmnozavanu...eee hostapleru o cemu bi ti....nebi o tome al ni to se ne mozes vise slobodno.
Nekako dobro bi bilo da sami sebe upucamo u stopalo pa da smo nesposobni za ovaj rasplet.
Onako ko pred regrutaciju, jbg. stisni zube odsjeci kaziprst pa kazat (jos kad je bio dijete na selu kod djeda upao u svinjac i nerast mu odgrizo prst) ili iskopat oko. Onda te nece niko dirat, sazaljevat ce te ko bogalja i pustit na miru ..ostavit po strani.
Znaci treba opet zrtva.
Ali ako ce biti za opce dobro....Treba objasnit da je potrebna zrtva da se prinese za dugorocni cilj i da osakacen i slijep znaci u stvari biti dalekovid. U stvari objasnit to kao prednost i dar.
Jos samo da nadjemo ko ce dati oko...ja svoje ne dam a nedam ni oko svog djeteta.
Os ti dat svoje...