banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 18:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 142  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima u oktobru 2014.?
SNSD 14%  14%  [ 11 ]
SDS 29%  29%  [ 22 ]
PDP 5%  5%  [ 4 ]
DNS 3%  3%  [ 2 ]
SRS RS 0%  0%  [ 0 ]
SNS RS (Vučićevi) 4%  4%  [ 3 ]
SP RS 3%  3%  [ 2 ]
NDP - Dragan Čavić 9%  9%  [ 7 ]
Bojkotovaću izbore 33%  33%  [ 25 ]
Ukupno glasova : 76
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Okt 2014, 08:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Dodik ne bi poturala na nos kradju?

Pobjedio je
Sto bi?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 08:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
O sudbo kleta. U MrkEnjic Gradu dijelili prije izbora nepovratne kredite od po 2500 km :(.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 08:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Pa zasto onda potura price kako ce se sds raspasti? Sto njega briga za SDS i buducnost SDS-a? Zasto ljige ne upute izvinjenje zbog prijetnji da ce nakon izbora biti rat koji ce organizovati opozicija?
SDS u Banjoj Luci nije uzeo ni jedan jedini glas na neki nedozvoljen nacin. Za ostale gradove ne znam, ali za BL znam.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 08:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Philby je napisao:
Meni samo nije jasno kako meni niko nikad nije ponudio plaćanje za glas, a toliko se o tom priča.

Isto, a još sam javno nudio na forumu glas....
@raskoljnikov

Naravno da jesu. I jedni i drugi, svako prema mogućnostima.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 08:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Raskoljnikov je napisao:
Ako ih ima, zasto ne objave onda? Kako to da su se pojavili samo listici koje su pronasli SDS-ovci, fotografije prepravljanja zap[isnika koje su nacinili sds-ovi posmatraci i sl. Zar mislis da osoba kakva je Dodik ne bi poturala na nos kradju?
Kako to da sistem padne bas u kriticnim mjestima? Banja Luka, Novi, Mrkonjic? Zasto izborna komisija nije dala zapisnike na uvid? Hiljadu zasto, hiljadu zato. Aleksandar Radeta je predsjednik gradske izborne komisije vec 8 godina. Uz to je direktor agencije za drzavnu upravu. Pa zar jedan te isti covjek koji je clan SNSD-a, koji obavlja visoku funkciju moze obavljati funkciju predsjednika Izborne komisijeBL? Zar nema neko neutralan, neko ko nije clan vodece stranke i sl?
Glasanje prije 100 godina je bilo pravednije hiljadu puta. Ubacis kuglicu u kutiju i cao. Danas neki CIK-ovi i ostali rade sta hoce.

odgovor na prvo si dobio.
a na drugo, te listice su mogli isti sds-ovi simpatizeri podmetnuti, i sad lajati. Gdje pise da ih je oznacio clad dns ili snsd?
I zasto su u snsd ljige i treba da se izvinjavaju, a vi ne treba jer ste od kozaka i folklornog ansambla napravili teroriste i moguci puc?

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 09:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A kako ja mogu znati da ti Kozaci ne bi nesto napravili da je Mile izgubio? Mi smo "izgubili" pa nista nije bilo, prozorcic nije razbijen. Gdje su ti iz Tuzle da prave nerede? Gdje su nam pare od stranaca kojima sve finansiramo? Koliko lazi je izreceno na racun opozicije je zaista nesto sto se nece dugo vidjeti na ovim prostorima. Plus sto nas predsjednik naziva magarcima. Ali, razumijem, u glavi samo pare, koga briga za narod, pljuj po njemu.
I sad kad je sve proslo, reci mi, Loli, zasto si glasala za SNSD, ali iskreno. Cime te je to kupio SNSD, sta je dobro uradio u ovih 9 godina i sta je ponudio da ce uraditi u naredne 4 godine?

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 09:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Poenta moje price je neka baci kamen prvi koji nije grijesio.
I da ne glumite sam nevinasca i andjele, te da svako ko gubi ima pravo da se ljuti.
Niste vi gubitnici, osvojili ste dosta novih glasova kao stranka, do duse opet nedovoljno, a najveci luzer je Ognjen i onaj ko ga je postavio, obucavao i izucavao.
A to sam rekla na pocetku, Ognjen nije covjek za predsjednika, pogresan izbor, i pogresan izbor PDP za partnera, pogrijesili se, sve sam to prije nekoliko mj. rekla.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 13:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Raskoljnikov je napisao:
A kako ja mogu znati da ti Kozaci ne bi nesto napravili da je Mile izgubio?

Dzizs fakin Krajst. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Krenulo pravdanje...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 13:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ako je neko strahovao od folklornog ansambla, onda treba napraviti dovoljno veliku osovinu za manituov plan.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 13:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Aj dobro. Dodik ne bi prezao od upotrebe sile, jer zna da bi isao u zatvor.
Citiraj:
Nikolaj Đakonov i njegovi Kozaci, koji trenutno borave u Banjaluci, učestvovali u pripremi rata u Ukrajini (video)
piše: Slobodan Vasković

Nikolaj Đakonov, zamjenik komandanta (atamana) Donskog odreda Kozaka, paravojne formacije, u intervjuu datom Kozačkom informativnom centru naglašava da je jedinica kojom komanduje učestvovala u ratu na Krimu.

Đakonov predvodi grupu Kozaka, koji u Banjaluku pristižu već sedam dana, na poziv Milorada Dodika i ovdašnjih vlasti.

U intervjuu (vidi video), Đakonov objašnjava dejstva Kozaka u Krimskom konfliktu i naglašava da su jedinice pod njegovom komandom učestvovale u mnogobrojnim vojnim akcijama.

U intervjuu se pominje da su Donski kozaci pružali pomoć “svojoj braći na Krimu” na sve moguće načine, “od humanitarne pomoći do borbenih formacija”.

Đakonov naglašava da su dobrovoljci Donskog odreda prvi došli u pomoć na Krim i pripremili teren za sukob koji je uslijedio.

U intervjuu sa Đakonovim prikazan je njegov odred, pod punom ratnom spremom na Krimu i u borbenim dejstvima.

Jasno je da Kozaci, koji su dovedeni u Banjaluku, nisu nikakvi umjetnici, već je riječ o profesionalnim vojnim plaćenicima, koji idu od ratišta do ratišta.

Ruska ambasada u BiH ogradila se od dolaska navodnih ruskih umjetnika u Banjaluku, što je više nego jasan stav Ruske Federacije da nemaju niti žele da imaju bilo šta sa opasnim planovima Režima.

Đakonov i njegovi Kozaci u Banjaluku su dovedeni da izazovu zlo, tu nema dileme. To je nakon svih dokaza više nego jasno. Zbog ovog užasnog čina i pripreme sukoba nakon izbora, neko iz vrha Režima mora da odgovara.

Do tada, Radislav Jovičić bi mirao odmah da podnese ostavku, jer je MUP RS pokušao prikriti prisustvo vrlo opasne paraformacije na teirotiji RS, a gore od toga je da su učestvovali u njihovom dovođenju.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... VDBhYwDYZE

Eto, vodja folklorasa prica o ratnim sukobima u kojim su ucestvovali Kozaci.
Citiraj:
Haotično stanje u CIK-u
Petak 17. Oct 2014 12:38

Branko Petrić i Novak Božičković napustili su Centralnu izbornu komisiju BiH i suspendovali svoj rad u toj instituciji.

„Oni su članovi iz RS i nisu došli na sjednicu Kolegijuma CIK-a i posvađali su se sa svim ostalim članovima CIK-a“, naveo je moj izvor iz CIK BiH.

Razlog ovakvom ponašanju, primarno Petrića, leži u njegovom pokušaju da spriječi CIK da pozitivno reaguje na prijave Srpske demokratske stranke o brojnim nepravilnostima koje su pratile izborni proces.

SDS je prethodnih dana ukazao na niz nepravilnosti tokom izbornog procesa, ali i prezentovao više dokaza koji ukazuju na moguću izbornu krađu i izborni inženjering.

„Petrić svojim postupkom pokušava da spriječi ponovno brojanje glasova ili ponavljanje glasanja u pojedinim mjestima u RS, u namjeri da pritisne CIK da prihvati postojeće rezultate izbora po svim izbornim nivoima. Očito se u Dodikovim redovima strahuje da bi ponovno brojanje glasova ili ponavljanje glasanja u određenim mjestima pokazalo drugačije izborne rezultate od ovih koje sada imamo“, naveo je izvor iz CIK-a.

On nije mogao da predvidi dalji razvoj situacije, osim što je rekao da očekuje da će se stvari dalje komplikovati.Branko Petrić je igrač Milorda Dodika i njegov postupak je, izvan svake sumnje, režiran iz Dodikovog štaba.

Petrić je bio taj koji je predložio da se Službenom glasniku RS dodijeli posao štampanja glasačkih listića.Nakon takve odluke CIK-a, uopšte nije za čuditi da je Režim imao na raspolaganju glasačkih listića koliko je htio. Odnosno, koliko im je trebalo da bi postigli kakvu takvu pobjedu.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E a kazi ti meni.
Da li je normalno da se temelj vase price zasniva na necijem BLOGU!!
I da li je normalno da tv kuca, BN koja je ujedno bila i opozicioni medij, svaki drugi dan kao glavnu vijest na svom sajtu stavlja blog SV? Ok, uzmimo da je neki dio mozda tacan, veci netacan i senzacionalisticki, ali zar ne bi bilo normalno da jedna tv kuca na osnovu tog bloga, napravi vijest, istrazi pricu, nadje sagovornike?
Ili je ok da samo copy paste prepise blog?!
I eto senzacije!
A ako SDS bazira takodje svu pricu na blogu jednog covjeka, kako onda tu stranku shvatiti kao najjacu opozicionu?

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 13:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Prvo, kakve veze SDS ima sa sajtom BN televizije? Drugo, sajt BN-a je uglavnom formulisan kao mjesto na kojem se kopiraju tekstovi sa drugih sajtova, pa tako i Vaskovicevog bloga. Bilo da je rijec o politici, ili o sportu, sve je kopirano. Sajt je napravljen na principu kopi-pejst:)
Ali, dobro, to nije moj posao, niti posao sds-a.
Reci mi da li je taj Djakonov bio u Banjoj Luci? Da li taj isti Djakonov daje intervju ruskoj televiziji gdje prica o ratu, a sve to propraceno je fotografijama vojnika, te medju njima i njega. Sto folkloras prica o ratu? Mozda je prenaduvana prica, ali to necemo nikad saznati, ali da je mutno, mutno je. Uostalom, za te posjete stranih folklornih grupa se prica danima, najvaljuju se nastupi, a o ovima se poce pricati kad se spomenuo da su oni ratnici. I gdje to nastupise? Odveli ih na Trg, skacite malo, nek vide da ste mirni.
Dodik se uplasio zatvora i zato vjerujem da ne bi prezao i od ovakvih nacina odbrane.
Vidim da su srpski clanovi CIK-a suspendovali svoj rad. Znaci, valja se nesto iza brijega. Nadam se da ce rezultati pokazati da je izbor Dodika bio lazan, kao sto je sve lazno gdje se on pojavi.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 13:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ok. :)

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne, ajde reci. Ni na prethodno pitanje mi nisi dala odgovor. Sta je to SNSD uradio u proteklih 9 godina, sta je ponudio da ce uraditi u naredne cetiri? Ako branis SNSD zato sto moras, sto cuvas posao, onda ok, nema potrebe da odgovaras.
Nego, imate i vi vaseg Vaskovica, samo sto je vas milion puta gori. Vaskovic je mila majka za Sipovca i njegove gluposti.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 13:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Rasko, pa ti si kopirao vijest sa bloga SV kao neki dokaz da je vlast planirala nekakve pizdarije ako SDS pobijedi na izborima. I sad se ibretis kakve veze imaju blog, BNTV i SDS?

Pa to je dostojno kljuks.ba foruma!

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 13:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Raskoljnikov je napisao:
Ne, ajde reci. Ni na prethodno pitanje mi nisi dala odgovor. Sta je to SNSD uradio u proteklih 9 godina, sta je ponudio da ce uraditi u naredne cetiri? Ako branis SNSD zato sto moras, sto cuvas posao, onda ok, nema potrebe da odgovaras.
Nego, imate i vi vaseg Vaskovica, samo sto je vas milion puta gori. Vaskovic je mila majka za Sipovca i njegove gluposti.

Ajmo u razmatranje uzeti opciju: Nista dobro.

Ako je tako, kako se moglo desiti da opozicija ne uzme izbore? To je kao da promasis prazan gol sa dva metra. Valja to postici.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nemam ja sta da branim, nisam u ratu a ni posao mi nije ocevina.
A nisam ni glasnogovornik snsd da ti odgovorim na pitanja.
Ti kao clan se nameces vijestima koje objavljujes pa je normalno da postavim pitanje.
ja kad pocnem da velicam lik i djelo sa objavljivanjem vijesti i dugometraznim analizama, ti se slobodno ukljuci s pitanjima. ;)

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 13:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Opozicija nije uzela izbore zbog:
1. svojih gresaka,
2. odlicne organizacije snsd-a, u kojoj je svaki clan upregnut. SNSD nije stranka vec velika organizacija,
3. raspolaganje drzavnih resursa te su isti iskoristeni u izborne svrhe,
4. prisile da se glasa za rezim, jer se boje da ce ostati bez posla,
5. straha naivnog naroda da ce SDS Republiku Srpsku ugasiti, prodati, ili sta vec,
6. uredjenja programa RTRS-a u kojem se Dodik prikazuje kao spasioc, dok smo mi zli momci,
7. veceg broja predsjednika i clanova birackih odbora, u nekim uopste nije bilo clanova iz opozicije,
8. izborne kradje,
9. i na kraju, nezainetresovanog naroda koga boli uvo za politikom i sta ce sutra biti.

Ne mogu vise o ovome, odoh prosetati, popiti sok i tako to.

Poslednji put menjao Raskoljnikov dana 17 Okt 2014, 13:58, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Evo ja sam ucestvovao u ratu i ima ih na ovom forumu jos pa jel to znaci da bi neko pravio nerede sto izgubio ovaj ili onaj. Tako i ti kozaci.
Daj molim te. Sds je izgubio izbore i krivce mora traziti u svojim redovima. A i dok god likovi kao taj napaceni vaskovic rade za nekog u ovom slucaju za sds, Dodik je siguran. Toliko

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 142  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]