banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 18:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 256  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Dec 2014, 16:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
С тим што је Србија тада имала нешто што Русија данас - нема. Кретенско руководство.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 17:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
sinip je napisao:
С тим што је Србија тада имала нешто што Русија данас - нема. Кретенско руководство.

Nema to znacajnu ulogu onome ko zeli ovu igru. Desetogodisnji plinski ugovor vit Cajna donosi manje prihoda od dvogodisnje prodaje nafte po 105 $ ili cak jednogodisnje po 140$

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 17:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Ovdje se rasprava vodi sa pozicije da je rusko rukovodstvo komplet blago retardirano a USA,EU politiku vode nenadjebivi geniji koji uvijek pobjeđuju.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 17:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

apokalipto je napisao:
Ovdje se rasprava vodi sa pozicije da je rusko rukovodstvo komplet blago retardirano a USA,EU politiku vode nenadjebivi geniji koji uvijek pobjeđuju.

Pa vi se svi cesto pozivate na onu kako treba uciti iz istorije

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I da, tamo politiku vode trustovi mozgova, naucnici i strucnjaci iz raznih oblasti, Obama je marioneta za slikanje

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 17:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Будимо слободнији и назовимо их капиталистичким фашистима.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Запад у Београду спрема нови „Пети октобар” који ће подметнути и Србима и Русији?
http://fakti.org/rossiya/medija-menju/z ... a-i-rusiji

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 17:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

А на власт би у Србији дошао, ко? :) Мислим има ли кооперативније и тупље екипе од ове што је тренутно на власти? :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 17:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Što se tiče Srbije ovakva kakva jeste na vlast može da dođe i čimpanza ne bi bilo velike razlike.Ono što mene brine jeste to da ako i bude kažnjavanja Srbije u nekom vidu masovnih protesta ti protesti ne izbiju npr u Sandžaku to bi imalo veći efekat.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 17:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
sinip je napisao:
А на власт би у Србији дошао, ко? :) Мислим има ли кооперативније и тупље екипе од ове што је тренутно на власти? :)

Kakvi se zaokreti prave, ne bi me iznenadilo da sutra na vlast dodje Seselj i uvede Srbiju u NATO.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 17:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

А и то што кажеш... :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 17:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To bi bio predznak za smak svijeta. :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 18:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Будимо слободнији и назовимо их капиталистичким фашистима.

Ne valja, kapitalizam je ek sistem, nacin privredjivanja, fasizam je ideologija koja priznaje privatno vlasnistvo ali drzavu uvijek stavlja ispred covjeka. Dakle, posto liberalna ideologija potencira individualizam a konzervativizam tradiciju i ulogu drzave od prije 100 god. ono sto se moze poistovjetiti sa gramzivim individualizmom, socijalnom neosjetljivoscu i totalnom deregulacijom danas jeste neoliberalni diskurs poznatiji kao lib-lab, a glavni predstavnici te ideoligije s u Blerovi laburisti i neke frakcije demokrata u SAD (iza kojih u stvari stoje radikalni republikanci)
Da skratimo, nikakvi kapitalisticki fasisti vec interesne grupe krupnog kapitala i finansijskih mocnika. Liblab spaja indvidualizam i postivanje tradicionalnih vrijednosti(sic!) Zapravo je neoliberalizam taj kojem odgovara i kapitalizam i socijalizam i komunizam i nacionalizam i religiozni fanatizam, samo je bitno da prinos na ulozeno bude zadovoljavajuci. Ostalo u zivotu je ostavljeno kvazipolitici, sirotinji i lopovima. Hehe, zvuci ko teorija zavjere

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 18:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zvuci kao laka para :D

E sad... Da li je neko odabrao da Kina mlati lovu umjesto Indije... Ili Afrike? Ili je to puka slucajnost, ovaj, zelja Komunisticke partije Kine :D

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
:D

Kazu da je barel ispod $55.42 !!!
Oni padaju mi se dizemo. :D

Samo opusteno.
Vec sam elaborirao prije nasu poziciju u sistemu zatvorenih posuda i zakon prelivanja tecnosti, hidrostatika i taj rad. Da li jos ima onih kojima nije jasna nasa pozicja u okviru regiona, EU, Rusije i sire(posto smo mi super vazan svijetski faktor).

Vidim ovdje se jos uvijek neki plase, da smo mi unutar nekog sistema: tj nas ce nesto kao pogodit, tj. prijeti nam ovo prijeti nam ono, ili kao ono....mi smo pod nekim pritiskom. :roll:

Brale, reko sam nas nema u cijevima vodovoda, ni u cijevima otpadnih voda nas nema. Nema nas cak ni u cijevima kanalizacije....i sad kao fol neko je sad u nekom strahu.
Ako neko povuce vodu sta ce biti snama....!!!

Mi smo u septickoj. Septicka jama je nesto trece to je malo cudo.
Jeste u sistemu ali skroz na kraju i ustvari kao i da nije.
Divota, nema pritiska, plivas slobodno tu si na dohvat kolektora nema zurbe i hice. Nema oscilacija samo mirni tok i gustoca taloga.!!!

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2014, 00:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
manitu uci da svira je napisao:
sinip je napisao:

Nema to znacajnu ulogu onome ko zeli ovu igru. Desetogodisnji plinski ugovor vit Cajna donosi manje prihoda od dvogodisnje prodaje nafte po 105 $ ili cak jednogodisnje po 140$

Није све у парама... Овде многи греше ако мисле да су у Москви ретардирани па сматрају Пекинг пријатељском земљом.

А што се тиче труста мозгова... Дефинитивно јесу мозгови и биће мозгови док имају у Европи будале које слепу извршавају њихове идеје од преко Атлантика.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2014, 04:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Silvio Dante je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
sinip je napisao:

Није све у парама... Овде многи греше ако мисле да су у Москви ретардирани па сматрају Пекинг пријатељском земљом.

А што се тиче труста мозгова... Дефинитивно јесу мозгови и биће мозгови док имају у Европи будале које слепу извршавају њихове идеје од преко Атлантика.

:D

Vidis kako je to Silvio raskrinko i dosao na ideju da je sve u idejama.

Eto ovi jadni ovdje u Evropi ne znaju sta ce kako ce. Sto od dosade sto od gluposti pa slusaju... :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2014, 11:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Није то никаква тајна, ни идеја. САД преко својих савезника подстичу антирусизам у Европи и то је чињеница. На Западу још увек лупају главу и не могу себи да опросте због пропуштене шансе из 90их година прошлог века. Поједини политичари у Британији и САД-у просто не могу да верују да је Русија изашла из поданичког положаја и кренула да води самосталну политику. Путину је ишао у прилог Шредер на власти у Немачкој и то је искористио за градњу Северног тока. Са једне стране је то био одличан потез јер је заобиђен, Русима непријатељски, Балтик, а са друге стране лош, јер је Немачкој дата енергетска сигурност па сада минирају Јужни ток, чију неизградњу ће осетити Бугари, Румуни, Мађари, Италијани, Аустријанци и ми.
Поента целе ове приче је да ни Русији, ни САД-у (са све савезницима) није циљ дугорочна и директна конфротација. Лакше је овако преко Украјине, Грузије, итд. На крају неко ће ту да извуче дебљи крај, а прилично сам сигуран да то неће бити ни Москва, ни Берлин.

И пошто се неки позивају на поуке из историје, додаћу још: Русију су харали, рушили и пустошили Пољаци, Монголи, Татари, Швеђани, Литванци, Турци, Французи, Аустријанци, Немци, итд. али нико није успео да то доведе до краја, па тако то неће успети ни актуелни антируски савез, иако колико видим овде ће појединима да буде жао због тога. Можда да се пријавите у Јацењукове фаланге, па правац на Москву. :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2014, 12:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Duguju li Francuzi i Britanci stogodj novaca Amerima ko prije 100 godina?

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2014, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Silvio, koji dio recenice "Boli me qurac i za Rusima i za Amerikacima" tebi nije tacno jasan? Mene interesuje samo progres Srba i to ako treba ove godine da "izdamo" Ruse a za vijek Amerikance. Mi smo mali narod i kada vec velike sile nemaju morala i principa u svojoj politici, tj razumiju politiku, zbog cega mi unosimo emocije, moral i principe u istu? Znaci, uvijek trebas biti sa jacim ili po strani, a ne vjeciti kontras ko srpska politika. Znate, sile nisu retardirane, biti kvazi po strani i po strani nije isto. To se zove kurvanje i to je konstanta koja prati Srbe.
Upravo zbog toga mi i jesmo gdje jesmo, a patetika u tvom postu odaje tipicno srpsko razumijevanje politike.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 256  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]