banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 18:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 293  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Feb 2021, 21:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Citiraj:
Podsjećamo, proteklih dana Komunalna policija je utvrdila da je 159 reklamnih medija u koje spadaju bilbordi, siti lajtovi i panoi, postavljeno bez odgovarajućih odobrenja. Od toga, za njih 28 nije utvrđeno ko je stvarni vlasnik.

Komunalna nakon deset godina uspjela da provjeri bilborde. Do sada nije imala vremena od cupanja cvijeca kojim su davidovci skrnavili njivu pored kastela, treba ih razumjeti.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2021, 22:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
kosta je napisao:
eeee moj Vukota, prebjegle bake...

Slika

Meni je ovo stvarno sramota. Alo, korona, maske, kazne i ostale pičke materine.
Za koga se propisuju pravila i ko treba da ih poštuje kad ih vladajući ne poštuju?

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2021, 22:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
A nije sramota sto kad udjes u svaki kafic skidas masku.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2021, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Nisam ni vidio ovu sliku kad sam pisao svoj maratonski post iznad da je čovjek prešao igricu kad je populizam u pitanju.
Ovo je ispunilo svrhu, na Fb je palo 10.000 lajkova za par sati, po komentarima vidiš da ga većina vidi kao Dalaj Lamu. To što će sutra napasti te iste čistačice da kradu wc papir je drugi par opanaka. Al opet, ispunilo je svrhu, još jedam poen za njega. Vjerujem da ima još asova u rukavu, ali jednom će ih morati ispucati i krenuti raditi. Rješavati sve od rupe na cesti do otpadnih voda. Sjesti sa gradonačelnkom ZG, Ljubljane, otići do Beča, pričati ravnopravno s njima o projektima vrijednim 50 miliona, a to je malo više od selfija s čistačicom.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2021, 23:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
skypostman je napisao:
A nije sramota sto kad udjes u svaki kafic skidas masku.

Joj jest mi idete na penis kad jedno govno sminkate drugim!

Sramota je i to sto se ide u kafice. Ali ako ti ne vidis razliku izmedju toga da ti sjednes sa djevojkom za sto i budes udaljen metar ili koliko vec od drugog stola i toga da se grlis i ljubis sa 10-15 osoba, onda stvarno ne znam kako da ti pomognem...

Slika

Evo ja prvi pojma nemam kad sam zadnji put bio u kaficu.

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 06:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
dtkbl je napisao:
Varaju se svi koji misle da je anarhistički analfabeta (kako ga rajko vasić) zove prolazna stvar ili ga je snsd i neko drugi mogao spriječiti da se razvija.
Ja sam tako razmisljao do izbora i pokazalo se da smo dobro bili u zabludi. I dalje ga ne mogu slušati više od 30 sekundi, ali treba biti objektivan i sagledati širu sliku.
Svaka dekada ovdje iznjedri nekog ko zaludi mase i koji stekne svolje sljedbenike. Kod nas je to Lemi bio i ostaće još neko vrijeme. Dok god ga snaga bude služila, preskočićemo sad one elemente i udate iz vana.
Iste one babe što su govorile kako je Mile lijep i ima lijepe oči, tako sad govore za Draška.
Ima još jedna stvar. Kako je Snsd-a ljudi su ulazili u stranku radi interesa, najčešće radnih mjesta i taj dio glasačkog tijela je bio najmasovniji. Sad više nema mjesta u tako velikoj stranci da se pokuca na vrata i traži mjesto u zgradi vlade, a i preko manjih stranaka neće niko polako da ide pa da lijepi plakate i čeka 5 godina na posao.
A s njegovim glasačima to nije slučaj. Sem pomenutih baba, dobar dio mladih glasača koje je povukao su u filmu idem vani prije ili kasnije al dok sam tu ajde da probamo ove skinuti s vlasti. I pričao sam sa takvima pa znam kako razmišljaju. Nemaju šta da izgube.
A politička smjena generacija se neminovno odvija i Dodik nema kome ostaviti stranku, pametni ste ljudi, ne treba to objašnjavati. Vidjelo se kako je (ne)funksionisalo onih 15 dana dok je bio u bolnici
U DS se spojilo nekoliko stvari koje ga guraju naprijed, luđačka energija, kako fizička ala zmaj od šipova, a ima dosta tih vučićevih psiho elemenata iživljavanja i 24-satnog rada.
Populizam je doveo do maksimuma i do nesnošljivosti i tu može davati drugima instrukcije.
Ima dovoljno porodičnog blaga da finansira još 10 kampanja. Čak i da stranka propadne ili ih neki unutrašnji sukobi poremete, on uvijek može krenuti svojim putem dalje.
Ja jesam pomenuo to ugrađivanje kako sigurno neće ni njegovi, ni bilo koji koji dođu poslije biti pošteni, a hoće li neko uzimati 10 ili 50 % niko od vas ne može znati. Kako više stvari prolaze mislim da će on najmanje biti taj koji će imati prste u medu, a da će svi okolo gledati koliko mogu da otmu.
Njega guraju neki drugi motivi, on je sa 7 godina rekao učiteljici da će biti predsjednik i umrijeće dok to ne postane.
Suma sumarum, mali ima 27, biološki će tu biti još dugo. Lično, volio bih da nisam u pravu i da nam ne kroji kapu narednih 20 godina. Radije nek Mile vlada još 5-10 godina, opet lakše podnosim njega nego što bih DS i mislim kad bi dobio apsolutnu vlast koju Mile ima da bi se pretvorio u čudovište.
Po meni ova priča zvuči kao " Mtel je pokupovao sve i ima maltene monopol i drma, ali eto ja ću ga još 5-10 godina trpiti da mi izvlače pare iz džepa za prosječnu i ispod prosječnu uslugu, nego što ću pokušati Trionu dati šansu za manje para na uhovor od 2 god."
Neka malog nek drma kavez, dok je neke konkurencije možda i nekom običnom narodu bude malo bolje, nego sa eutanaziranom opozicijom a la Šarović....

A i ove žene što rade kao čistačice, pa da li se ijedan od zadnja 3 gradonačelnika u dinastiji SNSD uslikao sa njima i makar malo im pažnje dao? To što se mali sjetio prije njih, nije on kriv... Daj samo nek se kolju opozicija i pozicija i nek se smjenjuju, daj nove uvijek, tako neće stići čupave guzice 15 godina namještati nabavke i lapati narodne pare.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 06:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Citiraj:
Podsjećamo, proteklih dana Komunalna policija je utvrdila da je 159 reklamnih medija u koje spadaju bilbordi, siti lajtovi i panoi, postavljeno bez odgovarajućih odobrenja. Od toga, za njih 28 nije utvrđeno ko je stvarni vlasnik.

Komunalna nakon deset godina uspjela da provjeri bilborde. Do sada nije imala vremena od cupanja cvijeca kojim su davidovci skrnavili njivu pored kastela, treba ih razumjeti.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 08:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Citiraj:
pa da li se ijedan od zadnja 3 gradonačelnika u dinastiji SNSD uslikao sa njima i makar malo im pažnje dao

možel jedno pitanje, jel posao gradonačelnika da se slika grli i ijubi s čistačicama?

Njihovo je da čiste, a njegovo da radi posao gradonačelnika što mu se izgleda najmanje radi.

De se manite njegovog populizma, ko i priča o smanjenju odjeljeljenja i uštedama, a na kraju će imati iste troškove plata, a spojili su i babe i žabe.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 08:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Zato sam i napisao.. Kad ga prodju ove ludarije, neka se pozabavi gradom kao gradom, i problemima u gradu. Te bilborde, cistacice moze rjesavati u hodu.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 09:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mozda ja imam niska ocekivanja, ali meni ti bilbordi, podizanje optuznica i slicne stvari, nisu ludorije. Ali hajde, mozda trebamo ocekivati neke kapitalne projekte poslije mjesec dana i sa blokadom skupstine grada...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 09:18 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Podizanje optužnica? Podnošenje prijava misliš? Pa to možemo i ti i ja, svaka budala može podnijeti prijavu protiv nekoga. Evo i Ćućun danas ponosi prijavu protiv Stanivukovića. Vidjećemo šta će biti sa prijavama.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 09:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dtkbl je napisao:
Citiraj:
pa da li se ijedan od zadnja 3 gradonačelnika u dinastiji SNSD uslikao sa njima i makar malo im pažnje dao

možel jedno pitanje, jel posao gradonačelnika da se slika grli i ijubi s čistačicama?

Njihovo je da čiste, a njegovo da radi posao gradonačelnika što mu se izgleda najmanje radi.

De se manite njegovog populizma, ko i priča o smanjenju odjeljeljenja i uštedama, a na kraju će imati iste troškove plata, a spojili su i babe i žabe.
Ne može pitanje. Kako je došao, ako ispadne samo populizam, tako će i otići za godinu- dve.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 09:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Podizanje optužnica? Podnošenje prijava misliš? Pa to možemo i ti i ja, svaka budala može podnijeti prijavu protiv nekoga. Evo i Ćućun danas ponosi prijavu protiv Stanivukovića. Vidjećemo šta će biti sa prijavama.

Da, mislim na podnosenje prijava.
Nece biti nista, tuzilastvo kao i sud je crvene boje, ali nije to poenta.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 09:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije crvene, već neradničke i neodgovorne boje. Javašluk. Nepotizam i korupcija.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znak jednakosti

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 09:35 
Administrator
Korisnikov avatar

skeva je napisao:

Je li shvataš ti da stavljanjem znaka jednakosti između trenutne vlasti i "crvenih" vrijeđaš nas koji smo zaprave "lijevi" i "crveni"? Jebali te crveni.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 09:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Potpisujem

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 09:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
_зока je napisao:

Da te ispravim, Ćućun ne podnosi prijavu tužilaštvu, već će tužiti Stanivukovića zbog klevete.
Eh sad, da li će uspjeti u tome, treba dokazati da ga je Stanivuković oklevetao, a taj proces se može pretvoriti u sprdnju.

Sa druge strane, Stanivuković je podnio prijave tužilaštvu, koje može da drži te papire mjesecima u ladicama.
Tako da prvo može doći na red tužba za klevetu, tj. Ćučun vs. Stanivuković.

Poslednji put menjao Choban dana 05 Feb 2021, 09:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
_зока je napisao:
skeva je napisao:

Je li shvataš ti da stavljanjem znaka jednakosti između trenutne vlasti i "crvenih" vrijeđaš nas koji smo zaprave "lijevi" i "crveni"? Jebali te crveni.

SNSD nema veze sa crvenima, da ne kažem komunjarama :lol: ali i drugim "crvenima" sa lijevog spektra, poput socijaldemokrata, socijalista...
Zapravo, "crvene" stranke u BiH se često ponašaju jako drugačije od imena koje nose.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 09:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Choban je napisao:
Sa druge strane, Stanivuković je podnio prijave tužilaštvu, koje može da drži te papire mjesecima u ladicama.
Tako da prvo može doći na red tužba za klevetu, tj. Ćučun vs. Stanivuković.

Mogu je i odbaciti ako smatraju da je neosnovana. To je poenta, prijave možeš podnositi koliko hoćeš, osnovane i neosnovane. Stvar je šta će se desiti sa njima.
Choban je napisao:
_зока je napisao:
skeva je napisao:

SNSD nema veze sa crvenima, da ne kažem komunjarama :lol: ali i drugim crvenima, poput socijaldemokrata, socijalista...
Zapravo, "crvene" stranke u BiH se često ponašaju jako drugačije od imena koje nose.
Nema u BiH crvenih stranaka. Nema uopšte ideološki profilisanih samo interesno.
@skeva
Zar nije sudstvo i tužilaštvo nezavisno i pod kontrolom stranaca? Ono VSTS i ti fazoni?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 293  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]