banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 19:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 03 Sep 2018, 09:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2017, 13:52
sinip je napisao:
Schlager je napisao:
Ovo ti pišem samo da bih ti malo dočarao kakav je tigar od papira ova vlast,kako vlada sa 17-18 % ukupne podrške...

Вау, открио си топлу воду. :)

Ако је излазност 60% и од тога 60% добије позиција рецимо, свакоме са знањем основних математичких операција је јасно који проценат становништва је изабрао власт...
36%

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2018, 09:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Schlager je napisao:
Eto vidiš,drugar,ja i nakon četiri godine mislim da narod nije žrtva,nego saučesnik!

...Ali ne zato što ne glasa za SDS,pobogu...Nismo mi bogzna čim ni ubjedili narod da mora za našu stranku glasat,ni radom na nivou BH,ni u par Opština gdje smo na vlasti...

Ne..Već zato što ne izlazi uopšte,i ne glasa za neki od 50 političkih subjekata,od kojih bar 90% nije na vlasti bilo nikad...ili izađe i crta Miki Mausa,misleći da je pametan....Uhljeb nema takvih problema..On je već potpisao za siguran glas tamo gdje treba,i za sebe,i za roditelje,ženu....Nema on takvih moralnih dilema,kao ovi što misle da su prepametni za izbore...On i njegovih 4-5 glasova će već u jutarnjim satima biti uknjiženo strankama na vlasti,a ovaj pametni,koji će seruckat sledeće 4 godine kako ništa ne valja, će i taj svoj jedan poništit....U danu kad ga vlast jedino poštuje,i ne samo poštuje,već ga se i boji,on će poništit glas!..Pa zašto,pobogu,zašto jednostavno uhljebu ne dodat i šesti? :-?

Zato i sad mislim da je narod saučesnik,i nisam promjenio stav od prije 4 godine...I nekako me zbog takvog stava,čak i raduje ovo redovno pišanje u usta,zadnje ovo prekjuče "nije bitno koliko ste stručni,bitno je da ste u sistemu vlasti" :D

pišaj po sirotinji..samo bahato :D

PS Da ne razglabamo dalje na ovu temu,dosadno mi je ovo..
odgovorio sam samo zato jer si ti u pitanju,i jer si još mlad momak,pa možda bar o jednoj od ovih rečenica razmisliš....da me neko sa 30 ili 40+ pitao,vjerovatno ne bih ni gubio vrijeme odgovarajuć :D mi stariji se već teško mijenjamo i robujemo navikama :D ...Ovo ti pišem samo da bih ti malo dočarao kakav je tigar od papira ova vlast,kako vlada sa 17-18 % ukupne podrške...(mada bi gledajući onaj Intervju sa Predsjednikom u petak,ili čitajući ovdje TNS-a,Manitua,i Sinipa,putnik namjernik pomislio da je ta podrška jedno 97%!)...i malo dočaram na kojem principu uopšte funkcioniše taj klijentelizam....ovdje,u Crnoj Gori,itd....
I da me ne gnjavite opet pitanjima "otkud na forumu uhljebi!!!????",niti mi se ulazi u neke prepirke,niti mislim na forumaše,bar ne ovim postom..već na pojam "uhljeb" fenomenološki :D

То нема везе са овим што сам ја писао.
Једно је писати да је народ крив (апсолутно) а друго је писати да је народ глуп.
Тo си писао, дословном тим ријечима у неколико оних твојих постова у афекту, пред 15. одлазак са форума

Плус, мантрате овуда како:
1) ко не изађе - гласа за СНСД.
2) ко поништи листић - гласа за СНСД.

Остају још опције ко гласа за СНСД и ко гласа за њихове сателите - које су очигледне.

Фактички, ако се не гласа за СДС, ти си за СНСД. И та се прича провлачи већ годинама.
Ко није са СДСом, против њега је.
Ја нисам први који ово пишем, Зока је то примјетио прије икс година.

Имаш људе који неће да дају легитимитет власти, било којој, изласком на изборе.
Као онај сељак из Србије, што на њиви прича како ће сљедећи пут изаћи на изборе кад се кандидују ментално обољеле особе. Јер ове нормалне очигледно немају појма како се води држава.
Ја излазим, али ми је апсолутно јасно такво гледање.

СДС не смије сваки изборни циклус кривити народ. Морате поћи од СДСа, па тек онда даље.
Па ваљда је сваком јасно да СНСД има апарат, машинерију. Али ако планирате побједити, нема изговора "ухљеби гласали а ви нисте изашли на изборе". Покрени их.

И нисте ти и Шпијо једини код којих сам примјетио то. Још неколико активиста СДС лично познајем, све је у пет дека.
Једном је ћаћа био у рату предсједник једне СДСове општине, и он је исто наставио као СДСовац, право/политика итд. Али идентична му је прича. Криви народ. Тако нећете нигдје стићи.

Моје политичко гледање је "деголовско". Да је република талац политичких партија.
Ја вас све подједнако не подносим.
Али пошто се овај систем неће промијенити у овом вијеку, морам одабрати неког.

Ја кад видим да оваква власт, осваја поново изборе, овакав скуп шљама и људи без грама образа, запитам се какво тек мишљење народ има о опозицији.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2018, 09:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Moj ti Šlageru, taj intervju je bio reklama i ništa drugo. Ako on ubijedi babe da će dobiti 90% podrške, pa onda će ga i babe podržati da budu na pobjedničkoj strani...

Što se izlaznosti tiče, pisao sam o tome više puta. Jebi ga, nije SNSD jak toliko, koliko su drugi slabi.
Motivišite narod da izlaze na izbore, da ne poništavaju glasačke listiće.
Taj teret je na vama, a ne na narodu.

Bravo Taško, potpisujem.

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2018, 10:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
super_koza je napisao:
Bravo Taško, potpisujem.

Повлачим све што сам рекао, очигледно је да лупам глупости.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2018, 10:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Facinira me to
Neću da glasam za SDS - uhljeb
Neću da glasam za SDS - dobro ti je sad
Neću da glasam za SDS - mozak ti isprao RTRS
I ljudi s takvim stavom druge nazivaju budalama...

Ne, ne postoji opcija da neko neće da glasa za SDS zato što je ista bagra kao i vlast

Sa korita Ivanova

Poslednji put menjao Džontra dana 03 Sep 2018, 10:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2018, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
Evo, na mom primjeru.
Znam 100% da neću da glasan za SNSD, ali mi opozicija ne nudi apsolutno ništa da me natjera da glasam za njih.
E, onda krene spuštanje: "bravo"...

Taško to sve lijepo sroči i raščlani.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2018, 10:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije kriv Makroprom što pravi flips od recikliranih zavjesa za tuš kabine, kriv je narod što to neće da kupuje...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2018, 10:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2011, 16:41
Ajd da stavimo na stranu Snsd i Sds.. Zanima li nekoga ili je neko razmisljao kako bi funkcionisalo predsjednistvo sa Dodikom kao clanom predsjednistva? Kako bi se on ponasao prema drugim clanovima? Kakvi bi bili zajednicki sastanci i dogovori? :-) Iz hrvatskog dijela ce vjerovatno biti Covic, iz bosnjackog dijela je tijesno..Mozda..

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2018, 10:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kakva je razlika sad? Članovi predsjedištva izlaze sa ličnim, a ne zajedničkim stavovima, ambasadori im otvaraju pisma po nalogu jednog od članova, svako se trudi zajebat ovog drugog...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2018, 10:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Džontra je napisao:
Nije kriv Makroprom što pravi flips od recikliranih zavjesa za tuš kabine, kriv je narod što to neće da kupuje...

Dz,ne znam jel se praviš nevješt,ili želiš da ispadneš duhovit sa ovim Makropromima,i sl...ili ne vidiš da sam napisao da i nismo ničim ubjedili da narod glasa za nas...Bar ne ovaj put...Ovo je možda i prvi put da ne smaram ljude ovdje da glasaju za SDS...i da skoro i ne učestvujem na ovim temama

Najviše zbog toga što smo prevarili birače prošli put,i što je pola naših kandidata prešlo u vlast,trčeći za ličnim privilegijama...Ognjen Tadić,Predrag Vulin,Darko Banjac,Đoko Krčmar,Nenad Stevandić,Stevančević,Borislav Bojić,Slavko Dunjić i još masa...Trebaće dosta vremena da se povrati povjerenje naroda..I rada...

A bogami,i ovo što je ostalo,nije se proslavilo...četiri godine vlasti na nivou BH,učinak jedna velika 0..ZIRO..a nije da nije bilo alata...Ministarstvo bezbjednosti...Obavještajne agencije ..SIPA :(

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2018, 10:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlageru, da li bi danas narodu bilo bolje da su prosle izbore uzeli SDS kandidati Stevandic, Tadic, Vulin, Dunjic?

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2018, 10:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Odgovorio sam u prethodnom postu,direkt iznad tvoga....nisi vidio..

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2018, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
Naveo sam primjer emisije u subotu,i konkretno Milorada Dodika i SNSD....Nesrazmjer u gardu,i kako se bahati s jedne strane i stvarnom podrškom u narodu,s druge strane..
Na Opštim izborima 2014 nije izašlo 60%,nego 54%..Od toga je za SNSD glasalo 32%...Pa ti izračunaj jesam li ja pogriješio kad sam napisao da on i njegova stranka ima 17% podrške...

A kad dodaš Socijaliste i DNS,to je onda više,naravno....Ali opet mizerno,a i ne zna se uz koga će oni poslije ovih izbora...nebitno..ko hoće da shvati šta sam napisao,shvatiće...

Не кажем ја да си ти погријешио, него да свако са два грама мозга може сам да израчуна колико људи на крају бира власт. Без да му то неко објашњава са ТВ-а.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2018, 10:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Odgovorio sam u prethodnom postu,direkt iznad tvoga....nisi vidio..

Dobro, kako ti je onda narod glup i kriv jer nije glasao za pobrojane?

Kada je Tadic/SDS izbjegao da pobijedi u Laktasima netom pre izbora za predsjednika bilo mi je jasno da ste samo obicne lutkice.

Evo i sada ne znam ko u Zupi predstavlja SDS. Znam ko je otprilike protiv Mile, ali ko je oficijalni predstavnik, nemam pojma.

Pogodi zasto? Zato sto vas nema nigdje osim na BNTV. Suplji ste i puni rupa kao put za Stari Martinac.

Razumijes?

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2018, 10:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Odustajem.

Očito nisi primjetio,tema je o Opštim Izborima 2018,a ne o Srpskoj Demokratskoj Stranci.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2018, 10:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
edoqrca, trendovi opet nisu dobri, Shlager upao u razoran defetizam. :(

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2018, 11:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Odustajem.

Očito nisi primjetio,tema je o Opštim Izborima 2018,a ne o Srpskoj Demokratskoj Stranci.

Sta? Ne izlazite na izbore pa ste suvisni kao tema?

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2018, 11:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Koliko sam skontao, forumski SDS-ovci smatraju da ne treba glasati za SDS na izborima...

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2018, 11:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne treba glasati za SDS, ali ako ne glasaš za SDS, dobro ti je ovako...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2018, 11:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
Pa ti izračunaj jesam li ja pogriješio kad sam napisao da on i njegova stranka ima 17% podrške...

.

Opet to je više nego što imate vi, zar ne?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]