banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 03:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 293  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Feb 2021, 15:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Ja bi volio vidjeti da li ce opozicija, Jelena, Drasko ili ko vec konacno izaci sa nekom konkretnom politikom za drzavni nivo pa da ih onda ocjenimo sta nude osim da nisu Mile jer ne vidim nijedan odgovor na pitanje kako i i sa kim bi oni rjesavali na drzavnom nivou ono sto Mile ne moze da rjesi i za sta Milu napadaju da ne rjesava. Za sta jesu za sta nisu, da li se i dalje misle kriti iza Mile. Npr. kako se opozicija misli nositi sa problemom kvazigradjanskog ekstremizma. Danas su dosli po Milu sutra ce gradjani mozda doci po njih. Lako se bilo ulizivati bejha medijima dok je Mile. Do sad se sve svodilo kao onaj Jelenin izlet pre neki dan Mile nije ovo Mile nije ono, a za sta si ti pobogu, i posebno perverzija napadanja oko stvari protiv kojih nisu i koje rade isto, Mile predao ja cutio, Mile predao ja reformisao, Mile... ja se nisam izjasnio i slicne zajebancije. Mile u savezu sa Bakirom, a ti nisi, a sa Bakirom si bio na vlasti, preglasas CIk od Mile u dogovoru sa Bakirom i ti ispravan Mile nije. Sad ce neko ozbiljan ovde reci da je Crnadak & CO protiv nato. Drasku kod Senada Srbija bila majka, juce u Beogradu mu je iz nekog razloga brat, sta ce biti sutra. Koja ce biti njihova politika i vrapci vise znaju da oni nisu Mile, ali ne znamo sta su i za sta su.

Ove lokalne zajebanicje neka rjesavaju kako hoce. Licno bih Drasku, ako nam je vec to rjesenje, dao dozivtno da se igra gradonacelnka i tako su Drasko i teletabisi 100% opravdali moja ocekivanja.

PS. Ako neko misli opet objasnjavati ko je Mile, ne treba se truditi stvarno se izlizalo, nije shvatio poentu.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 15:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Čiča iz Rogače je napisao:
Nije Drašku i njegovoj ekipi u fokusu potpuni preokret ni na kakvom nivou (bar ne za sada) jer je za to potrebna politička infrastruktura ili u najmanju ruku nezavisan sudski sistem.Naša očekivanja su nerealna jer je stvorena klima da se preko koljena može skršiti ono što je sistemski građeno više od jedne decenije .Jedini ozbiljniji preokret je moguć za naredne izbore za 2 godine a do tad je potrebno raditi ovakve stvari koje je juče u podne radio Draško.Otkrivati kriminal,drmati zvjerinji kavezzadirati po dubini kriminala,dizati optužnice .....bez obzira što je pravosuđe trenutno u rukama crvenih.Za dvije godine stvorit će se kritična masa do sad pasivnih glasača koji će ponukani svim ovim dešavanjima izaći na glasanje i dati glas opoziciji.
Crveni su nervozni zbog toga a ne zbog potencijalnih optužnica koje su u ovakvom pravosudnom sistemu lako oslobažajuće.

Dobro rečeno, uz jedno pitanje, postoji li među "vama" kritična masa poštenih ? Ako ne postoji, moš ga jebat.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 16:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 01 Jan 2010, 20:49
Za uređivanje države/republike dovoljno je 10-tak čestiti, hrabri i pošteni ljudi na ključnim pozicijama.
Predsjednik vlade i idući naniže, inspektorat, poreska uprava, policija, (tužilaštvo i sudstvo, malo teže)....

A ne kao sad da se biraju PODOBNI, što ne smiju ništa preduzeti.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 16:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U nasem drustvu nema postenog portira, incidenca postenih je manja nego natprosjecno inteligentnih.
Sistem je toliko truo da ne da nam ne moze pomoci 10 postenih nego ni 10.000 postenih.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 16:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Rocker je napisao:
Nije Drašku i njegovoj ekipi u fokusu potpuni preokret ni na kakvom nivou (bar ne za sada) jer je za to potrebna politička infrastruktura ili u najmanju ruku nezavisan sudski sistem.Naša očekivanja su nerealna jer je stvorena klima da se preko koljena može skršiti ono što je sistemski građeno više od jedne decenije .Jedini ozbiljniji preokret je moguć za naredne izbore za 2 godine a do tad je potrebno raditi ovakve stvari koje je juče u podne radio Draško.Otkrivati kriminal,drmati zvjerinji kavezzadirati po dubini kriminala,dizati optužnice .....bez obzira što je pravosuđe trenutno u rukama crvenih.Za dvije godine stvorit će se kritična masa do sad pasivnih glasača koji će ponukani svim ovim dešavanjima izaći na glasanje i dati glas opoziciji.
Crveni su nervozni zbog toga a ne zbog potencijalnih optužnica koje su u ovakvom pravosudnom sistemu lako oslobažajuće.

Dobro rečeno, uz jedno pitanje, postoji li među "vama" kritična masa poštenih ? Ako ne postoji, moš ga jebat.

Postoji, sad da li je masa, to je pitanje.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 18:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Draško, Jelena i ko još ?
Vukan nije, jer se zna da je ucjenjivao Pađene i da su mu plaćali da ih ne proziva a bilo je toga vjerovatno još.
Šarović ? Borenovićm Crnadak ? Sve poštenjačine ?

Da ima masa naroda kojem je preko kurca svih tih lopova tu se slažem, ali gdje su ljudi koji će to narodno raspoloženje artikulisati kroz institucije ?
Ja ih ne vidim.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 18:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Rocker je napisao:

Jbg druže,ko bi nama ugodio.....što neko reče,napredak je kad bi se ugrađivali 10% ,ovi sad idu preko 50%
Nekome za promjenu mora dosaditi....Dodiku ili narodu,što će reći nije do Dodika

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Tabako Pit je napisao:
Ja bi volio vidjeti da li ce opozicija, Jelena, Drasko ili ko vec konacno izaci sa nekom konkretnom politikom za drzavni nivo pa da ih onda ocjenimo sta nude osim da nisu Mile jer ne vidim nijedan odgovor na pitanje kako i i sa kim bi oni rjesavali na drzavnom nivou ono sto Mile ne moze da rjesi i za sta Milu napadaju da ne rjesava. Za sta jesu za sta nisu, da li se i dalje misle kriti iza Mile. Npr. kako se opozicija misli nositi sa problemom kvazigradjanskog ekstremizma. Danas su dosli po Milu sutra ce gradjani mozda doci po njih. Lako se bilo ulizivati bejha medijima dok je Mile. Do sad se sve svodilo kao onaj Jelenin izlet pre neki dan Mile nije ovo Mile nije ono, a za sta si ti pobogu, i posebno perverzija napadanja oko stvari protiv kojih nisu i koje rade isto, Mile predao ja cutio, Mile predao ja reformisao, Mile... ja se nisam izjasnio i slicne zajebancije. Mile u savezu sa Bakirom, a ti nisi, a sa Bakirom si bio na vlasti, preglasas CIk od Mile u dogovoru sa Bakirom i ti ispravan Mile nije. Sad ce neko ozbiljan ovde reci da je Crnadak & CO protiv nato. Drasku kod Senada Srbija bila majka, juce u Beogradu mu je iz nekog razloga brat, sta ce biti sutra. Koja ce biti njihova politika i vrapci vise znaju da oni nisu Mile, ali ne znamo sta su i za sta su.

Ove lokalne zajebanicje neka rjesavaju kako hoce. Licno bih Drasku, ako nam je vec to rjesenje, dao dozivtno da se igra gradonacelnka i tako su Drasko i teletabisi 100% opravdali moja ocekivanja.

PS. Ako neko misli opet objasnjavati ko je Mile, ne treba se truditi stvarno se izlizalo, nije shvatio poentu.

E moj druže :D pa postojanje Republike Srpske više odgovara Bošnjama nego Srbima jer nestankom Republike Srpske morali bi se baviti realnim problemima za koje nemaju riješenja. 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jbg druže,ko bi nama ugodio.....što neko reče,napredak je kad bi se ugrađivali 10% ,ovi sad idu preko 50%
Nekome za promjenu mora dosaditi....Dodiku ili narodu,što će reći nije do Dodika

Definitivno se slažem. Naravno, za sada je to samo pusti san, ali Draško možda bude dobar primjer. Recimo, bilo bi super kad bi neko imao muda iz opozicije pa onu barabu Miličevića prozvao za stan u austriji koji mu je kupio pokojni Vlado kad su krali zemljište promtesa.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
danijell je napisao:
Draško se ježi na ovaj jeftini kič. Neće ni da pipne rukama, pa su morali zamotati... :D

Ja procitah da je to neotpakovano (a ne da su oni zamotali) jer je kupljeno u doba korone, i gospodin nije imao vremena ni da proba...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2021, 01:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2021, 07:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Rocker je napisao:

Definitivno se slažem. Naravno, za sada je to samo pusti san, ali Draško možda bude dobar primjer. Recimo, bilo bi super kad bi neko imao muda iz opozicije pa onu barabu Miličevića prozvao za stan u austriji koji mu je kupio pokojni Vlado kad su krali zemljište promtesa.
Zakonski regulisati ugrađivanje maksimalno do 10%

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2021, 08:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Poskidao covjek sve nelegalne bilborde...krenuo je konkretno nesto da radi. I za onu ogradu mi je nerealno da je 120 000km,mislim.. Ugradjuju se svi ovdje, al ovaj je bas pretjerao

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2021, 08:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Jedan panel ograde sličnih dimenzija kao ona što se vidi na slici je cca 50KM. Stub je petnaestak maraka. Još par maraka za sitnice koje idu na ugradnju i cijena izađe oko 80KM za dva metra ograde. To je samo ograda. Ako je postavljen i cokl cijena se drastično uvećava, u zavisnosti od visine i širine cokla. Opet 120k maraka djeluje previše.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2021, 08:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Reče Draško da je dobio ponudu za ogradu na ~30 k KM sa PDV-om.

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2021, 09:00 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ta cifra već djeluje normalnija. Da je cijena ograde duplo veća od one što sam napisao, znači 160KM za dva dužna metra za 120k maraka je mogao ograditi 1500 metara ograde, a to je preko sto dunuma zemlje. E sad pitanje je šta je sa tim pristupnim putem što nije urađen, a naplaćen je.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2021, 09:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Castra je napisao:
Reče Draško da je dobio ponudu za ogradu na ~30 k KM sa PDV-om.

Izašlo bi za grad još jeftinije da su prefarbali staru ogradu i popravili oštećenja.
Al se neko ne bi uplusao.

Ovako 100.000 ode u vjetar... Mada, Ćućun XIV reče, ako se ne varam, da je to 80.000, a i to je zaista previše za tu ogradu.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2021, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Hoce li se naci na pola?

:lol:

Kao sto rekoh jutros jednom kolegi ex forumasu, u pozadini skoro uvijek vidim materijalni pragmatizam, a ne drustveni altruizam ucesnika.

Ko zeli da masta o 10% neka slobodno masta :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2021, 10:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Šaptom padoše bilbordi
Citiraj:
ZA NOĆ NESTALI Ko je i zašto poskidao bilborde u Banjaluci (FOTO)

Sinoć je u Banjaluci poskidano na desetine bilborda u centru grada i pored tranzita, a uklonili su ih oni koji su ih i postavili, tvrdi gradonačelnik Draško Stanivuković.

https://srpskainfo.com/za-noc-nestali-k ... luci-foto/

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2021, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Pozvali draleta da podnese prijave u policiju, u skladu sa zakonom. E sad, vidjecemo da li ce to stvarno uraditi ili ce biti ona " tresla se gora, rodio se miš"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 293  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]