banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 16:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 293  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Feb 2021, 10:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Rivaldinho je napisao:
Lijepo što je započeo svašta, jer ako se sa puno mjesta spasu manje do osrednje pare koje su dosad vjerovatno oticale svuda na stranu, to sigurno može biti sumarno vrlo ozbiljna količina novca. Ono što ostaje da vidimo je stručnost ekipe oko njega, koja je potrebna da se provedu u djelo planovi stepena iznad rušenja nečega i poziva na odgovornost, a ta stručnost je, bojim se, još pod velikim upitnikom. Mada nam u ovom trenutku ipak mnogo više treba poštenje nego stručnost, ali jednom će doći vrijeme da se napravi i drugi korak naprijed, tj. kad se iskopamo iz rupe u kojoj smo sad, da se nešto i gradi, da se unapređuje. Teško da se tom može adekvatno odgovoriti sa diplomama gimnazije i Prometej škole. Ali ajde da vidimo. Prvo jednostavno mora čišćenje, nema preskakanja.

Nije da nije Draško ubo sa ovom pričom, od nekud se mora krenuti, pa bilo to od bilborda i ugovora o djelu pa do Ćućuna IV i civilne zaštite..... e sad ako i neko bude odgovarao za učinjena (ne)djela tim bolje, samo se bojim našeg (ne)zavisnog sudstva i njihovih odluka gledajući da su prije neki dan odbili preko 100 prekršajnih prijava protiv ovih iz PZD jer su neosnovane. Mene sad interesuje da se neće ponoviti i sa ovim krivičnim prijavama koje spominje Draško. Ili čak i ako dođe do suda ko je donji ako sud ove proglasi da nisu krivi.
Ako im je bar malo "protresao" kavez neka je....

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
kosta je napisao:
ssaassaa je napisao:
Naravno da ne vrijedi, bitno je koliko je plaćena! .... Ako neko od vas brani ili opravdava Ćućuna...

aman čovječe, boli me đoka za Ćućuna, ja ti kažem da je ovo sranje od namještaja i da je glupost pričati o Luju-ne-znam-kojem. sve što ja čitam iz ove Draškove priče je da je obećao mjesto nekom svom za Ćućunovo i mjesto ovog šefa komunalne a da se ovi gicaju i prave mu probleme.
koliko je inače plaćena ova skalamerija?

Preko 2000 je samo ovaj sto....

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 10:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
dobro, možda sam malo ootcijenio sto. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 10:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Samo sto?
Pa napisao si da je to sve tauzenka.
Care, nađu mi salon gdje je ta garnitura tauzenka, odmah kupujem, preprodajem nekim skorojevićima (uz "malu" proviziju) i tebe ću počastiti za info.

Pa onakve fotelje su nekoliko stoja, pa sofa bar tauzrnka, pa sto, pa...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 10:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

okej Čobi, vrijedi ovo 100 hiljada. jel ti sad potaman?

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 10:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Ajte molim vas, ko da će Draškovi direktori i stručnjaci postiti na vodi i neće se ugrađiavti ćim im u ruke dođu pare.

Daleko od toga da se ovakve stvari ne trebaju otkrivati, ali ovaj narod je toliko puta iz.eban da mu neće pomoći gradonačalenik populista koji se zarad 20 hiljada lajkova slika sa stolom u celofanu Ćućuna XIV.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 11:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kosta je napisao:

Nije 100 hiljada, nego mi reci gde je to sve novo za hiljadu, da preprodam nekim skorojevićima.
Kad već znaš cijene i tvrdiš da je to 1000 iliti 5 novčanica sa likom Andrića.
Počastiću te, ozbiljno.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 11:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Kako ga misliš počastiti?

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 11:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Choban je napisao:
kosta je napisao:

Nije 100 hiljada, nego mi reci gde je to sve novo za hiljadu, da preprodam nekim skorojevićima.
Počastiću te, ozbiljno.
Skoro sam trazio namjestaj po salonima i cini mi se da u Kalei ima nesto slicno ovome. Trosjed+fotelja nisu 1000KM, ali nisu ni skuplji od 2000

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa zato pitam, jer sam i sam gledao namještaj skoro i nama šanse da sve to vrijedi tauzenku kako piše Kosta.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kosta je napisao:
sve što ja čitam iz ove Draškove priče je da je obećao mjesto nekom svom za Ćućunovo i mjesto ovog šefa komunalne a da se ovi gicaju i prave mu probleme.

Bahati Ćućun XIV je sam sebi napravio problem.
Moguće je da je računao da će i dalje biti na tom mjestu, pa pred izbore pokrenuo ove nabavke.
Da sredi sebi kanc za naredne četiri godine.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 11:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
dtkbl je napisao:
Jes se našao ko će Ćućuna prozivati za kičeraj

Meni je ova pojava najinteresantnija.
Imamo evidentan problem sa korupciom. Ko ce to da dovede u red? Momak koji uziva u bogastvu stecenom namjestenim tenderima...
Imamo problem sa diplomama. Srednjoskolac pokrece provjeru.
Imamo problem sa strukom. Najneobrazovaniji gradonacelinik u istoriji Banjaluke ce da je podigne.
Imamo problem sa neradom. Tu je momak koji nikada nije radio.
Imamo problem sa rasipnistvom. Izronio sin sa najskupljom kucom u gradu.
Imamo problem sa kulturom. Rjesice Drasko u cijoj kuci spot snima Goga Sekulic i MC Alex...

Zar nije mogao niko drugi? :-?
Jebem se u usta!

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 11:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Draško se ježi na ovaj jeftini kič. Neće ni da pipne rukama, pa su morali zamotati... :D

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 11:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Da je bar gold engraved...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Нова Варош je napisao:
Kako ga misliš počastiti?
Kostu? Pa motkom preko leđa. Kako drugačije!?

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 12:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jok, procenat od zarade.
Samo da mi javi gdje je taj komplet po toj cijeni koju je naveo, tauzenka, da kupim i preprodam.
Mislim da imam "pacijenta" kome se može ta garnitura uvaliti :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 12:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Choban je napisao:
kosta je napisao:

Počastiću te, ozbiljno.

ma okej, priznajem da sam lupio, kupovao sam namještaj davno: simpova garnitura (koja je za ovo realno spejsšatl) bila je cca 1400 marki.
manji stolići u pokojnom kestenu su bili par stoja.
dozvoljavam da je sad skuplje, mada znam da se u međuvremenu pojavio pun qrac tih proizvođača garažne varijante.
nebitno, na prvi pogled ovo djeluje dosta siromaški i tu se slažem da je važna razlika između toga koliko vrijedi i koliko je plaćeno. valjda je Draško vidio fakturu.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Simpo je Simpo (mada i oni imaju promašaja).
Ono sa slike je kičeraj... Kvalitet ne igra ulogu... Ta kič garnitura se zacijeni i ima uvijek pacijenata koji će to kupiti.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 13:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
motozeljo je napisao:
Rivaldinho je napisao:
Lijepo što je započeo svašta, jer ako se sa puno mjesta spasu manje do osrednje pare koje su dosad vjerovatno oticale svuda na stranu, to sigurno može biti sumarno vrlo ozbiljna količina novca. Ono što ostaje da vidimo je stručnost ekipe oko njega, koja je potrebna da se provedu u djelo planovi stepena iznad rušenja nečega i poziva na odgovornost, a ta stručnost je, bojim se, još pod velikim upitnikom. Mada nam u ovom trenutku ipak mnogo više treba poštenje nego stručnost, ali jednom će doći vrijeme da se napravi i drugi korak naprijed, tj. kad se iskopamo iz rupe u kojoj smo sad, da se nešto i gradi, da se unapređuje. Teško da se tom može adekvatno odgovoriti sa diplomama gimnazije i Prometej škole. Ali ajde da vidimo. Prvo jednostavno mora čišćenje, nema preskakanja.

Nije da nije Draško ubo sa ovom pričom, od nekud se mora krenuti, pa bilo to od bilborda i ugovora o djelu pa do Ćućuna IV i civilne zaštite..... e sad ako i neko bude odgovarao za učinjena (ne)djela tim bolje, samo se bojim našeg (ne)zavisnog sudstva i njihovih odluka gledajući da su prije neki dan odbili preko 100 prekršajnih prijava protiv ovih iz PZD jer su neosnovane. Mene sad interesuje da se neće ponoviti i sa ovim krivičnim prijavama koje spominje Draško. Ili čak i ako dođe do suda ko je donji ako sud ove proglasi da nisu krivi.
Ako im je bar malo "protresao" kavez neka je....

Kavez je definitivno protrešen, vidjeli smo to po Milinoj reakciji na dan izbora, vidimo i po skoro svakodnevnim sitnim pakostima odlazeće vlasti.
A da li će ovo biti tek jedna pauza, koju će Mile iskoristiti da konsoliduje stvari u SNSD i malo prečešlja svoje raspuštene i razbahaćene saradnike, pa se vrati jači, ili će Stanivuković i njegovi iskoristiti ukazanu priliku (a za to treba nešto više od sjedanja u rupe na parkingu i vikanja da je car go), ostaje da se vidi.
Nažalost, bojim se da ekipa oko Draška nema ni političko, ni stručno iskustvo, da napravi potpuni preokret i prebaci priču na državni nivo. Sad još jašu na tom talasu svježine, ali ne može to dovijeka. Moraće se vući pravi potezi, a kako to vući bez ozbiljnog znanja i iskustva? Pa tek ako se dese unutrašnje podjele opozicije, a roviće Mile tu i ozbiljnije, nije blesav, pa da ne rovi...

A što se tiče priče od prije par postova, da ne tražim sad, da će se i Draškovi ugrađivati... pa neka se ugrađuju. Samo neka se ne ugrađuju 50-60%, već ljudski 10% i biće nam odmah daleko bolje. Ugrađuju se i u najnaprednijim zemljama, nekad se otkrije, nekad ne...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2021, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Nije Drašku i njegovoj ekipi u fokusu potpuni preokret ni na kakvom nivou (bar ne za sada) jer je za to potrebna politička infrastruktura ili u najmanju ruku nezavisan sudski sistem.Naša očekivanja su nerealna jer je stvorena klima da se preko koljena može skršiti ono što je sistemski građeno više od jedne decenije .Jedini ozbiljniji preokret je moguć za naredne izbore za 2 godine a do tad je potrebno raditi ovakve stvari koje je juče u podne radio Draško.Otkrivati kriminal,drmati zvjerinji kavezzadirati po dubini kriminala,dizati optužnice .....bez obzira što je pravosuđe trenutno u rukama crvenih.Za dvije godine stvorit će se kritična masa do sad pasivnih glasača koji će ponukani svim ovim dešavanjima izaći na glasanje i dati glas opoziciji.
Crveni su nervozni zbog toga a ne zbog potencijalnih optužnica koje su u ovakvom pravosudnom sistemu lako oslobažajuće.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 293  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]