banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 23:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2015, 09:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Da.

Pokušavam ući u glavu šefovima stranke,koji ga tolerišu...bojim se da su i oni upali u zamku kao većina forumaša neki dan kad su pisali o Mićinom rezultatu u Bjeljini. Ali nisam nešto bio raspoložen za kuckanje...
Ono,da šefovi kontaju "Obren stalno pobjeđuje tamo,trpićemo ga,kakav je takav je"...

Ali to je po meni,takva glupost,da ja nemam riječi....Doboj je sredina tradicionalno naklonjena našoj stranci,zbog strukture stanovništva...Bjeljina takođe,tamo bi SDS pobjedio i kad bi TNS bio nosilac liste!!
Ukratko,ja mislim da SDS pobjeđuje u Doboju UNATOČ Obrenu,a ne zahvaljujući Obrenu!!
ili muslimanskim glasovima.

Čim mi se prva prilika ukaže,pokušaću nekom važnom ovo i uživo objasniti.

Ako ne vjeruju meni,nek pogledaju po regionu.. :(

HDZ će pobjediti u Imotskom,Gospiću ili Čavoglavama,taman da sam ja nosilac liste!!

Ili SDP u Rijeci,IDS u Puli....SDA u Cazinu....HDZ BIH po čitavoj Herceg Bosni...SNSD u Banjaluci,pri čemu je potpuno nebitno i kakav je Dragoljub Davidović,Slobodan Gavranović...nikakve skoro to veze nema,glasa se za SNSD.

Šefe,tjeraj budalu!

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 10:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
The_new_Statesman je napisao:
Sada se prisjeti kako sam bio protiv vase Bijele knjige i plana da po citavoj RS napravite "knezevine" poput Doboja ;)

da li ste mislili :lol: :lol: :lol:

https://www.google.ba/webhp?hl=sr#hl=sr ... ki+program

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 10:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
Ma krenulo je to kolega već naveliko....Pola Dnevnika se posvećuje tome...Peticije građana se organizuju i potpisuju :(

Sjedimo kući mi sinoć, Dnevnik u toku, uz njega naravno tradicionalni sukob buraza i starog sa jedne i mene sa druge strane u kojima ja njima pokušavam dokazati da Dodiku nije stalo ni do čega osim do njega samog, da je lopovčina, a ne branilac Srpske uz njihovo konstantno prebacivanje da je SDS gori i na svaku njihovu ja imam argument i onda na Dnevniku krene prilog o skupštini grada Doboja....I tu sva moja priča o tome da je Dodik isti kao i ostali padne u vodu. Znači, SDS-ovci, levati ste neviđeni!

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 10:01 
Citiraj:
zbog strukture stanovništva

Napisi "zbog gomile seljaka iz raznih pripizdina koji su sisli u Doboj poslije rata", a ne motati govno sa ovim "struktura stanovnistva"... :D 8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 10:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa dobro,ali ne bi bilo baš potpuno precizno da sam tako napisao.

Za Bijeljinu pogotovo,koju je uglavnom naselilo (i dva puta povećalo) urbano stanovništvo,uglavnom iz Sarajeva i Tuzle.

Za Doboj se slažem da je postao Ozren u malom.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 10:18 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
P akolega, nebih se baš složio da je SDS siguran u pobjedu u Doboju, pogotovo nakon egzibicija koje izvodi Gradonačelnik. Ja sam pisao da rad na lokalu donosi rezultate, mislim da bi većina ljudi u Trebinju koji su na zadnjim izborima glasali za Vučurevića, sada ponizno zamolili da im se vrati Savo Ćuk.
Nije tema, al samo na brzinu, kolike su šanse da Bandić ponovo dobije mandat u ZG.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 10:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Joj Slageru... Kako otjerati Petrovica, a ostaviti Okolica? Na primjer, da ne idem dalje u sirinu.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 10:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Rba,ne pratim nešto previše,osim što znam da je Bandić privođen i pušten uz kauciju.

Uglavnom,mislim da su mu šanse za novu pobjedu jako velike.

Ima on tu neku populističku foru,koja opasno pali....gdje sam izmisli i naštanca problem-pa ga riješi!! :lol: :lol:

Zadnjih par mandata pali,i nisam siguran da ne bi upalilo opet.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 10:29 
Bič božji
Bič božji

Zato ti i kažem, šta misliš i koliko si siguran da bi u ovom trenutku SDS dobio novi mandat u Doboju, ja sam baš naprotiv siguran da bi SNSD odnio uvjerljivu i laku pobjedu. Inače, Dobojski SDS je vrlo jak, Vidim da je i oanj Jerinić upao u Savjet Ministara BiH...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 10:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Da,Boris će biti pomoćnik u jednom Ministarstvu....Išlo se na taj balans,da u SM bude i tih SDS-ovih mlađih lavova,a i starih kadrova (Dragan Mektić,Mirko Šarović)...

Ma slažem se da je rad na terenu važan,ali ipak postoje neke zadane vrijednosti....ne znam kakav bi rad na terenu trebao imati SDP npr,pa da pobjedi u Šestanovcu,ili HDZ da pobjedi u Varaždinu ili Rijeci,Puli....

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 10:37 
Bič božji
Bič božji

Nismo se razumjeli, mislio sa na rad na terenu onih koji su na vlasti, ako oni dobro rade na lokalu, teško da ih možeš skloniti pričom ili ko zna čime, na to sam mislio...Ali ako postižu ovakve autogolove, kao Gradonačelnik Doboja, jer ovo je za mene potpuno bezazleno, čak mislim da Doboj sa ovim ništa ne gubi, ali na žalost u politici stvari su malo drugačije, jedan nespretan potez i tu je kraj...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 11:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zanimljiva izjava Ognjena Tadića. Mada meni lično vuče na rukopis pičkoustog.

Citiraj:
Према ријечима Тадића, ако ове политичке странке које чине Савјет министара обаве свој посао у подручју економије и борбе против корупције онако како то сви заједно желимо, онда 2018., па можда чак и 2016. године ми и нећемо ни имати конкуренцију.

U svakom slučaju, jaka izjava koja ukazuje na pravac djelovanja,i svakako zaslužuje analizu i razmjenu mišljenja na ovoj temi.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 11:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Ako RS pošalje čovjeka na Mars u toku ove godine do 2018., pa možda čak i do 2016. nećemo imati konkurenciju u osvajanju svemira.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 11:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zoka,štos negativan? :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 11:44 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa i Tadićeva i moja izjava su jednako realne. Tu negdje u rangu Bakirove o 100 000 radnih mjesta u 2014.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
čak mislim da Doboj sa ovim ništa ne gubi, ali na žalost u politici stvari su malo drugačije, jedan nespretan potez i tu je kraj...

Добој нема шта да изгуби јер је изгубљен одавно.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 13:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Sep 2011, 11:18
Vidio sam na stranici Centralne izborne komisije, da je na zadnjim lokalnim izborima, Petrović u bošnjačkim mjestima osvojio oko 90% glasova, iako se kandidovao i jedan bošnjački kandidat. Zna li neko kakva je to ljubav između Petrovića i Bošnjaka?

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 13:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Muslimanski zet.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 13:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
И то а и знају да ако гласају за њега нема бриге око помоћи муслиманским селима. Док код Бошњачког кандидата то већ није сигурно.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 13:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

A i juče je na ovoj debilnoj Skupštini Doboja,koja je Zoki izbila sve argumente iz ruku,sjedio pored načelnika Opštine Usora. :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]