volio bih malo sa simpatizerima sds i drugih stranaka prokomentarisati trenutnu politicku situaciju u rs....ali ako nekako moze bez ovih neopredjeljenih filozofa koji su a n t i p r o t i v svega,a nisu ni za koga

...znaci ono,kazes,ja sam simpatizer toga i toga i prokomentarises,izneses svoj stav,ideje...ako nastave pametovati ovi "neopredjeljeni",opet nista ni od teme ni od razgovora....
zanima me sta simpatizeri snsd misle o ovim informacijama da ce sds i snsd u neku koaliciju?
ja mislim da od toga nema nista,i mislim da bi to bilo pogubno za kompletnu politicku scenu u rs,koja vise skoro da ne bi ni imala smisla nakon toga...cak mislim da bismo usli u postpoliticko doba....takodje,iskreno se nadam da to nije ni na koji nacin povezano sa sledecom sedmicom i svjedocenjem milorada dodika u hagu na sudjenu radovanu karadzicu...
sta mislite o prvim koracima nove vlade?
recimo,meni se jako svidja ova akcija u biracu,podrzvam maximalno!...krajnje je vrijeme bilo da neko tim litvanskim klosarima pokaze gdje im je mjesto,mada su za ovih 13 godina izvukli milijarde maraka preko biraca,i povezanih preduzeca,balkal itd,a pod pokroviteljstvom balkaninvestment banke...ali nikad nije kasno....nadam se samo da se akcija nece iznenada zaustaviti,ako ti lopovi podmazu gdje treba...
takodje,znam da sada od toga nema nista,ali znacu da je rs postala pravna drzava onoga dana kad se ista stvar desi i u optimi i rafinerijama....nazalost,iako se tu rusi ponasaju onako kako se vise investitori ni u zimbabveu ne mogu ponasati,zasad tu niko ne smije pisnuti zbog politicke podrske rusije rs,ni vlast ni opozicija,naravno ni sds..
svidja mi se i kako su krenuli premijerka i neki ministri,pogotovo ministar zdravlja....mada,ova danasnja situacija malo kvari utisak,da od predsjednika rs saznajemo da je smijenjen direktor kbc banjaluka,a ne ni od premijerke,ni od ministra zdravlja

...a predsjednika rs bi se to trebalo ticati otprilike koliko i nas forumasa...
ne svidja mi se ovo sa jakovom galicem i sumama rs..svaka cast covjeku,lijepo je rekao premijerki,nadjite drugog papka od koga cete traziti rezultate,a da nema nikakva ovlastenja dok vi stitite kriminalne direktore sumskih gazdinstava koji zavrcu milione za sebe i vasu stranku..jako bih volio da jakov galic prihvati poziv sds da postane clan stranke,bilo bi to,nakon boska ceke,jos jedno kadrovsko pojacanje...
najmanje mi se svidja ova medijska hajka na rtrs-u,koju ja prevodim ovako.."ona zla federacija bih nas svojom neuredjenoscu koci da se zaduzujemo kod mmf onim suludim tempom na koji smo naucili"

...bez obzira na sva spinovanja,ja nemam drugo tumacenje...
eto,ako kojim slucajem ima jos neko politicki opredjeljen,volio bih zaista razmjeniti misljenja,ili da mi kaze da mozda nesto nisam dobro shvatio...ali eto,jos jednom apelujem da se ne javljaju ovi sto su protiv svega i svacega,jer to je najlakse,to moze svaka baba...