banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 11:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Feb 2013, 21:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Da vidimo cije su udarne rupe vece :P

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 19:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
volio bih malo sa simpatizerima sds i drugih stranaka prokomentarisati trenutnu politicku situaciju u rs....ali ako nekako moze bez ovih neopredjeljenih filozofa koji su a n t i p r o t i v svega,a nisu ni za koga :D ...znaci ono,kazes,ja sam simpatizer toga i toga i prokomentarises,izneses svoj stav,ideje...ako nastave pametovati ovi "neopredjeljeni",opet nista ni od teme ni od razgovora....

zanima me sta simpatizeri snsd misle o ovim informacijama da ce sds i snsd u neku koaliciju?

ja mislim da od toga nema nista,i mislim da bi to bilo pogubno za kompletnu politicku scenu u rs,koja vise skoro da ne bi ni imala smisla nakon toga...cak mislim da bismo usli u postpoliticko doba....takodje,iskreno se nadam da to nije ni na koji nacin povezano sa sledecom sedmicom i svjedocenjem milorada dodika u hagu na sudjenu radovanu karadzicu...

sta mislite o prvim koracima nove vlade?

recimo,meni se jako svidja ova akcija u biracu,podrzvam maximalno!...krajnje je vrijeme bilo da neko tim litvanskim klosarima pokaze gdje im je mjesto,mada su za ovih 13 godina izvukli milijarde maraka preko biraca,i povezanih preduzeca,balkal itd,a pod pokroviteljstvom balkaninvestment banke...ali nikad nije kasno....nadam se samo da se akcija nece iznenada zaustaviti,ako ti lopovi podmazu gdje treba...

takodje,znam da sada od toga nema nista,ali znacu da je rs postala pravna drzava onoga dana kad se ista stvar desi i u optimi i rafinerijama....nazalost,iako se tu rusi ponasaju onako kako se vise investitori ni u zimbabveu ne mogu ponasati,zasad tu niko ne smije pisnuti zbog politicke podrske rusije rs,ni vlast ni opozicija,naravno ni sds..

svidja mi se i kako su krenuli premijerka i neki ministri,pogotovo ministar zdravlja....mada,ova danasnja situacija malo kvari utisak,da od predsjednika rs saznajemo da je smijenjen direktor kbc banjaluka,a ne ni od premijerke,ni od ministra zdravlja :( ...a predsjednika rs bi se to trebalo ticati otprilike koliko i nas forumasa... :(

ne svidja mi se ovo sa jakovom galicem i sumama rs..svaka cast covjeku,lijepo je rekao premijerki,nadjite drugog papka od koga cete traziti rezultate,a da nema nikakva ovlastenja dok vi stitite kriminalne direktore sumskih gazdinstava koji zavrcu milione za sebe i vasu stranku..jako bih volio da jakov galic prihvati poziv sds da postane clan stranke,bilo bi to,nakon boska ceke,jos jedno kadrovsko pojacanje...

najmanje mi se svidja ova medijska hajka na rtrs-u,koju ja prevodim ovako.."ona zla federacija bih nas svojom neuredjenoscu koci da se zaduzujemo kod mmf onim suludim tempom na koji smo naucili" :( :( :( ...bez obzira na sva spinovanja,ja nemam drugo tumacenje...

eto,ako kojim slucajem ima jos neko politicki opredjeljen,volio bih zaista razmjeniti misljenja,ili da mi kaze da mozda nesto nisam dobro shvatio...ali eto,jos jednom apelujem da se ne javljaju ovi sto su protiv svega i svacega,jer to je najlakse,to moze svaka baba...

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 19:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Koalicija je glupost, značila bi propast za obe strane. Simpatizeri SNSD-a, kao što je moj stari, nikada ne bi oprostili koaliciju,a vjerujem da je tako i sa zadrtim SDS-ovcima....Što se tiče "Birača", juče pročitah da su Litvanci sami otišli ostavivši iza sebe ogromne dugove, upropaštenu fabriku glinice i Balkan Investment banku pred bankrotom....

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 19:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Samo cu reci da bi tom koalicijom SDS zakucao poslednji ekser u svoj sanduk, potpuno izgubio bilo kakav uticaj i na duzi period postao marginalizovana stranka. Ta koalicija, siguran sam da bi odbila jedan dio birackog tijela.
SNSD bi tom koalicijom, tacnije Dodik, dokazao da moze da radi sta hoce i da je najveci baja na politickoj sceni a da je narod ekstremno glup.

Vjerujem (nadam se) da niko u vrhu SDS-a nije toliko bez kicme, muda i ponosa pa da prihvati ovu koaliciju, te zato nece ni doci do iste. Na stranu to sto u dogledno vrijeme imaju lijepe sanse da i sami budu na vlasti.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 19:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Manje vise je kako si napisao, osim da su Litvanci otperjali i ostavili i Birac i BalkanI. Banku... U Bircu moze sada da spava kordon milicije i buljuk tuzilaca, ali kome...

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 19:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

sto se biraca tice, sad je pitanje zasto bas sada,i kakve su politicke veze i zastita pukli izmedju litvanaca i nove vlade rs?

svi su 13 godina znali,pa cak i kad je sds bio na vlasti,da litvanci izvlace stotine miliona maraka iz zemlje,a pritom ne placaju nikakve obaveze,varaju male akcionare,zaduzuju preduzece do maximuma,i niko prstom nije mrdao dosad,naprotiv,za svu tu kradju i omalovazavanje,dobijali su milionske subvencije od svih vlada rs...gdje je puklo sad?

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 19:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Glinica na izmaku pa im se ne isplati vise?

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 19:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Mozda stvarno nema vise para, pa je i Vlada htjela da se malo podmiri, Litvanci nisu dali...

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 19:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
gdje je puklo sad?

Nisu htjeli odobriti reprogram kredita od tri miliona koji su dali Dodinom sinu? :lol: Ma možda su im ovi rekli "Dosta je!" mislivši da će ovi konačno početii raditi kako treba u Biraču al' ovima se ta ideja nije svidjela....

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 19:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

prije destak dana su bili ovdje u zgradi vlade,odmah nakon izbora nove vlade....poslije sastanke je receno iz kabineta ministra,da vise vlada nece finansijski pomagati birac...tako da je vrlo moguce to sto pisete,da su sami otperjali,a ne da slave uskrs kako se zvanicno saopstava...

mada...i bez tih subvencija vlade,oni su izvlacili iz zemlje stotine miliona maraka :( ...ne znam

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
SDS-nekad i sad:
Smece koje se krije iza nacionalisticko-sovinisticke price. Nekad i sad.

Uopste, ko prica o sebi kako je dobar pricajuci o drugima kako su losi, u bilo kom svjetlu, u bilo kom okviru, u bilo kom vremenu nije vrijedan stolice na koju se gura da sjedne. SDS, SNSD, SDA ili bilo koja... da ne kazem sta...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Kaže "neopredjeljeni..." Pa, dje ćeš se opredjeliti, kad ne znaš koji su gori. Onda pitanje: Šta mislite o tome da sds i snsd ulaze u koaliciju? Onda odgovor, ma mislim da to ne bi bilo... bla bla bla,...

Šta misliš Sanja o ovim rozim salveticama?
Bljak, mislim da one ne idu dobro uz ovaj zeleni stoljnjak. Najbolje bi bilo da Ken odluči...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2013, 14:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ako sledeće godine budete u dilemi da li glasati za sds ili snsd,sjetite se ove slike i zaokružite po eleganciji 8)

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2013, 15:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
pa pogledaj ti kadar snsd u sarajevu :D pa sami hamelj stranke , dodik sve sto vrijedi u njegovoj stranci ostavio za borbu ovdje :D tamo poslao : slavuja , dusanku , kalabica i kompaniju :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2013, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
ima li ijedna dobra treba u SNSD a da ima jacu poziciju, nije nesto vozd jak po tom pitanju..

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2013, 15:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne znam kakav ti je ukus za žene,ali moja bivša komšinica je uvijek bila lijepa cura...doduše,i njoj je već 45,ali dobro se drži i još uvijek je mladolika.

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2013, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
U zadnje vrijeme samo mladje :D prerastao sam ove :D ne pratim bas politiku, ali od ovih regionalnih skontao sam onu plavusu iz novog sada, LSV.. i onu slovenku, mislim da je premijerka (ova je malo starija).

a aleksandra moze proci :) dok SNSD kuburi sa kadrovima..

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2013, 17:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
U redu,populizam,podilaženje glasačima ali ovo je dno. :lol: :lol: I bog je od Stevandića digao ruke pa neda suncu da ugrije

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/St ... 00437.html

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2013, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
spiljo nemoj zajebavati ovo je najbolji clank sto sam procitao u zadnjih 5 godina
ovo je za vrli svijet cufta
neca gica stari sokolar i sosovac dijeli uputsva za izbjeganavnje suncanice na prazan stomak alal

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2013, 19:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

slazem se sa obojicom,da je ovo totalno bezveze :(

ovo mi lici na "selo gori,a baba se ceslja",cuj vrucine,jbt.. :angry4:

kao da snsd narucuje ova saopstenja banjaluckog odbora sds.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]