Čiča iz Rogače je napisao:
Prvo-""pozitivni" pomaci LD budžetlija nisu rezultat privredne ekspanzije već konstantnog zaduživanja koje je na ove prostore došlo sa novim daškom vjetra na Balkanu.Primanja su bila bijedna,ekonomija u qrcu ali je barem sve bilo jeftinije...od struje,goriva,komunalija,hrane....
Drugo-za vrijeme vladavine SDSa iste te plate su bile realne,u skladu sa nivoom ekonomske razvijenosti etc.
Treće-ko god kaže da je na osnovu ovih parametara na sceni nekakvo društveno blagostanje taj je poluidiot ili SNSD bot.Nema treće.
Četvrto-Sasvim je normalno da se u opštine i gradove u kojima na vlasti nije pozicija manje ulaže....nema dotoka novca iz republičkog budžeta,nema investicija,puteva....i ovo malo investitora koji otvaraju kakve takve fabrike odvode se u Mrkonjić i ostale vukojebine.
Ма ја сам одушевљен аргументима.

Значи Дудек успијева да дизањем нових кредита враћа старе кредите и при томе држи буџетлије на пристојним примањима и тако 12 година?!? И уведе накнаду за породиље рецимео. Без икаквих домаћих извора новца, производње, ичега... Па Дудек је јебени економски геније!!!
Можда су за вријеме СДС-а такве плате и пензије биле реалне али нећеш данас да добијеш изборе на томе што ће пензије да буду дупло мање и да касне три мјесеца, само зато јер је то "реално".
На крају крајева, нема државе данас која није задужена, питање је само колико, у односу на БДП. И шта је СДС-ова варијанта напретка без задуживања? Мислим, ако је судити по Добоју, гдје СДС то исто ради (задужује се до бесвијести) не видим да постоји икаква алтернатива. Или је то неки тајни план који ће СДС да покаже кад коначно дође на власт (тамо некад око 2050)?
Што се тиче недоласка пара са републичког нивоа на општински тамо гдје је СДС на власти, то стоји (мада ево задњих пар мјесеци се асфалтирала брука неких улица и средише тротоари по граду од пара из БЛ, али то су већ неки Дудек-Обрен дилови), али такође стоји чињеница да је СДС овде отјерао неколико потенцијалних инвеститора у Федерацију, кад су љуи чулу колико треба да "подмажу" да би добили дозволе да нешто раде/граде у Добоју. Значи то је та економска развојан политика...
gavranpero je napisao:
Iz postova vidim da razmišljate svojom glavom, a ako niste simpatizeri partija, čemu podrška istim ?
Зато што је алтернатива много, много гора.
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.