banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 06:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 24 Avg 2018, 19:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
sinip je napisao:
О позитивним помацима питај биџетлије типа здравство, школство, мурија и пензионери. И зато је мени вр' кад неко сере о пропасти а за вријеме владавине СДС-а су све те буџетлије биле у пропасти на квадрат. Не кажем да им је сад к'о у Шведској, али де мало брате мили, да се скинемо са дужине памћења златне рибице...

И да додам, немам личне користи ни од једних ни од других, пошто не примам плату одавде, али видим како изгледа благостање а'ла СДС на примјеру града и општине ми.

Prvo-""pozitivni" pomaci LD budžetlija nisu rezultat privredne ekspanzije već konstantnog zaduživanja koje je na ove prostore došlo sa novim daškom vjetra na Balkanu.Primanja su bila bijedna,ekonomija u qrcu ali je barem sve bilo jeftinije...od struje,goriva,komunalija,hrane....
Drugo-za vrijeme vladavine SDSa iste te plate su bile realne,u skladu sa nivoom ekonomske razvijenosti etc.
Treće-ko god kaže da je na osnovu ovih parametara na sceni nekakvo društveno blagostanje taj je poluidiot ili SNSD bot.Nema treće.
Četvrto-Sasvim je normalno da se u opštine i gradove u kojima na vlasti nije pozicija manje ulaže....nema dotoka novca iz republičkog budžeta,nema investicija,puteva....i ovo malo investitora koji otvaraju kakve takve fabrike odvode se u Mrkonjić i ostale vukojebine.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2018, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
sinip je napisao:
Ја у неЂељу у Мећавнику. Пио кафу у истом кафићу ђе ја и жена ми. :)

Иначе мислим да је обоје.

Ok znaci u redu je Kusta.

Ode ja spalit one Zaharove knjige sto je sigurno sigurno!!

Eh,,,rece li jednom dobri Heine: Ko pali knjige jednom ce palit ljude.....cccc!

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Poslednji put menjao Brale001 dana 24 Avg 2018, 19:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2018, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Četvrto-Sasvim je normalno da se u opštine i gradove u kojima na vlasti nije pozicija manje ulaže....nema dotoka novca iz republičkog budžeta,nema investicija,puteva....i ovo malo investitora koji otvaraju kakve takve fabrike odvode se u Mrkonjić i ostale vukojebine.

Zbog narodnih ktitora i ministara, eto zašto. Jebali nas oni. Potpis na prethodni post čiče. Koji god moron kaže da mu je bolje neg prije 15+ godina a ne uzima u obzir zaduženost, stvarno je sa pola mozga.

Poslednji put menjao munja.alex dana 24 Avg 2018, 19:28, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2018, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2009, 20:16
sinip je napisao:
О позитивним помацима питај биџетлије типа здравство, школство, мурија и пензионери. И зато је мени вр' кад неко сере о пропасти а за вријеме владавине СДС-а су све те буџетлије биле у пропасти на квадрат. Не кажем да им је сад к'о у Шведској, али де мало брате мили, да се скинемо са дужине памћења златне рибице...

И да додам, немам личне користи ни од једних ни од других, пошто не примам плату одавде, али видим како изгледа благостање а'ла СДС на примјеру града и општине ми.

Zar su su budžetska primanja okosnica ekonomske moći jedne zemlje, u ovom slučaju republike ? Pa zar se za tu namjenu (punjenje budžeta) ne podižu krediti i redovno krpe budžetske rupe ? Šta imam da pitam penzionere, zdravstvo, školstvo ? Penzije su u prosjeku 200-ak maraka, u školstvu (kod zapošljavanja)mito i korupcija, zdravstvo se osipa, svi znaju da naša policija ima manju platu nego policija u Federaciji. Realni sektor je dno dna, a on bi trebao da finansira državu. Korupcija i privredni kriminal sveprisutan jer je dozvoljen. Šta to Cvijanovićka ili Govedarica nude na ovim izborima ? Kako neko pri zdravoj pameti može smatrati takav ološ za svoje presjednike ? Razumijem da je velik broj glasača blago rečeno ''ograničen'' i ''zatucan'', ali ne razumijem vas na forumu. Iz postova vidim da razmišljate svojom glavom, a ako niste simpatizeri partija, čemu podrška istim ?

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2018, 22:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Brale001 je napisao:
sinip je napisao:
Ја у неЂељу у Мећавнику. Пио кафу у истом кафићу ђе ја и жена ми. :)

Иначе мислим да је обоје.

Ok znaci u redu je Kusta.

Ode ja spalit one Zaharove knjige sto je sigurno sigurno!!

Eh,,,rece li jednom dobri Heine: Ko pali knjige jednom ce palit ljude.....cccc!

А што не би био, оно јесте нешто у лицу мршаво изгледао, али то му је можда због оног зараслог имиџа. :)
А ово за књиге, и нисам баш сконтао...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2018, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Prvo-""pozitivni" pomaci LD budžetlija nisu rezultat privredne ekspanzije već konstantnog zaduživanja koje je na ove prostore došlo sa novim daškom vjetra na Balkanu.Primanja su bila bijedna,ekonomija u qrcu ali je barem sve bilo jeftinije...od struje,goriva,komunalija,hrane....
Drugo-za vrijeme vladavine SDSa iste te plate su bile realne,u skladu sa nivoom ekonomske razvijenosti etc.
Treće-ko god kaže da je na osnovu ovih parametara na sceni nekakvo društveno blagostanje taj je poluidiot ili SNSD bot.Nema treće.

Ма ја сам одушевљен аргументима. :)
Значи Дудек успијева да дизањем нових кредита враћа старе кредите и при томе држи буџетлије на пристојним примањима и тако 12 година?!? И уведе накнаду за породиље рецимео. Без икаквих домаћих извора новца, производње, ичега... Па Дудек је јебени економски геније!!!
Можда су за вријеме СДС-а такве плате и пензије биле реалне али нећеш данас да добијеш изборе на томе што ће пензије да буду дупло мање и да касне три мјесеца, само зато јер је то "реално".
На крају крајева, нема државе данас која није задужена, питање је само колико, у односу на БДП. И шта је СДС-ова варијанта напретка без задуживања? Мислим, ако је судити по Добоју, гдје СДС то исто ради (задужује се до бесвијести) не видим да постоји икаква алтернатива. Или је то неки тајни план који ће СДС да покаже кад коначно дође на власт (тамо некад око 2050)?
Што се тиче недоласка пара са републичког нивоа на општински тамо гдје је СДС на власти, то стоји (мада ево задњих пар мјесеци се асфалтирала брука неких улица и средише тротоари по граду од пара из БЛ, али то су већ неки Дудек-Обрен дилови), али такође стоји чињеница да је СДС овде отјерао неколико потенцијалних инвеститора у Федерацију, кад су љуи чулу колико треба да "подмажу" да би добили дозволе да нешто раде/граде у Добоју. Значи то је та економска развојан политика... :evil3:

gavranpero je napisao:
Iz postova vidim da razmišljate svojom glavom, a ako niste simpatizeri partija, čemu podrška istim ?

Зато што је алтернатива много, много гора.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2018, 10:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
sinip je napisao:
Čiča iz Rogače je napisao:

Ма ја сам одушевљен аргументима. :)
Значи Дудек успијева да дизањем нових кредита враћа старе кредите и при томе држи буџетлије на пристојним примањима и тако 12 година?!? И уведе накнаду за породиље рецимео. Без икаквих домаћих извора новца, производње, ичега... Па Дудек је јебени економски геније!!!
Можда су за вријеме СДС-а такве плате и пензије биле реалне али нећеш данас да добијеш изборе на томе што ће пензије да буду дупло мање и да касне три мјесеца, само зато јер је то "реално".
На крају крајева, нема државе данас која није задужена, питање је само колико, у односу на БДП. И шта је СДС-ова варијанта напретка без задуживања? Мислим, ако је судити по Добоју, гдје СДС то исто ради (задужује се до бесвијести) не видим да постоји икаква алтернатива. Или је то неки тајни план који ће СДС да покаже кад коначно дође на власт (тамо некад око 2050)?
Што се тиче недоласка пара са републичког нивоа на општински тамо гдје је СДС на власти, то стоји (мада ево задњих пар мјесеци се асфалтирала брука неких улица и средише тротоари по граду од пара из БЛ, али то су већ неки Дудек-Обрен дилови), али такође стоји чињеница да је СДС овде отјерао неколико потенцијалних инвеститора у Федерацију, кад су љуи чулу колико треба да "подмажу" да би добили дозволе да нешто раде/граде у Добоју. Значи то је та економска развојан политика... :evil3:

gavranpero je napisao:
Iz postova vidim da razmišljate svojom glavom, a ako niste simpatizeri partija, čemu podrška istim ?

Зато што је алтернатива много, много гора.

Sinoć gledam na RTRSu Čubrilovića i sad čitam šta si napisao....ko da gledam reprizu od sinoć :-?

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2018, 10:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

А што је најинтересантније, нисам гледао РТРС ни Дневник има 7 дана сигурно. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2018, 11:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2017, 18:40
Nova igra, kad god gdin Sinip u rečenici napiše "СДС" svi pijemo.

Nakon tri posta svi pijani kao guzice.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2018, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ако вам тако одговара, ко сам ја да се буним... И онако је боље бити пијан него СДС симпатизер. :lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2018, 12:07 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2017, 18:40
sinip je napisao:
Ако вам тако одговара, ко сам ја да се буним... И онако је боље бити пијан него СДС симпатизер. :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2018, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Za koga ces onda glasati?

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2018, 14:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2009, 20:16
sinip je napisao:

Ili SNSD-ov.

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2018, 14:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
E, nek si mu rek'o

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2018, 16:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

А што је најинтересантније, и поред свих "пенала" које постављам форумским СДС-овцима, да ево фино објасне како би то СДС извукао Српску из економске пропасти, даљег задуживања код ММФ-а и иних, одласка становништва и све у свему нестанка, ево нико нема да каже ни једну по том питању. Што ће рећи да не постоји смислени план, него се ради о "калиф умјесто калифа" смјени власти. Е на тај начин могу само да наставе као Изногуд у истоименом стрипу. :)

Јер, факат, било какву причу о било чему, од патриотизма до економије и борбе против криминала им руши Обрен и Добој. :lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2018, 21:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Ha,
kampanja će se izgleda opet zasnivati na obostranim pokušajima sticanja prednosti na jedan jedini, uvijek isti, način. Naime, treba što više ocrniti konkurenta pa ćemo tako i mi nekako optičkom varkom da se učinimo svjetlijima nego što zapravo jesmo.

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2018, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
Koliko ja vidim, kod naroda ništa drugo i ne prolazi.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2018, 21:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2018, 22:44
Народ је пасиван. Залуђен. Понуда скромнија него икада.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2018, 21:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
To je bar jeftino. Belaj bi bio da se odluce na skuplja predstavljanja.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2018, 21:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skitnica je napisao:
Ha,
kampanja će se izgleda opet zasnivati na obostranim pokušajima sticanja prednosti na jedan jedini, uvijek isti, način. Naime, treba što više ocrniti konkurenta pa ćemo tako i mi nekako optičkom varkom da se učinimo svjetlijima nego što zapravo jesmo.

Зар је икад било другачије?

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]