banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 15:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 280  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Avg 2015, 11:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Citiraj:
Vjerovali ili ne, ja imam primanja 4.000 KM mjesečno. Je*em mu majku, može mi, vala biti, 2.000 da trošim i da uživam ko lord”, kaže Munira.

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Mu ... iti/321030

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2015, 12:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
The_new_Statesman je napisao:
Silvio je njegov pajtas. Sto mene prozivas? Ja sam proleter. Nidje veze sa ovom elitom :)

Штрахе има ту политику подршке РС И Србији још од 2006. Прво је то била прича као ради то из рачунице због гласова Срба у Бечу али та прича одавно не држи воду јер Срби на изборе у Аустрији излазе у некој мизерној бројци која не вреди ни жижљива зрна грашка, тако да може се рећи да он човек тако размишља и то је ок. У времену када немамо пуно пријатеља, сваки је добродошао а Штрахе и његова странка у овом тренутнку су најполуларнији у Аустрији. И ако би се десило да следеће године буду вандредни избори (што зависи од долазећих покрајинских избора у Бечу и Г. Аустрији) постоји велика вероватноћа да се Штрахе нађе у влади. Друга опција би била да досадашњи партнери народњаци и социјалдемократе убаце у владу Зелена, па да сви заједно онда потону у неком наредном периоду. Далеко од тога да је ФПО странка која ће да решу проблеме, али треба је посматрати као корекцију актуелне политике и странку која ту и тамо може да допринесе нешто. Лично знам да они морају да играју на карту приче о странцима и слично јер другачије не могу до гласова, пошто кад причају о привреди нису занимљиви али итекако имају стручњаке који нешто знају. Неретко њихови предлози бивају одбачани јер је то ФПО, да би онда то исто пар месеци касније преузели народњаци или социјалисти, представили као своје и спровели. Можда најбољи је пример "велика" порезна реформа која је требала да растерети обичног човека у Аустрији и коју су власти представиле као спасоносну, а ФПО већ тада јасно рекао да је то прича у празно и да ће ту реформу да поједе хладна прoгресија. Тада су били исмејани. 6 месеци касније: хладна прогресија појела пореске олакшице.

Поред тога, ФПО није типична деснопопулистичка странка, већ је странка која је историјски утемељена у Аустрији у тзв. немачко-националном односно либералном лагеру који је настао крајем 19-ог века и као такав егзистирао све до 1933-34 када се стопио у надолазећи НСДАП. То наравно не значи да ФПО почива на основама НСДАП-а него да има тај историјски корен који му омогућава политичку егзистенцију у Аустрији. А како се ситуација погоршава биће све јачи, што је стара логика у политици.

Што се Срба тиче, ФПО је за Србе у овом тренутку прихватљив јер омогућава да се бар на неком месту чује српски глас. У осталим странкама Срби немају никакве шансе, нити некога занимају.

ПС. Далеко сам ја од елите :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2015, 13:24 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
shakal je napisao:
Citiraj:
Vjerovali ili ne, ja imam primanja 4.000 KM mjesečno. Je*em mu majku, može mi, vala biti, 2.000 da trošim i da uživam ko lord”, kaže Munira.

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Mu ... iti/321030

Ma nek je i cetri hiljade, samo neka je redovno...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2015, 02:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Novinar i profesor istorije, sarajevski Srbin Vuk Bacanovic napisao kolumnu, a Sarajevo se odmah upalilo.

Citiraj:
KOMENTAR Vuk Bačanović: Oh, kako mrzim Sarajevo

Slika

Oh kako mrzim Sarajevo, lijepi grad, svih tih uhljebljenih beskorisnih maminih i tatinih sinova i ćeri po obrazovnim institucijama koji će nas (šta “će” nego već jesu) doći glave, oh kako samo mrzim Sarajevo lijepi grad svih tih uhljebjenih balijskih i četničkih kadrova, neuspjelih studenata -ica političkih nauka i još pokojih narkomanskih izdrkotina po zajedničkim institucijama što im povazdan neko smeta jer su neshvaćeni i jer, eto, pate od ratnih trauma.

Oh kako mrzim to Sarajevo, taj lijepi grad, tobožnjih uvrijeđenih humanista, građana, urednika listova što su u ratu ucjenjivali ljude da im prepisuju stanove da bi ih kao kadrovi obavještajnih službi puštali iz grada da liječe teško bolesne članove proodica,

oj kako mrzim Sarajevo lijepi grad u kojem kurvetine od urednica medija znaju riknuti na Kačavendu, al’ im je pedofil Ahmetović dražesno stvorenje jer je od onih što im je uhljebio kretenski porod, oh kako mrzim to Sarajevo, taj lijepi grad što mu je odjednom dobar Njegoš Sikiraš, al se ne sjeća njegove rodbine zatrte do zadnjeg u Grahovištu ‘92 (sve od 1910 godišta pa nadalje) od strane tobože multietnićke armije, oh kako mrzim Sarajevo lijepi grad, taj što ukoljicu trudnica, baba, deda i maloljetne đece Nasera Orića dočekuje kao heroja, a zapaljeni Srbi, nevini civili po Milinkladskoj ulici i mnogim drugim mjestima (uključujući prijatelja moga đeda Sretena Ninkovića) im nisu bitni, niti su ikada čuli za njih, nikad čuli za njihove patnje), i koji u njemu nikada nisu našli spokoja dostojnog svoga mučeništva, oh kako mrzim to Sarajevo, taj lijepi grad što postavlja table koje proklinju neodređene “srpske zločince”, a da su mu neimenovani i posve neetnički/konfesionalno definirani zločinci koji uništiše prije kojih 70-tak godina najveću jevrejsku zajednicu na Balkanu poslije Soluna, ili oni što postrojavaše na Koševu ili pred Begovom džamijom ponajprije Crnu legiju, a onda Handžar diviziju.

Oh kako mrzim Sarajevo, taj lijepi grad što su mu endžioski ublehaši vrhunac pravde. Oh kako mrzim Sarajevo taj lijepi grad što svugdje zapaža tobožnje fašiste, a svoje fašističke grozote nikada nije predočio kako treba, oh kako mrzim to Sarajevo, taj lijepi grad što tobože mrzi četnike, a čije je, u kolektivnom pamćenju prešućeno, gradDŽanstvo te iste četnike htjelo upustiti u Sarajevo 1945 da uščuva svoje sitnospstveništvo, oh kako mrzim Sarajevo taj lijepi grad, kojem je autor idiotskog spisa, zvanog “Islamska deklaracija” i voditelj idiotske i destruktivne politike Alija Izetbegović zaslužio muzej u koji si dužan voditi učenike da, kao, tobož, nešto nauče.

I kako mrzim Sarajevo, taj lijepi grad koji više nije ništa do karakazana ludila, bezumlja, neobrazovanosti i kretenizma svakoga ko iz njega nije otišao… Oh kako mrzim Sarajevo taj lijepi grad, tako lažno nabjeđen da je drugačiji…

https://www.facebook.com/zli.z.vuk/post ... 8756465141

Nakon toga..

Novinar i profesor historije iz Sarajeva Vuk Bačanović psuje Armiju RBiH, Nasera Orića, Aliju Izetbegovića
http://saff.ba/novinar-i-profesor-histo ... d5oH_mqpBc

Nekolicina bošnjačkih jadnika ulizuje se Vuku Bačanoviću psovanjem Alije, Armije i majke novinarima Saffa
http://saff.ba/par-bosnjackih-jadnika-u ... d5oW_mqpBf

:lol:

Slika

:lol:

Citiraj:
U Sarajevu se opet nakotila kritična masa njegovih mrzitelja. Jedan od njih je novinar i profesor historije Vuk Bačanović. Bez obzira što je sa druge strane linije koja dijeli svitanje od kaljuže, istinu od mitomanije, patriote od kokardaša, Vuk Bačanović širi mržnju prema Sarajevu i Bošnjacima u stilu nekog isluženog srpskog vojnika koji je sa okolnih brda pucao po gradu kojeg danas toliko mrzi. Vuk je ušao duboko u našu teritoriju, pije kafe po Sarajevu, zarađuje hljeb kao novinar i profesor historije, prolazi pored Markala i “sarajevskih ruža” i odatle šalje najveće uvrede Armiji Republike Bosne i Hercegovine, Nasera Orića naziva koljačem trudnica, a rahmetli Aliju Izetbegovića idiotom.

U Sarajevu se opet nakotila kritična masa onih koji jedva čekaju da se opet popnu na brda i odozgo počnu granatirati pijace, porodilišta, ulice… Sarajevo je dobilo novog Kusturicu, Neleta, Karadžića. Hrabrost ovog vojnika Vojske Republike Srpske je u tome što je ušao duboko u našu slobodnu teritoriju.

Pročitajte šta, kroz poređenje neuporedivog, napismeno i uz šizofrenu mržnju Vuk Bačanović poručuje gradu u kojem živi i radi kao novinar u magazinu Dani i profesor historije u Gimnaziji Obala. Kada pročitate spomenuti sramni tekst, kojeg prenosimo u nastavku, sjetimo se da Vuk Bačanović uči našu djecu, možda ih mrzi kao što mrzi Sarajevo. Da li je moguće da neki Bošnjak radi u Banjoj Luci i da napiše tekst kako mrzi Banju Luku i banjalučke Srbe? Nažalost, takva besmislenost moguća je samo u Sarajevu.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2015, 09:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
e ovo se zove covjek sa cojones

najjaci komentar nekog ispod ove slike skole:Četnik - učio si djecu sa otvorenim prozorima

covjek im ladno rekao vrijeme i mjesto gdje ce i dalje sjediti i piti svoje pivo i da ponesu svoje metalne stangle i da sprovedu u djelo to sto su pisali.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2015, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
I šta ako ovom čovjeku nešto bude ? Hoće li proći kao povratnici u Kaknju ?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2015, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VDNIa-SU5mw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2015, 11:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Postoji li u ovoj kvazi državi nešto iritantnije od Damira?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2015, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Nevjerovatno koliko se paznje poklanja ovom debilu.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2015, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Dobar je Damir

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2015, 12:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
u bih postoje 85 granicna prelaza, a stalno imamo problema sa guzvom
http://bigportal.ba/poderane-zastave-do ... ica-u-bih/

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2015, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
shakal je napisao:
Postoji li u ovoj kvazi državi nešto iritantnije od Damira?

Редак случај пакла...

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 13:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Имам позвао терористе да нападну Српску

Citiraj:
Сарајево - Имам џамије Краља Фахда у Сарајеву Незим Халиловић Мудерис у неколико наврата позвао је у хутбама (вјерским предавањима) да терористи у име Алаха нападну Српску.

Он је у хутбама позвао Алаха да сруши РС односно, како је рекао, ентитет саздан на злочину и геноциду. Позвао је и освијештене појединце да вођени Алаховом руком извршавају његове жеље и наредбе.

Ово није први пут да имам позива да се сруши РС. Он је прије комеморације 11. јула у Поточарима, када је нападнут премијер Србије Александар Вучић, упутио хутбу у којој је призвао Алахово проклетство на злочинце и њихове помагаче, на лобисте против резолуције о Сребреници и излобиране молећи Алаха да уништи њихову злочиначку и насилну власт, њих и њихове породице, да их понизи и на Земљи им затре сваки траг.

Безбједносни стручњаци сматрају да је су имамове хутбе позив на терористичке нападе на РС. Тако професор безбједности на Бањалука колеџу Предраг Ћеранић истиче да су Тужилаштво и безбједносне институције нивоа БиХ већ требало да реагују на пријетње које је упутио имам.

- Али пошто нису, сви показатељи говоре да је терористички напад на РС врло могућ - сматра Ћеранић и додаје да ће послије тих хутби свако доћи до даље радикализације.

Из Тужилаштва БиХ нису нам одговорили на питања шта су предузели када је ријеч о питању хутби имама џамије Краља Фахда у Сарајеву Незима Халиловића Мудериса.

Халиловић је и руководилац Канцеларије за хаџ и умру Ријасета Исламске заједнице у БиХ, а Исламска заједница није се извинила за ставове које изнио Халиловић.

Предсједник Предсједништва Борачке организације РС Душко Милетић каже да Халиловић позива на немире и да је Исламска заједница, ако не дијели Мудерисове ставове, требало да се јавно огради од њих.

- Халиловићевом мржњом и позивом обезвријеђен је и значај умјерених изјава поглавара Исламске заједнице Хусеина Кавазовића. Пошто се ИЗ није извинио, то показује да наступа као политичка организација - каже Милетић.

Мудерис је из заједнице лани изопштио потпредсједника ФБиХ Мирсада Кебу због тога што је Тужилаштву БиХ предао документацију о злочинима који су почињени над Србима. Тада је изјавио да Кебо жели да изједначи праведну борбу Бошњака за слободу са злочинима који су почињени над Бошњацима.

Вехабијска џамија Краља Фахда у Сарајеву има дипломатски статус и једини је екстериторијални вјерски објекат у БиХ.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 22:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Докторски опис ситуације

https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hvide ... e=55EE2BB4

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2015, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Za odlazak na hadž u Meku 67.500 KM
Foto: Agencije
Izdvojeno Vrijeme objave: 16/09/2015> 15:20 Autor: Nezavisne.com
Ministarstvo odbrane (MO) BiH 3. septembra sklopilo je ugovor s Islamskom zajednicom BiH o organizaciji putovanja devet pripadnika MO i Oružanih snaga BiH na hadž u Meku, što će koštati oko 67.500 KM, saznaju “Nezavisne”.

MO BiH je za ovaj aranžman raspisalo javni natječaj kroz pregovarački postupak bez objavljivanja obavještenja o nabavci, što ne treba da čudi budući da Islamska zajednica BiH inače organizira vjerska putovanja ove vrste.

No, ono što čudi jeste odluka da se obavljanje hadža, kao temeljnog propisa vjernika muslimana, za pripadnike MO BiH plaća državnim parama, a što bi trebalo da bude isključiva privatna stvar svakog pojedinca, plaćena privatnim parama.

U MO BiH su potvrdili ovaj aranžman, navodeći da je odlazak na hadž “muslimana iz strukture odbrane BiH, kao i katolika i pravoslavnih vjernika na njihova hodočašća, predstavlja duhovno upotpunjavanje i moralnu krepost u životu vjernika”.

“Upotpunjavanje ovih propisa vjernike jača u njihovom svakodnevnom životu u izvršavanju radnih obaveza na još bolji i kvalitetniji način. Ovim činom izgrađuje se potpuna ličnost uposlenika ili vojnika, njihova duhovna komponenta, a čije se koristi najbolje uočavaju u izvršavanju postavljenih zadataka”, ističu iz MO BiH.

Iz Ministarstva pojašnjavaju da pripadnici MO BiH i OS BiH, izvršavajući propise hadža, “imaju priliku promovirati vrijednosti slobode vjere u sistemu odbrane BiH, kao i vrijednosti države BiH među nekoliko miliona prisutnih muslimana”.

Inače, sam put avionom do Saudijske Arabije (Meke) i obavljanje hadža nije ni tako jeftino, budući da će pojedinačno po osobi koštati oko 7.500 KM.

Na pitanje iz kojih je budžetskih sredstava organiziran odlazak na hadž, iz MO BiH navode da Vojno muftijstvo, kao dio IZ BiH, svake godine dobija poziv “za učešće muslimana iz strukture sistema odbrane u odlasku na hadž i obavljanju hadžskih propisa”.

“Rezultat toga jesu i potpisani ugovori između MO BiH i Rijaseta IZ BiH o pružanju podrške u sufinansiranju odlaska na hadž za svaku prethodnu godinu. Uposlenici MO i pripadnici OS BiH, koji uz podršku institucije činom sufinansiranja idu na hadž, predstavnici su čije se zalaganje i rad prepoznaju kao veoma kvalitetni i afirmativni za instituciju u svakom dijelu posla kojim se bave”, naglašavaju iz Ministarstva te zaključuju da je odlazak na hadž na ovaj način “stimulativna mjera za dosadašnji rad i podstrek za još bolje djelovanje”.

Iz MO BiH putuju svake godine

Kako su potvrdili iz MO BiH, hadž se svake godine planira i realizira u organizaciji Ureda za hadž Rijaseta IZ BiH, “koji određuje i cijenu”.

“Vojno muftijstvo, kao sastavni dio Ministarstva odbrane BiH, u svojim godišnjim planovima rada planira ovu aktivnost koju odobrava ministar odbrane BiH”, ističu iz Ministarstva.

Vojni imami povlašteni

Iz MO BiH naglašavaju da Rijaset IZ BiH vodi brigu o hadžijama iz strukture MO i OS BiH tako što pruža mogućnost “da vojni imami u svojstvu vodiča o trošku IZ BiH prate sve vrijeme hadžije iz MO i OS BiH, pružajući stručnu pomoć za upotpunjavanje propisa hadža”.

Inače, prema informacijama kojima raspolažemo, dužnost vojnog imama iznimno je povlaštena funkcija u vojsci, koja sa sobom nosi i do tri puta veću platu nego što je imaju “obični” civilni imami, ali i mnogo manje posla.

4 dana u Saudijskoj Arabiji 7000 KM, mrš bagro.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2015, 15:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
A ovi naši za par stotina maraka vode na Svetu Goru

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2015, 01:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Incko: Hitno riješiti problem finansiranja i statusa Sarajeva

Fena
21.09.2015 15:13
SARAJEVO - Visoki predstavnik za Bosnu i Hercegovinu Valentin Incko je povodom teške finansijske situacije u kojoj se našao Grad Sarajevo uputio pismeni zahtjev za hitno rješenje problema finansiranja Sarajeva tako i njegovog statusa.

Grad Sarajevo se u teškoj finansijskoj situaciji našao nakon stupanja na snagu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona i pripadnosti javnih prihoda FBiH, čime je prestao da bude finansiran kako od federalnih tako i od kantonalnih nivoa vlasti.

Incko je u pismu upućenom Denisu Zvizdiću, predsjedavajućem Savjetu ministara BiH, Fadilu Novaliću, premijeru Federacije BiH, i Elmedinu Konakoviću, premijeru Kantona Sarajevo, zatražio da se hitno i konstruktivno angažuju u rješavanju problema koji predstavlja ozbiljan izazov finansijskoj stabilnosti i održivosti Grada Sarajeva.

Teška finansijska situacija u kojoj se Grad nalazi, kako stoji u pismu visokog predstavnika, dosegla je tačku u koju je dovedeno u pitanje finansiranje Grada Sarajeva u smislu vršenja njegovih dužnosti kao i samo funkcioniranje Grada.

- Siguran sam da ćete se složiti da je ovo neprihvatljiva situacija koju je potrebno hitno ispraviti. Da bi se to dogodilo, potrebno je bez odlaganja naći odgovarajuće pravno rješenje koje će osigurati i status i pitanje finansiranja Grada Sarajeva na pravičan i održiv način. Presude Ustavnog suda Federacije BiH koje se odnose na Grad Sarajevo još nisu provedene i nadležni organi moraće da se njime pozabave - kaže se u pismu Valentina Incka, a koje prenosi Gradska uprava Grada Sarajeva.

Incko smatra da u međuvremenu treba naći privremeno rješenje kojim će se osigurati sadašnje finansiranje i na taj način osigurati nastavak daljeg finansiranja Grada Sarajeva dok se ovaj problem sistemski ne riješi.

Slika
Citiraj:
SARAJEVO - Na području opštine Novi Grad danas je otvoren najveći park u Sarajevu

U središtu tog sportsko-rekreacionog centra u naselju Halilovići nalazi se 577 stabala, neka od njih su četinari, lišćari, penjačice i dr. Od toga je 117 mladih stabala do 10 godina starosti, 167 stabala je srednjedobne starosti od 10 do 25 godina, dok su 293 stabla starija od 25 godina.

Uz ovo prirodno blago, u centralnom dijelu parka nalazi se fontana, a vinova loza, te živa ograda još su neki od segmenata koji ovaj park čine privlačnijim i ljepšim za sve ljubitelje prirode.

Pored toga, na uređenom prostoru od oko 50.000 metara kvadratnih, nalaze se prateći sadržaji kao što su mobilijar, jarboli, šadrvani, 50 klupa za sjedenje, dječija igrališta, biciklistička staza dužine 400 metara, atletska staza sa stadionom, pješačke staze, fitnes na otvorenom, a uz sve to posjetitelji će imati i besplatnu wi-fi mrežu.

U Centar se može doći pješice ili biciklom preko pješačkog mosta koji je Opština Novi Grad Sarajevo izgradila u Nedžarićima, ali i motornim vozilima saobraćajnicom pored Carinskog terminala.

Možda nemaju para, ali imaju lijep park.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2015, 13:44 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Citiraj:
Ognjen Tadić (SDS) -7.294.02 KM
Bariša Čolak (HDZ) - 6.921,50 KM
Željko Komšić (DF) - 5.163,24 KM
Halid Genjac (SDA) - 5.508,06 KM
Borjana Krišto (HDZ) - 5.642,13 KM
Ovo isprintaj. Zalijepi na frižider dok zbrajaš šta možeš, a šta ne možeš kupiti djeci za današnji obrok. Zalijepi na ogledalo u wc-u dok se jutros pokušavaš otuširati u centru glavnog grada ove bijede od zemlje, a nema vode. Jer nikad nema vode. Jer ti je u 2015-oj kanister vode najbolji prijatelj. Zalijepi na zaobilaznicu u Livnu koja je jučer dobila ime Franje Tuđmana, a kojom se u zadnje dvije godine iselilo više mladih Livnjaka nego što trenutno Sirijaca tumba po svijetu. Zalijepi na poštansko sanduče pred kojeg izlaziš 427482 puta dnevno u nadi da je bila mizerna penzija. Zalijepi na sve lijekove koje moraš kupiti kad kreneš ležati u bolnicu na Bijeli Brijeg u Mostaru, džaba što uredno plaćaš zdravstveno. Ovo su plaće političara u BIH isplaćene samo u mjesecu lipnju ove godine. Zna li netko šta su radili? Gdje su ta postignuća vanvremenska? Zalijepi na čelo bolan! Zalijepit ću na čelo. Da svatko tko nas vidi zna kojoj grupi majmuna pripadamo. Onoj šutljivoj, pognutoj, kretenskoj. Unikatni BeHa majmuni, endemska vrsta. Pa jebemliti život! Jedna njihova plaća je 15 minimalnih, mjesečnih mirovina. U ovoj zemlji postoji djevojčica Zara iz Tuzle čija su obitelj i majka lavica godinama činili nadljudske napore da bi joj kupili kolica kojima bi mogla živjeti, funkcionirati, biti donekle dijete kao i druga djeca. I na stotine je drugih Zara u ovoj zemlji. Djece koja čekaju liječenje. Bilo kakvu vrstu pomoći. Njezina kolica koštala su 10 tisuća eura. Nema kome nisu pisali, nema kome se nisu obratili, krv ispišali od svoje muke i bola. Nažalost, godinama nisu bili ni blizu svog sna. No, bitno je da jutros mirno sanjaju Želja, Tadić, Halid i Bariša. A Borjana da se svojim Livnom proveze zaobilaznicom po imenu Franje Tuđmana. Nema veze što svi mediji mjesecima javljaju da je Livno potpuno mrtav grad jer ga je napustilo na tisuće mladih. Ma kakvi. Ništa u ovoj zemlji nije mrtvo dok je živih budala kojima se uvijek, ama baš uvijek može prodati isti šupljak. Sretan Bajram, dragi moji ljudi. Halidu G. je drama sretan, ne znam za vas.

Spisak svih plata http://www.klix.ba/vijesti/bih/spisak-p ... /150921007

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2015, 13:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Jebes plate... Plate su sica koliko oni kostaju drustvo svojom nesposobnoscu.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2015, 14:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Prema raspoloživim podacima,
ukupan izvoz BiH u SAD u 2014.
godini iznosio je 84 miliona
dolara, što je povećanje od 45
odsto u odnosu na prethodnu
godinu, navodi se u saopštenju.
Srna

sta mi to prodajemo amerima

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 280  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]