banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 01:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Feb 2015, 23:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ako neko dodje i isprica kako SDS i Bosic ovim potezom pokazuju da su iznad Dodika i rezimskih medija, kako ciljaju na svijest gradjana...ja cu sam sebi pucati u nogu.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 02:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
filozof sa vrbasa je napisao:
ja podrzavam bojkot, a ako bi isli ovo je posao za vukotu govedaricu

Бојкот чега?

Није Говедарица на челу СДС-а, него Младен Босић.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 02:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Negostovanje ljudi iz SDS na "javnom servisu" PTPC.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 07:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Fiki, nije ti Vozd kriv sto u SDS.u nema sposobnih ljudi koji su u stanju preuzeti vodjenje stranke od ocigledno nesposobnog Bosica.

Pa Mile pored njega i njegovog SDS.a evo vec deset godina radi sta hoce. Pa upravlja i tim Javim servisom.

Da li su Bosic i njegov SDS ikada pokusali da urade bilo sta da to onemoguce? Bilo kada? Bilo sta?

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 09:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Odlicna analiza Vaskovica.
Citiraj:
Dan kada je Dodik spao sa Mindera na Šarca
piše: Slobodan Vasković

RTRS je u emisiji Indirektno krenuo u lov na Mladena Bosića. A ulovio Milorada Dodika. Kao zadnjeg političkog soma. Izvukli su ga iz najcrnjeg mulja, da bi ga u njega još dublje nabili.

Lov na Bosića otpočeo je, jer je odbio da gostuje u istoj emisiji sa Dodikom. Sad kažnjavaju i ako nećeš da vidiš Dodika. To je novina u totalitarnim režimima.

Hajkači su napravili kardinalne greške.

Bosića su predstavili kao Nadčovjeka. I to dok im je u studiju bio Milorad Dodik. Čime su Dodika spustili ispod nivoa prosjeka.

Ponizili ga. Čineći ga slabim; Tjerajući ga da brani RTRS; Prisiljavajući ga da bude na nivou slučajnog prolaznika, kojem se učinilo zgodnim da nešto bljune u kameru.

Zar je toliko nisko Dodik pao, da zajedno sa svojim slugama napada Bosića?! U istom redu. A misli se da je on još uvijek šef parade.

Očito nije, kad je došlo dotle da mora lično da učestvuje i u naručenim anketama ispod svakog nivoa.

Trenutak je delikatan, problemi su po Republiku Srpsku, ispljunuo je Dodik, pokušavajući se iščupati iz iskonstruisanih anketa, u kojima je RTRS besplatno izreklamirao BNTV.

Ne znajući do večeras koliko je gadno kad Šarac uzjaše „Marka“. I neće da sjaše. Jer ne zna.

Usopljeni Dodik je najavio priču o procesima, a govorio o sebi i svom bolu što nije dio vlasti BiH. I o Bosiću, iako je rekao da ga neće pomenuti.

Konfuzan, sa Šarcem na sebi, Dodik je podržao Izjavu Predsjedništva BiH koja je, kako je ustvrdio, napisana u Sarajevu, na bošnjačkom političkom minderu.

Da li je Dodik spao sa mindera: podržava ono što bošnjački političari dogovore, a ministri EU promovišu kao svoje!

Tvrdi da i dalje ima stvari opasnih po RS u Izjavi, a podržava je.

Tvrdi da Evropljani nemaju dobre namjere, a podržava ih.

Potpuno nesuvisle izjave, lišene svakog sadržaja; Dodikov nastup bio je na nivou onih Željke Cvijanović. Praznina. Eho ničega.

Dodik je ustvrdio da će biti pokušaja prenosa nadležnosti. Uz pomoć Izjave, koju će i on potpisati.

Na tom mjestu su Dodika htjeli izbaciti iz Studija. Jer su anketirani sa početka emisije pokazali više političke suvislosti od njega.

Dodik je izrazio ogorčenje, ne shvatajući da su ga pokušali spasiti da se ne udavi u bujici sopstvenih besmislica. Ipak ga nisu izbacili, jer im je „dozvoljeno“ da produže emisiju. Nakon čega je Dodik sam sebe dodatno torpedovao.

Dodik je potpuno izgubljen političar. I sa Šarcem i bez njega.

Bosić je bio na BNTV. Bez ankete.

Gdje je saopštio da ne uživa u duelu sa Dodikom. Za razliku od Šarca.

Najavio je prelazak iz “faze opstrukcije u fazu dogovaranja na nivou BiH”.
Čim Dodik odgalopira iz Savjeta ministara.

Bosić je pokazao opredijeljenost da SDS neće sa SNSD-om “dok je Dodik na čelu stranke”.

Bosić jeste opredijeljen, tu nema dileme. Za razliku od Gradskog odbora SDS-a Banjaluka, koji sve više liči na rezervnu ekipu SNSD-a. Posebno vrh GO BL. Kojim caruju radojičići i poneki drekavac!

“Raspolažemo kritikom kao instrumentom”, precizirao je Bosić, ne objašnjavajući zbog čega ne koriste instrumente. I zbog čega je ovdašnja opozicija najpoznatija po propuštanju stopostotnih prilika za gol. Ni šta će sa rezervnom SNSD-ovom ekipom u svojim redovima.

Kad se sve sabere Dodik je bio besmislen, a Bosić opušten.

Razloga za ovakvo njihovo stanje je pregršt:
Denis Zvizdić je predložen za mandatara za sastav Savjeta ministara;
Izabrani su predsjednik i potpredsjednici Federacije BiH.
Čime se ucjenjivački kapacitet Dragana Čovića značajno smanjio.

Čović će još malo ucjenjivati sa jednim srpskim mjestom za SNSD u Vladi Federacije BiH. Jeftina žvaka od koje nema ništa.

Opasnosti su po Čovića, ukoliko nastavi da opstruiše formiranje vlasti, velike: Savjet ministara sada može biti izabran sa njegovim potpisom i bez HDZ-a, a vlada FBiH ostati u tehničkom mandatu.

Nije izvjesno, ali je moguće i zato Čović neće rizikovati. Još jednom će prodati Dodika. I dobro to naplatiti.

Savez za promjene će u Savjet ministara. Nakon čega Bosiću i dalje ostaje neriješeno pitanje instrumenata i SNSD-ovog rezervnog tima.

Dodiku ostaje Šarac, sa kojim sledeći put mora biti oprezniji. Zbog leđa!

I kada smo kod SDS-a, moram napisati da postoje jos neki ljudi koji bi odmah morali biti izbaceni iz stranke. U pitanju su visoko pozicionirani clanovi SDS-a, a koji po slavama i opustenim dogadjajima velicaju lik i djelo Dodika, dok sa druge strane pljuju po predsjedniku svoje stranke.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 09:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta ima odlicno u ovom tekstu? Ukratko da prepricam... Mile je sav nikakav, a Bosic sa takvim nikakvim Milom ne zeli duel na RTRS, vec na TVBN?

Bra'o! :D

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 09:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Dok god su u sds-u Bosić, Tadić i ostali koji neće i ne žele da dođu na vlast Dodik može bez brige da vlada.

Realno, ako iko treba napustiti sds to su oni koji godinama vode stranku čiji je cilj biti vječita opozicija. Držati pozicije u skupštini, primati par hiljada plate i optuživati one druge da su krivi za sve.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 10:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
filozof sa vrbasa je napisao:
Negostovanje ljudi iz SDS na "javnom servisu" PTPC.

Синко имаш још времена да не постанеш к'о Шлагер, ш'о се тиче СДС-а. :) Прогледај мало, мислим... Еј. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 10:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Philby je napisao:
Realno, ako iko treba napustiti sds to su oni koji godinama vode stranku čiji je cilj biti vječita opozicija. Držati pozicije u skupštini, primati par hiljada plate i optuživati one druge da su krivi za sve.

А зашто би? Минимална одговорност и максимална корист. Идеално.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Poslednji put menjao sinip dana 10 Feb 2015, 11:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
E jest Bosića nasavjetovao Vukanović ,svaka mu čast

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 11:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da ponovim tvoje sa teme o Srbiji... Ovo vise nije ni smijesno. Zalosno je.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 14:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
'ebo vas Vaskovic

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 17:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Raskoljnikov

I kada smo kod SDS-a, moram napisati da postoje jos neki ljudi koji bi odmah morali biti izbaceni iz stranke. U pitanju su visoko pozicionirani clanovi SDS-a, a koji po slavama i opustenim dogadjajima velicaju lik i djelo Dodika, dok sa druge strane pljuju po predsjedniku svoje stranke.

Kolega,kamo sreće da oni samo na Slavama veličaju.Neki pričaju tako i pred milionskim auditorijumom :roll:

Pogledaj od 21 minuta..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jXMSXMBbpfM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 17:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sta je u toj izjavi pogresno/laz?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 17:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Sve je istina......samo je zlo što je javno izrečena......zbog preduzeće :D

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 18:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ne valja sad ni Mićić?

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 18:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Manja je meni sramota ovo, sto otvoreno prizna da je Dodo bolji od njih, nego ovo Bosicevo sakrivanje po kupusistima BN televizije i onaj Tadicev "meltdown" u finalnom duelu za predsjednika
Da u SDS, trenutno, ima istaknut 1 (ne 17, samo JEDAN) politicar kojeg Dodo nece na bilo kojem terenu (rezimskom ili ne) rastimati kao ludak dnevnu stampu, pa i Boze pomozi (izuzev, upravo, ovog Micica)
Al' nema i pitanje je da li ce ga ikada biti

Citiraj:
Ne valja sad ni Mićić?

Ni meni to nije jasno

A vec sam pisao, prije drzavnih izbora 2010, prije lokalnih izbora 2012 i prije ovih izbora sada
Komplet SDS ima toliki kompleks Milorada Dodika da je to vec postalo smijesno
I sve dok se kompletna platforma ne prestane zasnivati na tome "buhu Dodik ovo, buhu Dodik ono" imace splovilo
Kao i sto i sada imaju

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 18:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Tek sada na neki nacin vidimo koliko je onaj zavrsni duel sa ATV bio bitan.
Na neki nacin je tih sat i kusur vremena duela ukazalo da SDS jos dugo nece na vlast.

SDSovci pokusavaju umanjiti znacaj tog duela prebacujuci krivicu na dodikove birace, brigade sa drzavnih jasli preko kojih su uzeli izbore ali ne mogu se odati utisku da je poslan kandidat koji moze parirati dodiku u duelu, da bi uzeli izbore. I mi o ovome danas uopste nebi pricali. Ali kao sto gore rekose, tog covjeka nema i to je to.

Ogi se rastopio, vidjeno, razmotreno, objasnjeno.. ali eto.. makar neka utjeha, zamislite da je Boske bio u tom duelu.. :)

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 18:29 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja sam rekao i tada, a ponoviću i sada...Oni su u tom duelu trebali da narodu daju razlog da glasa za njih, a ne da ne glasa za Dodika. Zna narod vrlo dobro kakav je Dodik, trebali su da pokažu kakvi su oni. Da su to uspjeli i animirali mene i slične meni koji na kraju nisu glasali pobijedili bi. Ovako....

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 18:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto bi veko nas navod, gvozdje se beve dok je zvelo, inace kuvac

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]