Citiraj:
Tri SNSD bota (Sinip,TNS i Silvio),od kojih će jedan napisati "a Muslimani ne jašu svoje?"...drugi će dovesti u pitanje kredibilitet novinske agencije koja je to napisala,a treći će napisati "Kao da je SDS bolji,i kao da oni ne bi jahali i ukrali milijardu da mogu"
Ти дечко имаш озбиљну конфузију у глави.
Да би неко био популарни "политички бот", онда тај неко мора да има користи од те своје работе. Ја нити сам од СНСД-а нешто добио, нити сам члан, нити сам некада гласао за СНСД на изборима. Од моје породице нико није политички активан, а најактивнији ми је ујак и то на сеоском нивоу при СДС-у. И од њега сваки пут, слушам ту исту причу коју нам ти овде причаш. То што не желим да прогутам твоју причу о "реформисаном СДС-у" који се нон-стоп изнова и изнова прочишћава и ослобађа комрумпираних кадрова је зато што нисам идиот и имам и очи да видим и уши да чујем, а и мозак да размислим.
Колико си слеп поред очију, показује и пример од некидан, који нисам хтео да прокоментаришем, али ево сад ћу морати. Кажеш колико је коментара и страна написано за СДС, а за СНСД само 10-11. Па можда зато што је СДС изграђена и институционализована странка, а СНСД странка оличена у лику једног човека. Сад погледај колико је страна овде написано за тог једног човека.
Уместо да си отишао у своју страну па као активни члан поставио питање зашто неко из виших кругова СДС уводи један српски град у некакву заједницу турских градова или зашто неко из СДС-а не жели да одступи са функције након губитка скупштинске већине и још масу других ствари, ти овде "раскринкаваш" ботове и контраше. Уствари, могуће је да си ти то питање онако стидљиво некоме и поставио али ти је тај неко вероватно рекао да не гураш нос где му није место, па си сконтао да је ипак лакше преко тастатуре окривити пар форумаша за подривање СДС-а. Ево, ја ти се јавно извињавам, ако сам допринео поразу СДС-а на прошлим изборима и неостваривању твојих снова које сниваш већ годинама уназад.
Немој да те нас пар ботова спречи у остваривању и провођењу реформи и идеја реформисаног СДС-а. Пуном паром напред. До коначног прочишћења!
Некада ми просто буде жао Миће Мићића кад видим у каквој странци он тавори. Али га исто тако разумем што неће да преузме странку у своје руке јер зна да би му то, с обзиром на идеје, кадрове и причу коју СДС има, био почетак краја.