filozof sa vrbasa je napisao:
Dragi vođa omekšao, sad bi sa Inckom da skida ploču postavljenu u čast Radovana K.
wizzy_bl je napisao:
Ja cekam da me zajebe za ulicu iduce godine..i meni je dovoljno da serem po njemu do kraja citavog mandata

Da ti dam, jedan dobronamjeran savjet, nećeš ništa postići kenjajući po forumu ili facebook, znam po sebi. To vi trebate na ulicu i protest ispred zgrade gracke uprave.
Pa sta mislis da smo radili proteklih par mjeseci ,korak po korak...dosli do toga da se ubaci u plan za iducu godinu.
Ne ganjao ja to opet, lakse mi srati po njemu,pa da se vrate na vlast ovi sto su i rekli da ce rijesiti ulicu. Posto nema sta nije obecao svojim glasacima, mozda je obecao i ovu ulicu i igraliste...neka ga sad ganjaju ovi sto im je obecao i sto su glasali za njega.
Ja sam bio protiv i od sada sve bojkotujem sto se tice drustvene aktivnosti i bilo kakvog "ganjanja" (pisanje dopisa, ucesce u savjetu MZ,primjedbi na regulacione planove, neformalnim putem ganjanja odredjenih ljudi da se bilo sta uradi u naselju). Neko ce reci, pa to se podrazymjeva da se sve uradi i bez icijeg angazovanja , bilo koga/cega...vidis da su ovi prosli bili nesposobni. Jest malo sutra (kad si supalj na 10000 strana), nema sanse da uopste neko popise sve projekte koji bi gradjanima bili bitni, da ih ocijeni i rangira....za pocetak. Vidjeces sta ce Drasko uraditi i kako ce on upravljati.