banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 20:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 293  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jan 2021, 12:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
baki je napisao:
Necu ja da budem dežurna vojska i braniti ovde Stanivukovića, glasao sam za njega al ne protiv Igora nego protiv SNSD-a kao i većina u mom okruženju.

Kao što sam prvi glasao, tako ga sutra mogu prvi ljuvati, al ću dati šansu mandat ili 2 godine. Činjenica, idu mi na k ovi inžinjeri koji se sad javljaju sve pljuju, a ovi prethodni to rade 20 godina i te stvari su bile javna tajna, a tek je tajna sva pozadina koja se radila kroz tendere,nabavke itd.

Ne kažem da ne treba kritikovati, treba i kritika i ukazivati na propust samo dajte vremena momku pa ga pljujemo za godinu dvije ako ne bude radio kako treba...
Kad je lagao i pricao bajke u predizbornoj kampanji (slusamo to vec par godina) onda je isla prica "ne mozes znati kako bi se Drasko ponasao kad nije bio vlast" , a mi koji smo govorili da je to sve isti kurac (osim sto je Igor bolji kadar od njega 1000 puta), onda smo bili proglaseni za botove. Ok..sad je na vlasti i ponasa se na isti nacin kao i ovi prije njega. Sto se mene tice, samo neka tako nastavi i da sto prije dodju iduci izbori da glasam protiv (a ovaj put cu se i sam angazovati da animiram sto vise ljudi za isti cilj...samo da ovog vise ne gledam na Internetu i da me promo aktivnosti njegovih VSS strucnjaka vise ne smaraju).

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Pa Mile priča bajke od 2004, referendum, nezavisnost RS, kad se sjetim samo one proizvodnje električnih automobila... :lol:
Naš narod je glup i puši te fore i Draško je to prekopirao od sadašnje vlasti. Mora biti pošten i priznati da je on mnogo manje lagao od SNSD, a to je posljedica jer je učestvovao u manje predizbornih kampanja.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Znači naredna meta je vodovod, priprema se onaj Remax odbornik za direktora, bar čovjek dolazi iz realnog sektora, nekad prodavao mobilne telefone.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Pliva li Drale sutra?

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 13:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Jok, Jefrem mu zabranio.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
baki je napisao:
davorr3 je napisao:
Nije to samo njegov kabinet, vozač, sekretarica...
Na mjesto direktora javnih preduzeća koji imaju plate po 3-4 hiljade, postavlja svoje drugare, bez konkursa.
Tako nije pričao prije izbora.

Najviše volim ove "miševe" koji sad kazu, vozač 3-4000 sekretarica 2000KM, a 20 godina se nije znalo ni ko se za šta plaća ni kolike su plate. Tu platu npr sekretarice je propisao gradonačelink prije Draška, tu platu je imala i sekretarica Igora to nika dniko nije pisao ranije, sad odjednom svi kenjate ?

S druge strane i po mom mišeljenju ne treba biti neki kadar VSS, svakako dogovara sastanke, donosi papir na potpis, itd. Ne kažem da je ta plata relana, al ko je propisao ranije, sad odjednom svima smeta.

dok Draško nije preuzeo ovo ulogu nije se ni pisalo d aje plata gradonačelinika 5000 KM, dok su drugi mastili brke sve je bilo ok, evo i na ovom forumu nema ni teme za Igora kojeg ja poštujem i smatram da je dobar čovjek, dobar gradonačelink ali svi znamo da je ovo izgubio zbog stranke kojoj pripada.

A opet da pišeš ovako moraš pratiti šta čovjek priča, i tad je govorio da će svoj kabinet sastaviti bez konkursa i njegov taj tim čini 10 ljudi-10 budzetskih plata dok je kod igora ta brojka ja misli bila 30, nisam siguran za brojku al uglavnom duplo više, i to niko ne kaze " evo dobro je" nego prdite kao drugari.

Zato što je Draško srao o prevelikom broju zaposlenih u gradskoj upravi i velikim platama.

Radojičić propisao platu 2000, pa što joj Stanivuković ne smanji platu na 1200, i time uštedi za besplatan gradski prevoz što je obećao.
Tad bih mu ja prvi rekao svaka čast.
Lako je bilo laprdati dok nije imao nikakvu vlast ni odgovornost, aj' sad stisni muda pa uradi nešto.
Boli mene kurac i za njim i za Radojičićem, nikad nisam glasao ni za jednog od njih.
Samo gledam koliko ovde ima "teladi" koji podržavaju i brane Stanivukovića kao da je on neki Mesija, a ustvari je isti govnar kao i ostali.

Poslednji put menjao davorr3 dana 18 Jan 2021, 13:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 13:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
wizzy_bl je napisao:
Kad je lagao i pricao bajke u predizbornoj kampanji (slusamo to vec par godina) onda je isla prica "ne mozes znati kako bi se Drasko ponasao kad nije bio vlast" , a mi koji smo govorili da je to sve isti kurac (osim sto je Igor bolji kadar od njega 1000 puta), onda smo bili proglaseni za botove. Ok..sad je na vlasti i ponasa se na isti nacin kao i ovi prije njega. Sto se mene tice, samo neka tako nastavi i da sto prije dodju iduci izbori da glasam protiv (a ovaj put cu se i sam angazovati da animiram sto vise ljudi za isti cilj...samo da ovog vise ne gledam na Internetu i da me promo aktivnosti njegovih VSS strucnjaka vise ne smaraju).

Mislim da će Draško još dugo jahati, jer ako je dobio ove zadnje izbore nikako ne može izgubiti sledeće. Kao i AV i on sve vidi kao kampanju, i jednostavno je 90% političkog prostora u medijima ispunjeno slikama jednog i drugog, na neki volšeban način to "narod" puši i za to nema lijeka.

Sa druge strane, nije isključeno da neće napraviti dobrih stvari za BL, naravno da neće moći ispuniti neke budalaste fiks ideje koje je propagirao u kampanji, ali na planu potrošnje i kontrole potrošnje narodnih para moće napraviti dosta, i ako ništa bar stvoriti privid da se naroda nešto pita.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 14:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
On treba biti krajnje nesposoban pa da recimo izgubi sledece izbore, naprotiv i ja mislim da je on kopija AV i ako je tako, sa tim nemam problem, Alek ipak polako pravi drzavu od jednog potpuno devastiranog sistema i urusene drzave...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
dtkbl je napisao:
Znači naredna meta je vodovod, priprema se onaj Remax odbornik za direktora, bar čovjek dolazi iz realnog sektora, nekad prodavao mobilne telefone.

Koji je to lik?

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 14:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
On treba biti krajnje nesposoban pa da recimo izgubi sledece izbore, naprotiv i ja mislim da je on kopija AV i ako je tako, sa tim nemam problem, Alek ipak polako pravi drzavu od jednog potpuno devastiranog sistema i urusene drzave...

Nadam se da si sarkastičan. :evil3:

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 14:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Uf, po meni malo je previše porediti AV i njega. Draško je zajahao na talasu koji više liči na Sinčića, Pernara... Ozbiljnija poziciju zauzeo zahvaljujući "ozbiljnijoj" stranci koja je iza njega. Lokalno. SNS/SRS je daleko ozbiljnija priča. Skoro redovno su bili pojedinačno najjača stranka u Srbiji, samo bez kapaciteta da budu prihvaćeno zna se od koga kao člana valdajuće koalicije... dok Vučić nije to odradio.
Ja još ne vidim da iskaču neke ozbiljnije "nestranačke" ličnosti koje će uskočiti u Draškov vagon. Za sada iskaču/uskaču samo raja sa FB i slično...
Ali opet, barem sto dana. Pa da ga Mate ugosti ponovo. Ovaj put ga neće štediti...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 14:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42

da jbt, on Vulin, Drecun i Rističević... a ne zaboravimo ni Šukija! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23

PRestao sam piti, al' i dok sam pio trudio sam se da ne ulazim na forum tada

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 15:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pa dobro, to je moje misljenje, nema potrebe niko da se slaze ili ne, najsvjeziji primjer je nabavka vakcine protiv Covida, za tim sranjem je jagma u citavom svijetu, Srbija je na balkanu po tom pitanju odmakela najdalje, nas ne treba ni pominjati u tom kontekstu...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 15:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Da su danas izbori, Drasko bi dobio izbore sa barem duplo vecom razlikom.
U zivot.
I neko rece gore sto ne smanji platu sekretaricu, kralju nije mu to privatna prcija pa da on moze nekome dizati ili spustati platu kako se nekom na forumu cefne. Iako smo u kurcu od drzave ipak postoje neki zakoni, propisi, ugovori.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Pa kralju, argument ovog gore kolege je, ona ima toliku platu zato što je i Radojičićeva imala istu toliku.
Znači Radojičić je kriv što Stanivukovićeva sekretarica ima 2000?
Radojičić je prošlost, sad Draško vedri i oblači.
Pa gdje je tu onda promjena, ako će sve ostati kao i prije?
Naravno da se njega to pita, a ne mene i tebe na forumu, i naravno da joj može smanjiti platu, ali neće.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 15:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
https://banjaluka.net/banjaluka-prva-u- ... tajaliste/

Drasko na otvaranju prve "pametne" autobuske stanice u Banjaluci, kod Trapista.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 16:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
50.000 KM za ruznu nastresnicu nasledjenu od prosle vlasti?

:lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Još malo pa će i kontejnere svečano otvarati.
A što se tiče pametne stanice, pokazuje realno vrijeme dolaska autobusa. Sve je to super, ali to je prva stanica, odatle i polazi autobus. Jednostavno ga vidiš tu ispred sebe.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 16:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
davorr3 je napisao:
Pa kralju, argument ovog gore kolege je, ona ima toliku platu zato što je i Radojičićeva imala istu toliku.
Znači Radojičić je kriv što Stanivukovićeva sekretarica ima 2000?
Radojičić je prošlost, sad Draško vedri i oblači.
Pa gdje je tu onda promjena, ako će sve ostati kao i prije?
Naravno da se njega to pita, a ne mene i tebe na forumu, i naravno da joj može smanjiti platu, ali neće.
Na koji nacin (postupak) bi joj ti smanjio platu?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 293  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]