baki je napisao:
davorr3 je napisao:
Nije to samo njegov kabinet, vozač, sekretarica...
Na mjesto direktora javnih preduzeća koji imaju plate po 3-4 hiljade, postavlja svoje drugare, bez konkursa.
Tako nije pričao prije izbora.
Najviše volim ove "miševe" koji sad kazu, vozač 3-4000 sekretarica 2000KM, a 20 godina se nije znalo ni ko se za šta plaća ni kolike su plate. Tu platu npr sekretarice je propisao gradonačelink prije Draška, tu platu je imala i sekretarica Igora to nika dniko nije pisao ranije, sad odjednom svi kenjate ?
S druge strane i po mom mišeljenju ne treba biti neki kadar VSS, svakako dogovara sastanke, donosi papir na potpis, itd. Ne kažem da je ta plata relana, al ko je propisao ranije, sad odjednom svima smeta.
dok Draško nije preuzeo ovo ulogu nije se ni pisalo d aje plata gradonačelinika 5000 KM, dok su drugi mastili brke sve je bilo ok, evo i na ovom forumu nema ni teme za Igora kojeg ja poštujem i smatram da je dobar čovjek, dobar gradonačelink ali svi znamo da je ovo izgubio zbog stranke kojoj pripada.
A opet da pišeš ovako moraš pratiti šta čovjek priča, i tad je govorio da će svoj kabinet sastaviti bez konkursa i njegov taj tim čini 10 ljudi-10 budzetskih plata dok je kod igora ta brojka ja misli bila 30, nisam siguran za brojku al uglavnom duplo više, i to niko ne kaze " evo dobro je" nego prdite kao drugari.
Zato što je Draško srao o prevelikom broju zaposlenih u gradskoj upravi i velikim platama.
Radojičić propisao platu 2000, pa što joj Stanivuković ne smanji platu na 1200, i time uštedi za besplatan gradski prevoz što je obećao.
Tad bih mu ja prvi rekao svaka čast.
Lako je bilo laprdati dok nije imao nikakvu vlast ni odgovornost, aj' sad stisni muda pa uradi nešto.
Boli mene kurac i za njim i za Radojičićem, nikad nisam glasao ni za jednog od njih.
Samo gledam koliko ovde ima "teladi" koji podržavaju i brane Stanivukovića kao da je on neki Mesija, a ustvari je isti govnar kao i ostali.