old fashion men je napisao:
Ko ga jebe, komunistički nesposobni general, trebao se boriti i poginuti u borbi, a ne dopustiti da ga uhapse.
Koliko je glup pokazuje to što je izabrao Srbiju da se krije, sigurnij bi bio u Hrvatskoj nego u usranoj Srbiji.
Nisam ni sumnjao.Ti si debil par ekselans....
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Ne ne mislim na tu idelogiju, ti kao da nisi rodjen prije 99-e.
Milosevic nije DAO Kosovo nego su ljudi iz Srbije njega skinuli s vlasti jer nisu imali muda da se bore protiv Nato pakta.
Sto se mene tice trebali su odmah na pocetku reci, necemo ici u konflikt sa Natom idemo izvuci sta se moze od kosova. Ovako, ljudi su se busali u grudi i kao "evo nas napadnite nas" sjetimo se "target majica, kapa i sl.", a kad su onda stvarno bili napadnuti onda im je bio kriv Milosevic, kakvo licemjerstvo... I treba da izgube kompletno Kosovo zbog toga.
Naprotiv,rođen sam 20 godina prije te 1999.,a tu godinu sam prveo u Vojsci,sa pristupom informacijama koji je "malčice" bolji i vjerodostojniji od RTRS-a i RTS-a....Koliko mene sjećanje služi,a služi,Milošević je prihvatio sporazum koji su mu donijeli Ahtisari,Černomirdin i Talbot koji je predviđao povlačenje VJ i jedinica MUP-a Srbije sa teritorije Kosova, koji je kasnije postao osnova Kumanovskog sporazuma.U Srbiji narod nije tražio povlačenje sa Kosova,u tom momentu prkos naroda Srbije je bio tako jak da se sa "radošću" čekala kopnena invazija NATO pakta,a organizovani protesti za skidanje Miloševića sa vlasti su počeli nakon kraja bombardvanja.