urbana_extravaganca je napisao:
Citiraj:
A narocito odredjeni forumasi koji su se u prijasnjim temama (narocito oko proglasenja nezavisnosti Kosova) ko fol borili protiv ovakve retorike kada su i sami od raznoraznih bolesnika proglasavani za izdajnike samo zato sto su za saradnju sa Evropom, evo dozivljavaju salto mortale i preuzimaju ovu radikalnu retoriku. Dvolicnost ili sta?
Овде би се апсолутно сложио са тобом.Један број људи овде је улазио у дискусије са мном бранећи(или боље речено подржавајући) Тадића и ДС а ево сад им не ваља оно зашта су се залагали.
Skoro pa sam u potpunosti siguran da mislis na mene, izmedju ostalih. Ja jesam podrzavao Tadica, i izmedju Tadica i Nikolica i u ovom trenutku sam za Tadica. I dalje mislim da su oba zlo, ali da je ovaj drugi vece. Kao sto i mislim da je ovo bio izdajnicki potez.
Evropa je trazila da pitanje saradnje sa Hagom bude zavrseno, sto ne znaci iskljucivo hvatanje i isporucivanje optuzenih. Znash, kad nekog ko treba da ide u zatvor, udari auto, ili se utopi, on ne ide u zatvor. Case closed.
Ajmo reci, da si ti za Nikolica, sto samo po sebi ukljucuje i Seselja. Podrzavas li sta je Nikolic pricao o Djindjicu par dana prije atentata. Podrzavas li sta je Seselj skoro izjavio u Hagu? Podrzavas li Kostunicine poteze od 5. oktobra pa sve do atentata, zna se jako dobro na sta mislim?
Ja bih volio da je sve crno-bijelo. A nije. Ne postoji politicar koji ne gubi glasove svojih biraca, kao sto ne postoji politicar koji ne radi neke stvari pogresno. U odnosu na Nikolica, kod mene Tadic jos nije izgubio glas. Iako je ovo izdajnicki.
Za mene je veca srpska sramota ubistvo Djindjica. Kostunica i kompanija su u mojim ocima zbog toga jos vece izdajice od Tadica. Naravno, sad mogu ocekivati tvrdnje da to Premudri nema nikakve veze sa atentatom, i ako ima, nije nikad dokazano. Mosh mislit.