banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 18:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 357 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jul 2008, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
MuskoBre je napisao:
Eh da je izdrzao do kraja godine..Dzaba bi onda Srpkinje izdajnike rodile. Morali su se pokazati.

Зато ће ако Бог да ђенерал да издржи до краја.А оно што храбри је то што знам да им жив у руке неће.

А што се власти у Србији тиче она од 1945. ради против Срба тако да је ово само наставак традиције.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 16:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ako bi im Djeneral ziv u ruke pao, to bi mi bio puno veci poraz nego ovo. Vjerujem da nisam jedini. Valjda ce poceti opet Srpkinje radjati Obilice i Lazare, Toplice i Kosancice. Dosta je bilo Brankovica.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Uveren sam da se Djeneral Mladic ne bi ziv predao,isto tako verujem da u slucaju pokusaja hapsenja Mladica narod ne bi tako lako presao preko toga kao sad,ipak su njih dvojica sasvim suprotne licnosti.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 22:12 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
sad posto smo dali Radovana, mislim da ce FS Srbije bolje igrati na svjetskim i evroprskim prvenstvima tako da ako izgube opet sa 6:0 nece moci prodati pricu novinarima kako je sve to zbog sudija, kako ih sudije nevole zbog Radovana i Mladica.

e sad moze i Vojvodina da ode polako.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
sad je vec potpuno jasno da je smijenom na celu drzavne bezbijednosti od prije mjesec dana sve pokrenuto.tadic je odluchio.....tako da su i general i hadzic u velikoj opasnosti.velikoj

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Mladić je vojnik i oficir, tako da će se teško predati živ, tako bar tvrde neki ljudi, koji ga lično poznaju. Sa druge strane, za taj zločin u Srebrenici, neko mora da odgovara, a obojicu i Karadžića i Mladića tereti komandna odgovornost.

Što se tiče Radovana i njegovog hapšenja, ostao sam totalno ravnodušan. Prosto jer meni lično, njegovo hapšenje ništa nije donijelo, isto tako kao što mi nije ništa donosilo ni njegovo obitavanje na slobodi. Zovite me izdajnikom, judom ili Brankovićem, ali da ja pitam vas branitelje srpstva i lika i djela Radovanovog, koliko je taj "heroj nacije" miliona maraka iznio u vojnim kamionima iz državnog trezora tokom rata. Recite da pričam gluposti kad kažem da je u toku rata trezor ispraženjen na njegovu naredbu, a vojni kamioni odvezli rezerve u nepoznatom pravcu.
Za koliko je prodao kompletnu teritoriju do Banja Luke krajem 1995. godine, kada su oficiri naređivali vojnicima da bježe kud znaju? U je..nom Bočcu, na 50-ak kilometara od Banja Luke, već je bio uspostavljen štab hrvatske vojske, a niko o tome nije smio da pisne, da se ne bi stvorila panika u BL. Ako se ne varam, tada je samo intervencija pokojnog Miloševića, spriječila ulazak hrvatskih snaga u Banja Luku. Neki kažu da mu je trebalo ovdje suditi, a ja postavljam pitanje - koji bi to sud ovdje bio legitiman da mu sudi.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 23:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nitro, skoro sve sto si nabrojao, stoji. I ja sve isto tako mislim. Ne radi se uopste o tome da li je on, izmedju ostalog nanio sramotu svom narodu. Ja kazem da jeste, em ga je pljackao, a o Srebrenici da ne pricam.

Radi se o sledecem. Neki covjek ti spase zivot, direktno. Poslije nekog vremena, ubije neduznog covjeka. I hoce da mu sude, ono, totalno nepravedno. Mozes li ti reci da je taj covjek iskljucivo zlocinac, i trebas li mu biti nezahvalan, jer eto, uradio je ruznu stvar, ubio je covjeka, a to sto je tebi spasio zivot, to nikom nista?

Da su osudili 90% muslimana krivih za srpske zrtve, ja bih prvi bio za hapsenje. Ovako...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 23:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Читам овако све ваше коментаре од прве до посљедње странице, неки га бране неки су равнодушни а неки га осуђују и сл.

Сви одговори су отприлике мање више пресликани, и осим пар квалитетних постова остало су само констатације тако да не знам шта се написа на ових 10 страница.

На страну то, много пута се спомињу ти неки силни милиони који је тај Караџић украо, износио у камионима и свакојако отуђиво из сефова банака.
Ја вас питам ако је он то урадио (не тврдим да није) зашто се крио у ј*беном БГ и радио као посљедњи папак да би зарађивао за прехрану и стан?!?!

На страну да је тај читав сценариј монтиран, (можда се некад сазна права истина) још нешто, ако је толике паре украо, зашто се ко човјек није одселио у Русију или неку тамо земљу трећег свејта гдје би платио да живи мирно до краја живота?!?!

Доста се не примјећују чињенице кое су нам испред носа, а то сигурно јесте и овај низ логичности што сам горе набројао!

Све ми је јасније сваки дан да те "ратне" приче о територијама крађама и друго, губе на истинитости, и само Бог драги зна да ли ћемо икад сазнати шта се стварно десило.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 00:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Pa ako uzmemo u obzir priču da je Dodik došao na vlast baš pod ovim izgovorm, da je Rašo i oni oko njega ojadio državu, a novine iz Federacije pišu istu stvar da Dodik čini upravo sad, može se zaključiti da je neko od nas ovca!

A to definitivno nisam ja! Jednostavno nisam glasao za Dodika!

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 07:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
MuskoBre je napisao:

Da su osudili 90% muslimana krivih za srpske zrtve, ja bih prvi bio za hapsenje. Ovako...

Ovako je za tebe heroj.

Mislim, mozete okretati kako hocete, ali isti ste vi i oni iz Federacije. Trazite pravdu na drugoj strani, a sami zlocince uzdizete - u smislu ako mogu oni, mozemo i mi. ISTI..
Laku noc Bosno i Hercegovino...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 09:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Mamma:) je napisao:
MuskoBre je napisao:

Ovako je za tebe heroj.

Mislim, mozete okretati kako hocete, ali isti ste vi i oni iz Federacije. Trazite pravdu na drugoj strani, a sami zlocince uzdizete - u smislu ako mogu oni, mozemo i mi. ISTI..

Obojica ce za mene uvijek biti heroji. Ali, i heroji idu u zatvor. I heroji rade ruzne stvari. I heroje treba osuditi kad urade takve stvari. Za sebe licno, ja sam ih osudio.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 10:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nadjem sinoc neki tekst, gdje neka novinarka CNN-a, iz ratnog perioda, opisuje kako je imala par susreta sa Rasom, i da je on insisitirao da joj cita svoju poeziju, i gusla, iako ona ne razumije nijednu jedinu rijec :lol: :lol: ..Ona koluta ocima, a Rasho gudi :lol: :lol:

Sve u svemu, iz cijele ove price jednog dana, ispasce mnogo dobar film. Ima sve preduslove i elemente.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 11:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Gocias je napisao:
На страну то, много пута се спомињу ти неки силни милиони који је тај Караџић украо, износио у камионима и свакојако отуђиво из сефова банака.
Ја вас питам ако је он то урадио (не тврдим да није) зашто се крио у ј*беном БГ и радио као посљедњи папак да би зарађивао за прехрану и стан?!?!

Mozda zato sto je za prethodnih 10 godina sve potrosio. Strpi se malo, pa da vidimo koliko je dugo proveo "radno", zadnjih par mjeseci ili zadnjih godina.
A pola rasprave je (kojeg li cuda) proteklo u etiketiranju izdajnika i to vrlo detaljno a skoro nista u analizi poteza doticnog, sa malo kritickog misljenja.
A narocito odredjeni forumasi koji su se u prijasnjim temama (narocito oko proglasenja nezavisnosti Kosova) ko fol borili protiv ovakve retorike kada su i sami od raznoraznih bolesnika proglasavani za izdajnike samo zato sto su za saradnju sa Evropom, evo dozivljavaju salto mortale i preuzimaju ovu radikalnu retoriku. Dvolicnost ili sta?

Citiraj:
Neki kažu da mu je trebalo ovdje suditi, a ja postavljam pitanje - koji bi to sud ovdje bio legitiman da mu sudi.

Ovakva situacija je bila 5 do 7 godina nakon rata, znaci do prije par godina kada nije bilo sanse da se kod nas sudi za zlocine. Sada se u beogradu sudi i skorpionima i crvenim beretkama, mozda bi i bilo moguce organizovati domace sudjenje, ali stvar je u tome da je davno receno gdje ce Radovan da zavrsi.
Tadic, koga ovdje mnogi uzdizu do visina je davno rekao da je jedan od prioriteta njegove vlade saradnja sa Hagom, a sada kada to ispunjava svi odjednom glume nesto.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja se uzdam u Radovana, da će on kao vrh da raskrinka , sve te montirane optužnice, sve te izrežrane događaje i da dokaže da je Alija žrtvovao svoj narod za svoje niske ciljeve.

Svako ko je započeo svoj govor u predratnoj skupštini da će za nezavisnu BiH žrtvovati mir ako treba govori puno o karakteru rata u BiH. ako tome dodamo mahanje turskim zastavama, a mahali bi oni i ranije samo se u ratu teško nabavljalo.

Nek se ništa ne krije i nek iznese sve tajne dogovore i obećanja , sa zapadom. A pošto Alija ne može platiti, vjerujem da će ovi ispod njega odgovarati.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Citiraj:
Mozda zato sto je za prethodnih 10 godina sve potrosio. Strpi se malo, pa da vidimo koliko je dugo proveo "radno", zadnjih par mjeseci ili zadnjih godina.

Ма дај молим те!
Толики милиони силни који су се извозили у шлеперима да се потроше за тричавих 10 година, дај не будите смјешни!
Колико је само коментара било на ту крађу а нигдје ни једног ваљаног доказа за то...

Спустите се мало на земљу, да ипак сачекамо мало?!
Чини ми се да смо се толико наслушали шупљака да немамо појма шта је права истина!

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 13:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa zar jedna dodikova rečenica ne mijenja sve dokaze, zar to nije dovoljan dokaz na sudu :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Najvise koristi od tih para sto je izneseno tj najveci deo uzeli su ljudi oko Karadzica a ne on licno,ima tu mnogo i Banjaluckih novopecenih,ratnih biznismena.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Како је ово жалосно...
Јел има неко билокакав доказ да је Караџић те паре узео или се верује на реч највећем сину нашег народа Милораду Мили Додику?
Ово хапшење је најобичнија фарса јер је човек ухапшен још у петак,што је и сам потврдио а то могу да потврде и сведоци који су хапшење видели.
Ови "наши" изроди су одлучили после тога да врате амбасадоре вероватно да би ови могли да приме честитке.

Citiraj:
A narocito odredjeni forumasi koji su se u prijasnjim temama (narocito oko proglasenja nezavisnosti Kosova) ko fol borili protiv ovakve retorike kada su i sami od raznoraznih bolesnika proglasavani za izdajnike samo zato sto su za saradnju sa Evropom, evo dozivljavaju salto mortale i preuzimaju ovu radikalnu retoriku. Dvolicnost ili sta?

Овде би се апсолутно сложио са тобом.Један број људи овде је улазио у дискусије са мном бранећи(или боље речено подржавајући) Тадића и ДС а ево сад им не ваља оно зашта су се залагали.

Citiraj:

И ја кажем лаку ноћ Босно и Херцеговино и гони се у три лепе пизде материне.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 16:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Malo informacija oko Dragana Dabica.
http://www2.serbiancafe.com/lat/vesti/14/50764/ko_je_dragan_dabic

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 17:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

urbana_extravaganca je napisao:

Citiraj:

Овде би се апсолутно сложио са тобом.Један број људи овде је улазио у дискусије са мном бранећи(или боље речено подржавајући) Тадића и ДС а ево сад им не ваља оно зашта су се залагали.

Skoro pa sam u potpunosti siguran da mislis na mene, izmedju ostalih. Ja jesam podrzavao Tadica, i izmedju Tadica i Nikolica i u ovom trenutku sam za Tadica. I dalje mislim da su oba zlo, ali da je ovaj drugi vece. Kao sto i mislim da je ovo bio izdajnicki potez.

Evropa je trazila da pitanje saradnje sa Hagom bude zavrseno, sto ne znaci iskljucivo hvatanje i isporucivanje optuzenih. Znash, kad nekog ko treba da ide u zatvor, udari auto, ili se utopi, on ne ide u zatvor. Case closed.

Ajmo reci, da si ti za Nikolica, sto samo po sebi ukljucuje i Seselja. Podrzavas li sta je Nikolic pricao o Djindjicu par dana prije atentata. Podrzavas li sta je Seselj skoro izjavio u Hagu? Podrzavas li Kostunicine poteze od 5. oktobra pa sve do atentata, zna se jako dobro na sta mislim?

Ja bih volio da je sve crno-bijelo. A nije. Ne postoji politicar koji ne gubi glasove svojih biraca, kao sto ne postoji politicar koji ne radi neke stvari pogresno. U odnosu na Nikolica, kod mene Tadic jos nije izgubio glas. Iako je ovo izdajnicki.

Za mene je veca srpska sramota ubistvo Djindjica. Kostunica i kompanija su u mojim ocima zbog toga jos vece izdajice od Tadica. Naravno, sad mogu ocekivati tvrdnje da to Premudri nema nikakve veze sa atentatom, i ako ima, nije nikad dokazano. Mosh mislit.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 357 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]