banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 13:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 301 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Jan 2016, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Tadić se zeznuo, jer je raspisao i predsjedničke izbore bez potrebe. Možda Vučić zbog karme ovo radi :)

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2016, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Ili je osjetio da na sledećim izborima gubi vlast pa raspisuje izbore znajući unaprijed da gubi.Eto ljudi nisam imao dovoljno vremena da ispunim obećano, ajd sad zdravo.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2016, 20:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma učvrstio se na vlasti, pa sada hoće da se riješi SPS-a, penzionera i sličnih. Da iskoristi trenutak dok to može.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2016, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Vučić i koalicija oko SNS-a mogu dobiti izbore samo ako naštele izborni rezultat kao što je to nekada Slobo radio. A ako Šeki osvoji dovoljno da uđe u skupštinu cirkus iz regiona ponovo se seli u Srbiju. Nijedan reality show neće biti zanimljiviji od skupštinskih sjednica.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2016, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Klajv_Biksbi je napisao:
Srbija nije strateski ucvrstila pozicije i izrazila ocigledan interes da bude saveznik Rusije.

To je tacno, Srbija tek treba da donese definitivnu odluku. Licno bih najvise volio da Rusi instaliraju vojnu bazu u Srbiji, ali kako trenutno stoje stvari to bi nanijelo daleko vise stete nego koristi.

Zbog toga ce vrlo vjerovatno donosenje odluke "kojem se prikloniti" carstvu kao i do sada biti prolongirano. Bez obzira na sva kretanja u EU integracijama, Srbiji svejedno treba da osnazi i unaprijedi drzavni aparat, sto ce svakako poboljsati i standard i ojacati ekonomiju.
A to mogu postici samo ako imaju konzistetnu politiku i partiju koja ima dovoljno ruku u parlamentu. Stabilizovati drzavu n ije moguce bez apsolutne vecine, cak sta vise "umjerena" diktatura bi dala najbojle rezultate.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2016, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
danijell je napisao:
Ma učvrstio se na vlasti, pa sada hoće da se riješi SPS-a, penzionera i sličnih. Da iskoristi trenutak dok to može.

Za tako nešto mora debelo da bude siguran.Moguće da želi da ih se riješi(jer ne može da im ispuni sve obećano), onda se vjerovatno u dogovara sa nekom drugom koalicijom.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 00:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vrlo mala je mogucnost da Vucic izbaci Dacica iz vlasti.
I na zadnjim izborima im uopste nije trebao, ali je ipak izabran za ministra vanjskih i PPV.
To govori da njihov savez nije samo iz nuzde, nego i iz potrebe.
Dacic preko Bajatovica ima veoma cvrste veze sa ruskom politikom (moze biti i obratno) i skoro sam siguran da ce i nakon ovih izbora ostati dio vlasti na neki nacin.
To sto se neki od clanova SNS-a ritaju i zele da ga se rijese je unutrasnji problem koji Vucic moze vrlo lako rijesiti.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 00:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Najmanji problem je da Bajatović, Škundrić i slični pređu u SNS. Funkcija iznad svega, a Rusi neće pobjeći :)
Nego, Dačić ima kredita iz vremena pregovora sa Kosovom. Bratski podijelio teret. Plus vuče svašta iz prošlosti, pa je konstruktivan.
SPS lagano kopni sa ministarstvima... Možda ostavi sada samo Dačića, ali sumnjam da će biti PPV. Ali dobro, i direktorske fotelje su bitne :)
Čini mi se da je Velja završio svoju ministarsku karijeru. Rasim je neuništiv. Vidjećemo kakva će biti kampanja, ali ako budu ozbiljno rušili rejting SPS-a onda je svašta moguće. Neće to Vučić direktno raditi. Žalio je on i branio Dinkića...
Možda da Dačić igra ulogu opozicije, da ne uzme neko drugi tu ulogu :)

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 07:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 10:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Povodom odluke predsednika SNS i premijera Aleksandra Vučića da se raspišu vanredni parlamentarni izbori, predsednik Srbije Tomislav Nikolić je izjavio da lično misli da je Vlada premijera Vučića odlično obavljala svoj posao i da sa pravom može na izborima da očekuje odličan rezultat.

„Srpska napredna stranka je donela odluku da proveri rezultate svog rada u neposrednom kontaktu sa građanima, na izborima. Lično mislim da je Vlada premijera Aleksandra Vučića odlično obavljala svoj posao i da s pravom može na izborima da očekuje odličan rezultat. Očekujem fer i demokratsko nadmetanje, očekujem da pobede najbolji i da sa proverenim poverenjem kod građana nastave da ostvaruju ciljeve koje smo postavili, a koje je Srbija odavno zaslužila“, rekao je Nikolić, saopštila je služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 10:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
:lol: :lol:
o srbijo međ šljivama
i sa njima da se ujedinjujemo :lol: :lol: ma bjaaž

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 11:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Vučić je napravio koaliciju sa SPSom i ostalima da bi mu služili kao dežurni krivci za greške vlade.
Raspisivanje izbora kao i prošli put služi samo za zamajavanje i održavanje priče "prva godina vlade" i slično. Naravno ima tu i nešto drugo.
Šešelj je vučićev igrač, ulazak radikala u skupštinu služi za pravljenje opozicije po mjeri vlasti, uvijek može pokazivati na fatalnu alternativu, sad se SNS služi istim propagadnim izjavama kao nekad DS kad je u pitanju SRS. Oni donose izolaciju, S. Koreju, itd.
Šeki jedino zna biti vječiti opozicionar, služba ga napravila i imaju dovoljno o njemu da ga unište, zato se i ponaša na način koji to čini. Rijetko napada Vučića, samo nebitnog Nikolića i ministre.

Što se tiče Rusije, ne mogu Rusi biti veći Srbi od samih Srba. Ne može sw sjediti na dvije stolice.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 12:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Ajde sve nekako ali jesi realan da napises da oni njega mogu sa bilo cim da uniste. Njega jebeni haski sud nije mogao unistiti mada su bili blizu (zdravstveno), a da mogu Vucic i Nikolic. A i objasnio je vise puta zbog cega napada Nikolica.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 12:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Mogli bi ga uništiti kriminalnim aferama, zbog napada na pojedince, zbog saradnje sa DBom, ništa od toga nije ratni zločin ali mu može donijeti bar 10 godina robije.
Ovo sa DBom bi ga politički uništilo.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 13:48 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Šeki je omiljeni Slobin opozicionar bio.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 13:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne vjerujem da ce radikali prijeci preko 8%.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 14:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Stranke se u Srbiji mjenjaju na vlasti, služba uvijek ostaje.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 15:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
Ne vjerujem da ce radikali prijeci preko 8%.

Ako puste Šešelja na RTS par puta mogu oni i do 10% :)
Još kada be se tu uključili DSS i sateliti... eto šanse da Dačić opet premijer postane :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 15:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Puštaju Šešelja često na Pink, više ljudi gleda tu tv od RTSa, bio je i par puta kod onog vučićevog paščeta Vučićevića (informer).
Od sebe pravi budalu kao i u vrijeme Slobe i diskredituje opoziciju, recimo gostovanje u Ćirilici kod Marića zajedno sa Ekremom i veselom ekipom iz "Parova" me podsjetilo na njegove nastupe kod Minimaksa devedesetih
Režimska pohotna kučka Vojislav Šešelj. (Može biti naslov za neku novu knjigu).

Ili je početna medijska blokada Šešelja nakon dolaska iz Haga bila predstava njega i Vučića ili je nakon njegovog povratka pao dogovor između njih dvojice.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 16:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Stvarno sram ga bilo sto diskredituje opoziciju. To su tako fini i cestiti ljudi da nam citav svijet pozavidi. Koja zemlja jos ima Cedu praska na granici cenzusa, koja dokazane lopove Pajtica, Djilasa, Tadica, Borka. Koja zemlja ima slatku Sandu koja ni sama ne zna jel posla ili dosla. I naravno uvjek za secesiju spremnog Canka.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 301 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]