banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 09:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 49  Sledeća

Za koju bi stranku glasali?
DS 6%  6%  [ 3 ]
SNS 17%  17%  [ 8 ]
LDP 11%  11%  [ 5 ]
SPS 9%  9%  [ 4 ]
URS 4%  4%  [ 2 ]
DSS 15%  15%  [ 7 ]
Dveri 23%  23%  [ 11 ]
SRS 15%  15%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 47
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Apr 2012, 20:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Danny svaka čast za temu, mislio sam je i ja otvoriti, ali sam smatrao da je prekasno, jer mnogo toga je već rečeno, a razbacano po milion tema.

Ovo je moj rezultat iz ankete:

SRS 43%
DSS 33%
PUPS 25% :P :D

Tačno je da naginjem prema Radikalima i DSS-u, ali bih definitivno na ovim izborima glasao za DVERI, jer su me ovi par puta prilično razočarali, a i vreme je za osveženje u političkom patriotskom životu Srbije.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
дукицаш ја сам три анкете урадио са три адресе,и вјечито ми избацује СРС,ДСС и ПУПС. :)

Почињем сумњат у регуларност оне анкете,која руку на срце и јесте манипулаторска,мада немам ништа против СРС.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 22:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
poslusajte ovo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=tLuXESrH ... z%EF%BB%BF

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
dukicas je napisao:
Danny svaka čast za temu, mislio sam je i ja otvoriti, ali sam smatrao da je prekasno, jer mnogo toga je već rečeno, a razbacano po milion tema.

Nema problema. Ako naiđem na još interesantnih grafikona postaviću. Nadam se da je OK. :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Zoka vam je ubacio glasanje, pa da vidimo..

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 23:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja jedini glasao za Srpsku Naprednu Stranku i vec ima 33% :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 23:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gore u anketi fali SRS (Radikali) :(

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 23:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Зашто у анкети нема СРС?

Ставио сам СНС више из стратегије,нег из неке идеолошке ствари.

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 23:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

vidi stvarno....zoka,popravljaj za ove ljubitelje sekija :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 23:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ставио сам СНС више из стратегије,нег из неке идеолошке ствари.

i ja isto...mnogo prije bih glasao za Dveri,pa cak mozda i Kostunicu,ali jedino SNS ima kapacitet da smijeni zute,bojim se rasipanja glasova...

jbt,ja kao da sam na pravim izborima. :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 23:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Realno mi u R.Srpskoj smo mnogo napaljeni na ove izbore u Srbiji (naročito mi koji možemo gledati TV progrme iz Srbije), možda čak i više nego građani Srbije. :D :P
Zato što je BITI ILI NE BITI pitanje je KOGA. ;)

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 00:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Колико ме памћење служи преко 7 милиона Срба има право гласа (направио сам очајну грешку,сконтајте гдје), што значи да побједници избора ће имат негдје око 1,3 милиона и надам се да ће то бити коалиција око СНС. Нарочито ће занимљиво бити у Војводини, НСу прије свега,она Маја Гојковић прешла у УРС, Неђо Чанак већ сви знамо шта вели,а СРС жели бит испред СНС,биће занимљиво.

Дукицаш, па то је донекле и логично,јер итекако ми зависимо од корака званичног Београда. Стога акобогда славићемо светог Ђорђа и промјене,надам се.

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 00:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa Djurdjevdan je namjerno i izabran da bi odziv Srba bio sto manji.....opstepoznato je da zuti imaju ogromnu podrsku medju drugim nacionalnostima u Srbiji,od kojih niko nece glasati za SRS,SNS,DSS ili Dveri...jako podmukao potez zutih,koji ce im nazalost donijeti par procenata vise,jer skoro svi Srbi,ili slave Djurdjevdan ili idu kod nekoga na Slavu.

mada to meni vise lici na ocajnicki potez ili samrtnicki trzaj,milion posto sam siguran da im je ciaoooo 8) 8)...ne mogu ih ljudi vise gledati ocima,cak ni na tv.....a najjasniji pokazatelj raspolozenja mi je broj pozitivnih i negativnih komentara citalaca na njihovom B92,nakon sto se objavi neka vijest...kad sam to vidio zadnjih mjeseci,za mene vise nikakve dileme nije bilo ko ce pobjediti....

Poslednji put menjao Schlager dana 25 Apr 2012, 00:20, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 00:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A meni Đurđevdan baš Slava, bojim se da mi uveče ne pokvare Slavu sa rezultatima izbora, ali bar za predsedničke znamo da će biti 2. krug Toma i Tadija, a to mi je nekako važnije nego ovi parlamentani, mada opet...

A ti Drinin vuče si pogrešio kad si rekao 7 meleona Srba, u pitanju je mnogo manji broj Srba, a ostalo je gamadija razna, mada nije ni čudo, jer i među Srbima ima gamadije mnogo veće nego što je ova nesrpska.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 00:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dukicas je napisao:
A meni Đurđevdan baš Slava, bojim se da mi uveče ne pokvare Slavu sa rezultatima izbora, ali bar za predsedničke znamo da će biti 2. krug Toma i Tadija, a to mi je nekako važnije nego ovi parlamentani, mada opet...

A ti Drinin vuče si pogrešio kad si rekao 7 meleona Srba, u pitanju je mnogo manji broj Srba, a ostalo je gamadija razna, mada nije ni čudo, jer i među Srbima ima gamadije mnogo veće nego što je ova nesrpska.

Дукицаш брате у праву си, ја и јесам ставио да проконтате. Дакле од тих 7 милиона,на изборе излази максимално 5 милиона Срба,око 500 000 Мађара и око 900 000 шиптара (који ће бојкотовати).

И мени је слава. Дукицаш парламентарни су пуно важнији, то је јбг влада земље и ту се мора однијет побједа антитадићеваца,обвезно. Само је питање да ли ДС,УРС,СПС,ЛДП + мањине могу имат мање од 50% заједно??? Јер уколико буду имали 50% + 1 глас = направиће коалицију макар се убијали.

Шлагер чини ми се да је и дерби 5. маја можеш ли онда замислити каквом су процесу прибјегли..... :roll:

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 00:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma nisam znao za derbi,a nekako je kasno i ne mogu naci poveznicu izbora sa derbijem koji se igra dan ranije,ali kad sam cuo da su izbore raspisali na Djurdjevdan,odmah sam znao da su gotovi....njihova istrazivanja su im pokazala da stoje katastrofalno medju biracima,pa ne prezaju ni od takvih prljavstina....davljenik se i za slamku hvata,jer njima je sad manji problem sto ce izgubiti vlast,vec sto znaju da ih ceka zatvor kao Sanadera,Polanceca i kompaniju...
Ne mislim na Tadica,za njega cak ne mislim ni da je lopov,vec na citavu bulumentu ispod njega.Tadicu zamjeram pretjerano saginjanje i ponizavanje ali da je kriminalac,nisam siguran...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 00:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SOB8kKmFozg[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 00:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Шлагеру волио бих да могу бити такав оптимиста,ал једноставно неда ми се. Од 2004. године се надам и навијам да се руше говна,ал нажалост сви знамо како је пут српске опозиције ишао до сада. Исто тако не треба бити наиван, апсолутно демократија никад није постојала на овим просторима, а режисери ових избора као и претходних су ЕУ и америчке обавјештајне агенције. Сам дан избора у Србији је толико антидемократски (Пратио сам прошле уживо)да је то страшно. Изборна ћутња се поштује само на тву, на улицама,парковима,по кафићима ње нема. Гласају мртви,гласају мафијаши и убице, око поднева јавни сервис шаље поруке следећег типа "излазност мала, актуелни предсједник оптимиста,увјерен у побједу,у европски пут и бољи живот грађана Србије"....

Садашња структура је нама у РС довољно ножева забила,тако да ми можда после дуго година и избора на својој кожи од званичног Београда не можемо осјетити неки већи убод или неко веће тлачење,најгоре смо прошли или нисмо???

Шанса овог пута,без икаквог фразирања јесте да заиста СРБИ и главом и брадом,остваре излазност преко 60%, да ли је реално? Знаће се 1. маја,тога дана ако у српском народу прокључа већ стална парола опозиције "хоћемо промјене,поштену Србију", десиће се,ако не онда ћемо наставити слушати манекене и издајника док му здравље дозволи. ШТо се тиче затвора,мишеви ће вјеруј ти мени већ око 14:00 спремити карте са Сурчина за сваки случај,ала Карић и бити богу иза ногу уколико не могну помоћу западних колега једно 200 000 гласова украст.

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 00:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ja cu da iznesem samo jednu malu opasku.

drinin vuk je napisao:
Од 2004. године се надам и навијам да се руше говна

Po tvojoj prici na forumu ti si student druge, eventualno trece godine, sto implicira da ti je godina rodjenja otprilike 1990-1991.

Uz svu dobru volju, prosto sumnjam da tako aktivno pratis politiku od svoje 13-14 godine, to cak ni Miodrag nije radio. Sto dalje implicira da ti samo trol kojem je cilj da zajebava ovde.

Opet kazem, mozda grijesim ali...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 00:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Ja cu da iznesem samo jednu malu opasku.

drinin vuk je napisao:
Од 2004. године се надам и навијам да се руше говна

Po tvojoj prici na forumu ti si student druge, eventualno trece godine, sto implicira da ti je godina rodjenja otprilike 1990-1991.

Uz svu dobru volju, prosto sumnjam da tako aktivno pratis politiku od svoje 13-14 godine, to cak ni Miodrag nije radio. Sto dalje implicira da ti samo trol kojem je cilj da zajebava ovde.

Opet kazem, mozda grijesim ali...

89сам, апсолвент сам,ако је то уопште битно.
Политику активно пратим и сам судјелујем у политичком животу РС,додуше као обичан члан политичке партије. Политику пратим од 2000е и пада Милошевића. Једноставно због тога сам ваљда и уписао ФПН. Што опет није ништа битно. То опет не значи да сам неко ко се разумије у политичке процесе и игре,али значи да ипак познајем барем дјелимично материју о којој дискутујем.

И да Шакалу ништа против тебе,ал од почетка некако моје постове схваташ као зајебанцију, не видим из ког разлога,можда што сам дјелимично другачији,имам свој став, или што се држим свог става ма колико био у заблуди??? Немаш потребе,старији си од мене, ако можемо нормално дискутоват можемо,ако не игнориш ме и готова прича.....

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 49  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]