jellyfish je napisao:
Drago mi je da se Bilja oslobodi. Zasto? Zato sto je ona promijenila svoj sistem razmisljanja iz nacionalistickog u liberalni. A kad se neko iskreno pokaje zbog onog sto je uradio i prizna red je da mu se oprosti. Mislim da je cak trebala izaci daleko ranije. Za razliku od Bilje Dodo je obrnut proces, presao je iz liberalnog u nacionalisticki prag zbog toga mi vise ne odgovara i ne bi za njega glasao. Sto se tice bilje, ona je bila naivna i smutljivci i izdajnici poput karadzica koji samo svoje dupe gledaju su je zaveli kao i vecinu naroda. Ali njena velicina je u tome sto je priznala svoju gresku, pokajala se, svjedocila protiv kriminalaca Karadzica i Krajisnika i bas mi je drago da je docekala slobodu. Znaci, dokazala je djelima da je pokajanje bilo iskreno i za razliku od ostalih zasluzila da je puste iako su zbog njenih godina mozda to trebali i ranije. Jedino njeno ponasanje malo baca sumnju sto se druzi sa Dodom koji je u medjuvremenu postao nacionalista ali mozda je to zato sto je bila u zatvoru i morala je da prihvati bilo ciju pomoc. Inace, ako podrzava Dodinu politiku i nacionalizam, onda smatram da nije doslo do velike promjene u njenom ponasanju.
Poslije jebanja nema kajanja,stara poslovica.
Izvinjavam se na jeziku.
Mene neki dan murija zaustavila zbog brze voznje,a jesam se i pokajao al danas opet po starom.