banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 16:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jul 2009, 18:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Boze sa kakvim mi budalama treba da zivimo.
I naravno prica se o montazi.

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=65879&sid=86a2bfa5365b2dc24bb6c33329628dda

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2009, 19:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
ferdinand je napisao:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=65879&sid=86a2bfa5365b2dc24bb6c33329628dda
Sad sam upravo bio na ovom fašističkom forumu,pa ono je strašno :mad: .Ali neka,treba da zanmo sa kakvim genetskim otpadom dijelimo komšiluk

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2009, 19:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
I mene su iznervirali sa istupima na sa-x, nisam mogao da vjerujem sta se pise pa sam se i ja ukljucio na temu (isti nick), a inace ne ucestvujem tamo u diskusijama. Uh.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2009, 19:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
ferdinand je napisao:

HAjde malo c/p odatle.Treba se registrovati da bi se moglo vidjeti,a ja neću......

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2009, 19:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rendzer je napisao:
I mene su iznervirali sa istupima na sa-x, nisam mogao da vjerujem sta se pise pa sam se i ja ukljucio na temu (isti nick), a inace ne ucestvujem tamo u diskusijama. Uh.
Ne možeš s Ujgurima na fino,čim nešto pokušaš da objasniš slijedi ban.Pishaj ih 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2009, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
ferdinand je napisao:

HAjde malo c/p odatle.Treba se registrovati da bi se moglo vidjeti,a ja neću......

Malo prije se moglo citati bez logovanja...evo sada zabranili.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2009, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sa sarajevo-x.com

Citiraj:
Objavljen snimak navodnih zločina Dudakovića
Radio-televizija Republike Srpske (RS) prikazala je danas snimke navodnih zločina koje su počinile snage Petog korpusa Armije BiH, pod komandom generala Atifa Dudakovića, u mjestu Izačić 9. jula 1994. godine, na kojima Dudaković naređuje strijeljanje dvojice zarobljenika.

Protiv Dudakovića su zbog zločina Armije BiH nad Srbima prije tri godine krivičnu prijavu Tužilaštvu BiH podnijeli tadašnji predsjednik RS Dragan Čavić i premijer RS Milorad Dodik, ali do danas iz Odjeljenja za ratne zločine Tužilaštva BiH nije saopšteno da li je istraga otvorena i ako jeste dokle se u istrazi stiglo.

Hamdiju Abdića zvanog Tigar Opštinski sud u Bihaću prije više od 24 mjeseca osudio je na kaznu zatvora od dvije godine, ali ne za ratni zločin, već za poslijeratno razbojništvo. I tu kaznu još ne izdržava.

Operativcu Mehuri Selimoviću pred Sudom BiH traje postupak, ali ne za ubistvo, već za zatvaranje i tjelesno maltretiranje zarobljenika u zatvoru Luke u kasarni "Adil Bešić" u Bihaću.

Povodom snimaka ulaska 5. Korpusa u mjesto Izačić kod Bihaća 9. jula 1994. godine, a koje je objavila Televizija Republike Srpske, portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić rekao je FTV-u da je istraga u toku, te da Tužilaštvo u ovom trenutku ne želi davati nikakve komentare, pa ni na objavljene snimke. Tužilaštvo Bosne i Hercegovine posjeduje određene materijale, uključujući i videosnimke koji su predmet istrage.

Snimke je za FTV komentirao bivši komandant 5. Korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine Atif Dudaković: "Ti snimci su dio propagandnog rata koji se još uvijek vodi i nisu ništa novo. U akciji nisu ubijena dva vojnika već su likvidirana trojica, a dvojica zarobljena. Ta dvojica navodno strijeljanih su Arif Vuković i Senad Šabić i oni sada žive u Bihaću."

A sunce ti jebem budala.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2009, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ferdinand je napisao:
Sa sarajevo-x.com

Citiraj:
Objavljen snimak navodnih zločina Dudakovića
Radio-televizija Republike Srpske (RS) prikazala je danas snimke navodnih zločina koje su počinile snage Petog korpusa Armije BiH, pod komandom generala Atifa Dudakovića, u mjestu Izačić 9. jula 1994. godine, na kojima Dudaković naređuje strijeljanje dvojice zarobljenika.

Protiv Dudakovića su zbog zločina Armije BiH nad Srbima prije tri godine krivičnu prijavu Tužilaštvu BiH podnijeli tadašnji predsjednik RS Dragan Čavić i premijer RS Milorad Dodik, ali do danas iz Odjeljenja za ratne zločine Tužilaštva BiH nije saopšteno da li je istraga otvorena i ako jeste dokle se u istrazi stiglo.

Hamdiju Abdića zvanog Tigar Opštinski sud u Bihaću prije više od 24 mjeseca osudio je na kaznu zatvora od dvije godine, ali ne za ratni zločin, već za poslijeratno razbojništvo. I tu kaznu još ne izdržava.

Operativcu Mehuri Selimoviću pred Sudom BiH traje postupak, ali ne za ubistvo, već za zatvaranje i tjelesno maltretiranje zarobljenika u zatvoru Luke u kasarni "Adil Bešić" u Bihaću.

Povodom snimaka ulaska 5. Korpusa u mjesto Izačić kod Bihaća 9. jula 1994. godine, a koje je objavila Televizija Republike Srpske, portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić rekao je FTV-u da je istraga u toku, te da Tužilaštvo u ovom trenutku ne želi davati nikakve komentare, pa ni na objavljene snimke. Tužilaštvo Bosne i Hercegovine posjeduje određene materijale, uključujući i videosnimke koji su predmet istrage.

Snimke je za FTV komentirao bivši komandant 5. Korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine Atif Dudaković: "Ti snimci su dio propagandnog rata koji se još uvijek vodi i nisu ništa novo. U akciji nisu ubijena dva vojnika već su likvidirana trojica, a dvojica zarobljena. Ta dvojica navodno strijeljanih su Arif Vuković i Senad Šabić i oni sada žive u Bihaću."

A sunce ti jebem budala.
.."nisu ubijeni nego su likvidirani.." :roll:

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2009, 22:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
ferdinand je napisao:
_zoka je napisao:
ferdinand je napisao:

Malo prije se moglo citati bez logovanja...evo sada zabranili.

Vidi mahalaša zabranili. :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2009, 22:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Kako je ovaj Sabic ziv kada je njegov sin dao izjavu za RTRS u kojoj govori o svom ubijenom ocu? :confused2:
Pa majku im j.bem bolesnu!

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2009, 23:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa neko se od ćetnika lažno predstavio kao on. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2009, 06:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Stvarno su bolesni...komplet nacija.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2009, 06:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
vb87 je napisao:
Kako je ovaj Sabic ziv kada je njegov sin dao izjavu za RTRS u kojoj govori o svom ubijenom ocu? :confused2:
Pa majku im j.bem bolesnu!

Nisu ti ubijeni vec: Basic Rasim i Behić Mujo, kako nadjoh na netu, a na TV se javljao sin od prvog navedenog.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2009, 07:12 
Administrator
Korisnikov avatar

ferdinand je napisao:
U akciji nisu ubijena dva vojnika već su likvidirana trojica, a dvojica zarobljena. Ta dvojica navodno strijeljanih su Arif Vuković i Senad Šabić i oni sada žive u Bihaću."

A sunce ti jebem budala.[/quote]
Vjerovatno su na RTRS zaboravili da prikažu dio gdje on kaže da se šalio i da puste tu dvojicu,da ih nahrane,napoje i daju im cigara....... :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2009, 10:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Zalosno,,,medutim najvise zrtava u Bihacu je palo bas izmedu Avdicevaca i 5korpusa. Avdic je tokom cjeloga rata suradivao sa Legijom,Arkanom itd,,,uglvnom svrerc je bio glavna grana suradnje.......

Sto se tice snimka,,,direktan dokaz za zlocin koji treba odmah biti kaznjen...........

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2009, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
]
А инаће ово није доказ, где то доказ, па они су читав рат били жртве ћетника, па рвата, па ових бабиних, па ун снага, натоа, Ескима, Абороиџана... Јесам неког заборавио?
Ево сад ћу да сачекам да се уредник Зока јави и каже како је ово наша зајендичка држава, сви смо Босанци а рат пуј-пике не важи.
Питање за све: За који ви полни орган читате тај огавни техерански форум?!? Ја у свом животу нисам тамо никада био нити ћу да будем а поједини као да уживају у садизму. :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2009, 14:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mora se nekada pročitati i njihovo pisanije da vidiš kako neprijatelj razmišlja. Neprijatelj nikada ne spava.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2009, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
urbana_extravaganca je napisao:
А инаће ово није доказ, где то доказ, па они су читав рат били жртве ћетника, па рвата, па ових бабиних, па ун снага, натоа, Ескима, Абороиџана... Јесам неког заборавио?

Mislim da si zaboravio Japance, Maje i Inke

A pusti mogvaja nek piše :D

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2009, 15:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2005, 21:29
filozof sa vrbasa je napisao:
Mora se nekada pročitati i njihovo pisanije da vidiš kako neprijatelj razmišlja. Neprijatelj nikada ne spava.

Tako je nasi neprijatelji nikad ne spavaju osim ponekad nocu :D da se ne vidi da je to dudakovic odmah bi rekli da su to Srbi ubili njihove,medjusobno se ubijali i kao sve su ih Srbi pobili bolestan narod ti muslimani kazem narod jer nisu nacija :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2009, 15:54 
Administrator
Korisnikov avatar

urbana_extravaganca je napisao:
Ево сад ћу да сачекам да се уредник Зока јави и каже како је ово наша зајендичка држава, сви смо Босанци а рат пуј-пике не важи.

Gdje sam ja to rekao da rat treba zaboraviti?Gdje sam rekao da zločini trebaju ostati nekažnjeni?
Gdje sam rekao da ako smo svi Bosanci znači da smo isti nacija?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]