banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 23:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Avg 2009, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
filozof sa vrbasa je napisao:
Još samo da to tvoj Hare i Bakir skontaju. 8)

Sarajlija cestitam tvom Sarajevu na prolazu u 4kolo Eurolige,,,,,,Velika stvar za Sarajevo....... :D :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2009, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Banjalučki behar se očito jaaaaaaako loži na Dodika.
Svaka njegova je pominjanje istog.
Očigledno da i plakati Dodini vise na zidovima njegove sobe. Slika Dodina umjesto Druga Tita :lol: :lol: :lol: :lol:

Citiraj:
Tijekom susreta s kosovskim muftijom Trnavom, Cerić je istakao da je privilegovan što je došao "na slobodno Kosovo" i istakao da je tu da "podrži pravo naroda Kosova da živi u punoj slobodi".

Citiraj:
Kako je javila agencija Onasa, predsjednik Kosova Fatmir Sejdiu pozvao je danas poglavara Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini reisu-l-ulemu Mustafu ef. Cerića da nastavi da radi na priznanju nezavisnosti Kosova u zemljama islamskog svijeta kod kojih može direktno da utječe.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2009, 11:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Све очекивано, ништа скандалозно.

Како оно неко рече, добар је Серић за нас - да се не опустимо ...

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2009, 11:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

DELLBOY je napisao:
Banjalučki behar se očito jaaaaaaako loži na Dodika.
Svaka njegova je pominjanje istog.
Očigledno da i plakati Dodini vise na zidovima njegove sobe. Slika Dodina umjesto Druga Tita

Eh nebi se ja mjesao u vase idole,,,pa ti se svrsaovao na mesara prije 2god,,,a sada nevalja,,,,covjek pjeva po satorima,,,zar je to razlog da okerenes leda idolu nacije iz Romanovaca,,,koji je obecao milion stvari,,,a ispunio samo jednu,,,,kradu na veliko i malo....... Nije fer prema Micku,,,, :lol: :lol: :lol: :lol:

PS.....Pozdravi mi Zutoga Jasmina..................................

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2009, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Banjalucki_Behar je napisao:
PS.....Pozdravi mi Zutoga Jasmina..................................

Jalija.... jes to ti

kad si se opismenio???

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2009, 21:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ono sto najvise mrzim je kad se religija petlja u zivote drugih ljudi. A Ceric se opet pokazuje kao predvodnik. Optuzuje Evropu umjesto nesposobnih Bosanskih politicara. Pored toga zalaze se za uvodjenje srednjovjekovnog serijatskog zakona, a obavio je i serijatsko vjencanje

http://www.fokus.ba/vidi.php?rub=2&vijest=22962

Podsjetimo sta propagira serijatski zakon za koji se navedeni lik zalaze, a posljedice tog zakona stalno gledamo u najnazadnijim drzavama na svijetu koje su na zalost upravo te koje primjenjuju taj zakon:

"...Prema šerijatu, na primjer, žene ne smiju voziti automobil, zabranjeno im je bilo kakvo šminkanje, kao i da se udaju za nekoga ko nije njihove vjere.

Muškarcima je strogo zabranjen bilo kakav dodir žene, osim supruge ili ako im je u rodu. U šerijatskom zakonu još uvijek važi smrtna kazna kamenovanja, a njena primjena česta je u Iranu..."

Sto je najgore, on propovijeda neku religiju, a kao i sve religiozne vodje zivi u luksuzu i u potpunoj suprotnosti onome sto propovijeda. Te religiozne vodje bi trebalo iskljuciti iz svakog politickog i drustvenog djelovanja i zabraniti im da se pojavljuju u javnosti. Neka prave budalama one koji im vjeruju, a ne cijelu naciju da unazadjuju. :fist:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 08:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vim je napisao:
Podsjetimo sta propagira serijatski zakon

...Bosanski muslimani nikada nisu zivjeli po serijetu,,,a niti ce ikada zivjeti.....To je nemoguce jednostavno u BiH,,,i to Ceric najbolje zna.......Serijet je moguc samo u jako nerzvijenim sredinama poput Irana,Afganistana itd,,,,,mada to sto oni nazivaju serijetom nema veze sa islamom...........

Da se vratimo na Cerica,,,,npr,, cerka mu cak nije ni zavijena,,,,zivi podpuno normalan ziviot,,,,..... I sada on propagira serijet,,,kakva besmislica,, iza toga nazlost stoje neke politicke opcije,,,,sto je jako zalosno..........................

A sto se tice mjesanja u politiku,,,tu se slazemo,,,nazost Ceric se vise bavi politikom nego religijom.....medutim to je Balkan...I Puljic,Kacavneda,,se na slican nacin bave istim stvarima.....

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Banjalucki_Behar je napisao:
A sto se tice mjesanja u politiku,,,tu se slazemo,,,nazost Ceric se vise bavi politikom nego religijom.....medutim to je Balkan...I Puljic,Kacavneda,,se na slican nacin bave istim stvarima.....

Naravno, napisao sam religijske vodje. Znaci misli se na sve religije.

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]