banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 06:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 81 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Feb 2008, 19:29 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 03 Feb 2008, 04:06
Како овај шљам потуричко пропагандни није избрисан?

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 20:40 
Ma znamo mi sta ste vi radili, i nema smisla da se sa vama o tome naglaba... ako smo sta radili u zadnjih 15 godina to je onda to, i nista se nije promijenilo....jedini koji misle da su srbi fini, su srbi sami... bolje da se ovo zaustavi prije nego sto pocnu frcati psovke i uvrede...

A to sto vi niste uspjeli sve unistiti sa 4-tom vojskom u europi govori o tome koliko ste neobrazovani i glupi u svom pokusaju jer vam nije poznata cinjenica da je tako nesto nemoguce... sjetite se partizana u borbi sa najjacom evropskom silom i unutarnjim neprijateljima, pa pobijedise.... ne radi se to granatama... nemoguce dragi moji neobrazovani....

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 20:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 15:21
nadrealac je napisao:
Ma znamo mi sta ste vi radili, i nema smisla da se sa vama o tome naglaba... ako smo sta radili u zadnjih 15 godina to je onda to, i nista se nije promijenilo....jedini koji misle da su srbi fini, su srbi sami... bolje da se ovo zaustavi prije nego sto pocnu frcati psovke i uvrede...

A to sto vi niste uspjeli sve unistiti sa 4-tom vojskom u europi govori o tome koliko ste neobrazovani i glupi u svom pokusaju jer vam nije poznata cinjenica da je tako nesto nemoguce... sjetite se partizana u borbi sa najjacom evropskom silom i unutarnjim neprijateljima, pa pobijedise.... ne radi se to granatama... nemoguce dragi moji neobrazovani....

:lol: :lol: :lol:

Али, неее , па Срби су свјесни да ''геноцидни'' :) , проблем је што Муслимани имају навучен матрикс преко очију , па никако да схвате да су управо они главни кривци за грађански рат у СРБиХ и још увијек спомињу неке агресије и дијеле новце од одштете :)

А што се тиче 4 војне силе - па зато ти ја и кажем ви Муслимани требате дићи споменик Милошевићу и Караџићу негдје, кад сте већ Мехмеду Ел-Фатиху изградили, много прече је њима да дигнете споменик!....они су најзаслужнији што нисте отишли тражити фамилију у Анадолији :)

Знај, и свила и гвожђе исто могу да стежу....

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 20:49 
Voajer
Voajer

nadrealac je napisao:

У тој 4 армији је било пуно комуњара, муја и хрвата. Исте лажи причате као усташе. Партизани нису ништа урадили значајно у борби против немачке окупације, само штету.

мујо ово се твој на овој слици заклиње да буде слуга усташи павелићу:
Slika

Ваша "доброта" у и око Сарајева. Цело Српско село код Сарајева сте поклали:
http://en.sevenload.com/videos/dAdw0aj/ ... n-Sarajevo

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 20:56 
Alimpije hoces cijeli album da ti sklopim sa takvim slikama cetnika i svaba...

pa da razbacimo pola cijela...

ko skupi album slicica dobije paketic, vazi? :lol:

Slika

a evo i sa ustasama:

Slika

a bogami i sa italijanima:

Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 21:25 
Voajer
Voajer

nadrealac je napisao:

a evo i sa ustasama:

Slika

Та слика са усташама, он није Дража, нити значајна личност међу четницима. Дражини четници 100% нису могли сарађивати са усташама. А један од ваших најпоштованијих међу вама се заклињао на верност усташи павелићу.

Слике са немцима и италијанима су сасвим у реду. И било би одлично кад би и Дража био уз њих. Међутим, Дража није одобравао савезништво са немцима нити италијанима. Хитлер је понудио одличан споразум Србији. То су ваше комуњарчине и сличан шљам упропастио споразум.

Једно је бити друг са немцима и италијанима, а нешто сасвим друго заклињати се на верност усташкој вођи павелићу који је у Јасеновцу поклао 750.000 Срба, и радио са вама на томе да се истребе Срби. американци су спасили павелића.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 21:43 
Alimpije je napisao:
nadrealac je napisao:

a evo i sa ustasama:

Slika

Та слика са усташама, он није Дража, нити значајна личност међу четницима. Дражини четници 100% нису могли сарађивати са усташама. А један од ваших најпоштованијих међу вама се заклињао на верност усташи павелићу.

Слике са немцима и италијанима су сасвим у реду. И било би одлично кад би и Дража био уз њих. Међутим, Дража није одобравао савезништво са немцима нити италијанима. Хитлер је понудио одличан споразум Србији. То су ваше комуњарчине и сличан шљам упропастио споразум.

Једно је бити друг са немцима и италијанима, а нешто сасвим друго заклињати се на верност усташкој вођи павелићу који је у Јасеновцу поклао 750.000 Срба, и радио са вама на томе да се истребе Срби. американци су спасили павелића.

Na slici je vojvoda Uros Drenovic,komadant cetnickog odreda "Petar Kocic"kasnije Prvog(srednje)bosanskog cetnickog korpusa na potpisivanju sporazuma sa NDH 27.04.1942 u hotelu "Bosna" u BL(neki kazu u Mrkonjic Gradu).Poginuo je 1944. godine na Ponoru u rejonu Podraznice na putu Kljuc – Mrkonjic od bombe saveznicke avijacije,dok su mu zenu Zorku i malo dijete ubili borci 5.crnogorske brigade.Sahranjen je svecano 2002 u Stricicima kraj BL.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 21:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2008, 01:32
A dali poznajete ove momke?

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 22:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

neee, ali Himlera koji vam je postrojavao dede i amiDJe i daiDJe svi znaju...

Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 22:03 
Eno mi komsije Sulje... :lol:

Naravno da poznajemo....

Niko i ne porice takve stvari osim vas Srba... Ja barem nista od gore navedenog nisam poricao... niti sam nekoga od njih svecano ukopavao 2002-ge...

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 22:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

I kako ti je amiDJa prosao u pohodu na Lenjingrad? Ili je bio u onoj grupi sto je isla oslobadjati Francusku od Francuza?

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 22:09 
BMW8 je napisao:
I kako ti je amiDJa prosao u pohodu na Lenjingrad? Ili je bio u onoj grupi sto je isla oslobadjati Francusku od Francuza?

On je poginuo na Kozari u partizanima... ime mu je upisano na spomen ploci... bio covjek prvoborac kao i svi drugi iz moje familije...

a tvoji?

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 22:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Je li? Znaci on je bio u onih 2.5% koje Tito nezadovoljno navodi o ucescu YU-Muslimana u NOB-u...

Vidis, i mojih ima napisanih na spomeniku na Mrakovici.

Tvoj amidza se sad okrece u grobu kad vidi da si pljunuo na drzavu koju je on stvarao :(

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 22:25 
BMW8 je napisao:
Je li? Znaci on je bio u onih 2.5% koje Tito nezadovoljno navodi o ucescu YU-Muslimana u NOB-u...

Vidis, i mojih ima napisanih na spomeniku na Mrakovici.

Tvoj amidza se sad okrece u grobu kad vidi da si pljunuo na drzavu koju je on stvarao :(

Kolega, zajebancija je jedna stvar...

ali ne uplici u nju ljude koji su mrtvi i koji su posteno odradili svoje da i ja i ti ne budemo "Hans i Sulc"...

Nije red...

Valjda ima malo covjeka i u tebi pa se pokusaj od toga suzdrzati...

I kakav si ti to uopste covjek kada te ja ovakav - "fundamentalista" - trebam opominjati oko ovakvih stvari...

I p.s. ja i dan danas volim nasu Jugoslaviju i osjecam se vise kao Jugosloven vec kao ista drugo... ko je na nju pljunuo i zasto ce buducnost pokazati... kad je vec istorija omakla...

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 22:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Mladicu, trebam li da ti ponovim ili da ti na slogove razdvajam rijeci?! Pokojne na stranu

Ovde je rijec o tebi....jesi li bio punoljetan kad je bio nelegalni referendum 1992.?

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 22:51 
BMW8 je napisao:
Mladicu, trebam li da ti ponovim ili da ti na slogove razdvajam rijeci?! Pokojne na stranu

Ovde je rijec o tebi....jesi li bio punoljetan kad je bio nelegalni referendum 1992.?

Izvini, ali tebi se vise ne mislim javljati....

Nemas smisla za besmislicu... bolestan si covjece....

Ja ovo prepucavanje shvatam kao zajebanciju, a ti si vidim gadno zagrizao u to sve, tako da ne treba da se dalje maltretiramo...

nadji drugu zrtvu....

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 23:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

:lol: :lol:

nemoj mi zamjeriti , ali kad vidim da bljujes svoje fundi fore moram reagovati :) ...sto ce reci - do tebe je :)

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2008, 01:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Treba se vratiti na naslovljenu temu, i razmjenjivati komentare vezano za prvi prezentirani tekst. Dakle, da li je hrana koja je prodavana Bihacu bila kontaminirana bojnim otrovima ili ne, da li je tako nesto moglo pasti na pamet prodavacima hrane ili onima pod cijom su kontrolom bili?

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2008, 01:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

a sta ti mislis, ziv bio, da li je hrana bila kontaminirana? :D

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2008, 01:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Kolega, zajebancija je jedna stvar...
ali ne uplici u nju ljude koji su mrtvi i koji su posteno odradili svoje da i ja i ti ne budemo "Hans i Sulc"...
Nije red...
Valjda ima malo covjeka i u tebi pa se pokusaj od toga suzdrzati...
I kakav si ti to uopste covjek kada te ja ovakav - "fundamentalista" - trebam opominjati oko ovakvih stvari...
I p.s. ja i dan danas volim nasu Jugoslaviju i osjecam se vise kao Jugosloven vec kao ista drugo... ko je na nju pljunuo i zasto ce buducnost pokazati... kad je vec istorija omakla...

e pa, ako u njemu ima malo covjeka, u meni nema nimalo za te koji su se borili da budemo braca, i
da ne budemo 'hans i sulc', i zbog cijeg zajeba je platila citava jedna generacija 50 godina
poslije, i ciji nas je zajeb unazadio 100 godina. klali smo se svi medjusobno od 1939 do 1945, pa onda smo
to fino zaboravili, ko da se radi o partiji klikera, i pobratimili se i stvorili nakazu od drzave za koju
je bilo pitanje vremena kad ce da eksplodira sa veeelikim praskom. serem se na njih koji su se
borili za tu jugoslaviju, ko da su imali pilece mozgove...
i izborili su se za to da neki jedva cekaju da mjenjaju svoja prezimena (mjenjajuci ic na kraju u ich),
da neki drugi kume evropu da budu 'hansovi i sulcovi', da se most u sarajevu vise ne zove
principov most, nego most franca ferdinanda...

i, posto volis stihove, evo nekoliko malo primitivnijih

stari, sad se vidi, sad se vracaaaaa
s kim ste htjeli da budete bracaaaaa
zajebo vas tito i partija cijela
sloboda ocigledno nije umjela da pjeva

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 81 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]