banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 08:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 293  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jan 2021, 09:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Nije to samo njegov kabinet, vozač, sekretarica...
Na mjesto direktora javnih preduzeća koji imaju plate po 3-4 hiljade, postavlja svoje drugare, bez konkursa.
Tako nije pričao prije izbora.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 10:00 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa ne očekuje se valjda od političara da se ponašaju nakon izbora onako kako su rekli da će se ponašati prije izbora???

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 10:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Ali Draško nije kao drugi političari, on je drugačiji, nešto novo, mlada snaga, donijeće promjene...
Nije prošlo ni 10 dana a on posmjenjivao sve Radojičićeve i postavio svoje, bez konkursa.

Politika, ni na jednu drugu profesiju se ne može bolje primjeniti ono: Sve su to ista govna!

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 10:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
davorr3 je napisao:
Na mjesto direktora javnih preduzeća koji imaju plate po 3-4 hiljade, postavlja svoje drugare, bez konkursa.

Gdje, šta?

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 10:15 
Administrator
Korisnikov avatar

davorr3 je napisao:
Politika, ni na jednu drugu profesiju se ne može bolje primjeniti ono: Sve su to ista govna!
Ja to govorim godinama al' onda kažu da sam uhljeb kojem odgovara sadašnje stanje.
Castra je napisao:
Gdje, šta?
Direktor Akvane.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 10:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Tu ipak postoji mala razlika koju treba napomenuti, direktori koji su postavljeni su VD, sto znaci da po zakonu ima ogranicen rok trajanja, VD se i postavlja uoravo iz razloga sto treba vrijeme da se odradi konkurs...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 10:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Castra je napisao:
https://www.snoway.at/img/Suzuki-Jimny_Schneepflug.jpg

Mali Suzuki Jimny..
Ma ima tih prerada, bilo je Lada Niva (4x4) na mobile de u takvoj formi.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 11:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Ma da, klasika. Dođe novi funkcioner i smijeni sve ljude od bivše vlasti, da postavi svoje.
To se naravno radi pod izgovorom da su oni kriminalci, a zapravo je cilj da postaviš svoje ljude na bitne pozicije, proširiš svoj uticaj i zaposliš svoje birače. Što opet ne mijenja činjenicu da li su oni prošli loši ili ne... :D

@Megabyte
Nije to neka modifikacija da je neko napravio jedan komad u svojoj garaži. Stvarno ih ima puno i pokrivaju dobar dio Graca recimo sa ovim malim zajebantima...
Meni je presmiješno kako su podigli farove, podsjeća me na neku živuljku iz Star Wars... :D

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
davorr3 je napisao:

Najviše volim ove "miševe" koji sad kazu, vozač 3-4000 sekretarica 2000KM, a 20 godina se nije znalo ni ko se za šta plaća ni kolike su plate. Tu platu npr sekretarice je propisao gradonačelink prije Draška, tu platu je imala i sekretarica Igora to nika dniko nije pisao ranije, sad odjednom svi kenjate ?

S druge strane i po mom mišeljenju ne treba biti neki kadar VSS, svakako dogovara sastanke, donosi papir na potpis, itd. Ne kažem da je ta plata relana, al ko je propisao ranije, sad odjednom svima smeta.

dok Draško nije preuzeo ovo ulogu nije se ni pisalo d aje plata gradonačelinika 5000 KM, dok su drugi mastili brke sve je bilo ok, evo i na ovom forumu nema ni teme za Igora kojeg ja poštujem i smatram da je dobar čovjek, dobar gradonačelink ali svi znamo da je ovo izgubio zbog stranke kojoj pripada.

A opet da pišeš ovako moraš pratiti šta čovjek priča, i tad je govorio da će svoj kabinet sastaviti bez konkursa i njegov taj tim čini 10 ljudi-10 budzetskih plata dok je kod igora ta brojka ja misli bila 30, nisam siguran za brojku al uglavnom duplo više, i to niko ne kaze " evo dobro je" nego prdite kao drugari.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 12:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Ovi mali su praktični jer u Evropi imaš gomilu uskih ulica gdje veliki kamioni ne mogu ući.
Jbg, nije ovo Amerika gdje je jedna traka ko naše dvije.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Polako se rađa novi AVAV, pred nama je . . .

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
baki je napisao:
davorr3 je napisao:

Najviše volim ove "miševe" koji sad kazu, vozač 3-4000 sekretarica 2000KM, a 20 godina se nije znalo ni ko se za šta plaća ni kolike su plate. Tu platu npr sekretarice je propisao gradonačelink prije Draška, tu platu je imala i sekretarica Igora to nika dniko nije pisao ranije, sad odjednom svi kenjate ?

S druge strane i po mom mišeljenju ne treba biti neki kadar VSS, svakako dogovara sastanke, donosi papir na potpis, itd. Ne kažem da je ta plata relana, al ko je propisao ranije, sad odjednom svima smeta.

dok Draško nije preuzeo ovo ulogu nije se ni pisalo d aje plata gradonačelinika 5000 KM, dok su drugi mastili brke sve je bilo ok, evo i na ovom forumu nema ni teme za Igora kojeg ja poštujem i smatram da je dobar čovjek, dobar gradonačelink ali svi znamo da je ovo izgubio zbog stranke kojoj pripada.

A opet da pišeš ovako moraš pratiti šta čovjek priča, i tad je govorio da će svoj kabinet sastaviti bez konkursa i njegov taj tim čini 10 ljudi-10 budzetskih plata dok je kod igora ta brojka ja misli bila 30, nisam siguran za brojku al uglavnom duplo više, i to niko ne kaze " evo dobro je" nego prdite kao drugari.

Pazi fun fact, "mis" davorr3 je pisao kontra Dodika i vlasti pre nego sto je Drasko zavrsio srednju.

Mali je sarena laza za mazanje ociju narodu. Ko ima love sada mu nailazi vrijeme za najludje i najbezobraznije investicije po gradu.

Et toliko.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Necu ja da budem dežurna vojska i braniti ovde Stanivukovića, glasao sam za njega al ne protiv Igora nego protiv SNSD-a kao i većina u mom okruženju.

Kao što sam prvi glasao, tako ga sutra mogu prvi ljuvati, al ću dati šansu mandat ili 2 godine. Činjenica, idu mi na k ovi inžinjeri koji se sad javljaju sve pljuju, a ovi prethodni to rade 20 godina i te stvari su bile javna tajna, a tek je tajna sva pozadina koja se radila kroz tendere,nabavke itd.

Ne kažem da ne treba kritikovati, treba i kritika i ukazivati na propust samo dajte vremena momku pa ga pljujemo za godinu dvije ako ne bude radio kako treba...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 12:37 
Administrator
Korisnikov avatar

baki je napisao:
evo i na ovom forumu nema ni teme za Igora .

Ne otvara "forum" teme nego forumaši. Slobodno otvori temu ako misliš da imaš šta da kažeš i da ima šta da se napiše.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
Što dvije godine, kad je u mjesec dana uspio pogaziti skoro sve što je obećao i uraditi kontra.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 12:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
baki je napisao:
Ne kažem da ne treba kritikovati...

kažeš, kažeš... :lol:

inače, u pravu je Roki, mali je AV-ov prepisivač.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Castra je napisao:
@Megabyte
Nije to neka modifikacija da je neko napravio jedan komad u svojoj garaži. Stvarno ih ima puno i pokrivaju dobar dio Graca recimo sa ovim malim zajebantima...
Meni je presmiješno kako su podigli farove, podsjeća me na neku živuljku iz Star Wars... :D

Pa imaju firme koje se bave tim preradama, nije homemade. Znalo je biti po 15-20 komada Niva na mobile de, sve sa opremom za ciscenje snijega.

Da ne kvarim vise temu offtopicom.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Castra je napisao:
https://www.snoway.at/img/Suzuki-Jimny_Schneepflug.jpg

Mali Suzuki Jimny..

My mind is blown... uvijek sam za ovaj auto mislio da je Jimmy a ne Jimny...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Rocker je napisao:
Polako se rađa novi AVAV, pred nama je . . .
Igor = Djilas :)

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2021, 12:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Ma boranija je nažalost i jedna i druga strana. SNSD i sateliti su uništili sve, a ovi što dolaze će izgleda nastaviti taj trend. Braniti jedne ili druge je presmiješno. Jedino treba dati šansu malom, ali ovi prvi potezi i ljudi u njegovom timu neobećavaju. Nastavlja tamo gdje Igor stao, puno nepismenih sa kupljenim diplomama oko njega. Treba biti realan i reći da je 99% ljudi sto su završili (bolje reći platili) privatne fakultete veze nemaju o istim. Jednostavno da su nešto znali završili bi državni, a ne plaćali 10000KM za tri ili četiri godine studiranja. Nema nam napredka sa tim "stručnjacima", a oni su ušli u sve pore društva. Od ministara, poslanika, direktora...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 293  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]