banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 13:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 280  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Apr 2015, 10:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nije on zaposlen u državnim institucijama. Samo mu je malo mozak ispran pa misli da se država i narod brani srbovanjem i praznim riječima.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2015, 10:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ispran mozak ili državno zaposlenje su jedine dvije logične mogućnosti u njegovom slučaju.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2015, 17:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Čiča iz Rogače je napisao:
Ispran mozak ili državno zaposlenje su jedine dvije logične mogućnosti u njegovom slučaju.

:D
Ima I toga ali ja mislim vise je ovo...

Vise je to mladost i neiskustvo nego namjera. Za neke svijet je onakav da izvines "kako ti ga oboje" tj prezentuju u ovom momentu. :wink:

Kazu ti Brale, zasto da mislis i zamaras mozak kad je to neko vec smislio jel.
A plus tome lako je i konzumirat to znanje. :wink:
Nista komplikovano tu nema prosto i jednostavno nekima od nas pame ulazi kroz usta.

Zato su kod nas duboko ukorijenjene lijepe i mudre one narodne: "Zino ko pes" i "Zini da ti kazem".

Ova: "Zino ko pes" nedvosmisleno upucuje na zinuo do maksimale da bi mu sto vise znanja uslo u glavu.

Ili ona: "Zini da ti kazem" opet i ovu narodnu treba gledat vise kao vaspitno obrazovni prilaz a ne posprdno i degenerativno. To je vise kao otvaranje kognitivnog kanal za protok sazvakane pameti.

Naravno kako znanje ulazi nekontorlisano takve i posledice, neki cim zinu sva pamet ispari. :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2015, 17:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
apokalipto je napisao:
Na Srpski narod i Republiku Srpsku.Živimo u istoj državi(nažalost) ali to opet ne znači da treba zavirivati u tuđe dvorište nego zakone i regulative kreirati prema nahođenju svojih građana,da se raspiše referendum oko ovog pitanja mislim da bi većina građana RS-a tražilo da ovo ipak bude kažnjivo.

Tako je! Kad zakruli prazan stomak samo priviješ na njega zastavu RS ili kopiju ustava i odmah pun stomak jel da? Joj koji si ti biser.....ko da živiš u Belgiji pa se vodi borba oko valonskog i flamanskog pitanja u skupštinskom zasjedanju :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2015, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Ispadoh sad i ispranog mozga,nazdravlje.Ja sam pokrenuo pitanje eto te zastave vi nakalemište na temu milion drugih stvari,kao eto postoje bitnija pitanja.Nisam govorio o njima nego striktno o tome ali dobro,vidim nema ovdje napredka.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2015, 20:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ja ću se izjašnjavati kao Evenk i nositi zastavu Burundije ako će mi to omogućiti normalan život. Jasnije?

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2015, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
apokalipto je napisao:
Ispadoh sad i ispranog mozga,nazdravlje.Ja sam pokrenuo pitanje eto te zastave vi nakalemište na temu milion drugih stvari,kao eto postoje bitnija pitanja.Nisam govorio o njima nego striktno o tome ali dobro,vidim nema ovdje napredka.

Apokalipto. :)
Niko te ne blati i ne razapinje i nije se sve ovo odnosilo na tebe.

Medjutim nekad se iz kritike vise nauci nego od laskanja i tapsanja u stvari ne nekad vec u vise slucajeva.

Kad pogrijesis priznas to, naucis nesto iz toga recimo da si "pametniji", "evoluiras" malo i furas dalje.
I Brale znas onu: Kad si u rupi prvo pravilo, prestani da kopas. :)
Pozdrav.

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2015, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
Ja ću se izjašnjavati kao Evenk i nositi zastavu Burundije ako će mi to omogućiti normalan život. Jasnije?

Sve mi je u vezi sa tobom jasno.
Brale001 je napisao:
Apokalipto. :)
Niko te ne blati i ne razapinje i nije se sve ovo odnosilo na tebe.

Medjutim nekad se iz kritike vise nauci nego od laskanja i tapsanja u stvari ne nekad vec u vise slucajeva.

Kad pogrijesis priznas to, naucis nesto iz toga recimo da si "pametniji", "evoluiras" malo i furas dalje.
I Brale znas onu: Kad si u rupi prvo pravilo, prestani da kopas. :)
Pozdrav.

Vidim već da za svoju ideju ovdje nemam podršku,tako da dalje više neću pisati na tu temu.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2015, 20:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Tek je stota stranica,dobro je dok traje...

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2015, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Zoka i Spijo vrlo dobro zakljucili, slazem se.

Čiča iz Rogače je napisao:

Zaboravio si i trecu kategoriju - dijaspora.

Nema veze sa apokaliptom ali to su takodje cesto ljudi van vremena i prostora cast izuzecima. U nasem slucaju se to manje reflektuje koliko u bosnjackom ali ipak ima. Standard furanje price pusti uslove zivota mi se moramo boriti protiv drugog tora za nezavisnu RS/unitarnu BIH i sl.

A kad mi patriota iz Bazela kaze treba se pripojiti Srbiji zeludac mi se okrene, pa tek bi onda bili posljednja rupa na svirali.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2015, 21:07 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
_зока je napisao:
Prvo, to nije zastava Armije BiH, nego Republike BiH koja je bila međunarodno priznata. Bar bi ti to trebao znati. Drugo, i da jeste, zašto bi bilo kažnjivo? Je l' kažnjivo u Federaciji isticati srpsku trobojku?

Isticanje Srpske trobojke u Federacije nije kaznjivo, ali je krajnje nezdravo...

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2015, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
Prije bih rekao da nosi odreženi rizik. Ali ljudi su u pravu, zamajavamo se poprilično "nevažnim" stvarima, mada je očigledno da naša obilježja prilično smetaju pojedinim personama.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2015, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Mr Jack Lumber je napisao:
Prije bih rekao da nosi odreženi rizik. Ali ljudi su u pravu, zamajavamo se poprilično "nevažnim" stvarima, mada je očigledno da naša obilježja prilično smetaju pojedinim personama.

Da smetali su nazivi gradova,grb zastava himna grbovi gradova itd. To za mene znaci da im smetamo mi.
A tako i meni ova njihova nije mila, jer sam je 4 godine gledao sa druge strane crte. Za ostalo mi se .ebe nek stave sta njima odgovara.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2015, 21:17 
Bič božji
Bič božji

Mr Jack Lumber je napisao:

porodica Gardovic zna sta znaci isticanje Srpske trobojke u Federalnom dijelu...

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2015, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
Mislim da sam se složio sa tobom. Trebalo bi biti zdravo mahati sa svojoim zastavom, ali je to prilično rizično, hrabro a u nekim mjestima i suludo.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2015, 21:49 
Bič božji
Bič božji

Isticanje tih zastava, Srpskih u Federaciji ili Federalnih u Srpskoj je cista provokacija i trazenje cepa, tu se stvar zacas mogla oteti kontroli i onda poslije bi opet bila prica genocid ovo ono...
Dakle na takve pokusaje treba da reaguju snage reda i mira i da je uklone milom ili silom...

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2015, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I novčana kazna,o tome ja govorim.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2015, 22:55 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ima malo dodira sa obiljezjem armije bih za vrijeme rata..medjutim bih je priznata drzava kakva god da je i mozes samo u frulu duvati apokalipto il ako imas mooda zapoceti novi gradjanski rat..

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2015, 13:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
Sta tacno predstavlja termin "ratna zastava"?
Misli li se na "obicnu" zastavu sa ljiljanima, ili onu sa macevima i ABiH iznad grba?

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2015, 13:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Predstavlja nesto sto je jednako dobrodoslo kod Srba i Hrvata kao sto su trobojke dobrodosle kod Bosnjaka. Haman i Bosanaca, ako me razumijes. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 280  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]